PDA

Tüm Versiyonu Göster : "Conceicao cok mutsuz"

Sheva
10-11-04, 10:35
.. diye buyurmus yakin arkadasi Roberto Carlos, bugun Fanatik'te cikan habere gore..

Conceiçao çok mutsuz

Süper solak Roberto Carlos, "Conceiçao mutsuz ve İspanya'ya dönmek istiyor. Eğer öyle olursa Galatasaray büyük bir değeri kaybeder" dedi

Conceiçao ile sık sık telefonda görüştüğünü ifade eden Roberto Carlos, "İspanya’ya dönmek istiyor. Eğer öyle olursa Galatasaray büyük bir değeri kaybeder" dedi

FANATİK’e konuştu...
Flavio Conceiçao’nun Galatasaray’da kalıp kalmayacağı tartışmaları devam ededursun, olaya Real Madrid’in süper yıldızı Roberto Carlos da karıştı! Conceiçao ile iyi arkadaş olduklarını ve sık sık telefonda görüştüklerini dile getiren süper solak, vatandaşının Türkiye’de mutsuz olduğunu ileri sürüp, şunları söyledi:

‘Burada kulüp bulur’
“Türkiye’de kötü günler geçirdiğini bana anlattı ve geri dönmek istediğini belirtti. Ben de kendisine ara transferde buraya gelmesini, İspanya’da rahatlıkla kulüp bulacağını söyledim. Son 10 gündür aramıyor. Durumu beni endişelendiriyor. Çünkü içine kapanık olduğundan insanlar onu sürekli yanlış anlıyor...”

‘İlgilenmek lazım’
“Anlamak istiyorsanız onunla ilgileneceksiniz. Conceiçao çok değerli bir insan ve müthiş yetenekli bir oyuncu. Galatasaray onu anlarsa kazanır, yoksa büyük bir futbolcuyu kaybeder. Bence Conceiçao Türkiye’de mutlu değil. Eğer bir oyuncu gittiği yerde mutlu değilse oradan ayrılmalıdır. En azından ben böyle düşünüyorum.”

Haberin dogruluk payini bilemiyorum, zira Roberto Carlos'un bu derece konuskan bir adam oldugunu hic sanmiyorum.. Fakat ana fikri Roberto Carlos'a kalmadan ben de Conceicao'nun suratina bakarak cikarabilirdim, dolayisiyla anlatilanlarin kismen de olsa dogru olma payi var..

Yaklasik 1 ay kadar once Conceicao'nun De Boer'la ayni kaderi paylasacagini ve devre arasinda yollanacagini veya gitmek isteyecegini soylemistim.. Avrupa'da halen piyasasi olan bir adam ve AEK macinda denenmektense, ben de oynayabilecegim bir kulube gitmeyi tercih ederim acikcasi..

De Boer icin verilen karar dogruydu ancak Conceicao'nun en azindan sezon sonuna kadar bize faydali olabilecegini dusunuyorum.. En son oynadigi Sebat maci esnasinda ve sonrasinda medyada yapilan elestirilere ise kesinlikle katilmiyorum.. Ayrica Ergun ve Volkan'in icler acisi halleri ortadayken Conceicao birkac mac ardarda oynatilirsa bu oyunculardan birinin yerini rahatlikla alacaktir.. Ancak butun bunlar onun da oynama ve burda kalma istegine bagli ki ne yazik ki onda bu ifadeyi goremiyorum..

Onun bu isteksizligi, yonetimin de bu konudaki kararini kolaylastirip, zaten takim ortalamasinin ustunde bir ucret alan bu oyuncunun devre arasinda biletinin kesilmesine yol acabilir..

Omur The Little Big
10-11-04, 10:42
Yolu açık olsun.

M.Yasin Cakmak
10-11-04, 11:09
Oynamadı ki? Ne yapalım?

Hagi onu kazanmak içi Saidou'yu kesti... Sebat maçı az kalsın o nedenle gidiyordu ama oynamadı.

Gitmek istiyorsa güle güle gitsin.

