Tüm Versiyonu Göster : 2010 Dünya Kupası Yarı Final Hollanda 3 -2 Uruguay
Maç 21.30'da.
Uruguay da bu şans Hollanda'da malum WC bahtsızlığı varken Uruguay finale çıkar :)
Tabi Suarez'in olmayışı büyük eksiklik olacak Uruguay için.
Namelessonegs
03-07-10, 00:30
Bugun Urugay eledigi halde,oynadıgı futbolu eskisi gibi begenmedim..Hollanda finale cıkar bence..Ayrıca Suarez'in yoklugu cok buyuk handikap..Lugano ve Godin de buyuk ihtimal oynayamazlar..
Hollanda'ya hala güvenemiyorum ilginç bir şekilde. Güvenmeye güvenmeye kupayı götürecek adamlar en sonunda :)
Suarez direk kırmızı gördü galiba, 2 maç mı ceza alıyor, yoksa tek maç mı? bilgisi olan var mı bu konuda?
Suarez'in yokluğunu Forlan, Cavani, Loderia 3'lüsünü oynatarak bertaraf edebilirler ama savunmada Lugano ve Godin oynamazsa Uruguay'ın hiç şansı olmaz bence. Gana maçında kevgire döndüler yedek stoperlerle..
Genel af yok degil mi...
Oyleyse yazik olmu$ bir bakima Uruguay'a da... :)
Namelessonegs
03-07-10, 00:32
Bence tek mac cezalı duruma duser cunku profosyonel kırmızı kart aldı..Kasti bir olay,hakaret gibi bir unsur yoktu..
hollanda 7-8 tane atar inşallah... böyle eze eze kazanmalarını istiyorum... ama bu heriflerde lugano balı var... kesin bi katakulliye getirip çıkarlar finale... nefret ettim resmen bütün uruguay'dan...
Hayir Suarez tertemiz topcu olsa ilahi yardim aldim diyecegim de :D .. Kendini habire yere birakan bir tip . (Yetenegine pek laf yok tabii)
Vallahi Hollandaliyim ben de bu maç... Di$lerine gore bir rakip .. De Jong denen kerameti kendnden menkul adami ver Forlan'a , gerisi kendiliginden gelecektir... :)
Vallahi Hollandaliyim ben de bu maç... Di$lerine gore bir rakip .. De Jong denen kerameti kendnden menkul adami ver Forlan'a , gerisi kendiliginden gelecektir... :)
De Jong cezalı arkadaşım.
Misses next match :)
Sarı gördü bugün.
$imdi guzel karde$im... [ :D ]
hmm...Olsun tamamdir farketmez, bir ba$ka topa du$man rakibe dost [?!?] adam baglansinlar Forlan'in ayagina..
Gerçi kemikkiran Bommel kaliyor geriye.. Agir kalmaya maazallah.
De Zeeuw , Schaars, Afellay,Van der Vaart var kadroda.
Heralde De Zeeuw - Van Bommel - Snejder yapar orta 3'lüyü.
Bu arada banko Hollanda diyoruz ama futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük sürprizini Uruguay'ın gerçekleştirdiğinide bir köşeye not edelim :).
http://en.wikipedia.org/wiki/Uruguay_v_Brazil_(1950_FIFA_World_Cup)
3.5 milyonluk nüfusuyla Ankara'dan bile küçük olan bu G.Amerika ülkesinin mazisinde 2 dünya kupası, 16 G.Amerika şampiyonluğunun yanı sıra her dönem dünya futboluna armağan ettiği sayısız futbol yıldızları mevcut.. Ve şimdide yarı final.. Yani tam anlamıyla mucize bir futbol ülkesi Uruguay.. Dev ülkelerin rüyalarında göremeyeceği başarıları gerçekleştiren bu ufacık ülke saygıyı fazlasıyla hakediyor bence.. Umarım birşekilde Hollanda'yıda eleyerek bir mucizeye daha imza atarlar..
Aslan Suat
03-07-10, 01:22
Bende umarim Luganonun bacagi kopmustur, on sene futbol oynayamiyacaktir.
Van Persie bu turnuvada tam bir kalas gibi oynuyor. Çok sert fauller falan yapıyor. Arsenal'daki haliyle alakası yok. Ben olsam bir risk alıp turnuvanın gizli yıldızlarından Elia ile başlarım. Ancak Marwijk efendi malesef ona Fildişi'nde Keita'ya yapılan muameleyi yapıyor. Adam Danimarka maçında sonradan oyuna girip resmen takımı fitilledi 2 dakkada yine de yaranamadı. Persie'nin öldürdüğü toplar burdan Güney Afrika'ya yol olur...
