PDA

Tüm Versiyonu Göster : Seyrantepe Projesi'nde en son durum..

Sheva
10-11-04, 10:07
Haber bugunku Fanatik gazetesinden;

Bayraklar hazırlandı

Seyrantepe'ye ilk adımı atılıyor. 10 gün içerisinde arsaya 100 adet bayrak dikilecek. En yüksek mevkiiye ise Aslan heykeli oturtulacak
10.11.2004

Sipariş verildi
Üst kullanım hakkı yakın bir süre önce alınan Seyrantepe projesiyle ilgili ilk somut adım atılıyor. Yönetim kurulu daha önce kararı alınan uygulamayı önümüzdeki hafta içerisinde hayata geçirecek. Arazide ölçüm çalışmalarının sonuçlandığı ve 10 gün içerisinde 100 adet Galatasaray Bayrağı’nın arsaya yerleştirileceği ifade edildi. Araziye dikilecek yüz adet direğin siparişinin de şimdiden verildiği kaydedildi.

Reklam da alınabilir
Arazinin daha iyi bir görünüme kavuşması için yapılacak çalışmalarda, bir adet Aslan heykelinin de arsanın en yüksek mevkiine yerleştirileceği belirtildi. Projenin hayata geçeceği tarihe kadar Galatasaray bayraklarının dalgalanacağı, inşaat çalışmalarının başlamasının ardından ise direklerin kaldırılacağı bildirildi. Arazinin yüksek bölgelerine reklam alınması da yönetimin düşünceleri arasında.

Bir ekleme yapmam lazim, dunku Fanatik ve Milliyet gazetelerinde yonetimin Seyrantepe konusunda sessiz kaldigi ve bunun camiada endise yarattigi yaziliydi.. Hemen ertesi gunune boyle bir haber cikmasi da ilginc dogrusu..

Omur The Little Big
10-11-04, 10:11
Haber bugunku Fanatik gazetesinden;

[quote] Bayraklar hazırlandı

Seyrantepe'ye ilk adımı atılıyor. 10 gün içerisinde arsaya 100 adet bayrak dikilecek. En yüksek mevkiiye ise Aslan heykeli oturtulacak
10.11.2004

Sipariş verildi
Üst kullanım hakkı yakın bir süre önce alınan Seyrantepe projesiyle ilgili ilk somut adım atılıyor. Yönetim kurulu daha önce kararı alınan uygulamayı önümüzdeki hafta içerisinde hayata geçirecek. Arazide ölçüm çalışmalarının sonuçlandığı ve 10 gün içerisinde 100 adet Galatasaray Bayrağı’nın arsaya yerleştirileceği ifade edildi. Araziye dikilecek yüz adet direğin siparişinin de şimdiden verildiği kaydedildi.

Reklam da alınabilir
Arazinin daha iyi bir görünüme kavuşması için yapılacak çalışmalarda, bir adet Aslan heykelinin de arsanın en yüksek mevkiine yerleştirileceği belirtildi. Projenin hayata geçeceği tarihe kadar Galatasaray bayraklarının dalgalanacağı, inşaat çalışmalarının başlamasının ardından ise direklerin kaldırılacağı bildirildi. Arazinin yüksek bölgelerine reklam alınması da yönetimin düşünceleri arasında.

Biz bu kafayla oraya ancak bayrak dikeriz.Daha proje yok.Fizibilite çalışması yok.11 Aralık'ta kongre olacak.Karar alınacak deniyor.Gidip "EVET" oyu kullanacağız ama ne için o kullanacağız o hala meçhul.

10-11-04, 11:54
Stad ve GS yönetimi; birbirine çok yabancı iki nesne

M.Yasin Cakmak
10-11-04, 11:56
İçine girip loyloy yapmadan inanmayacağım.

gian
10-11-04, 13:11
Bilenler bilir, havaalanına giderken Radisson SAS oteline gelmeden, Sefaköy'de E-5 kenarında büyük bir arazimiz var..Yaklasık 6-7 sene once oraya bir kocaman levha asıldı..Galatasaray Spor Klubu Cok Amaclı Tesis Alanı diye..Bir de is makinaları girip düzlediler araziyi..Ben de umutlanmıstım buraya bir sey yapacaklar diye..Lakin seneler gecti, o tabela sarardı, yanına ek yol yapıldı, simdi de obur tarafına Kucukcekmece Belediyesi piramit seklinde evlendirme dairesi yaptı, bitmek üzere; bizimse hala sadece tabelamız var..Aynı durum Seyrantepe'de söz konusu olmaz diye umuyorum..

