Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray 5 Gaziantepspor 1
Muhtesem basladıgımız ikinci yarıya insallah Antep galibiyetiyle devam ederiz..
Antepi rahat geçeriz.. :okey:
Konya yı 2 farklı mağlup ettiysek antep i rahat yeneriz...
insallah bu macida alacagiz, 100-99 olsun bizim olsun
beş beş beş beş -sıfır alırız
Yahu niye hep biz Cuma günü oynuyoruz kardeşim?
Bu ülkede başka takım yok mu?
UmBeRtO GS
29-01-05, 14:21
yarım sıfır olsun bizim olsun, zor maç
Hasan Şaş bu maçta da yokmuş..
Hasan Şaş bu maçta da yokmuş..
buna sevindim...
Hayakin oynayacak mı acaba??
Gaziantep bugun Denizli'yi 3-1 yendi..3 gol de Jaziri'den..
Gene cuma gene cuma
yeter be kardeşim ne ulan bu
kolay mi Samiyen'de Aslan Cimbom'u yenmek ?
ya niye bizim maçlar cuma günü.anlamıyorum valla.antep maçı zor olur ama alırız.zaten artık sami yende puan kaybetmemek gerekir...
Antep'in Denizli maçındaki kadrosu;
Kenan Hasagić, Mehmet Çoğum, Riadh Bouazizi, Ettayeb, Gökhan Zan, Sedat Ağçay, Erhan Namlı, Hasan Yurt, İlhan Özbay, Ziad Jaziri, Zdravko Lazarov
Defans sağlam, ileride hızlı ve top tekniği yüksek oyuncular var ama zor maç olacağını sanmıyorum.. Yine de erken bir gol iyi olur tabi..
Serkan1905
01-02-05, 01:22
eee? Hakan Yakini izlicez mi simdi bu macta?
Hani Ribberyi de izleyeberdik aslinda..
eee? Hakan Yakini izlicez mi simdi bu macta?
Hani Ribberyi de izleyeberdik aslinda..
Levent Tüzemen'in dediğine göre Hagi Hakan'ın durumunu beğenmiş ve fizik açıdan hazır bulmuş.. Daha önemlisi antep maçında kadroda büyük ihtimalle yer vermeyi düşünüyormuş..
Ayhan Conce Hakan Yakın Sabri
şeklinde olur gibi orta saha.. Ayhan yerine Ergün de olur ama Hakan yerine Ergün olmasın :)
Serkan1905
01-02-05, 01:30
Ayhan Conce Hakan Yakın Sabri
Ok. bu maclik yeter derim..
Beylerbeyi maçı berabere bitti
Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, maç eksiği bulunan futbolcular için Üçüncü Lig ekiplerinden Beylerbeyi ile antrenman maçı yaptı.
İstanbul
AA
31 Ocak 2005— Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı yapılan karşılaşmaya, PAF takımı ağırlıklı bir kadroyla çıkan sarı-kırmızılılarda, (A) takım oyuncuları Aykut, Orhan, Sabri, Zafer, Hakan Yakın ve Arif’in 60 dakika forma giydiği bildirildi.
Antrenman maçında Galatasaray’ın, Hakan Yakın’ın attığı golle 1-0 öne geçtiği ancak, son dakikalarda Beylerbeyi’nin attığı golle karşılaşmanın 1-1 berabere sona erdiği kaydedildi.
SONG’A YARDIM MAÇI DAVETİ
Galatasaray’ın Kamerunlu futbolcusu Rigobert Song’a, 15 Şubat’ta Barcelona’nın Nou Camp Stadı’nda, Güney Asya’ya yardım amaçlı yapılacak maç için davet mektubu geldiği bildirildi.
FIFA tarafından organize edilen ve Shevchenko ile Ronaldo’nun başını çektiği iki takımda dünya futbolunun yıldızlarının yer alacağı ifade edildi.
Antep maçı bence çok zor bir maç. Jaziri çok formda. Geçen maç hat-trick yaptı. Üstelik de Denizli'yi yendiler. Bu maçı da alırsak biraz daha rahatlarız.
Anelka yok muymuş yardım maçında :lol:
Mondi
Cihan-Song-Tomas-Hakan
Francle Riberu -Conceicao-Hasan Sas
Hakan Yakin
Necati -hakan
su sekilde sahaya cikariz......
Gaziantepspor Biletleri Satışta
Süper Lig 19. hafta mücadelesinde, 4 Şubat Cuma akşamı saat 20:00'da Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan 0 maçının biletleri Biletix bayilerinden satışa çıktı.
Galatasaray-Gaziantepspor Maçının Bilet Fiyatları
VİP 140 YTL
Numaralı 88 YTL
Kapalı Üst 41 YTL
Kapalı Alt 32,5 YTL
Yeni Açık Üst 17,5 YTL
Yeni Açık Alt 15 YTL
Eski Açık (Rakip) 15 YTL
sanırım Ribéry oynamayacak...Dün Fransa'ya gitti ve 3 gün orada kalacak...
Yakin da 50 55 dk oynar diye düşünüyorum
Bütün bunlar maç oynanabilirse tabi.. Perşembe ve cuma günleri İstanbul'da şiddetli kar yağışı bekleniyormuş..
