PDA

Tüm Versiyonu Göster : Geleceğin Yıldızı Hasan Salih Kabze Galatasaray'da!

LuisFigo
30-01-05, 22:55
yarin imzaliyomus... maraton´da sansal büyüka söyledi

UmBeRtO GS
30-01-05, 22:55
güzel haber diye buna denir :)

Şeref
30-01-05, 22:59
işte buna inanırım . :D

Hayırlı olsun

Merci!

Parma Maniac
30-01-05, 23:00
oha resmen patlatıyoruz galiba bombaları..
Hasan arkadaşıma başarılar dilerim, inşallah doğrudur bu haber..

Aslan Suat
30-01-05, 23:03
ya birisi bu Hasani taniyormuydu forumdan ne? sendin herhalde parma demi?

bu cocuktan bilgileri olan biznen paylasa bilirmi?

tessekürler

gian
30-01-05, 23:05
Bahri Havadır söylemis..Yarın imzalıyormus..

Cok ama cok iyi bir transfer olur..

UmBeRtO GS
30-01-05, 23:12
ya birisi bu Hasani taniyormuydu forumdan ne? sendin herhalde parma demi?

bu cocuktan bilgileri olan biznen paylasa bilirmi?

tessekürler

Lise'de Parma ile aynı sınıftaymış, hatta aynı sırada oturuyorlarmış...
Hasan Kabze ne öğrendiysem ondan öğrendim diyor...

Onur1905
30-01-05, 23:13
CM'nin efsanelerinden biri. :)

Hayırlı olsun.

M.Yasin Cakmak
30-01-05, 23:20
Karan'dan sonra kesin yapilmasi gereken bir transferdi. Cok sevindim. Artik Karan'in gonderilmesinede karsi cikilacak pek birsey kalmadi.

gian
30-01-05, 23:38
Bu arada Dardanel'den 3 oyuncu ile ilgileniyorduk, eger bu gerceklesirse ikisini almıs olacagız..Diger oyuncu Mehmet Çoğum ise Gaziantepspor'a transfer oldu..

Sheva
30-01-05, 23:43
Yine almış gazı gidiyoruz da, kimdir nedir 2. ligde kaç gol atmıştır bilen var mı?

Parma Maniac
30-01-05, 23:53
eheh Umberto espri yapmış tabi, sıra arkadaşım değildi ama evet aynı sınıftaydık kendisiyle.. walla Aslan Suat en büyük özelliği Hasan'ın ki kendisi geldiğinde göreceksin 45 numaralık ayaklarıdır.. ki futbol oynarken ne kadar büyük bi handikap olduğunu herkes bilir büyük ayağın.. işte Hasan bu handikapı olumlu bi şekilde kullanabilen bir adam.. çok hızlı bi adamdı bizim zamanımızda.. o zamanlar Bucaspor'da yeni yeni oynamaya başlıyordu ama okul takımlarında ve genç takımlarda anormal hızlı bi adamdı.. şu anda o hızı daha da artmıştır büyük ihtimalle güçlenmesiyle.. tam anlamıyla fırtınaydı yani, umarım koruyordur bu özelliği.. 2. güzel özelliğiyse şutlarıdır.. çok sert ve iyi vurur toplara.. biz okul maçlarında bile izlemekten zevk alırdık kendisini umuyorum ki çok başarılı olacak.. Necati ve Sukur'den çok önemli şeyler öğrenebilir o da büyük avantaj bence kendisi için..

Saunders
31-01-05, 00:07
Emre olum gelirse yaşadın şöle bir iki ay takıma alışsın ayarlar sana numaralıdan bir kombine...Arkadaş değilmi ulen :lol:

UmBeRtO GS
31-01-05, 00:08
Bence de Emre yaşadı valla, vip kesin zaten. Formalar, Florya'da yemeklere katılmalar, takım otobüsüyle gitmeler (deplasmanlara)de cabası... Oohhh

Parma Maniac
31-01-05, 00:18
arkadaşlar az önce görüştüm Hasan'la, yarın görüşeceğiz bonserviste anlaşırlarsa olacak bende sorun yok diyor.. daha kesin değilmiş sanırım.. heyecan yapmayalım yani patlayabilir çok yüksek bi şey isterlerse..

gian
31-01-05, 00:20
Harbi gorustun mu sallıyor musun Parma? :)

Parma Maniac
31-01-05, 00:23
gian benim böyle bi şey salladığımı gördün mü hiç? :)

korcank
31-01-05, 00:23
Merakıma mucib oldu, ilk kim soracak Emre'ye "Yau bu Kabze, hangi takımın taraftarıdır?" diye?

gian
31-01-05, 00:25
Fenerbahceliymis Korcan..

Emre foruma üye yap oglum o zaman :) Ben de lise arkadasın ama gorusmuyorsunuz sanmıstm..

seyko
31-01-05, 00:27
son gün transferlerinden nefret ederim...

