Tüm Versiyonu Göster : Talibim!
YETTI ARTIK, BASBAKANLIGA TALIBIM!!!
1) Koltuk sevdam yoktur, ulkeme faydali olacak herkese partimde 23 nisan haricinde de yer vardir.
2) Turkiyede yasadisi isci calistiran isyeri kalmayacak. Her calisan sigortali ve yasal olacak. Denetimler yapilarak yasadisi isci calistirdigi anlasilan isyerleri cok agir para cezalarina carptirilacak. Bu sekilde hem iscilerin magduriyeti ortadan kalkacak, hem de yasadisi isci calistirarak haksiz gelir elde eden isyerlerinden kesilecek cezalar devlete katkida bulunacak.
3)Calisma ve isci haklari modernlestirilecek. Ayrimcilik kalkacak. Bayan araniyor diye ilanlar kalkacak.
4)Polisime, iscime askerime kalkan eller kirilacak.
5)Polis teskilati yenilenecek.spor alanlari eskiyalardan temizlenecek. Olay cikaranlar, Silah, bicak vs tasiyanlara agir para cezalari gelecek. Bu tur insanlarin anlayacagi en guzel ceza para cezasidir.
6)Askerlik kisaltilacak, parali askerlik ve profesyonel askerlik uzerine calisilacak.
7)Turkiyedeki buyuk ihalelerde yabanci ulke sirketleriyle puanlama seklinde sistem getirilerek Turkiye uzerine oyunlar oynayanlar devreden cikarilacak ve Turkiyenin dis politikasinda halkin ve devletin gururu ve cikarlari gozonunde bulundurulacak. Hatirlayin Apoyu saklayan Italya ve Italyan sirketlere hala milyonlarca dolar para oduyoruz. Her firsatta bizim aleyhimize calisan Fransizlara ayni sekilde milyonlarca dolar odeyip onlardan silah vs aliyoruz. Turk madeni ve petrolune Turk sirketleri onculuk edecek.
8)Turk turizmine atilim yapilacak. Turk vatandaslarina yapilan haksizliklara karsi cozumler uretilecek. Disneyland, Dev aquaparklar ve halk icin dev plajlar ve havuzlar acilacak. Devlet turizmi Ankara'dan seyretmeyecek.
9)Dokunulacak...Kime dokunulmasi lazimsa dokunduracagiz:)) Kendini dokunulmaz sanarak yanlis islere girenler bi ziplayacak o dokunmayla…
10)Istanbul, Izmir, Ankara gibi buyuk sehirlerdeki trafik sorununa cozum icin gelecege yonelik mega projeler harekete gecirilecek. Belediye otobusleri tamamen satilarak yerine dolmus turu minubus sistemi getirilecek. Yolcu istedigi yerde inip binebilecek. Trafik kurallarina uymayanlar agir para cezalarina carptirilacak ve belli bir ceza puanina ulasan trafik canavarlari cok agir para cezalari yaninda ehliyetinden olacak ve hapis cezalarina carptirilacak.
11) Egitim sistemi, vergi sistemi gibi cagdisi isleyen sistemler tamamen degistirilerek Avrupa'daki gibi sistemler getirilecek. Herkesten gelirine-giderine gore vergi alinacak. Vergi yuzsuzleriyle ciddi bir sekilde savasilacak.
.................................................. ...............BITMEZ............................. ...........................
Bana oy verenden Allah razi olsun:) Vermeyene tek sozum var;
YA SEV, YA TERKET
:lol::lol::lol:
del piero10
26-03-10, 04:23
4)Polisime, iscime askerime kalkan eller kirilacak.
1 mayıs takvimden çıkarılıp sene 364 güne düşürülecek demelisin bir de abi, yoksa büyük bir paradoks kokusu alıyorum :)
Canim kardesim, aynen okudugun gibi olacak olay:)
Iscim 1 mayista yurumek istiyosa yuruyecek. Izin verilecek. Hakkari'de insanlar nasil yuruyosa Ankara'da, Izmir'de, Istanbul'da da yuruyecek:)
Sitlik olmayalim simdi neyse:lol:
Iste bu ya! Iste buuu benim vatandasim:lol:
Dakka bir gol 2 yapmisiz iktidara da muhalefete de:lol:
Ben de oyumu sana verdim Jordan... Diğer üçüne bırak oyu, günahımı vermem zaten:D
del piero10
26-03-10, 04:33
eyvallah hocam, böyle başbakan olur da oy vermez miyiz..
bu yollar jordan abimize helal olsun :D
12) GS uyeligi halka acilacak. Gs'li olmayanlarin uyeligi iptal edilip 10bin lira ceza verilecek. Yok oyle...