Suarez'in yokluğunu Forlan, Cavani, Loderia 3'lüsünü oynatarak bertaraf edebilirler ama savunmada Lugano ve Godin oynamazsa Uruguay'ın hiç şansı olmaz bence. Gana maçında kevgire döndüler yedek stoperlerle..
Demiştik daha önceden, ama az önce ajanslara şöyle bir haber düştü.. Hem Suarez, hemde ofansif yönü güçlü bir Loderia yok.. Lugano'nun da durumu pek iç açıcı görünmüyor.. Artık bu şartlarda tek şansları Çanakkale geçilmez yapıp bol bol dua etmek :).
-------------------------------------
Uruguay'da Lodeiro şaşkınlığı!
Genç oyuncunun Hollanda maçında oynamasının zor olduğu açıklandı.
Goal.com Türkiye
03 Tem 2010 20:53:00
2010 Dünya Kupası'nda Gana'yı eleyerek yarı finalde Hollanda'nın rakibi olan Uruguay'da sakatlıklar can sıkıyor.
Reuters'te yer alan habere göre 21 yaşındaki ortasaha oyuncusu Nicolas Lodeiro turnuvayı kapattı. Sağ ayağında kırık tespit edilen oyuncunun kalan maçlarda forma giyemeyeceği açıklandı.
Öte yandan Gana maçında sakatlanarak oyundan alınan takım kaptanı Diego Lugano'nun da durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Diz bağlarından zedelenme olan deneyimli stoperin durumunun yapılacak testlerin ardından netlik kazanacağı ifade edildi.
Uruguay, Gana ile oynadığı ve normal süresi 1-1 biten maçta penaltılar sonucunda adını yarı finale yazdırmayı başarmıştı.
http://www.goal.com/tr/news/239/d%C3%BCnya-kupas%C4%B1-2010/2010/07/03/2008223/uruguayda-lodeiro-%C5%9Fa%C5%9Fk%C4%B1nl%C4%B1%C4%9F%C4%B1
del piero10
06-07-10, 21:11
Uruguay
# F. Muslera
# M. Pereira
# D. Godín
# M. Victorino
# M. Cáceres
# W. Gargano
# E. Arévalo
# D. Pérez
# Á. Pereira
# E. Cavani
# D. Forlán
Hollanda
# M. Stekelenburg
# K. Boulahrouz
# J. Heitinga
# J. Mathijsen
# G. van Bronckhorst
# M. van Bommel
# D. de Zeeuw
# A. Robben
# W. Sneijder
# D. Kuyt
# R. van Persie
kalbim uruguay'la. tarihin en boktan hollanda'larından biri döte bala yarı finale gelmişken bir de finale çıkarsa van basten, rijkaard, gullit, bergkamp, overmars, seedorf, davids, kluivert, nistelrooy, stam, van der sar, cocu vb. pek çok efsane oyuncuya ayıp olur, haklarını helal etmezler adalete :)
uruguay da zaten şurada kalmış tek güney amerika takımı, ruhu olan tek takım yani. ezik avrupalılara yar etmez inşallah kupayı.
ccc diego forlan ccc
bergkamp,
Arjantin'e attığı golü hatırlarsın değil mi :lol:
hoş o golü de izleyip unutmak için hafıza kaybı gerek.
del piero10
06-07-10, 21:28
Arjantin'e attığı golü hatırlarsın değil mi :lol:
hoş o golü de izleyip unutmak için hafıza kaybı gerek.
abi incitiyorsun ama beni :)
hemen pozisyon öncesi o zamanlar hastası olduğum ariel ortega van der sar provokatörüne kafayı çakmış, kırmızıyı görmüş, ben de içimden eyvah demiştim.. izlediğim en iyi arjantin takımıydı o, zanettiler, simeoneler, batigoller, ortegalar, veronlar.. her futbolcu ayrı bir güzellikti..
ahh ahh.. biz ne zaman alacaz yahu şu kupayı..
Lugano yok ama Godin oynuyor savunmada..
Haydi bakalım başlıyor maç.. Final yolunda bol şans Uruguay..
Ne kadar dirençli basladi Uruguay..
Di mi...
(Keita olayi onulmaz bir travma yaratti beynimde. Turgay Seren oldum.)
