Tüm Versiyonu Göster : Doğum günün kutlu olsun Sedat abi...(frodo555)
Doğum günün kutlu olsun Sedat abi, sevdiklerinle nice mutlu senelere.
- Abi bekle, gelicem store'ye :D
Dante gibi ortasındasın ömrün :)
Abi doğum günün kutlu olsun :)
Bol biralı ömür diliyorum :lol: :lol:
M.Yasin Cakmak
10-07-10, 00:15
Mutlu yıllar efendim, beraberce nice maclara inşallah.
Mutlu yıllar frodo555... herşey dilediğin gibi olsun... Yaş 35 olmuş galiba... Yolun diğer yarısı bu yarısından daha da güzel olsun...:)
del piero10
10-07-10, 00:38
doğum günün kutlu olsun avukat abimiz..
Namelessonegs
10-07-10, 01:24
Mutlu yıllar frodo baskan..Hep neseli,eglenceli, en gergin donemden bile gulerek cıkman dilegiyle..
Aslan Suat
10-07-10, 01:40
mutlu Yillar abi :)
Happy Birthday Frodo!!!!!
Sedat dogum gunun kutlu olsun, bir gun arapsukrude kadeh tokustururuz bugunun serefine :)
serdarseren
10-07-10, 12:36
Mutlu yıllar...
Sağolun arkadaşlar, tam 35 yaşa uygun bir doğum günü yaşıyorum, eşim çocukla bir haftalığına tatile gitti, anam-babam kosovadalar zaten 10 gündür, kardeşlerim ve ortaklarım da hafta sonu kaçamağındalar...
Doğum günümü yüzüme karşı ilk kutlayan, neredeyse bebeklikten beri hiç ayrılmadığımız kardeşim saydığım bir arkadaşım oldu. O da eşiyle problemleri dolayısıyla bizde kalıyordu bir süredir :D Sabah kalkmış bit topkek bulmuş bir tane de mum bulmuş dikmiş üzerine yatak odasına geldi :lol: çok komik bir görüntüydü iki tane eşşek kadar adam atlet ve boxer, yatak odası, mum ışığı.. :lol: :lol:
Sağolun arkadaşlar, tam 35 yaşa uygun bir doğum günü yaşıyorum, eşim çocukla bir haftalığına tatile gitti, anam-babam kosovadalar zaten 10 gündür, kardeşlerim ve ortaklarım da hafta sonu kaçamağındalar...
Doğum günümü yüzüme karşı ilk kutlayan, neredeyse bebeklikten beri hiç ayrılmadığımız kardeşim saydığım bir arkadaşım oldu. O da eşiyle problemleri dolayısıyla bizde kalıyordu bir süredir :D Sabah kalkmış bit topkek bulmuş bir tane de mum bulmuş dikmiş üzerine yatak odasına geldi :lol: çok komik bir görüntüydü iki tane eşşek kadar adam atlet ve boxer, yatak odası, mum ışığı.. :lol: :lol:
Cok romantikmis Sedat, keske bende orada olsa idim:)
Doğum günün kutlu olsun üstad...
Doğum günün kutlu olsun. Nice yıllara.
Abicim geç oldu ama malum biliyon delilik yapıyoruz :)
Doğum günün kutlu olsun.
Mutlu yıllar olsun inşallah.
Sağolun arkadaşlar... Artık başka d.günü topiclerine kanalize olalım lütfen, utanıyorum topic 3 gündür havada durunca :D
alisamiyen
22-07-10, 12:36
Sağolun arkadaşlar... Artık başka d.günü topiclerine kanalize olalım lütfen, utanıyorum topic 3 gündür havada durunca :D
Geç olsun güç olmasın... :)
Nice sağlık ve mutluluk dolu yıllar dilerim...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to