13) Fbli kardeslerimizin 13. sampiyonlugu silinip onlara bir TR kupasi armagan edilecek. Garibanlarin bu sekilde hasretine son verilmis olup 13 rakaminin ugursuzlugu ortadan kalkacak:lol:
14) Havaalanlarindaki cafeteryalarda fiyatlar % 75 indirilecek. Surumden kazanilacak. Turkiye'ye girislerinde yabancilara bilumum kazik ve manali sorular hazirlanacak, yurtdisina cikan vatandaslarimizin ocu alinacak:lol:
InSoMNiAsTaN
26-03-10, 04:42
Jordan,inci sözlük cevabı veriyorum sana..Özet Geç..:)Forumun seviyesini yükseltme..
Eliniz, yureginiz dert oyunuz da komur&beyaz esya gormesin insallah:lol:
Simdiden soyliyim, hicbir sekilde beyaz peynir, kara zeytin vs sozu vermiyorum. Oyunuzu boyle seyler icin degistirmeyin:)
Jordan,inci sözlük cevabı veriyorum sana..Özet Geç..Forumun seviyesini yükseltme..
Aha Baykal aramiza casus sokmus:lol:
Ugurcum ne diyorsun? Inci sozluk ne?
InSoMNiAsTaN
26-03-10, 04:50
Aha Baykal aramiza casus sokmus
Ugurcum ne diyorsun? Inci sozluk ne?
Baykal aramıza giremez de..İnci sözlugu ne sen sor ne ben soyliyim..ekşi sözlügün kibarcası,daha seviyeli :)
arada bakıyorum gulmek icin,bu kadar uzun yazılara orda verilen tepkiyi verdim sana..
Tepki mi vermistin? Ben de muhalefet casus gondermis sandim ve KIM OLURSAN OL GEL zihniyetiyle kucaklamistim:lol:
Sozlukleri hic sevmedim ogrenim hayatimda, hala sevmem ve girmem. O yuzden sozcukleri kitaplardan ogrenmeyi yegledim:)
Kafana takilan bi mevzu varsa hic cekinmeden gel:lol: Hatta tum dostlarima burdan sesleneyim. Hepiniz gelin, ister teker teker, ister ailece ananizi da, ciftcinizi de alip gelin bi cayimi icin:)
Şimdi söylemleri kampanya sırasında göstermelik icraatlarla süslemek lazım. NAsıl odun,, kömür, bebeye balon, ikizlere takke vb dağıtılıyorsa senin de en azından forum ahalisini ihya etmen lazım. Her ne kadar sen "ben böyle yapmayacam desen" de olmaz. TAlipsen kıza pardon oya yapacaksın biraz güzellik :)
Bak Tayyip geçen gün buraya üye olmuş. ÖM attı "btün forum ahalisine laptop" dağıtacam dedi. Bahçeli büyük boy hediye paketi , Baykal da yılda 52 kere KOrdon'da rakı balık teklif etti. Seni severim ama şu şartlarda oyum Tayyip'e. Senin icraatı görelim. Hanııım adaycı gelmiş evin ihtiyaç listesini çıkar hele... (Rumuz:Oyunu satan bilge)
Heh be abi burda bile RTE işaretleyen var, ne bağlılık ne biatmış. .:)
M.Yasin Cakmak
26-03-10, 10:33
Kosarak SIT`e gidiyor bu baslik. Depar halinde...
Heh be abi burda bile RTE işaretleyen var, ne bağlılık ne biatmış. .:)
Ahahah olum laptop verecek diyoruz. Ben de basacam da şu an değerlendirme aşamasındayım. Baykal'ın 52x kordon rakı balık teklifi ile çarpıştırıyorum. MArijinal faydasına bakıcaz artık :)
NOT: Şu topik (şu ana kadar) SİT'lik ise batsın bu dünya...
Allezim'in aday olmadığı yerde ben demokrasi tartışmam. :) sizin ki olsa olsa bürokratik oligarşi kalır .. :)
Allezim'in aday olmadığı yerde ben demokrasi tartışmam. :) sizin ki olsa olsa bürokratik oligarşi kalır .. :)
Onun ilk icraatı belli. "Rijkaard'ın sözleşmesi feshedilecek. O da yetmez sınırdışı edilip Hollanda ve Surinam Büyükleçileri Ankara'ya çağrılacak, Hıncal ombudsman olacak " :)
Ben FR ile kalmayıp Kewell ve FR yandaşlarınıda imralıya gönderebilir diye korkuyorum.Yok çoluk çocuk var, okuyor..Tarumar olurum yeminle.. :)
Laptoplar etkisini göstermeye başladı ahaha :) Jordan'ım hamle bekliyoruz senden. Bak yoıksa ana muhalefet olarak kalacaksın. Gidişat sakat :)
Abi makarnam nerede, dün gece bekledim gelmedi, bugün de gelmedi???
