Tüm Versiyonu Göster : Hagi: Ben Özür Dilemedim
Sanırım yine karısacagız arkadaslar..Hagi az once;
Bir seyi duzeltmek istiyorum, hata yapan insan özür diler..Ben hata yapmadım ve özür dilemedim..Sadece Baskanımızı üzdügüm icin üzgün oldugumu ve bunun icin özür diledigimi soyledim..Yani konusmalarım icin degil..
dedi..basın toplantısında..
Çok şey olabilir yine..
Aman be hagi herşey yoluna girmişken ne suyu bulandırıyorsun...
İnşallah medya bunu körüklemez de unutulur.. :(
hagi kendi kuyusunu kazmaya devam ediyor...yanlis yoldasin hagi ...sus lütfen ...
Hagi Plesan'ı getiremedi ama böyle giderse kısa zaman sonra Craiova'da beraber çalışma imkanı bulacak..
aferin hagi acaip karakterli adammışsın. seni suçlamıyorum artık sana bu cüreti göstertenlere saydırıyorum.
yönetimde oturan ne idüğü belirsiz adamlar galatasarayı ezmeye daha ne kadar devam edeceksiniz bakalım. eşşek alçak olunca semer vuran çok oluyor.
Delikanlı adammış..
Bu kulubun kendine gelmesi ve silkelenmesi için birilerinin kral çıplak demesi gerekliydi...
Bunuda belkide kovulma pahasına hagi yaptı...
Helal olsun.
Kiviriyor.. Madem ozur dilemedin niye basinin onune cikip 'Ozur diliyorum' diyorsun ki? Reddetseydin..
Bugün bir puan kaybı olsaydı bu konuya değinmezdi bile. Konya deplasmanı gibi önemli bir galibiyetten sonra bence Hagi tekrar güçlenmek için yaptı böyle bir şey.
UmBeRtO GS
29-01-05, 00:42
Helal olsun Hagi'ye...
Şu yönetime karşı çıkabilen tek insan...
I LOVE YOU HAGI!
Hatırlarsanız 3 gün evel Hakan Yakın'ın imza töreninde yöneticiler Hakan'a "ultrAslan" atkısı verdiler ve medyaya onla poz vermesini sagladılar..
Ha diyebilirsiniz ki ultrAslan kulübün patentini satın aldıgı bir marka.. Ancak gecen haftaki olaylarin kamuoyuna yansima biçimi "ultrAslan üyeleri Petre üzerinden Hagi'yi protesto ettiler" şeklindeydi.
3 gün sonra da yeni gelen bir futbolcunun ultrAslan atkısıyla poz verdigini gören Hagi muhtemelen yönetimin bu ince dokundurmasına bu vesileyle cevap vermeyi düşünmüş olmalı.. Tabii bunlar benim tahminim..
Kapanmıs bir konunun ardından Hagi'nin böyle bir demec vermesinin başka mantıklı izahını yapamıyorum acıkcası..
Yanlıs yoldasın Hagi.. İnsanlarla veya kurumlarla böyle inatlasmak sana hicbirsey kazandırmaz.. Şu inat huyundan kurtuldugun an büyük bir teknik adam olma yolunda ilerleyebilirsin ama şu anki inatcılıgın sana cok şey kaybettirir.. 2-3 kötü sonucla zirveden koparsak bu yönetim Hagi'yi 1 dakika bile tutmaz, bence..
Tam hersey rayina oturmaya basliyor zannederken Hagi yine bildik kisiligini gosterdi.Ne gerek var duman yaratmaya???
Gerci biliyorduk Haginin ozur dilemedigini...
Galibiyetle ayrıldığımız zor bir deplasmandan sonra böyle bir demeç vermek çok gereksiz.
az önce maçtan sonraki yorumları dinledim de takımda inanılmaz bir birlik beraberlik var..
Hagi de ''artık önümüze bakacağız...gun gelir belki onlar da konuşulur ama şu an için önümüze bakıyoruz'' dedi
Rumen hocanın Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar sarı kırmızılı yöneticileri bir kez daha ayağa kaldırdı.. Başkan Canaydın’ın hafta içinde Hagi’yi uyaracağı belirtildi..
Sadece ‘üzgünüm’ dedim
G.Saray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi’nin, 2-0 kazanılan Konyaspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, ‘Ben kimseden özür dilemedim. Sadece başkanımı üzdüğüm için üzgün olduğumu belirttim’ sözlerine yanıt gecikmedi. G.Saraylı bir yönetici, ‘Özür dilemeseydi, o şimdi yerinde olmazdı’ diyerek Rumen hocaya gönderme yaptı. Hagi’nin bu sözleriyle maksadını aştığını anlatan yönetici, şunları söyledi:
Hatasını anladı ama...