Sami Yen'de güzel kar tutar yağarsa.
Eski Açık (Rakip) 15 YTL
Eski acikta yikim baslamadi mi? Nasıl oturacak rakip takim taraftarları oraya?
Bu arada hava kosulları yüzünden mac ertelenirse basta antu ahalisi ve Nihat Özdemir olmak üzere Fener camiası yine başlar bagırıp cagırmaya! Adamlar senelerdir hava kosulları yüzünden ertelenen maclardan bile bizi sorumlu tutuyorlar..
Aslan'ın cuma isyanı
Ligde bu sezon oynadığı 6 cuma maçında 8 puan kaybeden sarı-kırmızılılarda Ergun Gürsoy federasyona başvurup çifte standartın düzeltilmesini istedi
03/02/2005
Bu sezon cuma günü oynadığı karşılaşmalarda toplam 8 puan kaybeden G.Saray'da yönetim Futbol Federasyonu'ndan maçların başka bir güne alınmasını talep etti. Bu hafta oynanacak G.Antep karşılaşmasıyla ligdeki 7. cuma maçına çıkacak olan sarı-kırmızılılarda 2. başkan Ergun Gürsoy, federasyona bu konuyla ilgili başvuruda bulunarak "Cuma günleri çok puan kaybı yaşadık. Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz. Niçin bizim maçlarımız cumartesi ya da pazara verilmiyor da cuma gününe veriliyor. Teknik direktörümüz ve futbolcularımız bu konudan şikayetçi. Rakiplerimiz için ise az da olsa avantaj. Çifte standart istemiyoruz. Bu durumu düzeltmesini istiyoruz" dedi.
Maç tarihlerini belirleyen federasyon yetkilisi Metin Kazancıoğlu da Gürsoy'un şikayetini haklı bularak "Davanızda haklısınız. Bu oranları en kısa sürede eşitleyeceğiz. F.Bahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş'ı sizin rakamınıza getireceğiz. Bundan sonra maçların tarihlerini belirlerken bu şikayetinizi kesinlikle dikkate alacağım" yanıtını verdi ve G.Saraylılar'ın içini rahatlattı.
Haber :Harun MUSLU
M.Yasin Cakmak
03-02-05, 09:24
Antep maclari hep korkutur beni. Hava yakalama acisindan da, puan farki acisindan da onemli mac. Kazanmak lazim. Hakan en az bir devre oynarsa iyi olur bence.
havanın kötü olması seyirciyi de etkiler mi acaba...inşallah stat boş kalmaz...
bence fazla etkilemez seyirciyi.hem uzun bir aradan sonra ilk lig maçı sami yen de hemde yeni transferlerin oynama ihtimali var.bunlar da gayet güzel sebepler maça gitmek için.zor maç olacağını düşünüyorum ama gs alacaktır bu maçı.
Bugun İstanbul'da hava inanılmaz ötesinde kötü..5-10 bin seyirci olursa süper rakam derim..
satdın yarısı dolu olsa çok iyi olur...
bu maç ertelenir.
ben bahçeşehirdeyim şu an itibarı ile şehire inmem imkansız duruma geldi.
Ray52Lewis
04-02-05, 18:00
Ertelenir mi???
Son durum ne arkadaslar?
Aslinda bir erteleme isimize yaramaz da degil...
Ben Geçtim M.köy tarafından karla karışık yağmur var ama yerler kar tutmuyordu dolayısıyla pek erteleneceğini sanmam.
Ligtv kesinlikle cekmiyor..Sinyal alamıyor..İzleyebilenler durum nedir? Sahada kar var mı?
M.Yasin Cakmak
04-02-05, 19:44
Internet ligtv gayet iyi ayda 30 dolarin karsiligini veriyolar.
Yogun Kar falan yok, saha gayet temiz. Sulu kar yagiyor sanirim, islak sahada oynanacak mac.
Radyodan dinleyecegiz desene..:(
M.Yasin Cakmak
04-02-05, 19:59
hadi be :(
sahada kar falan yok, ama kar yagiyor.... stad bombos yaw :bagir:
1. dakika ve 2. kornerimizi kullaniyoruz...
GOOOOOL NECATI ATTI!!!!!!!!!!!!!!
gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Ayhan cok güzel calimlarla cizgiye indi, hakan topa dogru kosu yapti ama topu birakti, arkadan necati geldi ve atti, helal :) devami geslin....
M.Yasin Cakmak
04-02-05, 20:07
SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRR NECOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
hAKAN KOSTU AYHAN KESTI NECO TAKTI
ERSUN YALAK´A KAPAK OLSUN BUNLAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ERSUN YANAL KOCAN GELIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ayhan manyak pas atti, hakan kaleciyle karsi karsiya kalacakti ama antepliler yetisti ve korner...
hadi 2 gelsin cabuk.....
UmBeRtO GS
04-02-05, 20:09
GOOOOOLLLL
yahu açaraçmaz gol oldu
Ayhan çok iyi helal!!!
