PDA

Tüm Versiyonu Göster : Fenerbahçe - Rizespor

Sheva
30-01-05, 19:16
İlk 10 dk geçildi, Rize abartı derecede atak oynuyor.. Tabi gol de atabilirler ama tersi olma ihtimali çok daha yüksek bu oyunla..

seyko
30-01-05, 19:21
o.c erol ersoy penalti verdi

seyko
30-01-05, 19:22
zdravkov dokandi ama gol oldu... gecmis olsun bu mac biter...

UmBeRtO GS
30-01-05, 19:23
bu adam hala maç yönetiyor mu yahu!!!

seyko
30-01-05, 19:24
YAPMA BEEEEEEEEEEEE RÜSTÜ HATALI CIKTI BOS KALEYE ATAMADILAR ,dnqkdjqdjqjd

Sheva
30-01-05, 19:26
Rize gol yiyebilir demiştim fakat bu kadar beyin özürlü bir penaltıdan olacağı hiç aklıma gelmemişti.. Kürşat'a maçtan sonra doping yerine zeka testi yapılmasını rica ediyorum..

Selo
30-01-05, 19:27
Rize gol kacirdi su anki skor:

O.C Erol Ersoy 1- Rize 0

Selo
30-01-05, 19:28
Rize yazacak eziklere OC izin verirse tabii

Selo
30-01-05, 19:34
Orta sahada top yapan ve fizik ustunlugu olan her takim bu feneri cozer, umarim Anelkayi alirlar, Alex'le zaten 10 kisiler o zaman 9 kisi olacaklar, kazma Servet ile 8,5.

seyko
30-01-05, 19:41
insallah su nobre denen dingili keserler anelka icin, anelkanin bu nobre kadar kosacagini sanmiyorum :)

Selo
30-01-05, 19:43
Nobre gun gectikce daha razil bir hal aliyor, hakemi kandirmak icin yapmadigi artistlik yok

seyko
30-01-05, 19:50
ilk yari bitti

Bengü Cakmak
30-01-05, 20:09
valla fener hic birsey yapamiyor.. cok kötü oynuyorlar ümitin oldugu kanat cok kötü bence

Selo
30-01-05, 20:23
Duren toptan ikinciyi atti ezikler..

Ridvan zevkten dort kose.. Ilk yarida sifir top oynayan fenere tek laf etmedi, ayni oyunu baska takim oynasa cok kotu oynuyorlar diye yirtinirdi..

o.C Ersoy kart verilecek pozisyonlari es geciyor, penalti veriyor, ustune ustluk yine duran toptan gol atip ikinciyi buluyorlar..

Neyse yazik oldu Rizeye gecmis olsun..

LuisFigo
30-01-05, 20:34
zevkli olmuyo artik,hic bir anadolu takimi fbyi yenemez..adamlar tr liginin cok üstünde bir futbol oynuyor

30-01-05, 20:48
Ya ne ligin üstü futbolu.. Birinci pozisyonda penaltı doğru ama ortada hiçbir pozisyon yok. Ondan sonra FB'nin başka pozisyonu yok. Rize girdiklerini atamadı sonra gene bir frikik ve 2-0 sonra da Rize açıldı 2 kişi defansta bir sürü pozisyon. FB'nin en iyi yaptığı zaten süratli oyuncularla kontra yapmak. Onun dışında çok da ahım şahım oynamadı FB..

seyko
30-01-05, 20:54
adamlar tr liginin cok üstünde bir futbol oynuyor

:lol:

Selo
30-01-05, 20:55
Ridvan dallamasi da aynen soyle buyurdu : FB Turkiye liginin ustunde top oynuyor. :)

Selo
30-01-05, 20:58
FB bu sezon bizi gecip sampiyon olsa da hic birsey fark etmeyecek.

Ezik her zaman ezik kalacak, ta ki Avrupa;dan kupa getirene kadar, bunu onlar da cok iyi biliyorlar.

seyko
30-01-05, 20:58
mac bitti...

resmen uyuyacaktim, ulan bu kadar uyuz bir futbol mu oynanir be....

gian
30-01-05, 21:18
Ben penaltının kesinlikle dogru olmadıgını düsünüyorum..Bariz bir sekilde daha Kürşat müdahale etmeden Serhat kendini attı..Kesinlikle penaltı degil..

Kürşat'a hic olmayacak bir pozisyonda, ilk faulünde sarı kart gostermek de ayrıca dahiyaneydi..

Bunlar ilk 5-6 haftayı kayıpsız gececekler; bizim de kayıpsız ve ya en az kayıpla gecmemiz lazım..Sonrasında onların zor periyodu baslıyor; Mart donemi yogunluguna alısık olmayan bir takım Fenerbahce ve zor maclar da o döneme denk geliyor..Yeter ki şu ilk 5-6 macı en az kayıpla gecelim..