Parma Maniac
31-01-05, 00:27
Korcan abi soruldu o, ve ben cevaplamıştım fakat yanlış hatırlıyomuşum acayip rezil oldum çocuğa da dövüyodu beni.. Fenerbahçeli diye kalmıştı aklımda, 4-5 sene oldu tabi, okuldan ayrıldıktan sonra da görüşmelerimizde açılmadı fazla bu konu o yüzden iyice öyle yerleşti kafama.. geçenlerde dalga geçiyodum Fenerbahçe'yle ilgili ki Beşiktaşlı olduğu dank ettirildi tarafıma bi anda.. neyse ki iyi toparladık orda :lol:

evet Beşiktaşlı..:)

Parma Maniac
31-01-05, 00:29
Fenerbahceliymis Korcan..

Emre foruma üye yap oglum o zaman :) Ben de lise arkadasın ama gorusmuyorsunuz sanmıstm..yaa bi aralar takılıyodu nete, Turksportal için röportaj falan yapacaktık hatta olmadı ama sonra koptu gitti netten.. sorarım eğer hala giriyosa arada gelir heralde, sever bu işleri çünkü..

gian
31-01-05, 00:29
İyi BJKliyse cok da önemli degil..

Bu arada cyba son gun transferlerinden nefret ederim demissin ama Volkan, Necati ve hatta Hagi hemen hemen son gün transferiydi..

seyko
31-01-05, 00:31
İyi BJKliyse cok da önemli degil..

Bu arada cyba son gun transferlerinden nefret ederim demissin ama Volkan, Necati ve hatta Hagi hemen hemen son gün transferiydi..

yinede nefret ediyorum, 1-2 hafta önce becerseydiler simdi oynarlardi hemen :artist:

arat44
31-01-05, 01:40
hasan kabze transfer olursa, takımla taraftar arasında bir kopru olmasi amaciyla, foruma uye edilmesini talep ediyorum...

M.Yasin Cakmak
31-01-05, 01:43
Hakikaten iyi olur Parma bir bakin bakalim.

Parma Maniac
31-01-05, 01:47
durun beyler bi transfer olsun da ona nasıl olsa bakarız.. yeter ki olsun :)

Sheva
31-01-05, 01:50
Yahu Parma'nın arkadaşı falan ama kontratlı futbolcu nasıl yazsın forumda :) Şimdi ben Hakan'ı eleştirdikçe 'evet yerine benim oynamam lazım' diye cevap mı verecek :)

Tabi üye olsa biz de hayırlı olsun diyip başarılar dilesek çok güzel olur :)

Sheva
31-01-05, 01:57
tff.org.tr'den gol attığı maçları buldum, 11 gol atmış bu sene.. Bir hafta hat-trick yapmış, onun dışında da düzenli atmış ancak 7. haftadan sonra 14. haftaya kadar golü yok.. Uzun bir süre ama belki sakatlığı vardır..

Serkan1905
31-01-05, 01:58
Yahu Parma'nın arkadaşı falan ama kontratlı futbolcu nasıl yazsın forumda :) Şimdi ben Hakan'ı eleştirdikçe 'evet yerine benim oynamam lazım' diye cevap mı verecek :)

Tabi üye olsa biz de hayırlı olsun diyip başarılar dilesek çok güzel olur :)

yaw ara sira muhabbet de ederdik hani. veya motive bile edebiliriz hani.

hem forumun da, cekiciligi artmis olur ;)

"huuuuuu duydunmu? galatasarayi.com'da bazen futbolcular bile yaziyormus..." gibi...

ScHenKaL
31-01-05, 11:16
Aman gelsin foruma hasan...
maçtan önce bi gaza getiririz adamı...hatta ona bi galatasaraylılık aşısı yaparız...kuluptan parasını bile almaz,fedakarlık yapar azıcık.. :D

Sheva
31-01-05, 13:02
Foruma gelmesine gelsin de önce bir Galatasaray'a gelsin.. Halen bir resmi açıklama yok..

mirhas
31-01-05, 13:23
akrkadaşlar öncelikle merhaba forma yeni katıldım,
bu hasan konusunda en son ve net haberin ne olduğunu bilen varmı

31-01-05, 13:24
Çanakkale'den olduğuna göre senin daha iyi bilmen lazım :)

gian
31-01-05, 13:27
Mirhas, yoksa Hasan sen olmayasın? :)

Nickinin sonu da has filan :)

Sheva
31-01-05, 13:27
akrkadaşlar öncelikle merhaba forma yeni katıldım,
bu hasan konusunda en son ve net haberin ne olduğunu bilen varmı

Hoşgeldin mirhas.. Çanakkale'li olduğuna göre izlediysen Hasan Kabze nasıl futbolcudur biraz bilgi verebilir misin?

mirhas
31-01-05, 14:08
arkadaşlar
biraz beklerseniz şu anda dardanelden bir önemli futbolcuya transfer konusunu soruyoruz ondan alacağım bilgileri size bildireceğim
ayrıca ben hasan kabze değilim
mirhas=mirza hasan
tşk,

mirhas
31-01-05, 14:17
arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi beklediğim haber geldi;
hasan şu anda istanbulda, g.s.li yöneticiler çanakkaleye dönmesini
engellemişler, hasanla anlaşılmış, niyazi önen 1 milyon dolar istemiş
bizimkiler 700 bin dolar vermişler ancak önen güvenilir bir çek istemiş, anlaşma olma ihtimali çok yüksekmiş, akşama belli olacak nasılsa, futbolcu arkadaşımız bu işin olacağına kesin gözüyle bakıyor,,,,
hayırlısı olsun ne diyelim,,,

31-01-05, 14:18
Teşekkür ederiz haber için bu arada yazdıklarını (kendini tanıtma amaçlı) saray cafedeki tanışma topicinde de bekliyoruz.

