PDA

Tüm Versiyonu Göster : ultrAslan'dan Hagi'ye cevap

Sheva
26-01-05, 01:35
KAMUOYUNA DUYURULUR !

Büyük Galatasaray Taraftarı tecrübeli ve aklı selimdir.
Galatasaray'ın hiçbir zaman zarar görmesini istemez ve buna asla izin vermez.

Tepkimiz 100.yılda Şampiyonluğu fazlası ile arzu etmemizdendir.
Kimsenin abuk komplo teorileri üretmesine gerek yoktur.

Galatasaray Kulübü'nde kimse kalıcı değildir;
baki olan taraftardır, geri kalan herkes gidicidir.

Tepkimiz kişiler arasındaki kısır çekişmelere çekilmiştir. Ama unutulmasın ki, Galatasaray taraftarı hiç bir güdüm altına girmez; hiç bir güç Galatasaray taraftarını kısır çekişmelerin ve manipülasyonların içine çekemez. Özellikle manipülasyon iddiasıyla taraftarı şaibe altında bırakanları ispata davet etmek de hakkımızdır.

Gün birlik ve beraberlik günüdür.

Amacımız 100. yılımızda camiamızın üzerindeki ölü toprağını kaldırmak ve tüm birimleri (Yönetim, Teknik Heyet, Futbolcular, Duayenler ve Taraftarlar) görevlerinin başına davet etmektir.

YAŞASIN GALATASARAY !

YAŞASIN BAĞIMSIZ ultrAslan !

(Sabahattin Şirin - Oğuz Altay - Suat Ateşdağlı - Alpaslan Dikmen - Hasan Akça - Burak Savucu - Yılmaz Tutuş)

LuisFigo
26-01-05, 03:53
herkesin maskesi yavas yavas düsmeye basladi...

M.Yasin Cakmak
26-01-05, 04:57
:)

Serkan1905
26-01-05, 16:20
simdi bi sey desek, hemen biri cikip "sen sami yene her hafta maca gitmiyon. sen yurt disinda kaliyon. ne anlarsin sen" diyecek.

en iyisimi bisey söylemeyelim..

cozker
26-01-05, 16:22
simdi bi sey desek, hemen biri cikip "sen sami yene her hafta maca gitmiyon. sen yurt disinda kaliyon. ne anlarsin sen" diyecek.

Bence fikrin neyse acik acik söyle.. O şekilde ukalaca yaklasanları da hic kaale almamanı tavsiye ederim..

Serkan1905
26-01-05, 16:36

Bence fikrin neyse acik acik söyle.. O şekilde ukalaca yaklasanları da hic kaale almamanı tavsiye ederim..

tesekkür ederim..

herkesin de söyledigi gibi. ultrAslan resmen kabullendi olayi. Onlarla bi alakasi olmasaydi, hayatta böyle bir aciklama yapmazlardi. Ergün Gürsoyla veya yönetimden biriyle hic bir alakasi yok demisler. heralde öyle diyecekler. yoksam zaten kendi iplerini cekmis olurlardi.

Bence yönetim bir sey yapsin, yani yönetimin mafya olmayan kanadi, tribünde küfür edildi diye illa bi ceza gelecek. 5-10.000 TL arasi bir para cezasi gelir. yönetim bu cezayi alsin, aynen ultrAslana devretsin. madem ettiniz küfürü, ödeyin parayi desin. hem bu iyi de bir ceza olmus olur.
iyi fikir, degilmi? ne dersiniz? ;)

edit: bu ara, ultrAslanla ülkücülerin arasinda bagin olup olmadigini ciddi cidd merak ediyorum. aydinlatacak bir arkadas cikarsa sevinirim..

Sheva
26-01-05, 16:41
Serkan ceza önerinle çok güzel bir pas atmışsın ancak şimdilik boş geçiyorum :) Neticede bu insanlar Galatasaray'a uzun yıllar emeği geçmiş kişiler (tabi bu hareketlerini en ufak tasvip ediyorsam bir daha maç izlemek nasip olmasın)

Benim daha çok düşündüğüm, taraftarın 'I Love You' Hagi'si ile taraftarın sesi olduğunu iddia eden bir oluşumun nasıl böyle karşı karşıya geldiği.. Eminim gördüğümüz, bildiğimizden daha farklı sebepleri vardır ancak bu hali ile son derece üzücü bir olay..

LuisFigo
26-01-05, 16:47
bugun bi internet sitesin´de ,gecen gün HAgi´yle yönetim toplanti yaparken ,hagi lehine tezahürat yapan taraftarlar bi kac serefsiz tarafindan tekme tokat dövülmüs.... KIM YAPIOR BUNU !!??

savatage
26-01-05, 23:57
bugun bi internet sitesin´de ,gecen gün HAgi´yle yönetim toplanti yaparken ,hagi lehine tezahürat yapan taraftarlar bi kac serefsiz tarafindan tekme tokat dövülmüs.... KIM YAPIOR BUNU !!??
işte kritik soru asıl burda.
ben vereyim cevabını;
tribünlerden şiddetin gitmesi yönünde yazılara neden çok destek verdim/veriyorum anlaşılsın.

Leeds maçındaki olayların kahramanları(!),
ki o olay asla planlanmamış bir olay değildi(sadece ölüm planlanmamıştı!),
tamamen serbest bırakılmış geçen gün.
ve çok yakında tribüne de geri dönerler.

