Tüm Versiyonu Göster : Beşiktaş, Del Bosque ile Yollarını Ayırdı
Ve Beşiktaş yönetimi Del Bosque ile yollarını ayırdı.. Siyah beyazlı yönetimin eski oyuncuları ve Ç.Rizespor hocası Rıza Çalımbay ile prensipte anlaştıkları öne sürüldü.. Resmi açıklama ise Cuma günü yapılacak!
http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?HaberID=100249
Serkan1905
26-01-05, 22:25
bu adamdan baska hic bir besiktasli hocaya bu kadar sempati duymamistim.
yazik oldu...
adamin kariyerinin icine etti bu kargalar....cidden yazik oldu
Figo,
Ne yapti "kargalar" adamin kariyerinin icine edecek?
Takimin halini gormuyor musun? Teknik direktor degilse sorumlu kimdir?
Serkan1905
26-01-05, 22:37
Figo,
ne kadar sempati duysam da, bu konuda sana hak veriyorum...
Beşiktaş için çok iyi bir karar.. Del Bosque kadar hata yapsa bile arkasında duracakları güvenini yerli bir hocaya versinler, sonuçlar çok daha müsbet olacaktır beşiktaş için..
Del Bosque hakikaten iyi bir insan görünümü çizdi Türkiye'deki zamanı boyunca ancak takımı kötü yönetti.. İlk 11 seçimi, oyuncu değişiklikleri vs. bu kadro ile yapılabileceklerin en kötüsüydü, oyuncuları tanıyan ortalama bir Türk hocanın bu hataları yapmasına imkan yok..
Yanlis anlasilmasin, kesinlikle gonderilmesi taraftari degildim. Gittikce Fenerbahce'ye benzemeye basladik, o canimi SIKIYOR.
Bu sezon zaten gitmis, birak adam yapmaya calistiklarini yapsin. Zaten kadroyu tamamen kendi kurmamis, yonetimin acemiliklerinden dolayi kadroya dolusturulmus bir suru adami sistemini uydurmaya calisiyor.
Hatalari olmadi mi, oldu tabi. Oyuna mudahale edebilen bir teknik direktor degil. Sistemi oturtup ondan sonra kenardan izleyen bir adam. Senin elinde 6 tane sol ayakli adam, bilmemkac tane sag kanat adami falan olursa, Ahmet Yildirim'i DMC diye oraya koyarsan, kaleye Ramazan konursa, takim bu hallere duser elbet.
Riza gelecekmis simdi, gelip ne yapacak bakalim su takima.
Figo,
adamin eline toplama bir takim verdiler,daha ne olsun? dünyanin en iyi teknik direktörü amelelerle calisti...
cok bile durdu bjk´da ,ilk 4 hafta´dan sonra gitmeliydi.... bjk del bosque´nin yaninda sönük kaliyordu...yakismadilar hic bir zaman.... simdi aslanlar gibi kendi ayarlarinda bir td bulsunlar bakalim ..
Serkan1905
26-01-05, 23:03
Yanlis anlasilmasin, kesinlikle gonderilmesi taraftari degildim. Gittikce Fenerbahce'ye benzemeye basladik, o canimi SIKIYOR.
Bu sezon zaten gitmis, birak adam yapmaya calistiklarini yapsin. Zaten kadroyu tamamen kendi kurmamis, yonetimin acemiliklerinden dolayi kadroya dolusturulmus bir suru adami sistemini uydurmaya calisiyor.
Hatalari olmadi mi, oldu tabi. Oyuna mudahale edebilen bir teknik direktor degil. Sistemi oturtup ondan sonra kenardan izleyen bir adam. Senin elinde 6 tane sol ayakli adam, bilmemkac tane sag kanat adami falan olursa, Ahmet Yildirim'i DMC diye oraya koyarsan, kaleye Ramazan konursa, takim bu hallere duser elbet.
Riza gelecekmis simdi, gelip ne yapacak bakalim su takima.
