Tüm Versiyonu Göster : Diyarbakır Maçı ve Kaybın Nedenleri
M.Yasin Cakmak
07-11-04, 02:17
Kötü bir başlangıç ama şununla başlayalım arkadaşlar.
Neydi o ruhsuzluk?
Önündeki topa gitmeme? Şut bile atamama?
Hele Hagi'nin 4-5-1 taktiği?
Ben utandım açıkçası... ne düşünüyorsunuz?
Yasin
Hagi'nin -ne kadar sevsem de-Hakan israrindan yavas yavas vaz gecmesi gerekiyor..Kac mactir tek olumlu hareketi yok adamin.. Kabul yedegi umit karan in da ne yapacagi mechul ancak hakan'a bir sekilde bir uyari verilmesi gerek; sportif anlamda soyluyorum. Yedek birakilir veyahut;
mac icinde oyundan alinir.
Bu halde Hakan icin de cok kotu oluyor sadece gs icin degil
Bengü Cakmak
07-11-04, 02:27
Gercekten kötü bir hafta yasadik. Bazen olur insanin üstünde bir rushsuzluk ama sanki bu baska birseydi.
Sanirim ruhsuzlukdan ziyade Haginin takimi sahaya sürüsüydü bizi kötü skora iten.
Mesela israrla ortasahayi volkana devretmesi (ki son zamanlarda gercektende iyi oynuyor kabul etmeliyim). Yada cok top kaptiran Sabriyi israrla oyunda tutmasi inanilmazdi.
Ama en kötüsü Haginin cogu rumen teknik direktörlerinde yaptigi gibi, Korkak futbol oynatmasiydi bence.
Resmen cikildik defans yaptik. Diyarbakir bizden hic korkmadi cünkü gelemedik. Forvetlerimiz hic etkin degildi zaten Hakan Sükür Ramazan ayinin gelmesiyle birlikte bir gol orucuna girdi sanki.
Anlamak mümkün degil.
Bir hafta önce cok iyi oynayan Balic ise sahada yoktu bir kac calim atti okadar.
Sanki bir konsantrasyon eksikligi vardi Galatasaray takiminin üstünde ben öyle gördüm. Modragonun vurusu yanlis kullanmasi aynen song unda yaptigi gibi.
Hagi israrla iyi giden seyleri (ki iyiyide o bulmusdu), degistiriyor. Takimi korkak futbola alistirmamasi lazim.
Diyarakir hic ama hic iyi futbol oynamadi ki yanlis bilmyorsam bu adamlar 14. falan.
Demek istedigim Hagi Korkak futbolla bir yere varamaz. Ama yinede Hagiyi sonuna kadar destekliyorum o ayri.
Birde bu Fatih Akyel konulari fazla uzatildi. Herkesin kafasi karisti... buda takimi etkilemis olabilir.
Bengü
Bengü Cakmak
07-11-04, 03:28
Hagi'nin -ne kadar sevsem de-Hakan israrindan yavas yavas vaz gecmesi gerekiyor..Kac mactir tek olumlu hareketi yok adamin.. Kabul yedegi umit karan in da ne yapacagi mechul ancak hakan'a bir sekilde bir uyari verilmesi gerek; sportif anlamda soyluyorum. Yedek birakilir veyahut;
mac icinde oyundan alinir.
Bu halde Hakan icin de cok kotu oluyor sadece gs icin degil
Ya Kralcim Hakandan neden vazgecelim? Hakani taniyoruz... bir sustumu 4 hafta gol atmiyor. Duygusal cok. Bir kac hafta önce öyle demiyorduk ama degilmi?
bengucum yok ben bir kac hafta evelde yavas yavas ciksin diyordum;
sonucta hakan sukurun en buyuk ozelligi hucum pres yapmasiydi ki bunu da ilerleyn yasiyla birlikte kaybetmeye basladi maalesef..
Insallah forma girer tekrar lakin ben sanki hakan ilk yariyi boyle bitirir diye dusunuyorum.. insallah sen hakli cikarsin tabi:)
Bengü Cakmak
07-11-04, 03:35
bengucum yok ben bir kac hafta evelde yavas yavas ciksin diyordum;
sonucta hakan sukurun en buyuk ozelligi hucum pres yapmasiydi ki bunu da ilerleyn yasiyla birlikte kaybetmeye basladi maalesef..