Zeki Müren de bizi görecek mi? :) Abi güzel bi parti ismi bulalım yalnız :)
Yalnız şimdi gördüm, laptop olayı çıkmış, "ben oyumu makarnalara satan bir insan diilim" :D Hamle bekliyoruz :D
Aslan Suat
26-03-10, 13:12
Önder abi,
tamam simdilik vaatlerin iyide, sende hepsi gibi gurbetcileri es gecmissin.
Laptopla olmaz , bize kömür gerek kömür.
Namelessonegs
26-03-10, 15:19
Önder abi oyumu sana verdim, makarnaları pastavilla isterim abi :)
52 x kordonda rakı balık, hem marjinal fayda hem de bildiğimiz diğer bütün fayda birimleri olarak avantajlı görünüyor. alır götürür benim oyumu valla.
Son durumda Jordan ile Erdoğan arasında kıyasıya yarış gözleniyor. Baykal ve Bahçeli baraj altında kalmış gözüküyorlar. Şova yönelik herhangibir vaat açıklamayan Jordan'In bu derece oy alması AKP cephesinde endişe ile izleniyor. Kararsızların oyu belirler olayı. :)
kararsızlar dağıtıldıktan sonra RTE iktidar olur da "kararsız" şıkkı yok :) bunun dışında vaatler gayet iyi ama nasıl yapacaksınız. 10 şampiyonluk kazanıp,3 tane yıldız alıcaz gibi olmuş. kaynak nedir ;)
Son durumda Jordan ile Erdoğan arasında kıyasıya yarış gözleniyor. Baykal ve Bahçeli baraj altında kalmış gözüküyorlar. Şova yönelik herhangibir vaat açıklamayan Jordan'In bu derece oy alması AKP cephesinde endişe ile izleniyor. Kararsızların oyu belirler olayı
Muhahahaha:lol::lol::lol:
Laptop falan bizi baglamaz. Insan haklarina saygim sonsuz olmasina ragmen topla alakali herseye karsiyiz:lol: O yuzden siz siz olun toplu laplara, kilcikli baliklara aldanmayin:lol:
Ben size economical freedom vaadi veriyorum:) Yapacaklarimiz sonucunda ulkemiz ve bu ulkenin guzel vatandaslari ekonomik rahatliga kavusarak zaten istedikleri seyleri alabilecekler. Tefecilere vs gerek bile kalmayacak.
Gurbetci kardeslerim havaalanlarindaki carpiklikla basliyoruz calismalara:) Karsilastiginiz sorunlari anlatirsaniz cozum yolunda hic durmadan calisacagima ve icraat sozu veriyorum:)
Kaynak soran arkadasim; biliyorsun siyasetciye, gazeteciye ve fahiseye kaynak sorulmaz:lol: Sorulur da yuvarlakimsi cevap verilir genelde.
Benim kaynagim her tarafi potansiyel dolu memleketim, yeraltim, yerustum, yilmadan calisan vatandasim. Kisacasi Turkiyem:)
Herkese, her kuruma gorevleri hatirlatilacak. Benim vekilim gidip vatandasimi azarlayamayacak, icraatini yapacak. Misal Artvin'de vekil olan milletvekili gidip te Ankara'da yasamayacak yilin 365 gunu:) Polis gorevini yapacak, hirsizin, capulcunun, yolsuzlugun uzerine gidecek. Her kurumda curukler ayiklanacak, saltanatini ilan ederek gununu gun edenler postalanacak. Beni her an bir saglik ocagini denetlerken, pastanenin mutfagini gezerken, icsilerle fabrikada konusup dertlesirken gorebileceksiniz;)
Bakiyorum da adasim ve Libraleon kararsizlar arasinda:)
GS bonus vs kartiyla bilet alimlari maximum 3 adete cikarilacak:lol: Biletli sistem onumuzdeki donemde parmak izi ile calisan gecitli sisteme gecirilerek karaborsa tamamen cokertilecek.
