PDA

Tüm Versiyonu Göster : Voleybol - FB Acıbadem Finalde!

savatage
03-04-10, 20:10
Voleybolu pek fazla takip etmem açıkçası.
Ancak sene başından beri başarı haberlerini okuduğumuz Fenerbahçe Acıbadem'in Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktığını öğrendim biraz önce.
Hem de Final Four'un ev sahibi takımını yenerek!
Açıkçası, gerçekten önemli bir başarı elde etmişler şimdiden.

Ve tebrik etmek gerek şimdiden.
Kupayı almalarını da isterim aslında.

Fenerbahçe'yi herşeye rağmen tebrik ederim;
başarının asıl mimarı Acıbadem grubunun ise canı cehenneme!

osvaldo
03-04-10, 23:32
Valla içinde FB geçen hiçbirşeyin başarısı beni sevindirmez ama işin içine voleybolcu kızlar girince biraz sempati doğmuyor değil. Tebrik edelim bakalım :)

Giga
03-04-10, 23:49
Ben istemem hiçbir şekilde fenerin kupa almasını, o yüzden rakiplerini tutuyorum...

Burak Yılmaz
04-04-10, 00:01
Fenerbahçe Avrupada kupa mı kazanacak şimdi hayatta inanmam:D
neyse final'e çıktıkları için tebrik edelim bakalım...ama kupayı alamasınlar

cozker
04-04-10, 00:23
Voleybolla ilgilenmem ama çok acayip bir takım kurduklarının bayadır farkındaydım.. Geçenlerde bunlarla oynadığımız maçı 3-1 kaybettiğimiz için haber siteleri bizim takımdan özgüyle bahsetmişlerdi, zira FB.Acıbadem'den bilmemkaç maç sonra set almayı başaran ilk takım olmayı başardığımız için :). Avrupa'da da hiç maç kaybetmemişlerdi henüz, sanırım kupayı alırlar..
Birde Rus bir oyuncuları vardı, dünyanın en iyi oyuncularından biriymiş.. Geçenlerde Ntvspor'da bir maçlarına denk gelmiştimde, ne zaman servise geçse en az 2-3 sayı aldırıyordu.. Hem oyun olarak, hemde fiziksel görüntü olarak son derece hoş bir sporcu..

Giga
04-04-10, 00:33
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0a/Gamova_is_tall.jpg

Gamova bahsettiğin...

Namelessonegs
04-04-10, 02:36
Umarım finalde patlarlar,daha beter koyar..Fenerin alacagı tek sey 3'un 1'i olsun..

tyisik
04-04-10, 02:44
Fenerin birak kupa almasi kazandigi her mac beni uzer. Umarim yenilir donerler. Ciddi hamleler yaptilar, voleybol ile basketbolda.Yeni yapilan salonlari ile ileride basketboldada bir avrupa kupasi getirebilirler. Arkalarinda saglam kuruluslar var.

osvaldo
04-04-10, 12:04
Kupayı almasınlar tabi... Bu arada GAmova süper güzel değil ama garip bir çekiciliği var. Slav hatunu işte :)

kajganic
04-04-10, 14:21
Fenerbahçeliler ve güdümündeki medya ,fener bayan voleybol takımı 4 lü finale kaldıktan sonra şöyle bir tespitte bulundular ,
''Fenerbahçe takım sporlarında, şampiyonlar ligi düzeyinde finale kalan ilk Türk takımı.''Peki o zaman Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın kazandığı Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu ve Kıtalararası Şampiyonluğu neyin nesi oluyor?

Bizim başarılarımızı görmezden gelen insanların ve camialarının hangi başarılarına destek verip alkışlayacağım rezil olup dönsünler Final maçında kavga çıkarsınlar hakemi suçlasınlar ikincilik kupasını almaya çıkmasınlar .

Ayrıca bu başarı tesadüftür!!

..

Cihan
04-04-10, 16:24
''Fenerbahçe takım sporlarında, şampiyonlar ligi düzeyinde finale kalan ilk Türk takımı.''

İnşallah kazanırlar. Ülkemiz adına önemli bir başarı olur.

Henüz yarı final maçı oynanmadan önce Fenerbahçeli bir bayan yönetici Ntvspor'a bağlanmıştı. Kupayı alabileceklerinden falan bahsetmişti. Ardından Galatasaray B. Voleybol takımını tebrik etmişti. Biz de 2. kupada önemli bir yere gelmiştik. O çok hoşuma gitmişti. Galatasaray'ın başarısını bir rakibin başarısı olarak değil de ülke voleybolunun başarısına bir katkı olarak görmüştü. O yüzden isterim Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu...