Parma Maniac
31-01-05, 14:28
evet Hasan da böyle demişti anlaşılan sorun bonservis eğer 300 bin gibi bi rakamsa sorun nolur sorun yapmasınlar, alsınlar bu çocuğu.. 300 bin için bi genç kaçırırsak vururum kafayı duvarlara..

Sheva
31-01-05, 14:31
arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi beklediğim haber geldi;
hasan şu anda istanbulda, g.s.li yöneticiler çanakkaleye dönmesini
engellemişler, hasanla anlaşılmış, niyazi önen 1 milyon dolar istemiş
bizimkiler 700 bin dolar vermişler ancak önen güvenilir bir çek istemiş, anlaşma olma ihtimali çok yüksekmiş, akşama belli olacak nasılsa, futbolcu arkadaşımız bu işin olacağına kesin gözüyle bakıyor,,,,
hayırlısı olsun ne diyelim,,,

1 milyon dolar lafını görünce benim ümidim biraz kırıldı açıkçası.. Hele ki sezon sonu sözleşmesi bitiyorsa çok yüksek bir rakam..

Saunders
31-01-05, 14:47
Abi ne 1 milyon doları yahu bu adama verceklerine locatelliye versinler o parayı....

Sovereign
31-01-05, 14:57
Yahu para yok bari takas yapın be...

Ver iki tane genç oyuncu(kiralık)+250-300 bin dolar bak bakalım nasıl veriyorlar?

Saunders
31-01-05, 15:14
Bu arada bu adam hakkında bilgisi olan varmı?

Yani ne yapmış şu ana kadar...

Yoksa benimde lisede bir sürü arkadaşım vardı yani müthiş top oynayan hatta bir tanesi de kendimdim :lol:

Ama bir ... olamadık yani...

Neyse ne yapmış harbi den bu adam ya kaç gol atmış vs vs vs...

LuisFigo
31-01-05, 15:22
gelecegin dünya star´i diyorlar arkadas icin...

ScHenKaL
31-01-05, 15:23
ya ne 1000000 doları ya...eğer bu rakamı verirlerse bu yönetimden hayır gelmez...

mis gibi locatelli dururken ...

USAtaraftar
31-01-05, 16:14
23 Yasina gelmis ve henuz kendini pek gosterememis bir adama 1 milyon dolar verilir mi hic. Zaten bogazimiza kadar borca batmisiz hala neler yapiyorlar.

gian
31-01-05, 16:16
21 yasında..Rakamlarla oynamayalım..

gian
31-01-05, 16:18
Ozur diliyorum, Ribery topigindeyim sanmıstım, onun icin 21 diye düzelttim..

Manyak etti bu transfer karmasası beni :)

USAtaraftar
31-01-05, 16:44
gian verilir mi sen onu soyle:)

gian
31-01-05, 16:48
Sene sonunda sözlesmesi bitiyorsa, verilmez..

gian
31-01-05, 21:21
Hasan Kabze'nin yarın resmen imza atacagını Fatih Goksen acıkladı..

Hayırlı olsun..

seyko
01-02-05, 00:10
http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=258385

hayirli ugurlu olsun :)

UmBeRtO GS
01-02-05, 00:31
Futbola Bucaspor altyapısında başlayan ve 2002-2003 Dardanelspor’a transfer olan 23 yaşındaki forvet oyuncusu Hasan Salih Kabze’nin resmi imza töreni sağlık kontrolünden geçtikten sonra 1 Şubat Salı günü saat 13:00’da Ali Sami Yen Stadı Şeref Salonu’nda yapılacak. Hasan Kabze'nin imza törenine menajeri Emre Özcan'da teşrif edecektir...

Galatasaray.Org

UmBeRtO GS
01-02-05, 00:34
Galatasarayımız Hasan Kabze'nin transferini 1 Milyon Dolara bitirmiştir. 1 Milyon doların 800 bin doları kulübü Çanakkale Dardanalspor'a, 200 bin doları menajeri Emre Özcan'a verilmiştir...

Galatasaray.OrG

LuisFigo
01-02-05, 00:36
Galatasarayımız Hasan Kabze'nin transferini 1 Milyon Dolara bitirmiştir. 1 Milyon doların 800 bin doları kulübü Çanakkale Dardanalspor'a, 200 bin doları menajeri Emre Özcan'a verilmiştir...