Komur gibi yakitlari cevreye olan sayginligimizdan dolayi tesvik etmemek adina vatandasi dogal gaz gibi, gunes ve ruzgar enerjisi gibi cevre dostu ve daha az maliyetli enerji kaynaklarina yonelecegiz;)
Yillik kar marjina gore her isletme bir okulun sponsoru olacak. Devlet-millet elele slogani gercege donusecek:)
Makarna isteyen kardesime de makarnanin en alasi kendi ustaligimizla yapilarak sarimsakli yogurt, kiymali, salcali gibi secenekler sunulacak:lol:
Jordan Basbakan Turkiye Sampiyon :)
Benim oyum size olurdu aslında neleri vaad ettiğinizi okumadan size verdim.
Ayrıca bu verdiğim oyla ankette birincisiniz.
Valla ne diyim, oy veren herkesten Allah razi olsun:D
Yanliz Tayyipcim disardan gumruksuz oy topluyor gibime geliyor:lol: Bu kadar da olmaz, yuh yane:lol: Forum disi oy kullanilmasini yasakliycam o olucak:)
Yusuf yusuf sesleri geliyo bi yerden:lol:
Ben oy kullandığımda siz birinciydiniz, birinci olduğunuzu yazmasaydım keşke :D
Aslan Suat
26-03-10, 23:38
Oyumu sana verdim Önder abi.
Yalniz benim anlamadigim, Erdogana oy veren kisi 4 olmasina ragmen (frodo555, M. Yasin Cakmak, Saunders ve westham) nasil oluyorda 17 sayisina ulasiyor?
üye olmayanlar oy kullanmış herhalde (kullanabiliyor di mi, hiç bilmiyorum :))
Hahaha 1905 olmuş Jordan'ın oy sayısı. :)
M.Yasin Cakmak
26-03-10, 23:51
Bu iste bir admin parmagi var sanki :D
Seçim olasıya kadar bu sayı 19 050 000 olursa hiç şaşırmayacağım :D
Bu oyları kim manipüle etti? Aylardır 25 online üyeyi geçmeyen forumda nasıl 1000 küsür oy kullanılır yaw ? :D
Namelessonegs
27-03-10, 00:53
Hahah kendi silahıyla mı vurdun Tayyibi Önder abi :D
Honk!!!! Noluyoz len???
Yapmayin kardesim basimiza medyayi yagdiricaniz valla:lol: Demin telefon geldi Zurriyetten:lol:
M.Yasin Cakmak
27-03-10, 00:57
Yalniz 1907'e dogru gidiyor, aman ha :).
Yasinim bu ankete disardan oy verimini engelleyemiyoruz galiba. Mesaj duzeltmeye gittim olmuyor.
O rakkam yasaklanacak zaten ben secilince:lol: 1905ten 1908'e gecilecek;)
Şu an 1907, hemen biri oy versin...
Beni su ugursuz rakamla basbasa birakmayin! Hadi bakalim Basbakan yardimcisi ariyorum:lol:
oy verdim 1907 den kurtulduk
Hay Allah senden razi olsun:lol:
Secilirsem basbakan yardimcim da belli:)
tamamdir abi seve seve yaparim senin yardimciligini
InSoMNiAsTaN
27-03-10, 05:23
oy verdim 1907 den kurtulduk
Hay Allah senden razi olsun
Secilirsem basbakan yardimcim da belli
İste dogru zamanda dogru yerde olmak boyle birsey olsa gerek..
:lol:
Sen nerelisin Ugur?
InSoMNiAsTaN
27-03-10, 14:38
Sen nerelisin Ugur?
Aslen sakarya,fahri olarakta eskisehirliyim jordan..ama istanbulda yasıyorum uzun zamandır..