‘Hagi hafta içinde haddini aşan bir konuşma yaptı. Ancak, toplantıya ilk geldiğinde özür dilenecek bir hareket yapmadığını söyledi. Ama işlerin ters gittiğini fark edip, yüzümüzdeki ifadeyi anlayınca hatasını anladı. Daha sonra beklediğimiz cümleleri toplantının sonlarına doğru sarfetti. Eğer bu özür olayı yaşanmasaydı, onu affetmeyecektik. Hepimizin gözü kararmıştı. Eğer özür dilememiş olsaydı, şu anda yerinde olmazdı.
Hiç gereği yoktu
Hatasını anlayıp özür dileyen Hagi’nin, Konyaspor maçı sonrası neden böyle bir açıklama yaptığına bir anlam veremedik. Böyle bir konuşmanın hiç gereği yoktu. Başkan özel uçak tutmuş, maçı izlemeye gelmiş. Takıma ve Hagi’ye olan güvenini gösteriyor. Bir de onun yaptığına bakın. Son sözlerinin yenilir yutulur tarafı yok. Kaşımak mı, yoksa kapatmak mı lazım, bilemiyoruz. Bu konudaki son kararı başkanımız verecek.
Canaydın uyaracak
Bu işi daha fazla uzatmanın bir anlamı yok. Biz, Hagi’den memnunuz. Yalnızca bizi üzecek konuşmalar yapmasını istemiyoruz. İyi ki, özür diledi. Yoksa daha radikal kararlar alacaktık. Konya galibiyeti ile düzlüğe çıktık.’ Öte yandan G.Saray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın’ın hafta içinde Hagi ile görüşerek bir daha böyle bir konuşma yapmamasını isteyeceği öğrenildi.
Kaynak:(Hürriyet)
Parma Maniac
30-01-05, 19:38
hangi yöneticiymiş ki bu.. niye isim konmuyor ki oraya yönetici böyle açıklama yapmışsa..
Galatasaraylı bir yöneticiymiş.. peh peehh..
Hagi Konya maçını kazandı hemen konuştu, anlaşılan her galibiyetten sonra böyle konuşacak hayır gören de süper top oynadık falan sanacak. 2 mağlubiyet alalım sepetlerler Hagi'yi bu gidiş.
Gürsoy Telegol'de canlı yayında.. Çok kritik açıklamalar yapıyor, anlaşılan o ki Hagi'yle ilgili hesabı kapatmamış, transfer dönemi geçsin o konuyu tekrar görüşücez dedi..
Ben de Telegol'e (ve çekirdeğe) takılıp kaldım. Gürsoy'un sözleri üzerine bu başlık 3. sayfaya çıkmıştır diye düşünüyordum (malum transferin son gecesi, Fransa'dan, İtalya'dan uçaklar geliyor, bir küsur aylık aradan sonra lig ve programları başladı, vesaire) fakat kimse ilgi göstermemiş.
Gürsoy, bu hafta içinde Hagi'nin gönderileceğini ima etmedi, açıkça söyledi ve forumun ilgisini çekmemiş! Demek ki üzerine laf edecek kadar ciddiye alınmıyor Sayın Gürsoy. Bir açıdan olumlu tabi.
Serkan1905
31-01-05, 01:55
Ben de Telegol'e (ve çekirdeğe) takılıp kaldım. Gürsoy'un sözleri üzerine bu başlık 3. sayfaya çıkmıştır diye düşünüyordum (malum transferin son gecesi, Fransa'dan, İtalya'dan uçaklar geliyor, bir küsur aylık aradan sonra lig ve programları başladı, vesaire) fakat kimse ilgi göstermemiş.
Gürsoy, bu hafta içinde Hagi'nin gönderileceğini ima etmedi, açıkça söyledi ve forumun ilgisini çekmemiş! Demek ki üzerine laf edecek kadar ciddiye alınmıyor Sayın Gürsoy. Bir açıdan olumlu tabi.
devamli negatif gelismelerden bikkinlik geldi. ondan da olabilir.
ben Ergün Gürsoyun isminin gectigi bir Topici acmak istemiyorum bile.
M.Yasin Cakmak
31-01-05, 01:56
Ben dinleyemedim ne dedi ki?
Ben dinleyemedim ne dedi ki?
Korcan abi yazmış işte, uzunca bir laf kalabalığını tek cümle ile özetlemiş.. Yalnız spikerin soruları üzerine 2-3 kere tekrarladığını söylemeyi unutmuş..
bu konuda boş konuşmalardan sıkıldık artık korcan bir eylem olsun yorumlarız.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to