victory
10-11-04, 13:36
Bilenler bilir, havaalanına giderken Radisson SAS oteline gelmeden, Sefaköy'de E-5 kenarında büyük bir arazimiz var..Yaklasık 6-7 sene once oraya bir kocaman levha asıldı..Galatasaray Spor Klubu Cok Amaclı Tesis Alanı diye..Bir de is makinaları girip düzlediler araziyi..Ben de umutlanmıstım buraya bir sey yapacaklar diye..Lakin seneler gecti, o tabela sarardı, yanına ek yol yapıldı, simdi de obur tarafına Kucukcekmece Belediyesi piramit seklinde evlendirme dairesi yaptı, bitmek üzere; bizimse hala sadece tabelamız var..Aynı durum Seyrantepe'de söz konusu olmaz diye umuyorum..

Evime çok yakın olduğu için iyi biliyorum o araziyi. Yaklaşık 10 senedir o tabela orada duruyor. Hatta önceden tam olarak E-5 in üstündeydi ek yol yapıldı tabela biraz daha geriye çekildi. Ama bildiğim kadarı ile o arazi için imar izni alınmaya çalışıyordu. Tabi 10 senede alınamıyor mu bu izin bi fikrim yok buna.

Omur The Little Big
10-11-04, 18:51
Ajansspor'un bugün kü Galatasaray Divan Toplantısı ile ilgili yaptığı haberden alıntıdır.

-YENİ STAT PROJESİ-

Canaydın, Seyrantepe'de yeni stat yapmak için üst hakkı tapusu alınan arazinin jeolojik etütlerinin yapıldığını, yeni yılda projelendirme safhasına geçeceklerini kaydetti.

Arazinin üst hakkı tapusunun Galatasaray'da olduğunu hatırlatan Canaydın, ''Zemin etütleri ve jeolojik etütler başladı, ön planı hazırlandı. Yıl başına kadar arazinin satışıyla ilgili muameleler bitecek. Şu an üst hakkı tapusu Galatasaray Kulübü'nde. İnşallah onu da halledersek yeni yılda projelendirme safhasına geçeceğiz'' dedi.

Canaydın, ''Seyrantepe'' isminin ''Aslantepe'' olarak değiştirilmesi konusunda da valiliğe başvuruları olduğunu belirtti.

Omur The Little Big
10-11-04, 18:55
-YENİ STAT PROJESİ-
Canaydın, ''Seyrantepe'' isminin ''Aslantepe'' olarak değiştirilmesi konusunda da valiliğe başvuruları olduğunu belirtti.

Bu saçmalık Seyrantepe adı ortaya atıldığından beri mevcut.Şimdi şöyle düşünelim.Kadıköy'de olsaydı yeni arazimiz oranında mı adını Aslanköy olarak değiştirecektik?Hem Fair-Play diyor başkanımız hem de böyle bir uygulamaya gidiyor.Şahsen ben başka bir taraftarı olup da orada yaşasaydım buna şiddetle karşı çıkardım.Bence yanlış.

kamtek
11-11-04, 02:57
seyrantepe projesi ortaya ciktigindan beri ayni seyi soyluyorum

eger bu yonetim beceremezse gider yerine yapabilecek olanlar gelir

herhalde yonetim de farkinda artik camianin bu hususta cok dolu oldugunun. ellerinden geleni yapacaklari konusunda bir suphem yok ama caplari boyle bir projenin altindan kalkmaya yeter mi iste onu bilemiyorum

littlelion
11-11-04, 09:10
İnşallah kısa zamanda başlanır bu projeye A.S.Y. gibi olmasında

Parma Maniac
11-11-04, 13:28
yahu 1 ay geçti olay çıkalı.. Kasım 10 yaptık.. hala 11 Aralık bekleniyor.. 2 aylık gecikme.. olağanüstü toplanma durumu yok mu şu kongrenin yaa yazık değil mi bu geçen zamana..

arat44
11-11-04, 14:00
yılan hikayesi...

yalan hikayesi...

Serkan1905
11-11-04, 19:40
bir arkadasinda dedigi gibi yönetim buraya birseyler yapti, yapti; yoksam giderler.

o yüzden bir seyler olacak galiba; ama belli olmaz :roll:

Aslantepe olayi ise cok güzel bisey. Fenerde gitsin bi kac ada alsin kendine, adina da kanarya adalari koysunlar (dermisim) :) .