Bengü Cakmak
10-11-04, 12:33
cok iyi futbolcu az sans verildi ona. Bugün bir Alexe bukadar kötü oynamasina ragmen sürekli sans veriliyro. Adami bir kalemde sildik.cok yazik...

seyko
10-11-04, 12:58
mutsuzmus, ozaman yol alsin beyefendi, kimse ona banko oynuyacaksin demedi...

gian
10-11-04, 13:06
Conceicao konusunda Rıdvan'in gaziyla medyanın doldurusuna gelindigini düsünüyorum..Ergün denen adam Conceicao'nun yerine oynuyor..Ve ben hala Conceicao-Saidou ikilisi denenmeden, verimleri görülmeden böylesine bir yol ayırmaya gitmememiz gerektigini düsünüyorum..

victory
10-11-04, 13:14
saidou nun kapasitesinin istanbulspordan conceicao yu da Real Madrid ten biliyoruz. Eğer Conce sakatlığını ve tutukluğunu üzerinden atıp Realdeki topunu oynarsa Türkiyedeki en iyi yabancı futbolcu olur.
Bu arada Roberto Carlosunda tutupta fanatik gibi bir gazeteye böyle bir demeç verdiğini hiç ama hiiç zannetmiyorum. balon haber

Saunders
10-11-04, 16:14
Conceyi sürekli yan pas yapan sadece istanbulspor'a karşı orta düzeyde bir futbol çıkaran ama nedendir bilinmez o maçtan sonra kral olan ama istanbulspor maçından sonra bir numarasını göremediğimiz saidoya tercih ederim...

Hiç olmazsa adam direk kaleye gitmeye çalışıyo ve belirli bir kariyere sahip,bıktım sadece koşan adamlardan doğrusu.zaten sebat maçında çıkardığı o müthiş şut gol olsa bence şimdi burası conce diye inlerdi...

Bengü Cakmak
10-11-04, 16:27
ya adam nezaman kötü oynadi? Adam ona verilen görevi hep yerine getirdi. Topu iyi kullaniyor basit oynuyor. Kaptirmiyor daha neki?

M.Yasin Cakmak
10-11-04, 16:35
Conceicao konusunda Rıdvan'in gaziyla medyanın doldurusuna gelindigini düsünüyorum..Ergün denen adam Conceicao'nun yerine oynuyor..Ve ben hala Conceicao-Saidou ikilisi denenmeden, verimleri görülmeden böylesine bir yol ayırmaya gitmememiz gerektigini düsünüyorum..

Evet Cagdas bende gormek isterim ikisini orta sahada beraber. Ergün'den daha çok iş yapabilir.

Bengücüm çok basit oynuyor. Hep yan pas, hep geri pas. Oyun kurmuyor, sorumluluk almıyor. Yıldız gibi oynamıyor yani.

Bengü Cakmak
10-11-04, 16:37

Evet Cagdas bende gormek isterim ikisini orta sahada beraber. Ergün'den daha çok iş yapabilir.

Bengücüm çok basit oynuyor. Hep yan pas, hep geri pas. Oyun kurmuyor, sorumluluk almıyor. Yıldız gibi oynamıyor yani.

oyun kurmasi gerekiyormu? Ergün cokmu oyun kuruyor?

kral1905
10-11-04, 17:39
Gian'a katiliyorum; cok yararli olabilecek bir adam;
lakin beyler fanatik'e kalburustu bir turk sporcusu bile roportaj vermez. kaldi ki carlos

Parma Maniac
10-11-04, 18:18
Galatasaray'ın orta sahasının ortasında Conceiçao-Saidou oynar.. Ergün-Saidou değil.. yazık olacak..

Bengü Cakmak
10-11-04, 18:53
Galatasaray'ın orta sahasının ortasında Conceiçao-Saidou oynar.. Ergün-Saidou değil.. yazık olacak..

valla bütün düsündüklerimin aynisini yazmis parma... baska söze gerek yok gören görüyo demek.

vicente
10-11-04, 23:31
concenin avrupa piyasası oldugunu sanmıyorum.. ama bize faydalı olcagını düşünüyorum hele ki 10 metrede futbol oynıyan bir volkan ve boyle dengesiz(genelde kötü) bir ergün varken..
ama conceyi tartısırken saidoyu asagılamamak lazım bence.. adamın oynadıgı maclarda iyi oynamamız tesadüf degil bence. Arkadaşlarını rahatlatan ve her yerde atağa katılıp verkaclara giren bence cok faydalı bir oyuncu defansif yönü zaten iyi. uzun pas atmıyo belki ama volkan atıyorda noluyo?
concenin problemi sakatlık sorunun yanında tipik bir brezilyalı sorunu olarak adaptasyon diyorum ben..
ama her zaman gitmek isteyene hemen yol gösterilmesi taraftarıyım.
petre var hem daha ben ümidi kesmedim o işten..