Galatasaray.OrG

yuh artik,o paraya locatelliyi alirdik ! :kizgin:

UmBeRtO GS
01-02-05, 00:38
sen boşver kulübüne verilen miktarı, şu menajeri Emre Özcan kimse asıl o zengin oldu

Sheva
01-02-05, 00:42
Umberto en kibar dille asparagas diyebileceğim mesajlarını transfer topiclerine atmasan nasıl olur? Veya en azından bayat espri smiley'si falan koysan..

LuisFigo
01-02-05, 00:50
Umberto en kibar dille asparagas diyebileceğim mesajlarını transfer topiclerine atmasan nasıl olur? Veya en azından bayat espri smiley'si falan koysan..

abi haber asparagas degil ki :) resmi site´de yaziyor...

seyko
01-02-05, 00:55
para hakkinda 1sey yazmiyor resmi sitede

LuisFigo
01-02-05, 00:57
para hakkinda 1sey yazmiyor resmi sitede

yaziyodur iyice bak,gözlerin bozuk senin:p

M.Yasin Cakmak
01-02-05, 00:58
Hayirli olsun, sevindim cok. Artik yedek forvetimiz var, hemd e genc ve gelecek vaadediyor.

Ray52Lewis
01-02-05, 00:58

abi haber asparagas degil ki :) resmi site´de yaziyor...

Luis,

Emre Özcan = ParmaManiac...

Ok? :lol:

Serkan1905
01-02-05, 01:02
1 Milyon Dolar.. :karisik:

neyse hayirlisi olsun ;)

Ray52Lewis
01-02-05, 01:06

Galatasaray.OrG

Yahu okuyan sazanlaniyor... :lol:
Dikkatlice tekrar okuyun, sonra da benim bir üstte attigim post´a bakin... ;)

Serkan1905
01-02-05, 01:10
ulen yine sazan olduk... :kizgin:

Parma Maniac
01-02-05, 01:30
Ferrari'yi çektim altıma Hasan'dan gelen.. :D

ulan Umberto :)

neyse hayırlı olsun takımımıza.. böylece Karan'ın gidişiyle biri sakatlanırsa ne olacak diyenler için de gayet kaliteli bir yedek kazandık.. inşallah başarılı olur..

Parma Maniac
01-02-05, 19:50
Franck Ribery’nin bugün öğle saatlerinde düzenlenen imza törenin ardından iki yeni transfer, Fevzi Elmas ve Hasan Kabze de Ali Sami Yen Stadı Şeref Salonu’nda düzenlenen törenle resmi sözleşmeleye imza attılar. İmza törenlerinde futbolcuların yanı sıra Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Ergün, Hasan Kabze’nin menajeri Erdinç Şehit, çok sayıda basın mensubu ve taraftar hazır bulundu.
6268 kez okundu

Fevzi Elmas ve Hasan Kabze için düzenlenen imza töreninde konuşan Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Ergün, öncelikle bugünün Galatasaray’ın imza günü olduğunu; her iki futbolcunun da Türk Futbolunun ve Galatasaray’ın umut bağladığı genç yetenekler olduğunu söyledi. Yeni transferlerimiz Fevzi Elmas ve Hasan Kabze’nin sadece sportif performansları ile değil, efendilikleri ve örnek yaşam tarzıyla da Galatasaray’a layık birer oyuncu olduğunu söyleyen Ergün konuşmasında Hasan Kabze’nin Teknik Direktör Ghoerghe Hagi’nin transfer listesinin en başında olduğunu da belirtti.

Törende kısa bir konuşma yapan yeni transferimiz Fevzi Elmas ise Galatasaray’da olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Yaklaşık bir aydır Galatasaray çatısı altında olduğunu belirten Fevzi, çok heyecanlı olduğunu ifade etti ve Galatasaray’da herşeyin çok güzel olduğunu belirterek, takım arkadaşları ile 1 ay içinde çok iyi ilişkiler kurduğunu söyledi. Fevzi Elmas, Galatasaray gibi büyük bir camiada bulunmaktan duyduğu mutluluğu yineleyerek sözlerine son verdi.

Hasan Kabze ise Galatasaray’a gelmekten çok mutlu olduğunu ve transferi konusundaki çabalarından ötürü başta Başkan Özhan Canaydın, 2. Başkan ve Futbol Şubesi Sorumlusu Ergun Gürsoy ve Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şubesi Sorumlusu Fatih Gökşen’e teşekkürlerini iletti. Çok zor şartlar altında, transfer döneminin son gününde de olsa Galatasaray’a gelmekten dolayı mutluluğunu bir kez daha belirten Hasan Kabze, Galatasaray’ın çok sevdiği bir kulüp olduğunu ve kendisine verilen değerin karşılığını göstereceğini söyledi. Hasan Kabze Çanakkale Dardanelspor Başkanı Sayın Niyazi Önen’e de katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. Yeni transferimiz Hasan Kabze “Bundan sonra herşeyim Galatasaray içindir.” diyerek sözlerine son verdi.

korcank
01-02-05, 20:28
Erdinç Şehit!!!

"Aman diyeyim!" demek için geç mi oldu?