Ama tabi böyle bir başarıya ulaştıktan sonra bile, sanki Türkiye'de birtek Fenerbahçe varmış gibi görüp, yukarıdaki gibi bir açıklama yapan Fenerliler de var. Galatasaray voleybol takımı daha önce böyle bir kupada yarı final falan oynasaydı, yine de kullanmazlardı Galatasaray adını... Bir şekilde yine ilk kez Fener oynuyor derlerdi.

İşte düşünüyorum bir yanda Galatasaray'ı tebrik edebilen bir insan, diğer yanda Galatasaray (veya herhangi bir takım) kompleksini her şekilde gösterebilen insanlar...

Ama sırf böyle kompleks sahibi insanlar için de ülkemin başarısız olmasını istemem. En azından o kupayı kazanmayı hakeden insanlar olduğunu biliyorum.

AslanTepe
04-04-10, 18:44
İnşallah fb 2.likle döner, hak etmedikleri bir galibiyetle Cannesi yendiler :(

Yuh be 2-0 öne geçti Bergamo 3 seti 25-22 verdi öndeydi ama yenildi sonraki yani 4. setide verdiler ne oldu bu takıma ya.

Burak Yılmaz
04-04-10, 20:51
3-2 kaybettiler maçı
zaten inanmıyordum, fenerbahçe ve avrupa kupası iki kelime yanyana o kadar sırıtıyordu ki

AslanTepe
04-04-10, 20:53
hey ya hey ya oley oley oley şampiyon Bergamo.
2-0 öne geçti ama fb yılmadı 2-2 yaptı ve 5. sette elveda Fb, oh be Aslan Bergamolu kızlar :)

zidane38
04-04-10, 20:59
Ohhh süper olmuş.

Kusura bakmayın da hiç duygusal yaklaşamıyorum bu konulara, ülke sporu filan umrumda olmuyor söz konusu Fenerbahçe olunca.
Sporda ben Galatasaray milliyetçisiyim arkadaş söz konusu Fener ise.
Ha Vakıfbank,Eczacıbaşı filan kazanacaksa ona itirazım olmaz, forza ülke sporu o zaman :)
Konu Fener ise orada duracaksın.

Yalnız gerçekten iyi işler yaptılar.
Bizim de artık çok ciddi hamleler yapmamız lazım bu branşlarda.
Bu da bize ders olur inşallah.
Bu çizgide devam ederlerse bu sene olmasa da seneye alırlar bir Avrupa kupası.

Biz eğer düzgün yapılanırsak bu konuda bunlardan iyiyiz.
En azından iddialıysak çıktığımız final maçlarını kazanırız :)

Ali
04-04-10, 21:00
Isin icinde Fenerbahce, Aziz ve saz arkadaslari olunca hic tutmamisdim. Aslinda maca kadar haberim bile yoktu, iyi oldu kaybetmeleri yoksa bir yerleri sisecekdi.

AslanTepe
04-04-10, 21:15
Aziz Yıldırım maçtan önce Fb Acıbademli kızlar kazanırsa 1 milyon TL lik prim vereceğim demişti sanırım 2-0 dan 2-2 ye getirmelerinde bu prim haberi etkili oldu zaten hakketmedilerdi aslında Cannesle oynanan maçı da hakketmedilerdi ama şansın yardımıyla ve Cannesin beceriksizliği yüzünden finale çıktılar. Ama aynı acı sonu bu seferde BERGAMO önünde yaşadılar 3-2 kaybettiler yine bergamonun hatası var 2-0 dan sonra rahatladılar ve üst sütüne maçı verdiler aslında 4. sete Fb iyi başladı ama 20. sayılara gelindiğinde bocalamaya başladı ve kolay kazanacağı maçı zar zor kazandılar ve bu 4. set gösterdi ki bir sonraki seti yani 5. seti kaybedeceklerdi ve öyle de oldu.

polat10
04-04-10, 21:36
oh iyi olmus bunlar kim avrupada kupa kaldirmak kim

Namelessonegs
04-04-10, 21:42
Hasırt gecirmis olsunlar..Sarı meleklermis..Gecirmis olsunlar :)..Cannes macına bakmıstım cafe'de,dote bala sayı alıyolardı..Bu mactada 2-0'dan 2-2'ye getirmisler..Neyse acı acı girsin tribunde show yapan dangalak fener yoneticilerinden camiasına kadar..

polat10
04-04-10, 22:26
URL=http://img248.imageshack.us/i/10282584.jpg/]http://img248.imageshack.us/img248/5576/10282584.jpg[/URL]

hahaha mactan sonra aglamis kupayi alamadiklari icin

zidane38
04-04-10, 22:28
Yalnız bu final konusunda gerçekten iyiyiz biz.
Finale kaldık mı kazanıyoruz.