Oha Bolahruz & Bronk arasinda kalip Bulah'i secen ellerim... :) [ bi 10 dk surduydu karar vermem)
Adam turnuvanin golünü atti, HAGI ustaya selami cakti :)
Namelessonegs
06-07-10, 21:49
Heyooo..Ayagına saglık be emektar..Yuzumu kara cıkarmadın..Ne caktın yahu,aslanım be!:)
Oha oha oha Van Bronckhoorst (nasıl isim be yazılmıyor) dünya kupası tarihinin en güzel gollerinden birini attı.
Bu kupanın demiyorum genel olarak dünya kupaları tarihinde dereceye girecek gollerden biri.
Topta amma yere gitmiş be arkadaş ne muslera bıraktı ortada ne bişe.
Dogruyu soylemek gerekirse gol cok haybeye geldi resmen...
Uruguay gayet basabas bir oyun sergiliyor su dakikaya kadar...
Helal.
Ray52Lewis
06-07-10, 22:10
Hatta golden sonra Hollanda acayip pasiflesti skoru koruma adina, Brezilya macinin ilk yarisindan farklari yok yine...
Aha Forlan atti!!!
Stekelenburg kovasi nasil yedi yahu bunu...
Goooll Forlan.. Müthiş bir karşılık oldu V.Bronkhorst'a..
Aha gol .. 1-1 bitecek demistim.. Oyle bitsin :D
Yalniz top nereden gecti ne oldu anlayamadim.
Not: Yahu bu top tsubasa topu resmen.. Bu kacinci abuk falso :) .. Muntari vs...
Hafif.. cok hafif bir top.
Forlan soktu. KAleci de içeri aldı resmen.
Forlan çaktı yine.
1-1 oldu.
Off şu adama alsan Baros-Forlan forvet.
Namelessonegs
06-07-10, 22:11
Super gol attı Forlan..Oyuncularım birbirlerine gol atıyor fantazide :D
Arada iyi oldu, zira demistim Uruguay yenik duruma dusecek bir futbol oynamiyordu..
Hak yerini buldu skor olarak su an...
Daha da gol olur belkim.
Ray52Lewis
06-07-10, 22:25
Cok sönük bir ilk yari bitti, Uruguay favori Hollanda´ya karsi nasil oynanmasi gerekiyorsa öyle oynadi, o kadar da eksik oyunculari var, kalite farki hic belli olmadi...
Hollanda o sans golünden sonra aktif dinlenmeye gecmenin bedelini agir ödedi, ne bir kontra ne geriye cekilip alan daraltma, resmen mac bitti havasiyla lakayitce sahada dolastilar resmen, bir WC yari final macinda(!)...
Golü yedikleri pozisyonda Mathijsen´in Forlan´a verdigi 10m alan bunun en güzel göstergesiydi...
Ray; kaç puanda dream-team ilk yarı itibarıynan ha? Ağlama sonra :lol:
Ray52Lewis
06-07-10, 22:42
Gio golünü atti, Sneijder/Robben/Kuyt beklentileri karsilayamadi henüz, ama yukarda yazdiklarim fantasy´den dolayi degil, ondan bagimsiz Hollanda´yi destekliyorum...:)
Ulan herkeste de varmış bu GVB... Uruguayın defansı tabanca niye onlardan birini almadın ? :D
eh sıçacam tivibu sapıttı.. salonu gönüllü olarak terkettiydim eşime, gelmezse sıçtık :D
Sneider ne vurdu beee! :lol: Puan kırmaları lazım böyle şutlara aslında :D
Ray52Lewis
06-07-10, 22:56
Sen de Gio tek sende var diye seviniyordun, degil mi? :D
Uruguay defansi var da, yarin yerini baskasina birakir mucize olmazsa...:D
Suarez'siz Uruguay'in gol atamayacagini dusunenler o Bronk'çular.. :)
(Zira kendisi $ut atmayi falan 56 yil once birakmisti :) , 'potansiyel' din kardesi Recep'ler icin soyleyeyim :D )
Arada 2. yari cok hosuma gitmekte sahsen...
Bilemiyorum, pozitif elektrik aldim senden 2. yari.. (son 20+ dakika nasil oalcak bakalim)
Kambersiz düğün olmaz GVB bende de var :)
Aha Snejder gol attı ama ofsayt kokuyor .
Abuk bir gol attı Hollanda. Ofsayt bence.
Ray52Lewis
06-07-10, 22:58
Aha Sneijder atti...
Aslan kaptanim...:D
Namelessonegs
06-07-10, 22:59
Ahh canım kaptanım da attı..Takımım gol show yapıyor bugun..Sıra boulgavgavuzda :)
%101 ofsayt bence bu gol.. Fantezisini yiyeyim..
Yuh yani... Herifin onde olmasini gectim, kabak gibi kalecinin görüş alanini KESIYOR !