Hakan takıyordu korner ahh
aciktaki seyircler kapaliya aliniyormus su anda....
bu aralar biraz durgunuz, antep daha cok top kullaniyor....
GOOOOOL ERGÜN DIREKMAN KORNERDEN ATTI TOPU ICERIYE
M.Yasin Cakmak
04-02-05, 20:32
kim atti ya :)
songa yazildi galiba gol, top herhalde kafasini siyirmis :)
UmBeRtO GS
04-02-05, 20:32
GOOOOOLLL 2-0 SONGGGG
M.Yasin Cakmak
04-02-05, 20:33
Song'a verdiler.:)
hmm, necati yine durgun, top kaybi yapiyor yine cok :O
GOOOOOL FLAVIO CONCEICAO... kalecide tam ku$mu$ :D
M.Yasin Cakmak
04-02-05, 20:41
:):)
UmBeRtO GS
04-02-05, 20:42
GOOOOOOLL CONCEİCAO!!!!
3-0
Süper oynuyor Conceicao tebrikler aslan!!!
GOOOOOOOOOOL 4-0
AYHAN AKMAN!!!!!
M.Yasin Cakmak
04-02-05, 20:44
SUPER BE:)
UmBeRtO GS
04-02-05, 20:45
GOOOOOOOOOLLLLL
4-0
AYHANNNNN
UmBeRtO GS
04-02-05, 20:46
Cyba yahu sen nasıl yapıyorsun abi?
Gol olmadan gol diye yazıyorsun!
İçine mi doğuyor, nasıl oluyor bu?
Gol olur olmaz yazıyorum bi bakıyorum sen yazmışsın...
İnmisin, cinmisin? :lol:
ridvan izbatronuda bütün golleri hasagice yikti, yok cok rahat yok konsantre degil yok anasinin gözü....
Cyba yahu sen nasıl yapıyorsun abi?
Gol olmadan gol diye yazıyorsun!
İçine mi doğuyor, nasıl oluyor bu?
Gol olur olmaz yazıyorum bi bakıyorum sen yazmışsın...
İnmisin, cinmisin? :lol:
maci seyrediyormusun? ben seyrediorum ve olur olmaz bende yaziorum :O
ilk yari bitti
M.Yasin Cakmak
04-02-05, 20:49
Inanilmaz bir orta saha presiyle oynuyoruz. Bu kadar kosan orta saha ve forvete kimse dayanamaz.
Ayhan ve Necati muthisler.
Hakan tam 'Hayalet Santrafor' oynuyor. Topla fazla alakasi yok ama oyle iyi alan bosaltiyor ki ceza sahasinda cok iyi pozisyon buluyoruz.
Super...
UmBeRtO GS
04-02-05, 20:51
evet seyrediyorum maçı :)
İlk yarı muhteşem bir futbol ortaya koyduk. Tebrikler aslanlar. I Love you Hagi!!!
Hagi'min isi cok zor, süper oynayan Ayhan'i nasıl kesecek? :) Sabri'nin yerine Ribery girecek, Hakan Yakın su ara zor 11'e girer..İkinci yarı bekliyoruz Hakan Yakın'ı da :)
I LOVE YOU HAGI!!!!!!!!!
İlk yarıdaki futbolumuz çok iyi.
Conce süper.İnşallah devam eder böyle.
Rıdvan da Hasagiç konusunda pek de haksız değil.
M.Yasin Cakmak
04-02-05, 20:54
Evet ikinci yari Hakan girse iyi olacak. Ribery Sabri'yi keser. Ayhan'a dokunmasinlar.
Hakan Yakın'ın 2. yarı oynamasını çok istiyorum ben de ama şu takımdan kimi çıkartırsanız haksızlık olacak!
ama sanırım Necati'yi çıkartarak onun da dinlkenmesini sağlayacak ve takımın düzenini bozmayacak.Bu demek değildir ki H.Yakın asıl oynayacağı mevkiide oynayacak!
Ayrıca Conceiçao,bize geldiğinden beri en iyi maçını oynuyor!
karşısında top kaybı konusunda Türkiye'de 1 numara olan El Taip olsa da...
Bu arada bu macda da gol yemezsek, resmi son 6 macımızı gol yemeden kapatmıs olacagız..
Simdi ben boyle dedim ya, yeriz bir tane ikinci yarı kesin :)
mondragon 100%lük cikardi, ardindan biz 100%lük kacirdik...
necati 2 kisi arasindan nefis siyrildi ama sonrasinda sicti, cok fazla bekledi...
maçı izleyemeyenler için:
http://www.galatasaray.org/superlig/detay.asp?PID=1046&HID=1&haberID=259608
bu aralar top kayiplari cogaldi....
GS 34
ANTEP 42
ridvani görünce dövecem, vallahi billahi.... antepin defansi 5 para etmiyor diye her top arkada biz oynuyayinca agiziyla "tıstıstıs" diye ses yapiyor beni deli ediyor!!!!!!!!
antep penalti kullanacak.... orhan indirdi herifi, penaltimi degilmi göremedim...
ters köse, 4-1...
UmBeRtO GS
04-02-05, 21:23
4-1 lazarov penaltıdan
hasan kabze giriyor bizde....
ayhan akman cikti,
hasan kabze girdi....