O olaylarda,
rakip taraftarların GS aleyhine bağırmasına karşılık şiddetle cevap verebileceklerini zannedenler başroldeydi.
Eğitimli olanlar kavgaya uğraşırken eğitimsizleri cinayete bulaştılar.
Ben de zannettim ki,
gerek türk polisi,gerek medya,
gerekse de,bu eğitimsizleri içermeyen UltrAslan oluşumu,
GS tribünlerini bu pisliklerden temizleyecek.
Herşey en başta güzel başladı ancak daha sonra UA'a karşı olan bu eğitimsizler de UA'nın içine girmeye başladıkça olaylar kontrolden çıktı.
Yaşananları unutanlar,
bu kişilerin gazıyla,GS aşkıyla adam dövmeye başladılar,
aslında yaptıklarının GS'a zarar verdiğini düşünmeden.

Sorun şu ki,
bu kişiler maalesef,her deplasmanda kavga ederek GS'ın ismini koruduklarını,
bu kavgaya katılmayan veya deplasmanlara gelmeyen GS'lılardan kendilerini üstün gördüklerini zannetmeye başladılar.

Maalesef o dediğin olayda dayak olayı yaşanmış;
sebebi de GS'ın futbolcusuna küfür edenler hakkında olumsuz şeyler yazılmasıymış.Bunu yazanlar,bir de Hagi'ye destek amaçlı orda gözükünce,haklarında olumsuz şeyler yazılan kişiler,bunun haddini(!) bildirmiş.

not:kendimi H.Uluç gibi hissettim,
söylenmesi gerekenleri tek başıma söylediğimi düşünüyorum.Bunun sonucunda artık kabak başıma patlarsa da,
"Ne Mutlu GS'lıyım" derim hala!

Sheva
27-01-05, 00:08
işte kritik soru asıl burda.
ben vereyim cevabını;
tribünlerden şiddetin gitmesi yönünde yazılara neden çok destek verdim/veriyorum anlaşılsın.

Leeds maçındaki olayların kahramanları(!),
ki o olay asla planlanmamış bir olay değildi(sadece ölüm planlanmamıştı!),
tamamen serbest bırakılmış geçen gün.
ve çok yakında tribüne de geri dönerler.

O olaylarda,
rakip taraftarların GS aleyhine bağırmasına karşılık şiddetle cevap verebileceklerini zannedenler başroldeydi.
Eğitimli olanlar kavgaya uğraşırken eğitimsizleri cinayete bulaştılar.
Ben de zannettim ki,
gerek türk polisi,gerek medya,
gerekse de,bu eğitimsizleri içermeyen UltrAslan oluşumu,
GS tribünlerini bu pisliklerden temizleyecek.
Herşey en başta güzel başladı ancak daha sonra UA'a karşı olan bu eğitimsizler de UA'nın içine girmeye başladıkça olaylar kontrolden çıktı.
Yaşananları unutanlar,
bu kişilerin gazıyla,GS aşkıyla adam dövmeye başladılar,
aslında yaptıklarının GS'a zarar verdiğini düşünmeden.

Sorun şu ki,
bu kişiler maalesef,her deplasmanda kavga ederek GS'ın ismini koruduklarını,
bu kavgaya katılmayan veya deplasmanlara gelmeyen GS'lılardan kendilerini üstün gördüklerini zannetmeye başladılar.

Maalesef o dediğin olayda dayak olayı yaşanmış;
sebebi de GS'ın futbolcusuna küfür edenler hakkında olumsuz şeyler yazılmasıymış.Bunu yazanlar,bir de Hagi'ye destek amaçlı orda gözükünce,haklarında olumsuz şeyler yazılan kişiler,bunun haddini(!) bildirmiş.

not:kendimi H.Uluç gibi hissettim,
söylenmesi gerekenleri tek başıma söylediğimi düşünüyorum.Bunun sonucunda artık kabak başıma patlarsa da,
"Ne Mutlu GS'lıyım" derim hala!

Güzel ve düşündürücü bir yazı.. Doğru mu onu ben bilemem, çok kişinin de bildiğini zannetmiyorum..

vicente
27-01-05, 00:17
Tepkimiz kişiler arasındaki kısır çekişmelere çekilmiştir. Ama unutulmasın ki, Galatasaray taraftarı hiç bir güdüm altına girmez; hiç bir güç Galatasaray taraftarını kısır çekişmelerin ve manipülasyonların içine çekemez. Özellikle manipülasyon iddiasıyla taraftarı şaibe altında bırakanları ispata davet etmek de hakkımızdır.

Gün birlik ve beraberlik günüdür(hakkatende birlik beraberlik saglayıcı bi yazı)

--------------------------------
ne kadar da tutarlı bir yazı.. ultaslandan boyle bir tepki hayatta beklemezdim. resmen bu adamlar bir taraf olmuşlar daha dogrusu kendilerini kullandırmışlar. ordaki insanlara biz taraftar demiyoruz adamlar bir de sahiplenmişler yapılanları e pes yani.. yazık. yarın obur gun i love you hagi diyenleride döverler stadta..

Saunders
27-01-05, 08:57
Petreye ...iktir çekenler ultrAslanmış yani ölemi....

Bu günleridemi görecektik...

engineer_ee
27-01-05, 17:49
herkese merhaba,
üzüldüğüm nokta biz galatasarayız ve diğer camialara benzemeyiz. şu anda yönetim, taraftar ve hagi arasında yaşanan tartışmalar camiamızın büyüklüğüne, geleneklerine yakışmıyor. hagi'yi çok seviyorum ve ne olursa olsun taraftarımızın yaptığını yanlış buluyorum. protesto biçimi yanlıştı.