PDA

Tüm Versiyonu Göster : Süper Mario Jardel Ispanya´da ...

LuisFigo
29-01-05, 15:19
Galatasaray'ın eski golcüsü Brezilyalı Mario Jardel, İspanya İkinci Ligi takımlarından Alaves ile anlaştı...

Galatasaray'ın 2000 yılında Real Madrid ile yaptığı Süper Kupa maçında attığı galibiyet golüyle sarı-kırmızılılara tarihinin ilk Süper Kupa'sını kazandıran Brezilyalı golcü, Alaves ile 2007 yılına kadar anlaşmaya vardı...

31 yaşındaki golcü futbolcunun haziran ayına kadar Arjantin Ligi takımlarından Newell's Old Boys ile sözleşmesinin bulunduğu, ancak futbolcunun parasını alamadığı için sözleşmesini feshetmeye çalıştığı kaydedildi...

http://www.ucankus.com/img/jardel.jpg

ucankus.com

Sheva
29-01-05, 15:53
Jardel futbolu birakmadıysa geçtiğimiz günlerde yayınlanan 'en aktif 10 golcü' listesinin yanlış olduğu ortaya çıkıyor.. Orada PVH'nin falan üstünde olması lazım..

savatage
29-01-05, 16:49
o topic te de belirtmiştim;
Ortega'nın asistleri ve Jardel'in golleriyle Newell's Old Boys şampiyon olmuş geçtiğimiz sezon.

!!toTTI!!
29-01-05, 20:03
jardel bana gore galatasaraya gelen hagiden sonraki en iyi yabancii ,gercekten cok severdim jardeli o mehmet canunun kapi kapi dolsatirdigi gunler aklima geldikce deliriyorrumm ah ahh :kizgin:

painy_boy
30-01-05, 00:32
Alaves'in durumu nedir ? 1.lige tekrar donme sanslari var mi ? yuksek mi ?

Serkan1905
30-01-05, 04:06
ne yalan söylim, bugün bile jardel tekrar geri gelse, sevincten havaya ucarim...

SUPER MARIO JARDEEEEEEEEEELLLLLLLLLL

30-01-05, 20:37
Jardel karısından ayrıldığından beri bir türlü toparlanamadı o yüzden orada da başarılı olacağını sanmıyorum eski formunda olsa dağıtırdı o ayrı.