Ben Istanbula aklim basimdayken ömrümde bir defa gittim, orda da o misir carsisi, ayasofya sultan ahmet gibi yerleri gezdim öyle kisaca.

Istanbulun web sitesinde istanbul sehir haritasi var. orada seyrantepeye (semt oluyor galiba) söyle bi baktim. derken öyle fazla kullanilmayan bir bölge oldugunu gördüm. sanayi falan var anladigim kadariyla, ve harita kocaman bos bir arazi gösteriyordu (bizim olan arazi o olsa gerek dedim). yani zaten öyle fazla önemi olmayan bir bölgeyse bu seyrantepe, aslantepe olarak adi niye degistirlmesin ki? hem bu belediyenin de isine gelir :wink:

bigisi olan arkadaslar aydinlatirsa sevinirim.

Sheva
12-11-04, 11:49
Biliyorsunuz Seyrantepe projesi uzerinde calisilacak 2.5 sene boyunca, yonetimin eski acigi yikip yerine 10 bin kisilik bir portatif tribun yapma plani vardi.. Baskan da katildigi canli yayinlarda yeni tribunun gelecek sezon basina yetisecegini belirtmisti..

Seyrantepe projesi ilk olarak tartisilirken, forumdan bazi arkadaslar bu portatif tribunun yapimini projenin basari ile gerceklestirilecegine dair bir ilk adim ve yonetimin bu konudaki kararliligin bir gostergesi olarak degerlendiriyorlardi.. Fakat ne yazik ki bu konuda gelen son haberler pek de olumlu degil (fanatik);

Eski açık ‘yıkım’ dedi!

Başkan Özhan Canaydın’ın danışmanı Hayri Kozak’ın istifa etmesi nedeniyle, eski açıkın yıkım projesi sahipsiz kaldı

Kozak gidince...
Yeni sezonda Ali Sami Yen Stadı’nın kapasitesini artırabilmek için şu anda kullanılmayan eski açık tribünü yıkmayı planlayan yönetim kurulunun hedefi sekteye uğradı. Sezon başında stadın yenilenmesi esnasında gece gündüz çalışan, yeni projeyle de yakından ilgilenmesi beklenen Başkan Özhan Canaydın’ın danışmanı Hayri Kozak’ın istifa etmesi nedeniyle, proje sahipsiz kaldı.

Öncelikli konulardan
Yapılması planlanan 10-12 bin kapasiteli yeni tribünü önümüzdeki sezona yetiştirmeyi amaçlayan Başkan Özhan Canaydın ve ekibi, Kozak’ın istifası nedeniyle yeni bir arayış içerisine girdi. Proje detaylarını bir an önce belirginleştirmek isteyen idarecilerin, stadın kapasitesinin artırılması ve yeni tribün inşaatını ‘öncelikli konular’ arasına almayı planladığı bildirildi.

ShowNoMercy
14-11-04, 02:19

tamamen bos degil o arazi. aricilik yapiyorlar. ari kovanlari var icerisinde..

saka bir yana uzun zamandir benim de dikkatimi cekiyor o arazi. tam hava limani nin dibindeki bir arazi boylesine bos birakilmasi inanilacak gibi degil. ornegin bir otel yapilsa oraya bize ciddi paralar kazandirabilir o arazi..

gian
14-11-04, 02:26
Valla otel orda ne kadar iş yapar emin degilim..Hemen 300-400 metre yanında Havaalanı Oteli konseptiyle yola cıkan Serdar Bilgili'nın Radisson Sas oteli var..İs yapıyorlar mı bilmiyorum ama otelin sag kısmındaki bos yerleri Koska Helvacısı cart curt tarzı seyler yaptırmaları, sanki is yapmıyormus da bunlardan gelir elde etmeye calısıyorlarmıs izlenimi dogurdu bende..

kamtek
14-11-04, 02:35
o arazi uzun zamandir atil durumda. otelin fazla getisisi olacagini dusunmuyorum ben acikcasi. ama o araziye de ne yapilabilir bilmiyorum. tamamen yerlesim birimi de degil ev yapip satabilesin.ayrica ucaklarin alcalma bolgesinde olmasi da binalarin yuksekligini ciddi olarak kisitlar

belki alisveris merkezi gibi birseyler dusunulebilir orada bilemiyorum

belli ki gelip gecen yoneticiler de nasil degerlendireceklerini bilememisler araziyi ki uzun zamandir oyle bos bos duruyor

gian
14-11-04, 02:37
Aslında soyle 5 bin kisilik bir spor salonu iyi giderdi oraya..Ama ucakların alcalma yeri dogru, o sorun yaratablirdi herhalde..