Insallah forma girer tekrar lakin ben sanki hakan ilk yariyi boyle bitirir diye dusunuyorum.. insallah sen hakli cikarsin tabi:)
Tabiki haklisin eskisi kadar iyi degil hakan. Ama anlamdigim tek bir nokta var 3-4 hafta önce müthis bir performans sergiliyordu Hakan. Ve bunu 2-3 hafta üst üste yapti. Hakan icin: "Hic bukadar iyi olmadi", diyorlardi. Ne olduda gene böyle oldu anlamdimki ben!
ilk futbol topicimiz hayirli olsun bu arada
bu haftaki kaybin isaretleri gecen haftadan verilmisti kanimca. iddiasiz sebat karsisindaki kotu oyun diyarbakir maci icin insanlri endiseye dusurmustu dogal olarak ve yanilmadigimiz goruldu.
takimdaki dususu tek tek futbolcu bazinda ele almak yerine genel fotografa bakmayi dusunuyorum
gecen haftalarda fenerbahcenin kendi tarihleri acisindan lige en iyi baslangici yaptiklari konusuluyordu ama o arada gozlerden kacan birsey vardi. biz de lige cok iyi baslangic yapmistik ve onlarin sadece 3 puan gerisindeydik. bu haftaya gelinceye kadarki son 9-10 hafta takim cok ust duzey mucadele ornegi gosterdi. belki ortada guzel bir oyun yoktu ama en azindan mucadele vardi.
sezon basi hagi'nin yaptirdigi agir kondusyon idmanlardan sonra ust duzey mucadele gosterilmesi normaldi. tipki su anki dususumuzun normal olmasi gibi
ayrica ramazan ayinin bazi futbolcularimiz uzerindeki etkisi de yukarda anlattigim faktorle birlesince performans dusuklugu kacinilmaz oldu. teselli edici tek unsur sampiyonluk yolundaki en buyuk rakibimizin de istikrarsiz bir performans ortaya koymasi.
devre arasina kadar en az kayipla yola devam edebilirsek ligin ikinci yarisinda hem olasi bazi transferlerden dolayi hem de yuzuncu yil motivasyonunun daha ust duzeye cikacak olmasindan dolayi takimdan daha iyi bir performans bekliyorum
yeter ki ilk devre sonunda liderin cok fazla gerisine dusmeyelim. 3-4 puanlik bir farka ben kisisel olarak raziyim yeter ki fazlasi olmasin
Macin 87.dakikasinda istatislik tablosu cikti ekranlara.
Top Kayiplari,Diyarbakirspor 54,Galatasaray 62
62 top kaybi,macin kaybedilis sebebidir,ama bu top kaybi neden bu kadar fazlaydi orasini bilemem.
bu biraz abarti bir istatistik olmus yalniz
dogru mu saymislar acaba bunlar
toplam 62 top kaybi yapmisiz ve detopun oyunda oldugu sureyi hesaba katarsak herhalde dakika basina 1 top kaybi yapmisiz ki bu da maglubiyetin sebebini acikliyor sanirim
Bengü Cakmak
07-11-04, 05:24
toplam 62 top kaybi yapmisiz ve detopun oyunda oldugu sureyi hesaba katarsak herhalde dakika basina 1 top kaybi yapmisiz ki bu da maglubiyetin sebebini acikliyor sanirim
bence tamamen maca konsantrasyonumuzu vermemisik..., yoksa mümkün degil bukadar top kaybi. bence bunun nedenlerini arastirmak lazim. Bu hafta ne olduda böyle oldu?
bende baya sasirdim istatisligi gordugumde bilmiyorum artik gunahi lig tv'nin boynuna.
:)
Omur The Little Big
07-11-04, 13:04
bence tamamen maca konsantrasyonumuzu vermemisik..., yoksa mümkün degil bukadar top kaybi. bence bunun nedenlerini arastirmak lazim. Bu hafta ne olduda böyle oldu?
Bu kadar top kaybının sebepleri çok açık.Her ne kadar ayağında çok top tutsa da Hasan Şaş ve Hagi'nin ısrarla oynatmayı düşünmediği(!) Saidou'nun eksikliklerine bir her Ramazan'da kim ne dersin Galatasaray'ı çok etkileyen oruç da işin içine girince cuma akşam ki başarısızlık kaçınılmaz oldu.
Bengü Cakmak
07-11-04, 13:39
Bu kadar top kaybının sebepleri çok açık.Her ne kadar ayağında çok top tutsa da Hasan Şaş ve Hagi'nin ısrarla oynatmayı düşünmediği(!) Saidou'nun eksikliklerine bir her Ramazan'da kim ne dersin Galatasaray'ı çok etkileyen oruç da işin içine girince cuma akşam ki başarısızlık kaçınılmaz oldu.[/quote]
ömür katiliyorum oruc cok etkiliyor takimi!
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to