ÖNDER RB
01-02-05, 20:29
Hasan Kabze, Galatasaray’ın çok sevdiği bir kulüp olduğunu ve kendisine verilen değerin karşılığını göstereceğini söyledi.

aferin çocuğa ben doğuştan galatasaraylıyım edebiyatı yapmamış.

ÖNDER RB
01-02-05, 20:31
Erdinç Şehit!!!

"Aman diyeyim!" demek için geç mi oldu?

yok korcan bundan sonraki imzası bize olmaz anlamına gelebilir :)

gian
01-02-05, 21:21
http://www.galatasaray.org/images/haber3/01022005_kabze_elmas_05.jpg

Sheva
01-02-05, 21:26
İtalyan forvet mübarek :)

Erdinç Şehit'e neden tepki verildi anlamadım, Daum'un saçma sapan açıklamaları dışında Tuncay'ın veya kendisinin ne yanlışını gördünüz?

Doğuştan GS'liyim muhabbeti yapmaması da iyi olmuş gerçekten, sonuçta bjk'li olduğu için hem formaya daha kolay alışır, hem de taraftar ona..

gian
01-02-05, 21:46
Harbiden tam İtalyan forvetlere benziyor tipi..

Ve harbiden Erdinc Sehit tamam itici bir tip, kendini fasulye gibi nimetten sanıyor ama yine de oyuncularının profesyonel anlamda olgun davranmalarında ( para anlamında degil, profesyonel yasama anlamında) katkısı olan bir menajer..

aataman
02-02-05, 12:08
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Hasan KABZE Kimdir , ne iş yapar gibisinden bir çok soru gördüm.
Belki yardımcı olur : Tam Adı : Hasan Salih KABZE
www.hasankabze.com da kısa bir hayat hikayesi var. isteyen orayaı okuyabilir.
Kaçkere genç milli oldugunu oradan okuyabilirsiniz.
Birde benim bildiğim kadarıyla 2 sezon once Lucescu Beşiktaşda ike istemişti bu sezonda Trabzon la klubu fiyatta anlaşamadı. Yani isteyeni çoktu. Umarım bir şeyler ters gitmezde gerçek kalitesini ortaya koyabilir.

Sheva
02-02-05, 12:14
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Hasan KABZE Kimdir , ne iş yapar gibisinden bir çok soru gördüm.
Belki yardımcı olur : Tam Adı : Hasan Salih KABZE
www.hasankabze.com da kısa bir hayat hikayesi var. isteyen orayaı okuyabilir.
Kaçkere genç milli oldugunu oradan okuyabilirsiniz.
Birde benim bildiğim kadarıyla 2 sezon once Lucescu Beşiktaşda ike istemişti bu sezonda Trabzon la klubu fiyatta anlaşamadı. Yani isteyeni çoktu. Umarım bir şeyler ters gitmezde gerçek kalitesini ortaya koyabilir.

Hoşgeldin ataman.. Yahu 4 sayfa olmuş kimse Hasan'ın resmi web sitesinin farkında değil :) Ben tv'de gollerini falan görmemiştim, isteyen web sitesinden bakabilir..

02-02-05, 12:59
Gollerini izledim fena değil bakalım inşallah bizde de atar aynılarını :D

gian
02-02-05, 13:37
KRONOLOJİ
1982 yılında Ankara ’ da doğdu.
1988 yılında Afyon-Başmakçı kasabasında Cumhuriyet ilkokulu’nda okula başladı.
1988 yılında Yozgat-Sorgun Ağah Efendi İlkokulu’nda 1.sınıfı tamamladı
1989 yılında Yozgat-Sorgun Fevzi Çakmak İlkokulu’nda 5.sınıfa kadar okudu.
1992 yılında İzmir-Buca Umurbey ilkokulu’ndan mezun oldu.
1993 yılında İzmir-Buca Orta Okulu’na girdi
1996 yılında İzmir-Buca Orta Okulu’ndan mezun oldu.
1996 yılında İzmir Atatürk Lisesi Y.DİL (süper lisesi) hazırlık sınıfı öğrencisi oldu
2000 yılında İzmir Atatürk Lisesi son sınıfının 1.yarısını tamamladı
2000 yılında İzmir-Buca Lisesinden mezun oldu.
2000 yılında Profesyonelliğe imza atarak Buca Spor Kulübü futbolcusu oldu.
2000 yılında U-19 Türkiye Genç Milli Takımına seçildi ve 4 kez Genç Milli Takım formasını giydi
2002 yılında Buca Spor dan Çanakkale Dardanelspor’ a transfer oldu.
Çanakkale Dardanelspor ’daki 3. sezonunu sürdürmektedir…

ÇOCUKLUĞUM ve HAYATIM
Eğitimci bir anne ve babanın çocuğuyum.Babam 23 yıllık idarecilik hayatını Buca Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğünü sürdürmekte.Annem ise emekli öğretmen,kız kardeşim Öss Sınavlarına hazırlanmakta.Eğitimci bir ailenin çocuğu olmam dolayısıyla hayatım adeta okulda başlamış lise öğrenimim bitinceye kadarda okulla içi içe olmuştum.
İlk okula Afyon-Başmakçı kasabasında başladım.Yozgat-Sorgun ilçesinde devam ettim.İzmir-Buca’ da 5.sınıfı ve Buca Ortaokulunu bitirdim.İzmir Atatürk Lisesi Yabancı Dil Bölümü son sınıf öğrencisiyken Profesyonelliğe geçişim dolayısıyla ikinci dönemi Buca Lisesi’ nde okuyarak mezun oldum.Şuan Açık Öğretim Fakültesi-Kamu Yönetimi Bölümü 1.sınıf Öğrencisi olarak futbolla birlikte eğitim hayatımı da sürdürmekteyim….