ShowNoMercy
14-11-04, 03:45
bence otel gibi bir proje is yapar. 1-2 gunlugune istanbula gelen is adamlari icin hava limanina yakin oteller cazip oluyor.

Havalimani otelin ise konsepti tamamen farkli. o istanbulda 1 gunden az kalacak olanlarla transit yolculara hitap eden bir otel. zaten oda fiyatlari da saate gore belirlenmistir.

Sheva
14-11-04, 04:19
Araziyi bilmiyorum ancak otel yapimindan bahsettiginize gore konumu ve buyuklugu uygun olsa gerek boyle bir amaca.. Dunyanin hangi buyuk sehrinde olursa olsun, havaalanina yakin boyle bir arazi mutlaka degerlendirilir..

Bir spor kulubunun otel yapmasi cok da mantikli bir proje olmayabilir ancak madem mulkiyeti bize ait, neden bir uluslararasi oteller zinciri ile isbirligi halinde calisilarak bu arazi degerlendirilmez anlamak mumkun degil..

Benim tahminim, buyuk ihtimalle burasi icin kulup adina dusunulen bir proje vardir ancak maddi sikintilar yuzunden uygun bir zaman bekleniyordur gerceklestirilmesi icin, tipki diger bircok mulkumuzde oldugu gibi.. Buranin da kulup adina fazla bir onceligi olmadigina gore daha epey bir sure atil durmaya devam edecek demektir..

kamtek
14-11-04, 16:30
shevacim buyuklugu uygun ama yukarda da degindigimiz gibi ucaklarin alcalma bolgesinde ne yazik ki. yani oraya polat ronesans veya holiday inn gibi uzun boylu bir otel yerlestiremezsin. hattan radisson sas'in boyunda bile yerlestirebilirmiyiz bilemem.

vicente
18-11-04, 00:32
su haberlerin hepsinde sacmalık dizboyu daha doğrusu haberlerde degilde yaptıklarımızda...aslantepe diye isim verme işi gereksiz sova yönelik çocuk eglendiri gibi birşey gelmişti bana ama bu son hbaerden sonra o yine biraz mantıklı geldi.. Bayrak dikmek nedir ya böyle anlamsız bir hareket ne kadar düsünsem aklıma gelmezdi..pes! herkes bekliyor stad bizimkiler nelerle ugrasıyorlar.. acaba cok düsünmüşmüdürler böyle bir fikri bulabilmek için..
biraz önce arsenalin yeni stadıyla ilgili diteyi inceledim. emirates stadı. stad için ayrı bir site yapmıslar. emirates stadı olcak adı bilmem kac yıl tabi detayları tam bilmemekle beraber arsenal pek bi para harcamıycak heralde.yöneticilik pazarlama budur..herkes bir inceliyebilir taraftar nasıl bilinclendirilir bir iş nasıl ciddi yürütülür bakımından.(http://www.arsenal.com/TheStadium/?qs=dynamic&nav=emirates%20stadium)

bu topic altında biraz alakasız olcak ama bizim baskanımızında nasıl bir yöneticlik yaptıgını anlamadım..bu kadar ekibinde adam eskitip degiştirme bana pek hayra alamet gelmiyo..gecen yonetimle bu yönetim baya farklı zaten bu yönetimdede ergun gursoyun oglu gidiyo heralde, yukarıdaki haberde birinden bahsediyolardı fatih goksene kızmıs vs vs yalan haber olsa bile bazısı ben yine de anlıyamıyorum.

Serkan1905
07-11-05, 23:03
Bakin size ne buldum :D

10.11.2004 tarihi icin "10 gün sonra 100 Bayrak dikilecek" denilmis. 07.11.2005 tarihinde "Bayrak nerdeeee" diyoruz :D

Abi bu adam Fenerli. icimde cok az bi süphe kaldi, yoksa yemin bile edecem Fenerli diye.

ÖNDER RB
07-11-05, 23:24
yahu 1 ay geçti olay çıkalı.. Kasım 10 yaptık.. hala 11 Aralık bekleniyor.. 2 aylık gecikme.. olağanüstü toplanma durumu yok mu şu kongrenin yaa yazık değil mi bu geçen zamana..

parma geçen 2 aya isyan etmiş. yazık harbiden bu kulübe.

allah cezanı versin canaydın