Şimdi araştırdım Fenerbahçe Bayanlar EuroCup'da (hani bizim bayanların geçen sezon kazandıkları kupa-rakip de İtalyan Bergamo olması lazım :) ) 2005'de final oynamışlar ve orada da kaybetmişler.

2007,2008,2009 ve 2010'da Women Euroleague Final Four'a kalmayı çeyrek finalde kaybetmişler.
Tabi son 4 senedir son 8'e kalmaları başarı ama hala final four yapamamışlar.
Öte yandan biz 1999 ve 2001 de aynı duruma gelmişiz.
1999'da kalmışız final four'a ve orada da 3.olmuşuz.
İlk maçta da şampiyon olan takıma elenmişiz.

Kısacası biz bu tarz konularda daha efektif duruyoruz.
Yani yeterli yatırımlar ve ilgi olursa başarılı olma ihtimalimiz daha fazla.

tripotter
05-04-10, 02:15
Her kim olursa olsun, Fenere koyandan Allah razı olsun demiş büyüklerimiz...:)

Namelessonegs
06-04-10, 01:16
NTERNETSPOR / ÖZEL

Attığı manşetler ve haberleriyle Fenerbahçe taraftarlarından son dönemlerde büyük tepki alan Milliyet, Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımının, INDESIT Şampiyonlar Ligi Finalinde Volley Bergamo takımına kaybederek kupayı kaybetmesi sonrası attığı başlık sonrası Fenerbahçe taraftarlarının ağır tepkisini aldı.

"AVRUPADA KUPA HAYAL" başlığı ile çileden çıkan taraftarlar internetteki platformlarda Milliyet'i protesto etmek amacıyla "Milliyet okuma, okutma" kampanyası başlatırken, gazetenin e-posta adresine şikayet postaları atıyorlar.

Resim

Durumla ilgili Milliyet Spor Servisinden bir açıklama gelmezken, Fenerbahçe taraftarlarının rağbet ettiği facebook sayfaları ve Antu gibi büyük platformlarda, Milliyet'in özür dilemesi yönünde tepkiler büyüyor.

Konu ile ilgili Fenerbahçe yönetiminin bir açıklama yapıp yapmayacağı, taraftarlar arasında tartışma konusu yarattı.

internetspor

Aferim milliyet'e :)

cozker
12-04-10, 15:23
Tılsımları bozuldu galiba.. Türkiye kupası finali ilk maçında da Vakıfbankgüneşsigortatürktelekomspor'a 3-2 mağlup olmuşlar.

---------------------------------------
Kupada Vakıfbank bir adım önde
11/04/2010 22:36:36

Teledünya Bayanlar Türkiye Kupası finalinin ilk maçında Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom 2-0 geriden gelerek karşılaşmayı 3-2 kazandı. Vakıfbank bu skorla Fenerbahçe Acıbadem’e Türkiye’de ilk yenilgisini tattırdı.

Fenerbahçe Acıbadem ilk iki seti 25-18, 25-16 kazandıktan sonra üçüncü ve dördüncü seti Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom 25-23 ve 25-23 kazanarak setlerde 2-2’lik eşitlik sağladı. Çekişmeli geçen son seti 15-13 alan vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom karşılaşmadan 3-2 galibiyet ile ayrıldı.

Kupa rövanşı 14 Nisan Çarşamba günü 18.30’da oynanacak ve Türkiye Kupası’nın yeni sahibi bu maçın ardından belli olacak.

Namelessonegs
12-04-10, 16:04
Vakıfbankgüneşsigortatürktelekomspor

Hahah isim süper ya..Ronaldo Nazzaro De Lima gibi :D

cozker
12-04-10, 16:30
Seneye olası bir Eczacıbaşı Zentiva birleşmesiyle Brezilya isimlerinin bile pabucunu dama atmalarından korkuyorum :)

Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom Eczacıbaşı Zentiva

kajganic
21-12-10, 17:50
Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımız; Afrika‚ Asya‚ Amerika ve Avrupa kıtalarının şampiyonlarının katıldığı Dünya Kulüplerarası Bayanlar Voleybol Şampiyonası’nda namağlup şampiyon olmuştur.

