Tüm Versiyonu Göster : Yurtdisindan webden mac izlemek
Hayat insani nerelere tasiyor, dustuk yurtdisindan mac izlemenin derdine..
Bir sureligine internetten izleyebilecegim gibi gozukuyor.. Digiturkwebtv olayina gireyim mi? Kullanan var midir? Nasil cok donar mi?
Yoksa tek diger alternatifim korsan yayin yapan nice site mi?
Bir el atin beyler adam liseli :)
www.atdhe.net gayet güzel yayınlar...Veetle.com da öyle.
Ben atdhe nin donduğunu görmedim.Ya da her maç öncesi bu foruma bakıp linkleri takip edeceksin : http://www.asiaplate.com/forum/viewforum.php?f=17&sid=d6c62fe8a8ef2b022517c541b0e40e62
Atdhe candır :)
Kanayan yarama parmak bastin:D Eger digiturkweb ten yararlanmak istiyorsan net hizinin saglam olmasi gerekiyor.Ben kullaniyorum ama isyan ettim.Yeni paketi hosuma gitti ama malum Mex burasi,net hizindan cok donma yapiyor.
Ne lisesi, lise terk :)
Adam link istiyor beyler :)
Abi şöyle diyeyim: Geçen sene Adthe ve Veetle güzel yayınlar yaptılar. Bence onları birkaç maçta dene, hoşuna gitmezse yasal yollardan izlemeye çalış :)
Veetle.com en iyisi bana gore, iphone falan varsa kesilmeden cok guzel seyredebiliyorsun nerede olursan ol, application falan indirmene gerek yok. Bilgisayar icin, Veetle'a uye olup bilgisayar'a programlarini indirirsen cok guzel seyredersin. Ozellikle alibaba cok iyi yayinlar yapiyor veetle da. Hatta veetlda cok guzel filmler seyredebilirsin, gecen elemanin biri inception yayini yapti:)
Tayfun abi kovalamadin degil mi dish´i???:D
veetle'yi yeni keşfettim ben... geçen gün fener girls-young boys maçını seyrettim. hem hd yayın hem de hiç donmuyor... şuana kadar net ortamında seyrettiğim en rahat maç oldu...
maçın sonunda fenere koydular:D
veetle'yi yeni keşfettim ben... geçen gün fener girls-young boys maçını seyrettim. hem hd yayın hem de hiç donmuyor... şuana kadar net ortamında seyrettiğim en rahat maç oldu...
maçın sonunda fenere koydular:D
öyle de bi özelliği var yani :)
öyle de bi özelliği var yani :)
Ibo yardin yine beni:)
Ertug, bizim burada dish vermiyor maclari, dfh almak lazim, tekrar dfh'e gecmeyi dusunuyordum ama veetle dan sonra simdilik beklemeye aldim. Gecen Bursa- Trabzon macini is yerinde iphone dan takip ettim veetle ile, donmadan hd kalitesinde mac izledim.
Abi gecen bende seyrettim Alibabadan macin sonuna dogru cok dondu.Acaba bilen varsa,net hizindan mi,yoksa cok kisi izlemesinden dolayi adamin yayini mi bozuluyor bilgilendirirse sevinirim...
bende digiturk webtv var ve sorunsuz calisiyor....atdhe'deki sorun derbilerde filan adam gibi calismiyorc cunku giren cok oluyor
Net hizin kac Osmanhy????
bilmem ama hizlidir
Sonucta Webtv isi garantidir....geceler rahat uyuyorum :)
Ibo yardin yine beni:)
Ertug, bizim burada dish vermiyor maclari, dfh almak lazim, tekrar dfh'e gecmeyi dusunuyordum ama veetle dan sonra simdilik beklemeye aldim. Gecen Bursa- Trabzon macini is yerinde iphone dan takip ettim veetle ile, donmadan hd kalitesinde mac izledim.
iphonedan nasil seyrettin maci...heyecanla cevabini bekliyorum...nedir bu veetle?
Digiturkwebtv'den seyret.
Korasan yayin yapanlar genelde fena degil, ama fener, bjk, ts maclarini kanser olmadan bitiremezsin :) ya yayin kesilir, ya ses gelmez, ya görüntü kalitesi berbat olur.
Digiturkwebtv'den tek tek mac alma imkanin da var. Önemli maclari ordan, digerlerini korsan yayin yapanlardan da izleyebilirsin.