ÇOCUKLUĞUM ve FUTBOL
Henüz 3-4 yaşlarındaydım….Oyuncaklarım arasında en çok plastik topumu seviyordum.Evimizin antre kısmı uzun ve genişti…Babam işten gelir gelmez “ Haydi baba kaleye geç ben sana gol atacağım ” diyerek babamı kaleye geçirir ve gol attıkça dünyanın en keyifli çocuğu olurdum ama annem, ana şefkatini en gizemli tılsımını yine konuşturur, koşuşturmaktan terlediğim ve babamın dinlenmesi için topu alır benimde üzerimi değiştirirdi….

İLKOKUL ve FUTBOL
Ah o toz-toprak arsalar,bahçeler,çamurlu,elbiseler,ufak tefek dizlerdeki ufak tefek yaralar,çamurdan ve tozdan tanınmayacak durumda kalan ben…Bütün bunlardan ziyade “bu çocuk iyice ıslanacak artık durdurmak gerekir babası şunun haline bak ” diye evlat sevgisi doruk noktadaki annem…İşin ilginç yanı kendimden büyüklerle top oynamak bana çok büyük keyif veriyordu…
Sorgun Fevzi Çakmak İlkokulunda futbol takımı kuruldu ve takım kaptanı oldum, halk oyunlarında görev aldım, aynı zamanda okul bando takımında majörlüğünü üstlendim.
İzmir’ e ilk okul 5.sınıftayken geldim.Buca Orta Okulu birinci sınıf öğrencisiyken Buca Spor yıldız takımına şuan Buca Spor’ da oynayan sınıf arkadaşlarım ikizlerle (sercan-sertan) birlikte katıldım.Lisansımın geç çıkması beni çok üzmüştü.O sezon sürekli antrenmanlara katılmama rağmen lisansımın gecikmesi dolayısıyla sondan bir önceki maç olan Petkim Spor maçına lisansım çıktı.O maçta 2-0 yenik durumdayken ceza sahasına havadan gelen topa uzanacağımı düşünerek yere paralel şekilde uçarak vurdum ve düştüm gol olmuştu ancak yere düştüğümde sol kolumda müthiş bir acı hissettim.Herkes “haydi hasan 5 dakika kaldı bir gol daha atabiliriz” diyorlardı.Ama ne yazık ki ayağa kalkamadım ve beni sedyeyle sahaya çıkarak ambulansla hastaneye götürdüler.Ne yazık ki sol kolum bileğimden kırılmıştı ve hemen alçıya alınmıştı.Sonradan öğrendim maç 2-1 bitmişti,çook üzülmüştüm…Ana şefkati dedim ya “ bir daha top oynanmayacak ” ve bitti...Sadece okuldan ve derslerden boşta kalan zamanlarımda annemin izniyle bahçede arkadaşlarımla…Başka yok…yıl:1994

LİSE ve FUYBOL
Atatürk Lisesi Y.Dil Bölümünü kazandım.(süper lise) İkinci sınıfta Beden Eğitim Öğretmenlerimizden sayın Servet ve Muharrem bey beni top oynarken gördüler.Okul takımına girmek zorunda kaldım.Kaldım diyorum,çünkü oynama yasağım devam ediyordu.Ailemin de rızasıyla istikrarlı bir futbol hayatına yeniden başlamış oldum.Ertesi yıl okul takım kaptanı oldum.Daha sonra İzmir İl Şampiyonu olan Buca Spor B genç takımına Türkiye Şampiyonası müsabakalarına kadroya girerek katılmış oldum.
98-99 yılı idi…Buca Spor Kulübü B genç Sorumluları babamı ziyaret ederek beni takıma almak istemişler.Babamda benim değil oğlumun kararı önemlidir diyerek daha sonra görüşebileceğini söylemiş.Akşam konuyu bana anlattı.Bende iyi olabileceğini kendisine ilettim.Yöneticiler birkaç gün sonra adeta kız istemeye gelircesine ellerinde çiçeklerle babamla görüşmeye geldiler.Bende oradaydım.Uzun uzun konuşuldu ve kararımı verdim…Yeniden kulübe dönecektim.Sevgisine sınır koyamayan annemim tavrı yine aynı “ Hayır, ben seni her gün stresle,telaş ve endişeyle bekleyemem ”…Babamın desteği daha da kararlı kıldı ve anemin gönlünü de alarak 4 yıl sonra 17 yaşında gerçek olarak futbol hayatıma yeniden başladım.Türkiye Şampiyonasında 9 maçta 6 gol atarak futbolda yükseliş trendini yakalamıştım.Türkiye Şampiyonu olarak İzmir’ e döndüğümüzde Buca da yer yerinden oynuyordu.Halkın ve futbol severlerin coşkulu karşılama törenleri yöneticilerimizin sıcak ve yakın sevgisi adeta sabahlara kadar süren kutlama eğlenceleri biz futbolcuları çok onure etmişti…