Calimbay Besiktas icin iyi olur, Shevanin da dedigi gibi, yeterince yetki ve tolerans tanildigi takdirde!
Neyse canim, besiktaslilari severim, üzmeyin tatli caninizi. Galatasaray icin en hayirlisi neyse o olsun :kiskis:
Ulan tam FB maçı öncesi Rize TD'siz kaldı iyi mi hayret valla anlamıyorum şu FB'nin balını
bence rıza cok yanlıs kovmak içinde gec bile kaldılar.. madem kovucaktın kovsaydın zamanında ziya doganı getirseydin. ziya rızadan cok daha iyi bir hoca.. rızayı sert ve katı defanstan baska bişeyler yaparken büyük takım basında düşünemiyorum..
del bosquede iyi bir tazminatı goturdu heralde bu arada.
Alternatiflere bir bakarsak, yabancı hocaların üzerini kesinlikle çiziyorum bence artık yerli hocaya yönelecek bjk.. Olağan şüpheliler Rıza Çalımbay, Samet Aybaba ve Ziya Doğan (kafasını duvarlara vuruyor mudur acaba?)
Bunların yanında bence sürpriz isimler de gündeme gelebilir.. Samet'i taraftarın sevmemesi, Ziya hoca'nın yeni anlaşma yapması, geriye bir tek Rıza'yı bırakıyor ki nedense Demirören'in ilk tercihinin Rıza olacağını sanmıyorum.. Daha kariyerli ve sansasyonel bir isme ilk olarak kesinlikle teklif götürelecektir.. İsmi söylesem biliyorum ki yanlış anlaşılacak ve hatta tepki alacak, kabul eder mi etmez mi bilmiyorum ama teklif götüreleceğine kesin gözüyle bakıyorum :)
yok rızayla anlasmıslar galiba. bir kac yerde gordum bunu..
Aslan Suat
27-01-05, 00:38
Alternatiflere bir bakarsak, yabancı hocaların üzerini kesinlikle çiziyorum bence artık yerli hocaya yönelecek bjk.. Olağan şüpheliler Rıza Çalımbay, Samet Aybaba ve Ziya Doğan (kafasını duvarlara vuruyor mudur acaba?)
Bunların yanında bence sürpriz isimler de gündeme gelebilir.. Samet'i taraftarın sevmemesi, Ziya hoca'nın yeni anlaşma yapması, geriye bir tek Rıza'yı bırakıyor ki nedense Demirören'in ilk tercihinin Rıza olacağını sanmıyorum.. Daha kariyerli ve sansasyonel bir isme ilk olarak kesinlikle teklif götürelecektir.. İsmi söylesem biliyorum ki yanlış anlaşılacak ve hatta tepki alacak, kabul eder mi etmez mi bilmiyorum ama teklif götüreleceğine kesin gözüyle bakıyorum :)
kimi dedigini az cok tahmin ediyorum :) ama bence bjk zor alir onu.
M.Yasin Cakmak
27-01-05, 01:15
O bejekeye gitmez...daha dogrusu O Tr de hicbiryere gitmez. Ya da Milli takim O'nu almazsa kariyeri bitmis olabilir.
adamin eline toplama bir takim verdiler,daha ne olsun? dünyanin en iyi teknik direktörü amelelerle calisti...
cok bile durdu bjk´da ,ilk 4 hafta´dan sonra gitmeliydi.... bjk del bosque´nin yaninda sönük kaliyordu...yakismadilar hic bir zaman.... simdi aslanlar gibi kendi ayarlarinda bir td bulsunlar bakalim ..
Cok ilginc ya.
baslikta Besiktas'in kovdugu yazilirken yani Besiktas'in memnun olmadigi yazilirken bu postta Del Bosque'nin cok durdugu,Besiktas'in sonuk kaldigi soylenmis.
Besiktas yaninda sonuk kaldigi teknik direktoru kovdu,cok mantikli gercekten.