Takımımız, hem kulübümüzü hem ülkemizi Dünya arenasında böylesine bir başarıyla temsil etmiş ilk Türk takımı olarak adını Türk Spor Tarihine yazdırmış ve bizlere büyük bir gurur yaşatmışlardır.

Final maçında son Brezilya Şampiyonunu set vermeden yenen Sarı Meleklerimizi, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve Yönetimi olarak kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Tebrik ederiz de ! Galatasaray Tekerlekli sandalye basket takımı hangi kategoride değerlendiriliyor ? merakımdan soruyorum .daha öncede böyle bir açıklama yapıldı .

''Dünya arenasında temsil eden ilk türk takımı ''

westham
21-12-10, 23:59
büyük başarı.kızları tebrik etmek gerek..

M.Yasin Cakmak
22-12-10, 00:14
Tebrikler.

2. Dunya Sampiyonlugu olsa da Tekerlikli Sandalye Basketten daha ciddiye alinan bir brans.

Pesimist
26-03-12, 11:11
"Filede Avrupa'nın en büyüğü Fenerbahçe Universal... Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi ''Dörtlü Final'' organizasyonun final maçında RC Cannes ile karşılaşan sarı lacivertliler, rakibini 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı."

tebrik etmeyi bilmek gerek. bu 3. mü oldu nedir?

Giga
26-03-12, 12:03
İlk kez kazandılar.
Sanırım kulüplerinin ilk Avrupa Kupası?

Pesimist
26-03-12, 12:11
geçen sene de bişeyler kazanmıştılar.

westham
26-03-12, 18:11
Aferin kızlara :)

InSoMNiAsTaN
26-03-12, 18:16
Kazanmasalar iyiydi. "Final oynamak da başarı" kısmını ben daha çok yakıştırıyorum çubuklulara :D Ama yapacak birşey yok, kazanmışlar. Şimdi bizim başkan çıkıp "Tesadüf" dese insanlar götüyle güler değil mi? Güler güler. Ama bu .mınoğlu camia bunu da yaptı bize, kimse de gülmedi, ciddi ciddi tartıştılar UEFA kupasını. Alayınızı emi....Ulan tebrik edeyim diye başladım yazmaya, geldiğim noktaya bak. Hepiniz hala öylesiniz ulan!!!

zidane38
26-03-12, 23:04
Valla tebrik filan etmem, aferin diyemem ben.
Sadece takdir ederim yaptıkları başarıyı. Önemli bir başarıdır.
Keşke yapmasalardı.
insom'un dediği gibi bu adamlar tebrikten vs'den anlamazlar.
Bu adamlara centilmen yaklaşım gereksizdir.

Namelessonegs
26-03-12, 23:07
TFF'den yıllarca hortumladıkları paralarla,sponsorlarla sarı kelekleri guclendirdiler,normal sonuc..Zaten yıldızlar karması olmus bir takımdı,hedeflerine gec ulastılar..

JackDaniels
26-03-12, 23:22
sarı melekleri tebrik ederim. Koyuyum hepsinin kıçına.

InSoMNiAsTaN
26-03-12, 23:44
sarı melekleri tebrik ederim. Koyuyum hepsinin kıçına. Miraç millet uykusundan, yataktan fırladı gülmeme. O nasıl koymak öyle:)

Ibrahim
27-03-12, 00:28

Az ama öz yazıyon ya kopuyorum valla :D

westham
27-03-12, 15:14

Bir önceki ve bugünün yüzde tebessüm bırakan mesajı bu olsa gerek :)

del piero10
27-03-12, 21:21
yerim ben onların şampiyonluğunu. şikeden şaibeden ve bıyığını miktiğimden gelen paralara rağmen kaç yıldır kasıp anca daha yeni alabildiler şampiyonluğu ki onda da final four'da bir tane dişe dokunur takım olmamasının payı büyüktü. düşünün bizim kızlar onlara göre gayet sıradan bir kadroyla tarihinde ilk kez avrupa finaline kaldı ve karşılarındaki ekip italya ligi lideri. şikecilerin final fourda ilk elediği takım da italyan mesela. halbuki geçen yıl onca tantanaya, sarı kelekler propagandasına rağmen çok daha önemli ve güçlü takımların olduğu hem de kendi evlerinde düzenlenen kupayı haşırt diye vakıfbank aldı bunların elinden. türkiye'ye ilk şampiyonluğu çok daha mütevazi bir takımla onlar kazandırdı. bu ezikler de zaten başarılmış olan bir şeyi ancak tekrar edebildiler, ki ben eminim o embesil taraftarları da içlerinden büyük kompleks duyuyorlar her zamanki gibi.

zaten hep eziktin #### kanarya..