UmBeRtO GS
04-02-05, 21:26
Ayhan çıktı Hasan Kabze girdi
UmBeRtO GS
04-02-05, 21:27
yahu bir şeyi de cyba senden önce yaziim kurban kesicem valla :D
direkten döndü, gol yioduk
hakan sükür sari kart gördü itirazdan dolayi...
arif girecek birazdan, haydaaaaaaaaaaa bune yaw :O
Conceicao cikti
arif girdi...
4 forvetle oynuyoruz su anda.... hasan, hakan, necati, arif <_<
dakika 74
UmBeRtO GS
04-02-05, 21:34
Conceicao çıktı Arif girdi
necati cikti, hakan yakin girdi...
dakika 78
UmBeRtO GS
04-02-05, 21:39
Yahu cyba OLMAZ VALLA
Şu anda saat 20.39 adam şu anda oyuna girdi sen 1 dakika önce nasıl girdi diye yazdın kardeşim? :karisik:
hakan ilk defa topa dokandi ve erdal izbatronu adama tabanla girdi <_<
kardesim, bana $ike mike diye gelmeyin, ben gördügümü yaziyorum (bkz. türkhakemi) :D
UmBeRtO GS
04-02-05, 21:41
Hakan Yakın 30 numaralı formayı giymeyecekmiydi?
Üstünde 16 numara var...
16 giyecekti, gecen mactada 16 olarak gecmisti....
Ridvan => Kirmizi kart bence...
tarik el taib acayip pis girdi orhana sirf sari yedi
GOOOOOOOL
HASAN KABZE!!!!!!!!
UmBeRtO GS
04-02-05, 21:45
Hasan Kabze takıyordu son anda Cafer ayağını koydu. aahhhhh
blackmagic
04-02-05, 21:46
kabzede milli oldu walla bomboş kaleye yuvarlama oldu ama neeese
UmBeRtO GS
04-02-05, 21:46
GOOOOLL HASAN KABZEEE
ParmaManiac'a sevgilerle :D
ARIF YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH
BOMBOS ATAMADIN LAN...
halen 5-1 ve dakika 86
tomas sari kart yedi, cezali duruma düstü galiba, cok üzüldü....
UmBeRtO GS
04-02-05, 21:49
Tomas cezalı duruma düştü galiba, sarı kart gördü çok üzüldü, yerleri yumrukladı
mondragonnn helalll :D jaziriye nefis bir calim atti :)
UmBeRtO GS
04-02-05, 21:52
Hakan'dan süper pres, taç kazandık :)
Arif çok kötü!
Sabri'nin sol kanatta işi ne?
hakan sükür allah cezani vermesin emi, kaleciyle karsi karsiya atamadin....
mac bitti, iyi oldu ama 7-8 rahat olurdu...
UmBeRtO GS
04-02-05, 21:55
Çok güzel oynadık bütün Aslanlara Tebrikler!!! :)
UmBeRtO GS
04-02-05, 22:06
Hagi :
BU maç için endişeliydim. Çünkü Gaziantep güçlü bir ekip ve lige iyi başlamıştı. Ama takımımızı sahaya çıkınca ilk dakikalardan itibaren rahatladım. Çok iyi bir formdayız, çok iyi bir durumdayız bunu sahaya çıkınca gördüm. Biraz daha gol atmamız gerekiyordu ona sinirlendim.
UmBeRtO GS
04-02-05, 22:07
Çok mutluyum oyuncularım çok güzel bir maç çıkardılar. Kendileri için, takım için, taraftarları için oynuyorlar. Ben sadece onları fiziksel ve mental olarak hazırlıyorum... Hagi artık sahaya çıkıp oynayamaz. Benim zamanım geçti. Ama takımımız çok iyi çok mutluyum. 7-8 ay içinde çok şey değişti.
Hagi'nin doğum günü kutlanıyor şu anda!!! :)
Kaan sana uydudan geç geliyor herhalde pozisyonlar :D
UmBeRtO GS
04-02-05, 22:11
Evet internetten seyrediyorum ondan herhalde :D...
Ben top taca çıktı diye yazıyorum bi bakıyorum cyba gol oldu diye yazmış, allah allah ne zaman oldu diyorum. Bir dakika sonra bir bakıyorum gol oluyor :lol:
Heyecanım kaçtı ya :lol:
Parma Maniac
04-02-05, 22:33
sıradan futbolumuzu oynadık.. orta sahamız biraz daha derli topluydu.. savunmamız yine çok sağlamdı.. forvet de her zamanki gibi uyumlu olunca çok rahat kazandık.. öncelikle defansımız gerçekten mükemmel.. baskılı oynarken bile topu kaptırdığımızda öyle bir kademe anlayışı oluşuyor ki her açıdan mükemmel.. Tomas bence son yıllarda Türkiye'nin gördüğü en büyük defans oyuncusu.. adamda olmayan özellik yok.. harika kesici, topa oyuna sokmada gayet iyi.. önsezisi mükemmel.. fizik olarak hiç fena değil.. daha ne aranır bilemiyorum.. işte bu tip bir general defans oyuncusuyla Song gibi bir yerinde duramayan mükemmel bir kesici birleşince modern 4lü defansın belkemiği oluşuyor..her açıdan harikulade..
