Tüm Versiyonu Göster : 27.06.2010 Arjantin 3-1 Meksika
Saat 21.30'da..
2006 dünya kupasının rövanşını alabilecekmi bakalım Meksika? Favori tabii ki Arjantin :).
Namelessonegs
22-06-10, 23:44
Hmm valla sempati mempati bir yere kadar..Kusura bakmasın Meksikalı arkadaslar:)
Turnuvanın iki calıskan ama son vurusları etkisiz oyuncusu karsı karsıya gelecek hehehe:D..Bakalım Messi mi daha cok kacıracak yoksa Gio mu pozisyona girebilecek :)
Arjantinin forvette Aguero-Messi-Higuain cıkmasını istiyorum..Aguero bence bugun cok etkili ataklar yaptı..Oyundan kopsa da,herkes Messi'yi tutarken,hızıyla bos alanlara kactı..Meksika'nın basına bela olabilir..
Arjantinin elemesi dilegiyle..Viva Argentina!
gio çalım şut ve auttt
arjantin ezer
Banko arjantin meksika direnemez arjantine
Arjantin tabiki ama suprize gebe bir mac.
dünya yıkılsa bu maçta bir sürpriz olmaz.100 maç oynansın 100ünüde La albiceleste kazanır
ardaisfuture
24-06-10, 10:44
Viva Argentina
Bence ortada bir mac olur. Arjantin umarim gecer turu. Ama keyifli bir mac olacak.
Meksika grup maçlarında oynadığından farklı oynar diye tahmin ediyorum. Savunmada daha dirençli olmak isteyeceklerdir ki iyi savunmacıları da var. Eğer maç 60"lara kadar berabere gider de o sıralarda Meksika Arjantin'in sakar savunmacılarının hediyesiyle hasbelkader bir gol atarsa Arjantin için büyük stres olur, ayakları birbirine dolanabilir çünkü çok şartlanmış durumdalar. Şimdiye kadar hiç yenik duruma düşmediler, öyle bir durumda nasıl davranırlar, soğukkanlı kalabilirler mi bilmiyoruz.
Tabii ki gönül istiyor ki favori Arjantin geçsin ama sürpriz ihtimali az da olsa var bu maçta.
del piero10
27-06-10, 18:58
haydi aslanlarım.. alaman balonunu patlatma yolunda önemli bir engel meksika maçı ama şampiyon olacaksak bahanemiz olmayan bir maç..
dos santos, messi, aguero coşsun, arjantin galibiyete koşsun..
22. Sergio Romero
4. Nicolas Burdisso, 2.Martin Demichelis, 15. Nicolas Otamendi , 6.Gabriel Heinze
20. Maxi Rodriguez, 14.Javier Mascherano, 7.Angel Di Maria
10. Lionel Messi, 9.Gonzalo Higuain, 11.Carlos Tevez
1. Oscar Perez
16.Efrain Juarez, 5.Ricardo Osorio, 2.Maza Rodriguez, 3.Carlos Salcido
17.Giovani Dos Santos, 4.Rafael Marquez, 6.Gerardo Torrado, 18.Andres Guardado
21. Adolfo Bautista, 14.Javier Hernandez,
__________________________________________________ _____
Dizilislerde hata olabilir, el yapimi zira.. :)
Meksika gorunuse gore epey cesur bir taktikle maça cikiyor... Arjantin de acik oynayan bir takim.. Guzel maç olabilir.
A.Guardado'yu severim.. Bakalim napçek.
çok şükür blanco yok, adamı gördüğümde maçın ciddiyeti bitiyor benim için, sanki böyle bir veteranlar karması hayır için karşılaşıyorlar gibi..
InSoMNiAsTaN
27-06-10, 21:33
arjantinin şort rengi mi değişmiş? gözüme ayrı bir güzel geldi formaları..
güzel başladı güzel, meksika bir tane atsa daha bile güzel olur ama elemesin tabi o kadar da değil :)
Vay vay vay. $utlara gel...