Oha ya, yazik olacak Uruguay'a.. Insallah atarlar.
not: ulen futbolu biraktiniz fantaaaziye daldiniz ha sizde...
Alin buyrun o vakit.. Bir doz Alihandro...
http://img1.loadtr.com/b-136084-alihan.jpg
Hadi simdi yeter artik.. :)
Gol oldu kimse bişey anlamadı.
Snejder aldı götürdü takımı.
Ah Real Madrid ah.
Robben ve Snejder diyorum sana başka da birşey demiyorum.
Ahh canım kaptanım da attı..Takımım gol show yapıyor bugun..Sıra boulgavgavuzda :)
yaşaaaa
broncku al dedim,aldın heralde?
Çopk güzel gol oldu. 3-1.
Keşke bir tane de Robben atsa diyordum içimden.
O da benim kaptanım arkadaş :D
Namelessonegs
06-07-10, 23:01
ahaha goool..Simdi de Robben..:D..Yarınki macı bırakayım mı ben ya :D
bu arada şu melo-sneider gol değişikliği için puan eklediler mi fantasy'de?
Eh bu gole laf yok.. (Ama kilidi 2 gol açti klişesini one sureyim bari :).. Abandone etti o gol bariz Uruguay'i... )
:)
Namelessonegs
06-07-10, 23:02
yaşaaaa
broncku al dedim,aldın heralde?
Zaten almıstım westhamım yigidim :)
Şöyle bir Hollanda-Almanya finali olsa tadından yenmez ha.
Ray52Lewis
06-07-10, 23:03
Asist Kuyt, gol Robben...
Hollanda isi bitirdi...:)
ahaha goool..Simdi de Robben..:D..Yarınki macı bırakayım mı ben ya :D
Bence bırakalım Enginim.
Gol atan hepsi kadromda benim de :)
Biri de kaptan konumunda.
Yarın kimi alacaz be :D
Zaten almıstım westhamım yigidim :)
lan yolladığın 3 kadro alternatifin vardı ya.bronckluya ok demiştim.o olaydan bahsediorum
USAtaraftar
06-07-10, 23:04
Ayip valla ya, finale cikan takim ofsayt gol sayesinde cikiyor.
Abreu...
Oynadığım ilk ve tek menecerlik oyunu CM 01-02 de yıldızımdı.. Herkes kennedy bakırcıoğlu peşindeyken bu elemanla uçardım hep...
Robün & Sneijder bende de var.. Kaptan Sneijder olacakti De Zeeuw yaptim.. Rabbim ve Keita transferi dezüv dedi...zuhah
Herkeste ayni adamlar vardir da Bronk'un balli boregi farki ortaya koyacak iste... Tipki yok yere penalti kurtaran, normalde 7 felamm alacak Casillas gibi :)
Ben Cavani'yi daha cok sevdigim icin onu aldim 2 hafta once. Duygusal bir Tuna Kermit insaniyim ben...
del piero10
06-07-10, 23:14
ulan o değil de dünya kupaları tarihinde finale çıkmış herhangi bir takımın şu rezil hollanda'dan daha kötü olamayacağını iddia ediyorum. adamlar futbol oynamadıkları gibi bir de yok rakibin durduk yere kendi kalesine gol atması, saçmalaması, krımızı görmesi, ofsayt gol şu bu finale kadar çıktılar.. işin garibi hollanda tarihinin de en bayık, sünepe takımı..
şu futbol bazen ne boktan bir olay oluyor yahu.. bu hollando finaldeyse benim arjantin'im nerde ulan??
Herkeste ayni adamlar vardir da Bronk'un balli boregi farki ortaya koyacak iste...
.
eee nameless-westham a.ş farkı hehehe
ulan o değil de dünya kupaları tarihinde finale çıkmış herhangi bir takımın şu rezil hollanda'dan daha kötü olamayacağını iddia ediyorum.
Biraz abartili olsa da turnuva boyunca cacik oynamadiklarina kesinlikle katiliyorum...
Hucumda 1-2 Sneijder hareketlenmesi, Kuyt presi disinda insani koltugunda kipirtadacak birsey yapmadilar.
Epey kismetli bir turnuva geciriyorlar... Brezilya 60 dakika taze sikilimis portakal yapar, sonra abuk goller ve galibiyet...
Su mac gayet ortada, ilk gol haybeye, 2.si ofsayt.. Aralarda kacmis %100'luk gol sayisi 0.78. [?! ]
Fazla yazmaya gerek yok, kisaca buyuleyici birsey yaptiklarini dusunmuyorum.