bugün Ergün gerçekten harikaydı.. inşallah böyle devam eder, son zamanlarda güvenim kalmamıştı.. şaşırttı bugün beni.. Sabri defansif anlamda harika, hücumda bir o kadar kabızdı.. Ayhan muhteşemdi çıkana kadar.. Conceiçao yine geldiğinden beri en güzel toplarından birini oynadı.. Necati her zamanki gibiydi.. Sukur de öyle.. yalnız Sukur ilk yarı 4 gol atıp kendisinin golü olmayınca biraz moral bozukluğuna uğradı.. işte bunu yapmaması lazım.. atılan gollerin çoğunda önemli rol oynarken atmasına hiç gerek yok.. keşke her maç böyle rahat kazansak da öyle gol falan atmasa bu adam.. ama forvet oyuncusu işte illa ki atmak istiyor, haklı da ama moral bozmaya gerek yok..
son olarak yeni girenlerden Hasan Salih gerçekten inanılmaz etkiledi benim.. golü geçtim 30 dkda yapabileceği her şeyi yaptı bence ilk maçında.. bileklerine çok hakim, hızlı ve vücudunu çok iyi kullanıyor.. apaçık göründü bu.. çok büyük işler yapacak inşallah şanssızlıklar yaşamazsa.. Hakan Yakın'sa 15 dkda pek bir şey yapmadı.. yorum yapamacağım onun hakkında..
bugün gerçekten hem güzel oynadık hem de biraz şanslıydık.defansımız bence yine çok iyiydi.sezon başından beri eleştirilen orta sahamız kıpırdanmış gözüktü.hele bazı anlar bir pres vardı ki hayranlıkla izledim.conce,ergün,ayhan süperdi.sabri vasattı.forvet hattımız yine görevini yaptı.bide hakan şükür gol atsaydı.atmayınca morali bozoluyor..
bu maçta üzüldüğüm iki nokta var:birincisi 4-0dan sonra ikinci yarı skoru 6-7 yapamamız.ve de tomasın sarı kartı.o da çok üzüldü ama olmaması gerekti.
kızdığım iki nokta:haginin arifi oyuna alması artık yeter yani.onun yerine toması alsaydı bugün cezalı değildi belkide.bir de rıdvan dilmen.sinir etti..
gol pozisyonu vermemizin nedeni savunma diil orta sahamızdır orta saha gerekli defansif işlemleri yapmassa posizyon veririz tabi savunmanınn görevi bu posizyonları kesmektir bunda savunmanın bi sucu yok sigara69
Konya galibiyeti, transferler ortamı yumuşatmış olsa da, bu maç tribünler için gerilim kaynağıydı. Bir de hava muhalefeti nedeni ile ehl-i keyif (mösyö) seyirciler evlerinde kalınca (Galatasaray'ın tribün seyircisinin çoğu az önceki gruba dahildir); tribünde ciddi bir tartışma yaşanmadı.
Yeni Açık maç başlamadan Kapalı Alt'a transfer edildi. Buna rağmen Kapalı dolmadı. Kapalı'nın çoğu müdavimi de teşrif etmeyince, tayfa zaten hakim olduğu tribünde adeta tek ses haline geldi.
Isınmaya geç çıktı bizimkiler. Her zamankinin aksine yalnızca ilk 11 çıktı. Beyaz formaya dair bir iki mırıltı edildi. Oysa bu forma, yeni renklerimize en yakın sarı - kırmızı'nın bulunduğu forma.
Her neyse, ısınma süresince bütün takım tribüne davet edildi fakat futbolcular inatla gelmediler. Bir daha, bir daha davet yinelendi fakat oyuncularımız dönüp bakmadı bile. O esnada Açık henüz Kapalı'ya intikal etmemiş olduğu için çift taraflı davet 10 dakikadan fazla sürdü. Kupa maçında Petre'ye yapılanları protesto eden futbolculara can-ı gönülden "Helal Olsun" demekteydim ki, tüm oyuncular toplanıp, eh ancak sahanın yarısına kadar gelip, ellerini kaldırır gibi yaptılar ve çekişme kerhen sona ermiş oldu. Ardından da hiç bir futbolcu tribüne çağırılmadı zaten.
Futbolcuların çağırılması veya alışıldık tezahüratların yerine "Biz Buradayız, Hep Burada Olacağız", "Herkes Gidecek, Biz Kalacağız" türü 'mesajlar' içeren tezahüratlar yapıldı. Kapalı'nın Sağı'nın (sahaya bakış açısına göre sağ) bir diğer tavrı da, Hagi lehine asla bağırılmaması, bağırtılmamasıydı. İlk yarının son dakikalarında bizim bulunduğumuz bölgeden standart "I Love You Hagi" söylenmeye çalışıldıysa da (televizyon başında hiç duyuldu mu bu tezahürat?) Kapalı'nın Sağı hemen apar topar farklı bir tezahürata başlayarak, ayrıca 'Hagi'cilere epey parmak sallayarak önce boğdu, sonra engelledi bu seslenmeyi. Üstelik de Hagi'nin doğum günü arifesindeydik. Maç sonunda da, olası bir 'çatlak ses'e engel olmak amacıyla, daha önce hiç söylenmemiş, yersiz - manasız başka tezahüratlar yapıldı.