Hmm.. Bu Digiturkwebtvyi alacagiz gibi duruyor tek yasal secenekse..
Yillik 250 dolarmis.. Aylik 30 dolar.. Ilk basta bir aylik dinleyelim bakalim..
iphonedan nasil seyrettin maci...heyecanla cevabini bekliyorum...nedir bu veetle?
Iphone yada Ipad'in varsa safari den veetle.com gir. Orada sana iphone'a uygun olarak yayin yapan kanallarin listesini veriyor, tiklayip seyredebiliyorsun.
Iphone yada Ipad'in varsa safari den veetle.com gir. Orada sana iphone'a uygun olarak yayin yapan kanallarin listesini veriyor, tiklayip seyredebiliyorsun.
Abi bend iPad var, simdi girdim efsaneymis bu veetle. Tamamen free mi? Ve yoke dimi bir numarasi? Yani maclari yayinlayan kanal ne bir de?
Abi bend iPad var, simdi girdim efsaneymis bu veetle. Tamamen free mi? Ve yoke dimi bir numarasi? Yani maclari yayinlayan kanal ne bir de?
Yok simdilik free, sonradan degisirmi bilmiyorum. Inanilmaz kaliteli, gecen gun inception'u tekrar seyrettim evde:) Genelde alibaba'dan seyrediyorum ben, var bir kac Turk kanali. Sports kismina girersen gorursun zaten. Sadece mac gunleri yayina giriyor Turkler.
Abi sizde bazen kesiliyormu bu Alibaba???
Abi sizde bazen kesiliyormu bu Alibaba???
Valla bende hic kesilmedi simdiye kadar.
Search gibi bir yer bulamadim ben, alibabayi nerden buluyoruz?
Search gibi bir yer bulamadim ben, alibabayi nerden buluyoruz?
Cagdas, Ipad ile baglaniyorsan sadece compatible kanallarin listesi cikiyor search yapamiyorsun, bilgisayar ile baglanirsan browse channels opsiyonu veriyor sana. Sadece mac gunleri cikiyor bu alibaba.
Ipadden bulamiyoruz yani alibabayi?
Ipadden bulamiyoruz yani alibabayi?
Search yapamiyorsun ama dedigim gibi yayin yaptigi gunler gorursun zaten.
Alibaba'nın bir çiftliği varrrr :lol: :lol:
Maç saatinden en az yarım saat bilemedin 1 saat önce bütün yayınlar başlıyor zaten.
Hiç biri olmazsa (veetle,ustream,justin,fredocast) TVU player adli programda Dünya'nin en faydalı şerefsizinin yayini var... soccer2 adli kanal. Ona da bakabilirsiniz. Devrearasi sesi kapatin zira adam mikrofonla serenat veriyor.
Ben 50+ saniye geriden gelse de veetle'i seciyorum genelde.. Alt tarafi biraz daha geç "gol" (ya da "aq!" ) yazarsiniz, ne farkeder. :)
Digiturkwebtv'nin 1200kbps'lik yayini cok iyi ancak degmez bence. (Bir de 1.5 dakika civari geriden geliyor idi)
TVU player çok dandik bana göre..Bazen yayın oluyor bazen olmuyor.Program hata veriyor vs...
Devrearasi sesi kapatin zira adam mikrofonla serenat veriyor.
:lol:
Ligtvweb'i sadece onemli maclarda satin aliyorum. Diger zamanlar Adhe super bir sekilde ihtiyaca cevap veriyor. Zaten diger maclari binbir yerden izleyebiliyorsun. Arada bir takilanlar oluyor, fakat free oldugu icin o kadar da olsun diyorsun. Takilan kanal oldugunda hemen CTRL +N yapip baska bir kanaldan daha takip ediyorsun, yani donusumlu olarak birden fazla siteden de takip etme imkanin oluyor genelde.
Su anda iphone'dan alibaba uzerinden hd kalitesinde nerede olursam olayim mac seyrediyorum. Allah alibaba'dan ve teknolojiden razi olsun.:)
Abi ben bu Alibabayi goremedim ipadde.. Cok kisitli kanal cikiyor..
Kacak yollardan izledim bizim maci, ilk yari iyiydi, ikinci yari surekli durdu, cildirdim. BJK maci oncesi ben de bastim digiturkwebtvye abone oldum..HD yayini efsaneydi, cok saglam izledim durmadan. Boyle olursa iyi..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to