PROFESYONELLİK ve FUTBOL

Türkiye Şampiyonu olduktan sonra o yıl takım olarak A genci oluşturduk.Devre arasında 5 arkadaşımla beraber profesyonelliğe ilk adımı attık.O sezon son 4 maçta Buca Spor formasıyla 2.lig grubunda oynamaya başladım.Bir sonraki sezon artık takımdaki yerimi sağlamlaştırarak ilk 11 de görev almaya başladım.Çok çalışmanın getirdiği başarılar neticesinde U-19 Türk genç Milli Futbol Takımına seçilmem Buca Spor kurmaylarını sevindirmişti.Genç Milli Takımda oynadığım 4 karşılaşmada attığım 2 gol ve 2 asistle Türkiye de ki kulüplerin dikkatini çekmiştim.Artık hedefi olan futbolcuydum.Amacım büyük takımlarda oynamak ve Türk futbolunda ismimi duyurmak ve uzun yıllar hizmet etmekti…
Buca Spor da geçirdiğim 2. sezonun sonunda değişik transfer dedikoduları arasında şuan formasını giymekten gurur duyduğum Çanakkale Dardanelspor formasını giymekteyim.Ümidim ve dileğim her futbolcunun da olduğu gibi daha büyük kulüplerde Türk Futboluna hizmet eden unutulmaz isimler arasında yer alabilmektedir…
Bu duygu ve düşüncelerle bütün futbolcu kardeşlerime başarılar diler sayfamı ziyaret eden etmeyen herkese saygılar sunarım… Gönlünüz gün gibi aydınlık, geleceğiniz umutlu, hayatınız sevdiklerinizle birlikte mutluluklarda dolsun….. ------@

UmBeRtO GS
02-02-05, 15:46
Stili Raul'e benziyor!

Dün resmen Galatasaraylı olan golcü futbolcu, "Hasan Kabze'nin kim olduğunu tüm Türkiye görecek" diye konuştu.

Yıldızı 2. ligde parladı

Çanakkale Dardanelspor formasıyla 2. Lig A Kategorisi’nde harikalar yaratan ve Türk futbolunun ihtiyacı olan santrforlar sınıfına giren Hasan Kabze, uzun uğraşlar sonrası dün resmen Galatasaraylı oldu. Sarı - Kırmızılı ekiple 3.5 yıllığına anlaşan genç yıldız, imzayı attıktan sonra özel açıklamalar yaptı. Futbol geçmişi sadece 4.5 yılla sınırlı olan Hasan, birbirinden iddialı açıklamalar yaparken, hedeflerini de bir bir açıkladı...

‘Önce 11, sonra milli takım’

“18 yaşında futbola başladım. 4.5 yılda buraya geldim. Futbola başlayıp, Galatasaray’a transfer olmama kadar geçen süre benim için masal gibiydi. İki yıl sonra çok daha iyi bir yerde olmak istiyorum. Benim için herşey yeniden başlıyor. Önce 11’e girmek, sonra her futbolcu gibi A Milli olmak istiyorum. Galatasaray’da forma giymek için ne yapmam gerektiğini biliyorum. Formayı kapmak için yine çok çalışmalıyım. Hedeflerim henüz bitmedi...”

‘Beni herkes tanıyacak’

“Her zaman ileriye bakıyorum. Beni ısrarla isteyen teknik direktörümüz Gheorghe Hagi’ye çok teşekkür ediyorum. Transferimde çok çaba gösteren Başkan Özhan Canaydın, Ergun Gürsoy ve Fatih Gökşen ile eski başkanım Niyazi Önen’e de teşekkür borçluyum. Yarın (bugün) antrenmana çıkmak için sabırsızlanıyorum. Kamuoyu benim hakkımda fazla bilgi sahibi olmayabilir. Ama kendime güveniyorum. Hasan Kabze’nin kim olduğunu tüm Türkiye görecek.”

Hasan Kabze kimdir?
Doğum Tarihi: 26.05.1982
Doğum Yeri: Ankara
Pozisyonu: Forvet
Boyu: 1.85,
Kilosu: 70

Mini Yorum

İddialı gelmesin Raul’e benziyor

Türk futbolunda yıldız olmak kolaydır da yıldız kalmak zordur. Şöyle geçmiş yıllara baktığınızda üç büyüklere bir çok futbolcu, flaş transfer olarak gelmiş ama bir çoğunun şimdi esamesi bile okunmuyor. Galatasaray’ın son transferi Hasan Kabze için yazı istedikleri zaman aklıma hemen bunlar geldi. Kişisel düşüncem kişiliğiyle, özel yetenekleriyle Hasan bu kategorinin içine girmez. Bir kere 2.5 yıllık Dardanelspor serüveninde formasına sığmadı. O renkler altında gözü hep yüksekteydi. “Benim için Dardanelspor bir basamak, hedefim Süper Lig” diye oynadı. Ve şimdi Cim Bom’da. Bucaspor’da başlayan futbolculuk hayatında gerçekten sindire sindire geldi bu noktaya.