Ray52Lewis
27-06-10, 21:42
Of Romero fena yumurtluyordu az kalsin...
O diger suta da ne falso verdi adam...
Cok diri basladi Meksika, Arjantin de ise Messi´yi gol icin cok zorlar gördüm, pas vermeyi hic düsünmüyor su ana kadar...
Aslan Suat
27-06-10, 21:47
Su Di Maria ne istir bir türlü anlamadim gitti. Inmidir cinmidir nedir.
Ray52Lewis
27-06-10, 21:51
Su Di Maria ne istir bir türlü anlamadim gitti. Inmidir cinmidir nedir.
Aynisini su anda ben de düsünüyordum, Benfica bunu 30 milyona Real´e okutarak yüzyilin kazigini atmis...
Cambiasso´lar Zanetti´ler varken birde, oyuncu tercihi de tartisilir Maradona´nin, orta sahaya bu diziliste koydugu adamlar da...
Aslan Suat
27-06-10, 21:55
Yuhu!!
Bu gol İngiltere-Almanya maçındaki sayılmayan golden bile daha büyük bir skandal.. Şaka gibi :).
Ömer Catkic & Tamer Oyguc kokteyli kaleci mçar gibi oldu ve gol...
Yazik oldu heriflere, iyi oynuyorlardi...
Not; oha bir de ofsaytmis harbiden....
almanya-ingiltere maçına yazdım şunu;
valla ingilizler yanına bırakmaz bu işi, gelecek dünya kupası teknolojinin nihayet futbolun içine girdiği ilk turnuva olur (euro 2012 olmazsa), en azından çizgiye bir sensör vs koyduracakları kesindir.. bence iyi de olur, insanların emeğinin kör bir yan hakeme takılması hoş değil ama fazla da abartmamak lazım tabi, bu tip pozisyonlar kafidir (mesela bir de bayern'in fio'ya attığı gibi 5 metre ofsayt pozisyonlar var ama yine de onları bile hakeme bırakmak lazım, bir tek bu çizgiüstleri için bir yardım gerekli hakikaten)..
bu golü verirlerse ofsayta da kamera atasınlar, yuh artık!
Hakem verdi golü.. Tarihi bir skandal daha.. Hemde 1 günde 2 tane :).
27 Haziran tarihi unutulmazlar arasına girecek sanırım..
şimdi bu maç 3-4 olur, maç sonrası tabi işin sıcaklığı gidince unutulur o gol olmasa da olacaktı nasıl olsa falan denir de nah olacaktı yani, sıcağı sıcağına yazalım bunu..
Aslan Suat
27-06-10, 21:59
Tevez degmese ofsayt olmazdi, ama acaba yinede gol olurmuydu?
UmBeRtO GS
27-06-10, 21:59
Futbol bu skandallardan sonra acilen bir cozum bulmali.
Gerekirse robot hakemler icat edilsin onlar maci yonetsin.
Ne yahu bu.
1 metre icerdeki topu vermiyor, 2 metre ofsayti gormuyor.
Napiyor bu hakemler.
Bu kadar skandal hakemler olur mu ya?
Ray52Lewis
27-06-10, 22:00
Arjantin tarafiyim ama su gol hakikaten rezaletin daniskasi, 4,5 metre ofsayti nasil görmez bu hakemler aklim almiyor...
Üstelik pozisyonun tekrarini da gördüler yan hakem de meksikali oyuncular da, yine de degistiremediler...
UmBeRtO GS
27-06-10, 22:02
Oyyyyyyyyy Higuain cok temiz takti
Aslan Suat
27-06-10, 22:02
Yani turnuva istisnalar haric...
...en kötü maclara...
...en kötü kalecilere...
... en kötü hakemlere sahip.
2 oldu.
eh sıçtın işte maçın içine, yerim böyle dünya kupası'nı..