Sheva
11-11-04, 00:58
Vicente, sabah yorgun argin yazdigimdan bazi seyleri tam ifade edememisim.. Simdi oncelikle Conceicao'nun her sartta bu takimda ilk 11 oynayabilecegini dusunuyorum.. Bu Saidou'yla olursa tadindan yenmez tabi ama Hagi onu goremedi bir turlu, bekliyoruz artik.. Volkan'la Ergun'le ilgili yazdiklarini da daha evvel bircok mac yorumunda yazmistim, ozellikle Ergun'den artik umudum kalmadi ama Volkan'in iki sene onceki halini dusundukce bu ayakta duramayan Volkan'a sasip kaliyorum..

Bu arada Conce'yi Ispanyol liginde orta ve alt sira takimlari, tabi ki bizden az ucret odemek kaydiyla, alirlar bence.. Orasi olmazsa en kotu Yunanistan'a falan gider..

GaLaFaN
11-11-04, 01:51
Son 10 gündür aramıyor. Durumu beni endişelendiriyor.

bu ne ya!
"intihar etmiş olmasından korkuyorum" tarzı...
dortmunda da oynayamazken böle kanki sohbetleri devam ediyor muydu acaba?
bize gelen adam aniden "hassas" kişilik oluyor!

Omur The Little Big
11-11-04, 01:54
[quote]

Barış sabah bunu gazetede okurken kahkalarla gülmekten kendimi alamadım.Roberto Carlos'un başka işi gücü kalmadı tutup da Mehmet Çiftçi'ye Conce ile ilgili ropörtaj verecek.Yok daha neler?

GaLaFaN
11-11-04, 01:56
zaten ömürcüm o "endişeleniyorum" kelimesi bile haberin balon olduğunu gösteriyor. :lol:
lakin biz ya gerçekse diyerek kendimizce yorum da ekledik :wink:

Omur The Little Big
11-11-04, 02:02
Abi işin tuhafı biz de bunu burada konuşup adamlara daha da prim yaptırıyoruz.Ayrıca madem Conce'yi bu kadar tutuyordu Roberto Carlos neden sezon başında İspanya'dan bir takım bulmadı ona?

Hep Balon Tam Balon...

Carmelo
11-11-04, 02:10

bu ne ya!
"intihar etmiş olmasından korkuyorum" tarzı...
dortmunda da oynayamazken böle kanki sohbetleri devam ediyor muydu acaba?
bize gelen adam aniden "hassas" kişilik oluyor!
:lol:

kral1905
11-11-04, 02:52
roberto carlos hagi'den yedigi calimin etkisinde halen;
ugrasmayin garibanla:)

Omur The Little Big
11-11-04, 10:29
Basına sağlam malzeme çıktı.Milliyet'in haberi ek'te.

Conceiçao krizi !..

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızında sorunun ailesi olduğu ortaya çıktı. Sambacı, eşini İstanbul'da yaşamaya ikna edemediği için ayrılmak istediğini bildirdi..

REAL Madrid'ten büyük umutlarla transfer edilmesine karşın beklenen patlamayı bir türlü Conceiçao'nun Galatasaray'dan ayrılmakta ısrarlı olduğu öğrenildi. Madrid'ten takım arkadaşı olan Roberto Carlos'un dile getirdiği "Conceiçao'nun sorunu var" uyarısının perde arkası ortaya çıktı. Sambacı'nın eşini İstanbul'da yaşamaya ikna edemediği için sıkıntılı olduğu bildirildi.

'Mutlu olamıyorum'

CONCEİÇAO'NUN yönetime başvurup, "Yalnız yaşamak kolay değil. Futbola konsantre olamıyorum ve mutlu değilim. Eşim Türkiye'ye gelmek istemiyor" dediği öğrenildi. Teknik Direktör Hagi'nin ise Conceiçao'nun ayrılmasına sıcak bakmadığı belirtildi. Rumen hocanın, Sambacı ile başbaşa bir görüşme yapacağı ve ayrılma fikrinden vazgeçirmeye çalışacağı vurgulandı.