‘Kim bu Hasan Kabze, nasıl oynar, özellikleri nedir?’ diye herkesin merak ettiğini biliyorum. Hatta Hakan Yakın ve Fransız Ribery transferlerinin arasında biraz da gölgede kalan, sıradan bir alış veriş gibi yansıdı.

Hasan’ı yakından izleyen birisi olarak işte size portresi:

Klasik bir forvet stilinden farklı, gerektiğinde orta alanda da kullanabileceğiniz bir tarzı var. Benzetmek gerekirse, abartılı olarak yorumlamayın ama daha kolay anlayabilmeniz için söylüyorum, Real Madrid’in yıldızı Raul’a benziyor. Öndeki ikili forvetin arasına dalabilen, gerektiğinde çalımla adam geçebilen genç oyuncu, özellikle ayak içini, gol vuruşlarında çok iyi kullanıyor. Tekniğiyle temposunu yakaladı mı, rakip savunmalar için durdurulması zor bir oyuncu olan Hasan Kabze bildiğimiz deli dolu forvet yapısına uymuyor. Ama iyi futbolcu iyi takımda oynar tezimi doğrulayacak bir transfer bana göre. Galatasaray’da çok iş yapacağına inancım sonsuz.

Kaynak: Fanatik

05-02-05, 02:06
CM tabiriyle scored on his debut, türkçe söylemek gerekirse çıktığı ilk maçta golünü yazdı bu Aslanımız helal olsun :alkis:

LuisFigo
05-02-05, 02:26
CM tabiriyle scored on his debut, türkçe söylemek gerekirse çıktığı ilk maçta golünü yazdı bu Aslanımız helal olsun :alkis:

hakan sükür´ün pasi´da güzeldi..alda at der gibiydi

seyko
05-02-05, 02:30
hakan topa dokanmadiki, dokansaydi o atacakti golü, egün yapti asisti,...

LuisFigo
05-02-05, 02:31
dokundu biraz..... kalcasiyla verid pasi galiba,tam hatirlamiyorum

Parma Maniac
05-02-05, 02:40
aman aman bi de burda dokundu dokunmadı tartışması çıkmasın :lol:

Hasan golden çok ilk 30dksındaki çok olumlu oyunuyla beğenimi kazandı benim.. yani o heyecanla, o gazla ayakta bile duramaz insan ama çok çalıştı.. çok güzel işler yaptı.. bileklerine olan hakimiyetine ve vücudunu kullanışına dikkat.. çok can yakacak çok :)

Sheva
05-02-05, 04:11
Arif, Hakan, Necati ve kendinden oluşan curcunada gayet iyi bir oyun sergiledi bence.. Çok hızlı, belki heyecanlı olmasından dolayı pas hataları yaptı ancak her an tehlike yaratabilecek bir oyuncu.. İlk 11 şu an için biraz zor ama Hagi bir daha saçmalamayıp Arif'in yerine ilk yedek yaparsa çok isabetli bir iş yapmış olur ..

ÖNDER RB
05-02-05, 11:41
iş yapar bu çocuk kafası hep yukarıda sağ beke kadar gelip adam kovalıyor boş alana iyi gidiyor hadi bakalım.

gian
05-02-05, 11:45
Önder Abi, mac topigine yazacaktın sanırım bunları :)

Bu arada Hasan Kabze ile ilgili olarak; klasik Avrupalı bir oyuncuya benzetme yontemimi uygulayıp, Filippo Inzaghi'ye benzettim diyeyim.. :)

Ben cok begendim Hasan'i..Deli gibi heyecanlıydı, ileride cok daha iyi olacaktır..

Hosgeldin Hasan Kabze..

20-02-05, 12:40
Aslan dünkü maçta trbünlerde yapılan tezahüratlara katılıyordu vallahi bravo ne diyeyim bu kadar çabuk ısındı takıma.

chagdash
20-02-05, 14:10
evet galatasaray bence bu yılın en iyi transferini yaptı.umarım gelecekte aynı şekilde bizde de iş yapar

gian
20-02-05, 14:12
Çağdaş kardesim hosgeldin; adasım olman itibariyle sevindim bu adı gormeye forumda :)

Sürekli yazmanı umarım..

Parma Maniac
20-02-05, 14:16
bu arada dün Kabze'yi görmüşsünüzdür TVde izleyenler.. adam resmen tribünlerin tezahüratlara eşlik ediyodu kulübede.. çok güzel yakalamışlar.. yılların bjklisi 2 haftada Galatasaraylı oldu :lol:

chagdash
20-02-05, 18:10
saol gian kardeş bu forumda bir adaşımın olması beni çok memnun etti.düşünsene bide o adam galatasaraylı ofofofofof :):):)