Hasan Kabze oyuna girdiğinde bir müddet 'Hakan Yakın' diye bağırıldı; fark ettiniz mi? Neyse ki, Hasan sağ kanada geldi de, kimliği kısa sürede açığa çıktı. Attığı golden sonra ciddi bir hoşgeldin tezahüratı vardı. O dakikalarda Hasan'ın ne hisssettiğini hatta bütün bu bağırışı duyabilip duyamadığını merak ettik. Ortak kanaatimiz şu yöndeydi ki; değil bizi duymak, nerede olduğunu, ne yaptığını bilecek kadar şuura sahip değildii.
Değişikliklerden sonra, Sabri, orta sahanın ortasına, ön libero mevkiine geçti. Şahsi fikrimce, başarılı da oldu. Arif, her zamanki gibi tribünlerin 'sevgilisiydi'. 6 Numaranın yedek kulübesinde hazırlanmaya başladığını fark edilir edilmez, 'sevgi' mırıldanmaları bütün tribünü kapladı. Allah için Arif de, kendisine yönelik bu ilgiyi hiç boşa çıkartmadı.
Geçen hafta televizyon başında Hakan Şükür'ü beğenince hem mutlu olmuş hem de gözlerime inanamamıştım. Bu nedenle (ve samimi olarak da 'keşke' ümidi ile) Hakan'ı özellikle izlemeye gayret ettim. Hani tartışma çıkartmak niyetinde değilim fakat Hakan'ın bu takımda oynamasının bize, takım arkadaşlarına hatta kendisine ayıp olduğunu düşünüyorum. Fakat bu görüşüm muhtemelen futbolu bilmeme acizliğimden kaynaklanmaktadır.
Son dakikalara doğru Cihan ceza sahasının sağ çarprazında, öyle rahat bir pozisyonda topu aldı, 3 dakika kadar, son derece karizmatik bir biçimde, orta yapmaya hazırlandı ve neticede dağlara taşlara vurdu ki; yanıbaşımdaki Serkan'ın yorumunu buraya yazamıyorum.
Korcan hepsi duyuldu.. Hatta ben evden sizler I love you Hagi diye bağırırken malum tarafın alakasız davul ritimleriyle tezahüratı değiştirmeye çalıştığını bile fark ettim. Hasan girdikten sonra Hakan Yakın denilmesi de ayrı bir komediydi. Bu arada hastalıktan yeni kalktığım için gelemedim, Serkan'a selamlar.
Ek: Normalde bir sürü şeyi unutup yazmıyorum ama Hasan'ın golünden sonra Mondragon'un rakip sahanın ortasına kadar depar atıp, Hasan'ın kafasını -sertçe- okşamasını yazmayı unutmuş olmayı içim kaldırmadı. Bütün takım öyle bir keyiflendi, öyle farklı bir sevinç yaşadı ki; işte budur beni umutlandıran veya ümitten vazgeçtim, bu takıma duyduğum aşkı canlı tutan...
Parma Maniac
05-02-05, 01:55
sıradan futbolumuzu oynadık.. orta sahamız biraz daha derli topluydu.. savunmamız yine çok sağlamdı.. forvet de her zamanki gibi uyumlu olunca çok rahat kazandık.. öncelikle defansımız gerçekten mükemmel.. baskılı oynarken bile topu kaptırdığımızda öyle bir kademe anlayışı oluşuyor ki her açıdan mükemmel..
Parma,
Bende tam tersi dusunuyorum...ilk yarida cok iyiydi savunma ama ikinci yari Konya maciyla beraber gercekten cok gol pozisyonu veriyoruz...
Hele ki konya maci 2.yari Mondragon olmasa 2-2 bile olurdu o mac..
Bugunde macin basi cok hata yaptik...Ama yine sansimiz yerindeydi 2.yari 2 toplari direkten dondu...
Bence 2.yariyla beraber savunmamizdan pek memnun degilim..sigara yalnız o 2 direkten dönen topun biri serbest vuruştan çok alakasız oldu.. Mondi'nin hatasıydı direk.. diğerinde de kademe hatası yoktu bence pek.. onun dışında da Antep'in bu kadar açık oynamaya çalışmasına rağmen aman bu neden kaçtı diyebilecek, karşı karşıya kaçırılmış bir tek pozisyonu bile yok.. ya da aklıma gelmiyor şu an.. varsa uyarın.. ben çok memnunum kademe anlayışından.. 4-0dan sonra oyun disiplininden kopmamız nedeniyle birkaç kez tehlikeli gelir gibi oldular fakat maç 1-0, 2-1 falan olsa o tip akınlar yapabileceklerini düşünmüyorum..
Geçmiş olsun Ata.