(Kaynak: Milliyet)

Sheva
11-11-04, 10:50
Evet belli ki devre arasina kadar cok buyuk bir degisiklik olmazsa Conceicao yolcu.. Futbol olarak faydasini-zararini yukarida tartistik ama bu adamdan cikarmamiz gereken bir ders varsa o da sirf ismi icin oyuncu almamak (ki bu 2. kez oluyor - De Boer) ve de Brezilyali oyuncu alirken yanina en azindan bir arkadasini koymak..

vicente
11-11-04, 15:14
Dünya yıldızı dünya yıldızı diye insanların tutturmasının sonucu bu.. senin ülken belli mali gücün belli çok iyi durumdaki bir dünya yıldızını nasıl alıcaksınki.. ikinci bir hagi olayının daha olcagını sanmıyorum düsük bir olasılık.. ya kesfedilmemiş bulucaksın yada kendinden fakir ülkelerden alıcaksın (dogu bloku, afrika vs).. o oyuncularada hiç tahammül yok.. neymiş meşhur deilmiş.. zor iş yani sonuç olarak verimli yabancı oyuncu transferi.. ben yinede kazanabiliyosak conceyi sonuna kadar zorlıyalım derim sonucta adamı almışız bi kere..

Sovereign
11-11-04, 15:40
Haberi yapan zilliyet ve Mehmet Çiftçi olunca insanın midesi bulanıyor doğal olarak.Zannetmiyorum ki ne Flavio'nun ne de Hagi'nin bu yönde bir düşüncesi olsun.

Saidou ve Flavio'nun beraber oynaması bence pek mümkün değil.Zira Hagi ortadaki bu ikiliden birinin mutlaka ileriye doğru pas yapıp,oyunu yönlendirebilecek tarzda bir futbolcu olmasını istiyor.(misal Ergün,Volkan)Tabi o futbolcuların da şu zamana kadar bu istenilenleri ne kadar yapabildikleri de ayrı bir tartışma konusu...

Parma Maniac
11-11-04, 15:45
Sovereign Saidou da, Conceicao da Ergün'den çok daha iyi dikine oynar eminim ben.. zaten Conceicao farklıdır diğer önliberolardan.. hücuma çok destek verir.. Deportivo'daki mükemmel döneminde çok fazla hücuma çıktığı için eleştiri aldığı bile oluyordu..

Sovereign
11-11-04, 15:50
Öncelikle merhaba Parma... :D

Doğrudur Flavio geçmişte hücuma çok çıkan,hatta müthiş şutlarıyla pekçok da gol atan bir oyuncuydu.Ama hiçbir zaman topla beraber hücuma katılan,dikine derinlemesine oynayan bir oyuncu olmadı ne yazık ki.Onun işi çok mücadele edip,topu kazanıp Zidane'a en çabuk şekilde ulaştırmaktı... :mrgreen:

Ben Saidou ve Flavio'nun istenen hücum etkinliğini sağlayacağını pek düşünmüyorum açıkçası...

Serkan1905
11-11-04, 17:34

aynen. Bencede Ergünün yerine Conce cok rahat oynar.

ama conce hakkinda cikan haberler yalanlanmis. yani balon.

Sheva
11-11-04, 18:42
Sovereign yaninda Zidane oynarsa Conceicao'nun isi tabiki de ona top kazandirmaktan oteye gitmez, gitmemeli de zaten uygulanan taktik adina.. Saidou-Conceicao ikilisi is yapar mi, bu goreceli bir soru.. Belki orta sahasinda Ergun ve Volkan'dan iyi adam olan takimlarin gulup gececegi bir ikili ancak bizim kadro yapimiz icinde orta sahaya iki oyuncu koy desen, benim aklima gelen ilk kombinasyon bu ikili olur..