Osorio osurdu... [oydu di mi...]
Higuain'de de inanilmaz bir gol bahti mevcut.. :) (kaptan yapanlara tebrikler.. Ben bu sefer yapmadim)
Not: Di maria'yi ellemeyin yau..iyi topçu. :)
Not 2: 32. dakikadaki taçta kaldiramadigin topla yerlere yatirdin beni Heinze... :)
Aslan Suat
27-06-10, 22:05
Osorio nun hatasi tamamen ilk golden kaynaklandigini düsünüyorum. Hakemler o hatayi yapmasa Osorio da bu hatayi yapmazdi.
Osorio'nun skandal hatasını Higuain iyi değerlendirdi 2-0..
Şu pozisyonların stad televizyonundan gösterilmeside bazen böyle olumsuz durumlar yaratabiliyor.. Meksikalı oyuncuların hepsi skorborddan büyük haksızlığa uğradıklarını gördüler ve buda ister istemez morallerini bozmuş durumda. Oyunlarından bariz belli oluyor bu.. Şu goldeki hata bile o moral bozukluğunun ürünüdür..
Aslan Suat
27-06-10, 22:18
Söz hakemlerden ciktida, vallah soydaslikla falan ilgisi yok, bence su ana kadar iyi hakemler Alman Stark, ve Özbek Ravshan IRMATOV (soydaslik alman icin degil özbek icin kullanilmistir :) ).
sogudum bu turnuvadan...bu kadar hata ayip oluyor artik...yuh artik
Gio terran ucagi modunda takiliyor yine yeniden...
[cloak mode...]
Simdi gider bu miço TD Guardado'yu cikarir ha...
Bu arada evvelki savımı biraz sertleştireyim :D => Marquez'i önliberoda sava$sin diye alacaksak ayva...diyorum...
spiker_selim
27-06-10, 22:19
Arjantin bu turu geçebilir ama Almanlara karşı hiç şans vermiyorum. Takım değiller... Ortak bir oyunları yok. Sadece 3 forvetine ümit bağlamışlar.
Maradona'da zaten süper bir taknisyen değil. Şu meksika bile biraz dikkat etseydi ilk 10 dk maçı 2-0 onlar getirirdi.
Tartışmalı pozisyonların gösterilmemesi kararı vardı, golde atlanmış oldu bu durum..
Yalnız Arjantin bu dizilişle (4-1-2-3) Almanya'nın güçlü orta sahası karşısında çok zorlanır...
Aslan Suat
27-06-10, 22:30
Ulan bizim gol scoreboard dan iptal edilir, Dünya Kupasinda edilmez!!
Aslan Suat
27-06-10, 22:40
Oha Tevez oha!!!!
Euzubillahiminesseytanirr..............
Oha... O patates çuvalina öyle $ut atilir mi.. Insan haklarina aykiri...
3-0
Namelessonegs
27-06-10, 22:44
Keske su 3.gol olmasaydı..Mac bok olcak bundan sonra..Ayrıca, neden Ochoa oyanamaz da bu capsız kaleci oynar Meksika'da,anlayamıyorum..
USAtaraftar
27-06-10, 22:49
Meksika'nin 7 numarasi napti oyle!!!
USAtaraftar
27-06-10, 22:51
Top kotu, takimlar kotu, hakemler cok kotu. Su dunya kupalari hakikaten 5 para etmez.
Bu arada, Meksika ard arda 3 net pozisyon harcadi. Adamlarin sol tarafi komple transfer etmek lazim.
Maradona'ya da ayrica kil oldum. Antipatik herifin tekiymis.
Meksika'nın kalecisi çakma Çatkıç :) Boyu da 1.70 falan herhalde. Campos vardı 1.70 civarı boy vardı ama fena kaleci değildi.