Iyi o zaman Eskisehir Milletvekilligini sana verdim gitti:lol:
Namelessonegs
27-03-10, 22:20
Bak Tayyibim dayanamamıs,hemen kendi yontemiyle dengelemis olayı :D
Muhahahaha:lol: Vallahi merak ediyorum kac dakika ugrastilar bu arkadaslar Tayyip Basbakanimiz altta kalmasin diye:D
Korkmayin yahu, geyik, muhabbet yapiyoruz, egleniyoruz burda.(Her ne kadar Zurriyet sazan gibi atlayip beni aramis olsa da:lol:)
O kadar ciddiye almayin su isi:lol: Birakin yolum acilsin, forum sacilsin:D
Engin için Rusya'ya vizesiz giriş talep ediyoruz Önder abi :D :D :D
Engine Katerinalar feda olsun. Rusya Federasyonu tamamen Engin'in olsun be:)
Namelessonegs
28-03-10, 01:20
Hahaha Aslansın be abim..Simdi bu vaatler uzerine oyuncak dagıtımına baslıycam senin adına :D
Ahahahaha olmaz abi verme hemen...Doğalgaz dan parayı vurur bu alemlere akar rezil olur :)
Vursun kardesim, yeter ki bizden birilerine vursun paralar:)
BP yerine, Shell yerine de Turk Petrol, Petrol Ofisi cikarsin petrolumuzu, gazimizi:) Al bak bir neden daha bana oy vermeniz icin:lol:
Sen çok eli açık çıktın ama bütçe kabak gibi açık vermesin sonra :D :D
Namelessonegs
28-03-10, 01:32
Ahahahaha olmaz abi verme hemen...Doğalgaz dan parayı vurur bu alemlere akar rezil olur :)
Hahah olm ne olacak, memnun olur Rusya federasyonu calısmalarımdan, diplomatik iliskilerimiz iyi duzeye gelir :D.. Haliyle nufusları 1'e 5 veriyor :) (1 kazmaya 5 bayan)
Ya sen ne cahil vatandassin:lol: Bedavaya ulke alip vatandasa veriyoz iste:lol: Rusya'nin bizle, bizim ekonomik acigimizla hic bir alakasi yok. Tam tersi Engin kardesimiz oraya atandiktan sonra gor bak nasil giriliyo onlarin ekonomiye:lol:
Not: Haaa simdi anlasildi senin derdin Ibrahim kardes:) Sen nereyi istiyosun? Makarna fabrikasindan vazgectin herhalde:lol:
Engin yardıma ihtiyacın var mı :D :D :D
Sana Amazonlari versek? Yerler, parcalarlar seni valla:lol:
Sana Amazonlari versek? Yerler, parcalarlar seni valla:lol:
Vayyy vayyy vayyyyy sen gelirsin yine bizim tükkana ...
Bize bunu layık gördün :lol: :lol: :lol:
Yok canim kotu anlamda demedim onu ben:) Macera olur, amazon kadinlari azmandir:lol: Seni yeyip, bitirirler anlamindaydi o:)
Madem begenmedin sana acik cek, yaz bakalim. ( nereyi istiyosan al anlaminda):lol:
Yok canim kotu anlamda demedim onu ben:) Macera olur, amazon kadinlari azmandir:lol: Seni yeyip, bitirirler anlamindaydi o:)
Madem begenmedin sana acik cek, yaz bakalim. ( nereyi istiyosan al anlaminda):lol:
Eheheh Finlandiya :p
Verdim getti anasini satiim:lol: Kendime de Isvec, Norvec, island'i aldim, komsi olduk:)
Verdim getti anasini satiim:lol: Kendime de Isvec, Norvec, island'i aldim, komsi olduk:)
Tekerleme gibi oldu senin ki...Kabineyi kurarken de oOOo piti piti karamela sepeti yaparsın artık :lol:
Ps: Ben şu The Pacific'i bi izlim gelcem tekrar :)
Hakikaten ne bağlılıkmış arkadaş, geyiğine bile altta kalmasına razı olamıyor arkadaşlar, ilginç...
Namelessonegs
28-03-10, 04:11
Ohh be abi seninde fena degil ha yerler :D..Bu arada Amazonlara nasıl hayır dersin İbo yahu?Fıstık gibi latina'lar,Brezilyalı kızlar..Onlarında yeri baskadır gonullerde:D..Bu arada ben Kanadayı'da alayım abi, haliyle bering bogazından oraya uzanabilirim sonrası icin :D
Ulan siz rus milletinin isi gucu bogazlar:lol: Taktiniz kafayi Bogazlara onyillardir. Duzenle bi sefer al bakalim hadi, yiyosa Canada'ya karsi:lol:
Ohh be abi seninde fena degil ha yerler :D..Bu arada Amazonlara nasıl hayır dersin İbo yahu?Fıstık gibi latina'lar,Brezilyalı kızlar..Onlarında yeri baskadır gonullerde:D..Bu arada ben Kanadayı'da alayım abi, haliyle bering bogazından oraya uzanabilirim sonrası icin :D
Arkadaş seninde maşallah ne ''ŞEY''in varmış burdan taaaaaa kanadaya uzanıyor...Hey maşallah tosunuma :lol: :lol:
InSoMNiAsTaN
31-03-10, 02:33
Jordan sana acık davet yaptım diger topikte..
Namelessonegs
31-03-10, 02:43
Vay anasını ezmis Önder abim secimlerde..Büyüksün yahu :)
Abi asker darbe yaptı :D :D :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to