(Yaw çok boş kalıyor bu mesaj. Neyse. Mondi'nin Jaziri'ye çalımı, seyircinin Metin Oktay'ı hatırlaması, Ayhan'ın golünde Necati'ye (ben Orhan gibi gördüm ama emin değilim) atılan muhteşem pas, maçın şimdi aklıma gelen güzellikleriydi.)
Aslan Suat
05-02-05, 02:48
epeyden beri antuya bakmamistim. demin bir bakayim dedim bizim mac ile ilgili ne yazmislar diye, güle güle bir oldum :lol:
bosuna ezik denilmiyor bunlara :D
Parma Maniac
05-02-05, 03:20
antu'da yusuuufffffff yusuuuufffffff sesleri geldi kulaklarıma :lol: :lol:
Yine bir grup tribün arsızı, hagiden maç sonu saçma sapan beyanatlar. Vallahi iş ortaoyununa döndü.Adam kovulmak için herşeyi yapıyor , yönetim de kovmamak için kastı. BAkalım allah kerim..nereye kadar gidecek bu iş?
Korcan abi'nin bir önceki sayfada bahsettiği tribün-Hagi gerginliğini bilinçli olarak mı gözden kaçırdık bilmiyorum ama bu işin sonu hayır değil.. Hagi'nin maç sonu açıklamaları da bunun göstergesi, ne yazık ki efsane Hagi ne oldu nasıl oldu anlamadan bu konuma geliverdi..
Antu'ya bakmadım ama o konuda söyleyebileceğim tek şey, artık çok geç.. Konya maçı belki bir terslik olabilirdi ancak o maçı atlattıktan sonra çok uzun bir süre puan kaybı beklemesin bizden kimse.. Ha ben fener'den de beklemiyorum ama oturup her maçlarından sonra da laga luga yapmıyorum.. Evire çevire yenicez tabi antep'i de, konya'yı da, kayseri'yi de bunda anormal bişey yok..
kısa kısa gideyim.
ergun ve ayhan pabucun pahalı olduğunu anlamışlar.
bu sene en azından sahada bir takım olduğunu görüyoruz iyi de oynasak kötüde oynasak bir takım olduk.
hagi eğer bu maçı arife jübile olarak düşünmediyse bu adamı oynatarak ne yapmaya çalışıyor ne bekliyor anlamıyorum. hakan girdikten sonra bir frikik olmasını çok istedim gidecekmiydi acaba topun başına
conceicao bu takımda ön libero kim oynar ya da oynardı tartışmalarına nokta koymuştur herhalde.
sabri aslan gibi yedek olur derken ribery nin 3 hafta daha olmadığını öğrendim yıkıldım.
anayasanın 12. maddesi olan hakan oyundan alınmaz ilkesi hagi de aynen devam ediyor. necatiyi de küstürene kadar uğraş hagi 2 haftadır 2 kişiyle kalan savunmalar karşısında hakanı değil necatiyi çıkartıyor hele dünkü hakan sadece ilk golde sahadaydı sonra ben göremedim ama 90 dk. sahadaydı.
hasan kabzeyi kafası yukarda oyunuyla beğendim. hele arifle mukayese edince anelkayı almışız gibi hissettim.
savunma da tomas ve song bundan iyi olamazlar çemişgezekle bile oynasan kalene 3 şut gelir kısmete bunların ikisi direğe gitti.
korcan efendi bahçeşehirde oturuyorum oradan laf sokacağına televizyon seyret de tekirdağ tarafında havanın yolların nasıl olduğunu öğren malum benim ev tekirdağa daha yakın.
klasik puanlamamla bitireyim
mondragon 6
cihan 6
orhan 6
song 7
tomas 7
sabri 6
ayhan 7
conceicao 8
ergun 8
hakan 5
necati 7
arif 10 (jübile yapana tam not verilir ya)
hasan 6
hakan y. -
Önder, sana laf dokundurma niyetim olsa kendimin bile anlayamayacağı kadar 'ince' yapmam bu işi. Alınganlığın utancından kaynaklanıyor olsa gerek. Üstelik ben Galatasaray tribününden bahsetmiştim (galiba, dönüp ne yazdığıma da bakmadım henüz). Senede 3 maça ancak teşrif eden zevat'ın, bu tanım içinde kendisine yer aramasını şaşkınlık ve dahi hayretle karşılıyorum.
---o---
Israr etmek istemiyorum fakat dün Sami Yen tribünlerinde yaşananların önemli olduğunu düşünüyorum. Kapalı'nın Sağı çok net ve kesin olarak Hagi'ye cephe aldıklarını alenen haykırdılar. ultrAslan adına bu güne dek 'resmi' olarak hiç imza koymayan grup, Hagi'nin basın toplantısından sonra yayınlanan açıklamada ilk kez isimlerini uA ile özdeşleştirmişlerdi.
Ergün Gürsoy'un maç sonu demecini dün gece izledim ve Sayın Gürsoy'un Kapalı'nın Sağı için "Galatasaray'ın gerçek taraftarı / sesi / sahibi" mealindeki sözleri ile dünkü tribün arasında -kendimce- bir münasebet tespit ettim.