Sen Real Madrid disinda bir teknik direktoru ikna et Turkiye'ye getir sonra da "yaninda sonuk kal,hic yakisma o teknik direktor" vay vay vay.
öyle...ezik bri takima gelmekle hata etti zaten .... sözde kovmussunuz,onun icin öyle yazdim...del bosque´yi kovmak g.t ister :) o´da bjk´da yok...
neyse yine´de bi tarafinizi kaldirmamak icin basligi editliyorum :) havaya girmeye basladiniz
sözde kovmussunuz,onun icin öyle yazdim...del bosque´yi kovmak g.t ister :) o´da bjk´da yok...
Ve Beşiktaş yönetimi Del Bosque ile yollarını ayırdı.. Siyah beyazlı yönetimin eski oyuncuları ve Ç.Rizespor hocası Rıza Çalımbay ile prensipte anlaştıkları öne sürüldü.. Resmi açıklama ise Cuma günü yapılacak!
http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?HaberID=100249
Avatarinin altinda yazan gercek yasin mi ? Benden bir yas buyuk olmana ragmen bu yazinin 19 yasinda biri tarafindan yazildigina inanmak istemiyorum cunku.
Konuyu acma sebebin alintiladigim ilk postunda yaziyor. "Besiktas'in Del Bosque'yi gondermesi" ancak sonra "bir yeriniz kalkti" diyorsun ve bu yuzden kendi yazdigina tezat bi hareketle basligi "Del Bosque Besiktas'i birakti" yapiyorsun.
Yarin veya obur gun Del Bosque cikip "yonetim gorevime son verdi" derse ne yapacaksin ? moraracakmisin ? bu topicte yazdiklarini teker teker yiyecekmisin ? veya en onemlisi,bu foruma veya benim karsima bi daha ne yuzle geleceksin ?
Neyse,kiminle tartistigimi son postunla gosterdigin icin cok tesekkur ederim...seviyeni de gormus olduk...eyvallah..
Del Bosque'yi kovmak para ister. Getirmenin de, sadece değil ama epeyce para istediği gibi.
Figo Del Bosque'yi kovmak o dediğinden ziyade 1-2 milyon euro civarı bir tazminat ister :) Onu da ödemişler ve göndermişler, fazla büyütelecek birşey değil..
@painy boy
yasim nikimin altinda yaziyo ,abi diyebilrisin yani ;) basinin öyle dedigine bakma sen ...
ha bu arada, galatasaray forumunda bi cimbomluya dayilanmaya kalkma sakin ! herkes kendi cöplügünde ötsün... i
neyse ii geceler kocum ;)
Sakin sakin ve özellikle de inceden hakaret içeren hitaplardan kaçınarak lütfen..
Bu arada ortada alan memnun satan memnun gibi bir durum söz konusu olduğu için, her iki başlıkta uygundur zannımca..
Rıza Çalımbay geliyormuş..
Rıza Çalımbay geliyormuş..
rize´yi satti mi yani? yari yolda birakti demek..... ersun yanal 2 is coming :)
Bu arada ortada alan memnun satan memnun gibi bir durum söz konusu olduğu için, her iki başlıkta uygundur zannımca..
Galatasaray Hagi'yi kovdu.
Hagi Galatasaray'i birakti.
bi de bu acidan bak,bence ayni sey degil,hatta sap ile saman kadar fark var arada.
olay zaten baslik degil,tepkim basliga da degil,basligin degistirilme nedeni,cok komik acikcasi.
Painy Del Bosque 1 milyon dolar tazminat almış, ben olsam hiçbir kulvarda iddiası kalmayan bir takımdan ayrılırken bu parayı alsam gayet memnun olurdum.. Beşiktaş da parayı vermiş adamdan kurtulmuş, onların da memnun olması lazım.. O yüzden ha ayrıldı densin, ha kovuldu densin çok da fark etmez..