Bir de, stadlarının zemini inanılmaz bozulmus..Üst üste mac yapacaklar orda, daha da bozulacak..Bu iyi..

gian
30-01-05, 21:34
Kürşat da az once cıktı; eger penaltıysa Allah gencligimi alsın, bu pozisyona penaltı diyen ya Fenerlidir ya da gözünde problem vardır dedi :)

Cidden tekrar bakın, Kürşat öyle hısımla gelince herkes dokundu sandı, ama en ufak temas olmadan Serhat attı kendini yere.Kesin penaltı degil..

Sheva
30-01-05, 21:37
Adama dokunmadığı kesin ama hayatımda topa böyle bir kayma hareketi görmedim ki ortada pozisyon bile yok.. Bu kadar kontrolsüz hareket yaparsan sonucuna katlanacaksın, futbol kafa işi..

Serkan1905
30-01-05, 21:57
adamlar tr liginin cok üstünde bir futbol oynuyor

:lol:

aynen ben de gülüyorum.. futbol mu bu yaaa..

kahve komple neredeyse uyuyup kaliyordu. igrenc bir futbol oynuyorlar.

bu ara, Rize mac boyunca ne yapmaya calisti anlamis degilim. onlar da tam özürlü...

M.Yasin Cakmak
30-01-05, 22:04
Erman yakaladi...

Serhat nasil atmis kendini...

seyko
hahaha maratonda yeniden gösterdi, masallah serhat 2 saat önceden yatiyor serefsiz....

doberman: futbol ahlaksizligi desem ceza yerim, ückagitcilik desem ceza yerim, bu pozisyon hirsizligi, bu arkadasinin cebindeki puan calma hirsizligi diyor... bu hirsizligi 1 serhat, 1de nobre yapiyor fenerbahcede dedi...

gian
Erman Toroglu da net bir sekilde gosterdi ki, pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından İLGİSİ YOK! Hicbir temas yok..

Mac icinde dogru gormusum..

Erman acıkca bu futbol ahlaksızlıgı, uckagıtcılık, sahtekarlık, hırsızlıktır Serhat'in yaptıgı dedi..

Evet goruldü ki, Fener bir zor macı daha macın basında buldugu HAKSIZ penaltıyla cozmesini bildi..

seyko
30-01-05, 22:06
penaltiyida tekrar etmesi gerektirirdi, masallah 50 kisi ceza sahasina girmis daha topa dokanmadan...

hahaha yarildim ya doberman yine döktürüyor... ugura beygir gibi: HOP HOP diyo hahahaa...

BAYRAMNAMAZINA gider gibi masallah herkes hazir duruyor, erol ersoyda imam hahahaha :lol:

Sheva
30-01-05, 22:07
İkinci yarı Serhat'ın bir pozisyonu daha var onu gösterdiler mi?? Nobre ile Serhat'a çok dikkat :bagir:

seyko
30-01-05, 22:11
serhat yatti yine => böyle 1 penalti olmaz, biraz ayagina basiyor ama kendisini resmen atiyor.... ama öteki penaltiyi veriyorsan, bu penaltinin babasi, cünkü burada yine birazcik dokaniyor, ötekinde dokanmiyor dedi...

LuisFigo
30-01-05, 22:39
fb´nin ligimizin üstünde futbol oynadigini söyledikten sonra bazi arkadaslar beni haksiz bulmus ama olay bu,adamlar 3 puan icin yeterli olan futbolu oynayip usta ayaklarla sonuca gidiyor...bosuna at gibi kosup kendini yormaya ne gerek var....

gian
30-01-05, 23:16
Bu arada mac sonu Şener ile Ümit Özat arasında tartısma cıkmıs..

Gecen sene Ümit Şener'in capraz baglarının kopmasına sebep olmus, 6 aydır oynayamıyormus cocuk..Bir kez arar özür diler, gecmis olsun der insan diye Ümit'e sitem etmis, tartısma cıkmıs..

Sheva
30-01-05, 23:24
Bu arada mac sonu Şener ile Ümit Özat arasında tartısma cıkmıs..

Gecen sene Ümit Şener'in capraz baglarının kopmasına sebep olmus, 6 aydır oynayamıyormus cocuk..Bir kez arar özür diler, gecmis olsun der insan diye Ümit'e sitem etmis, tartısma cıkmıs..

Vay be demek öyle yapmış.. Bu Ümit büyük insan, yüce şahsiyet değil miydi GS maçı öncesi para atışında 'Atatürk' dedi diye..

Büyüklük öyle şovenist hareketlerle olmuyor Ümit Bey ve fener camiası, büyüklük insanlık yaparak oluyor..

Saunders
01-02-05, 15:57
zevkli olmuyo artik,hic bir anadolu takimi fbyi yenemez..adamlar tr liginin cok üstünde bir futbol oynuyor

O çok üst düzey top oynayan takım kaç derbi kazanmış acaba ilk yarıda?