Ne olur, nereye gider bilmiyorum, tahmin edemiyorum. Zannımca ciddi bir olay yaşanmayacak ve tribündeki egemenlik çok kesin (ve keskin) biçimde devam edecektir. Fakat oluşumların en "güçlü" oldukları hal aynı zamanda yok olmaya başladıkları döneme tekabül ediyor olabilir. Eğer bu "güç", kendisini bir çelişkinin bir ucunda konumluyorsa.
Galatasaray'lılar Hagi'yi seviyor ve O'nun yanındalar. Bu hem 5 yıllık futbolculuğuna hem de takımın bu sene gösterdiği performansa dayanıyor. Yıllarca 'I Love You Hagi' diye bağıran tribünleri, O'nun desteğe belki de en çok ihtiyaç duyduğu günlerde susturmak önemli bir 'güç'ü işaret etse de; o güç sahiplerinin Galatasaray'lılar ile ayrışmalarına yol açacaktır. Tümünü temsil ettiklerini iddia ettikleri kitle ile ayrı düşen bir grubun hayatiyetini devam ettirmesi o kadar kolay olmayabilir.
Dün Yürüyedur yoktu. Diğer gruplar da az sayıda üyeleri ile tribündeydiler. Şöyle düşünüyorum: Herkes giderse, siz, artık siz olamazsınız. Dolayısıyla kalamazsınız.
Arif konusunda nedense farklı dusunuyorum..Arif yası ilerledikce süratini kaybetti/hepimizi cıldırtıyor vs. filan ama, garip bir sekilde araya pas, ince pas özellikleri gelişti Arif'in..İkinci yarıda son pasları bir türlü dogru düzgün yapamadıgımız dakikalarda Hagi'nin Arif'i oyuna alma sebebi pozisyon zenginligi yaratmak adınaydı sanırım..Ve de buldugumuz 2 net pozisyonun (Hasan Kabze'ye geriye cıkardıgı ve Onun vurup defansa carpan sutu ve son dakikada Hakan Şükür'ün karsı karsıya kalısı) Arif'in paslarıyla gerceklesti..
Arif'in oynaması gerektigini savunmuyorum, ama dünkü macın ikinci yarısı icin bence Arif gerekliydi..
Arif'in oyuna alınmasının bence iki nedeni var...
Birincisi,tam prim alması için...
İkincisi,ise yıllardır bu formaya hizmet eden bir futbolcuya bir saygı gösterisi yapmak.Hala bu takımın bir parçası olduğunu ve hala ona güvenildiğini göstermek.
Zaten böyle skor avantajı yakalanmış bir maçta da oynamazsa nerede oynatılacak adam?
Sovereign iyi de bu maçta 4-0 öndeyken gençleri koyması daha iyi olmaz mıydı? Arif prim alacaksa son 3 dkda girsin alsın.
Arif'in oyuna alınmasının bence iki nedeni var...
Birincisi,tam prim alması için...
İkincisi,ise yıllardır bu formaya hizmet eden bir futbolcuya bir saygı gösterisi yapmak.Hala bu takımın bir parçası olduğunu ve hala ona güvenildiğini göstermek.
--------------------------------------------------------
kesinlikle.daha ne denir.
bir gol atsa yaratık gibi böğürecem sevinçten ama agh keşke
Ata,herkes oynama fırsatı buluyor.Her maç herkes oynayamaz doğal olarak.Rotasyonu adil şekilde dağıtırsanız yedek klübesini de mutlu edersiniz.
Misal geçen hafta Zafer,Uğur girdi,Arif girmedi.Bu hafta Hakan Yakın ve Hasan Kabze girdi.Zaten yedek klübesinde de sadece Zafer vardı gençlerden.Diğerleri Meridyen Kupası için milli takım kampındalar.
Conceicao ve Ayhan da geldiklerinden beri en iyi futbolunu oynadılar.Her 2 oyuncu da böyle devam ederse sürekli forma şansı bulabilirler.
Mert Baydur
06-02-05, 10:21
Conceicao ve Ayhan da geldiklerinden beri en iyi futbolunu oynadılar.Her 2 oyuncu da böyle devam ederse sürekli forma şansı bulabilirler.
Hakan Yakin ve Ribbery ilk 11'de oynayabilecek kondisyon ve forma girdiklerinde takimdan cikacak oyunculardan birisi herhalde Ayhan olur gene de, digeri kim??
Nurullah Sağlam sezon başında :
G.Saray’da da Brezilyalılar geldi, Song ismi geçiyor...
‘G.Saray’ın zaten iyi bir kadrosu var. Conceiçao süper... Ayrıca zeki, akıllı ve ne yapacağını bilen bir Brezilyalı.... Roca Junior ise tam bela bir futbolcu... İnanılmaz yetenekli, fizik gücü yüksek bir oyuncu... G.Saray’a geleceğini tahmin etmiyorum. Alırlarsa müthiş bir transfer yapmış olurlar... Fakat, onları Song konusunda uyarıyorum... G.Saray’a yararlı olmaz ve ağırlaşmış, yeteneklerini kaybetmiş bir isim. Biz Lens’le karşılaşırken onun üzerine oynayarak iki maçı da kazanıp, tur atladık.’
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to