Parma Maniac
27-01-05, 13:28
Painy boy bu forumda hiçbir Galatasaraylının bir Beşiktaşlı karşısında yüzü olmaması ya da morarması gibi bir şey sözkonusu olamaz..
Del Bosque ile tazminat pazarlığı
Beşiktaş henüz Del Bosque ile mukavele iptal etmedi. Kendisi tazminattan vazgeçse bile üç yardımcısının tazminatı 600 bin Euro’yu buluyor.
Salı günü Kıvanç Oktay kendisiyle konuştu. Ancak Del Bosque gitmeye niyetli olmadığını açıkladı. Şu noktada Del Bosque ile tazminat pazarlığı yapılıyor.
http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=174569
---------------------------------------------
kargalar zor yollar tazminatlarini ödemeden :)
''Beşiktaş Del Bosque'ye Tam 3.000.000. Euro tazminat ödedi ve Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay'l.a anlaştı...''
...Milliyet...
__________________________________________________ __
Vay be adamlar o derece bıktı demek :lol:
ahmet dursunuda almışlar rıza da ilk antremanına çıkmış
fenere yaradı he bu
rize maçı öncesi
fred frith
28-01-05, 02:18
Painy boy bu forumda hiçbir Galatasaraylının bir Beşiktaşlı karşısında yüzü olmaması ya da morarması gibi bir şey sözkonusu olamaz..
sevgili galatasaraylilar aka kara da diebilirsiniz bu forum dahilinde her dediginiz dogrudur
galtasarayli userlarin gönüllerince besiktasa hakaret etmelerini anlarim, haklaridir, fakat bu iddia neyin nesi anliamadim
mevzuyla ilgili olarak da
ölmüsüz aglayanimiz yok diebilirim kisaca
Topicin basliginda yapilan degismeler ve bunun arkasinda gelisen olaylari mantikli buluyorsan bu dediginde hakli olabilirsin. Saygi duyarim.
kargalar zor yollar tazminatlarini ödemeden :)
Topic basligini basina mi degistirdin ? Besiktas Bosque'yi kovamaz ki,Bosque Besiktas'i birakir,bu postta elin surcmus sanirim baksana Besiktas'in birakmasindan bahsediyorsun,yakismadi sana bu post.
sınırı aşma ! öm´lde yollama ! pboy
Yazık ya uzun zamandır forumlara girmiyordum gördümki değişen birşey yok burası Gs forumu falan yok biz patagonya sandık
Neyse VDB insan olarak çok çok iyi bir insan olabilir,Td olarakda kariyerli ve iyi olabilir ama maya tutmadı,bunda futbolcuları küçük görmek değilde elindeki malzemeden en iyisini çıkarmak gerekir.Dersenizki elinizdekiler vasıfsız Luce yi bir hatırlayın derim.
VDB nin en büyük hatası yerli bir yardımcı kabul etmemesidir.Gs nin Fb nin hatta Ts nin ekmeğine yağ sürüp gitti yolu açık olsun,yanlış zamanda geldi.
Rızaya gelince en doğru kararı verdiler.Verdilerde arkasında dururlarmı bilemem hiç olmazsa mucadele ederler.Bu arada bizden bu sene birşey olmaz onun için mutlu olun hatta bu senede Gs şampiyon olur.Eğer olmazsa bu kötü olur.
Rizeye gelince Rıza hoca hakkında en ufak bir kötü söz söylediklerini duydunuzmu?Anlayanlara
Parma Maniac
30-01-05, 19:38
sevgili galatasaraylilar aka kara da diebilirsiniz bu forum dahilinde her dediginiz dogrudur
galtasarayli userlarin gönüllerince besiktasa hakaret etmelerini anlarim, haklaridir, fakat bu iddia neyin nesi anliamadim
mevzuyla ilgili olarak da
ölmüsüz aglayanimiz yok diebilirim kisacakendi söylediğinin cevabını kendin vermişsin Fred.. anlamadığın nedir anlayamadım..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to