Ayrica futbolda elbette hicbirseyin garantisi yok.. Inter milyonlarca dolar harcayip beraberliklerle yetiniyor, Rooney gibi bir adama 20 milyon pound veriliyor ileride futbolcu olur umidiyle.. Dolayisiyla bu durumda deneme-yanilma metodunu uygulamaktan baska bir cozum yok, tabi is isten gecmeden..

gian
12-11-04, 00:56
Açıklama: Flavio Conceiçao

10 Kasım 2004 tarihli Milliyet ve Fanatik Gazeteleri'nde Mehmet Çiftçi imzası ile yer alan haber; -Real Madrid'li futbolcu Roberto Carlos'un, futbolcumuz Flavio Conceiçao ile sık sık telefonda görüştüğü ifadesi de dahil olmak üzere- gerçekleri yansıtmamaktadır.

Galatasaray Profesyonel Futbol Şubesi sporcusu Flavio Conceiçao; sözkonusu haberlerin doğru olmadığını, Roberto Carlos ile 1.5 yıldan bu yana bir görüşmesinin olmadığını ve geçtiğimiz haftasonunda kısa bir süre için Madrid'e gitmiş olmasının bu türden haberlerin çıkmasına vesile olabileceğini dile getirdi.

Spor kamuoyunun takdirine ve bilgisine sunulur...

Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü

kral1905
12-11-04, 01:11
Roberto Carlos ile 1.5 yıldan bu yana bir görüşmesinin olmadığını ve geçtiğimiz haftasonunda kısa bir süre için Madrid'e gitmiş olmasının bu türden haberlerin çıkmasına vesile olabileceğini dile getirdi
----
utanan cikmis midir acaba boyali basinda

kamtek
12-11-04, 02:43
kralcim
ar damari catlayinca boyle kapaklarin da etkisi pek olmuyor haliylen

ah milliyet ah. adam olamayacaksin sen.

KUBILAY
23-11-04, 20:34
Ya şu bizde oynayan yabancı futbolcuların mutsuz olma hikayesi de enfestir hani :)

Fabio mutsuz haberleri çıktığında maç esnası özellikle takip eder olmuştum.Pas vermediklerine ; spikerin "Adım Fabio" demecine rağmen Pinto da ısrar etmesine üzülür dururdum.

Bak şimdi Conce ye de üzüldüm..

Duygusal taraftar Kubilay :lol:

23-11-04, 21:13
Fabio demişken şu anda Almanya'nın Regional Ligasında oynayan bir takımda kadroya giremiyormuş..

Mert Baydur
03-07-08, 17:05
De Boer icin verilen karar dogruydu ancak Conceicao'nun en azindan sezon sonuna kadar bize faydali olabilecegini dusunuyorum..

Galatasaray'da bir dönem forma giyen Hollanda futbolunun önemli isimlerinden Frank De Boer, sarı-kırmızılı takımda teknik direktörü olan Fatih Terim'i megalomanlıkla suçladı.

Futbol hayatını Katar'da noktaladıktan sonra Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax'ta A1 takımının başına geçen Frank de Boer'un, ülkesinin önemli spor sitelerinden ''Voetbol International''a yaptığı açıklamalar, Futbol Ekstra dergisinin temmuz ayı sayısında yer aldı.

Yaptığı açıklamada özellikle, Galatasaray'da oynadığı dönemde teknik direktörü olan Fatih Terim için ilginç ifadeler kullanan Frank De Boer, şunları söyledi:

''2000 yılında kazanılan UEFA Kupası'ndan dolayı bana göre başı hala göklerde, bulutların arasında geziyordu. Ama şunu söyleyebilirim ki, çok mükemmel bir antrenör değildi. Kendisi futboldan çok dış görünüşüyle meşguldü. Benim hiçbir yerde görmediğim bir şeydi. Yarım sezonluk bir dönemde aynı kıyafetle diğer antrenmana çıktığını görmedim. Her seferinde başka kıyafet giyerdi. Bu gerçekten inanılmazdı. Tam anlamıyla gerçek bir megalomandı.''

Frank De Boer, Galatasaray'la ilgili olarak pişmanlığı olup olmadığı şeklindeki bir soru üzerine de, ''Hayır, çünkü ben bilerek ve isteyerek seçimimi yapmıştım. Çok güzel bir kulüp Galatasaray. Her zaman Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyorlar ve İstanbul gibi harikulade bir şehrin takımı. Ben orada belki çok üst düzeyde değildim'' diye konuştu.

Kaynak: İnternetspor

M.Yasin Cakmak
03-07-08, 18:04
Maganda lafi nerede simdi?