Bu arada Dos Santos ta turnuvadaki en boktan maçını oynuyor. Bir tane olumlu hareketi yok. Turnuva ilerledikçe favori takımlar ağırlıklarını ortaya koyumaya başladı.
USAtaraftar
27-06-10, 22:57
Meksika'nin solbeki hakikaten muthis bir herif. Ister geri koy, ister ileri.
USAtaraftar
27-06-10, 22:58
Arjantin topu son anda cizgiden cikardi. Meksika'li herif tirsak bir sekilde vurmasa kesin gol olurdu.
Hernandez boru gibi soktu. Herhalde 200 km.ye yakındır bu şutun hızı.
USAtaraftar
27-06-10, 23:00
Meksika atti, dk 71. Insan ustu mucadele ediyorlar.
3-1
Topu aldığı anda dönüşü, rakibi ekarte edişi ve vuruşu harikaydı Hernandez'in.. Alex Ferguson boşuna almamış bunu.. 3-1 oldu..
UmBeRtO GS
27-06-10, 23:07
Giovani Fos Santos hayatimda gordugum en kotu performanslardan birini gosteriyor.
Hucumlarda hic yok, sag bek mi oynuyor ne anlamadim.
Hucumlarin hepsinde sag kanatta geride bekliyor, top hic ona gelmiyor, arada bir sansa top geliyor, onda da ilk adamin ustune cikiyor.
Bu adama 7milyon pound verenin aklina sasarim
USAtaraftar
27-06-10, 23:09
Meksika az daha atiyordu...
USAtaraftar
27-06-10, 23:10
Turnuva boyunca Marquez'i de hic begenmedim.
USAtaraftar
27-06-10, 23:16
Herifler gerizekali. Son 10 dakikaya kadar Arjantin'i sagli sollu mahvettiler. Son 10 dakikadir 40 metreden sut cekip duruyorlar...
Arjantin-Almanya topagina yazacagim belli simdiden...
4 gol olur
bereket versin
Ray52Lewis
27-06-10, 23:47
Hakemler macin icine etti, yan hakemin hatasi olmasina ragmen bakalim bu Rosetti pisligine bir mac daha verecekler mi, sasirmam acikcasi verirlerse...
Skorbord´ta gördükleri halde karari degistirmediler, pes yani, Meksikalilarin yerinde olmak istemem acikcasi bu aksam...
3-0 öne gectikten sonra Arjantin 3 vites geri aldi adeta oyununu, hic begenmedim, ne yorulalim ne sakatlanalim kafasiyla, tabii Almanya maci icin bunu ölcü olarak almamak lazim ama isleri zor olacak ceyrek finalde...
İlk gol skandal :)
O gol gelmese Arjantin'in gol atacağı da yoktu, öyle top çeviriyorlardı kendi aralarında.
Bugün çok zorlanabilirdi Arjantin iki hata olmasa (ofsayt-Osorio)
Ayrıca bu dizilişle Arjantin orta sahası Almanlara karşı çok zorlanır.
Madem Veron'u getirdin Mascherano'nun yanına koyacaksın.
Her iki yanına sadece Maxi Rodrigez ve Di Maria gibi iki kanat oyuncusunu koyarsan büyük ihtimal çuvallarsın.
Bence maçın kırılma noktası burasıydı. Ya da benim kırılmma noktam :D
http://images3.photomania.com/361838/1/rad7D8D0.gif
Namelessonegs
28-06-10, 00:56
edit
bu maca da hakem damga vurdu hakemler rezilleri oynuyor bu turnuvada
SuperMario
28-06-10, 08:17
http://d.yimg.com/i/ng/sp/reuters/20100627/19/3418927606-27062010192823.jpg
daha once de demistik, adam degilsin rosetti
Arjantin'den nefret ettiğim maçtır. Karşılarına en sonunda sağlam bir takım çıkıyor bakalım ne yapacaklar. Ayrıca Türk hakemlerimizi gerçekten kutlamak gerekiyor.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to