Gana,Uruguay caplarinin olcusunde cok daha iyi islere imza atmislardir an itibariyle.
Aha 2-3 oldu yazarken..
Hadi ulan.
Bitti..
Çürük portakallar finalde.. :)
Rios'un $utunda el varsa cikarmasinlar o Özbek gerzegi...
Hollanda'nin 2. golu tertemiz..ofsayt ! . Unutulmasin.
Off offf çok heyacanlı oldu son anlar.
Demek ki şöyle 85'de filan 3-2 yapsalarmış, çok heyacanlı olurdu son anlar.
Gol bile gelebilirdi.
Bu arada gol atan tüm adamlar kadromda, M.Perreria da dahil :)
del piero10
06-07-10, 23:25
Şöyle bir Hollanda-Almanya finali olsa tadından yenmez ha.
tadından yenmezi tek taraflı anlamda söyledin sanırım.. şu ezik hollanda'ya almanya da gelse ispanya da gelse 5 atmadan dönmez normalde.. tabi final maçı geyiğine 2'de bırakırlar..
Namelessonegs
06-07-10, 23:27
eee nameless-westham a.ş farkı hehehe
hehe eyvallah ustat..Bu arada evet son hali super dedigin kadromdaydı emektar :)
Max Perreria'mda attı..Asıl yarına kadro isi cok zorlastı yahu..
Bu arada muthis oldu macın sonları..Gercekten bu kadar renksiz bir mac,bu kadar guzellesebilirdi..Futbolmus,topun pesinde 22 kisiymis,neden sevilirmis..Keske her sene dunya kupası olsa :)
M.Yasin Cakmak
06-07-10, 23:27
Mal gibi boş kaleye asirtma yapacaklarına penaltı noktasında bekleyen Forlan'a asist yapsalardi portakallar cikaramazdi, yazık oldu.
Asıl yarına kadro isi cok zorlastı yahu Yarına 5li defans farz oldu, 8 puanlı adamı nasıl silecez abi ya!
Ray52Lewis
06-07-10, 23:29
Hakikaten ne sansli su Hollanda takimi, adamlar bu bal ile sampiyon da olur böyle giderse...
Son saniyelerde donlarina yaptilar adeta yiyecegiz diye, yemelerini de istedim acikcasi su futboldan sonra...
Yazik oldu Uruguay´a...
Abi bırakın da senelerin bahtsız bedevi takımı Hollanda'dan da bu sefer şans yanında olsun.
Ben sevindim Hollanda'nın çıkmasına.
Hem Lugano itinin yanlışlıkla dünya kupasını kaldırdığını filan görürdük, gerek yok bunlara :)
Harbiden ha, demek bu futbol denen gahpe sporda guzel futbolla basari haram..
Adamlar yillardir oynadi oynadi, bir yogurt olamadilar.
Simdi finaldeler.
Buradan yola cikarak, Keita'nin satilmasi dogruymus meger...
Evet.. Elano..takim futbolu.. 1.5 metreye milimetrik paslar...evet...
Yarınki maçın galibi Kupanın da sahibi olur büyük ihtimal... Hollanda da Van Persie bitmiş, Sneijder, Robben'den başkasıyla oynamıyor. Takımdaki bana göre en sağlam kale Kuyt 2.plana atılmış...
Hem Almanya hem İspanya affetmez gibi geliyor. Hatta bugün Suarez olsaydı Uruguay da affetmeyecekti neredeyse...
Ray52Lewis
06-07-10, 23:41
Bu arada alman TV sinde gösteriyorlar, 2.gol yüzde yüz ofsayt Hollanda´nin, van Persie topa ayagini uzatip kalecinin görüs alanini aktif olarak etkiliyor (topa sonucta degmese de)...
Hollanda´nin defansi da SOS verdi yine bu macta, final maci icin bunu da gözardi etmemek lazim...
Bas bas bagirdik evet kesin ofsayt... Mac 2-1 oluyor, hemen akabinde 3.yu yiyiyorlar..
Ben hakemlerin bir kupada bu kadar etkili sçtiklarini kendimi bildim bileli hatirlamiyorum. Hayir bir de turnuva basindan beri herkes alisti, artik kaniksadik durumu...
Hakemler full dogru karar verse su yari finaller nasil olurdu kiiiimbilir :D
Yunanistan [$ok $ok $OK !?!? ]
Honduras
Kamerun
Brezilya...
Dünya Kupası yarı final maçı ve yorumların yüzde 90'ı fantasy hakkında, ne kadar kötü bir turnuva olduğunun ispatı. :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to