Tüm Versiyonu Göster : Saidou Hala Gitmedi Mi?
Bursa maçından sonra, özellikle dün saat 12'den bu yana sürekli yeni şeyler oluyor ve bir çok Galatasaray taraftarı gibi ben de televizyon kanalları arasında dolaşarak son haberleri öğrenmeye çalışıyorum. (Bence, medyanın konu etmediği çok daha önemli gelişmeler de var tribün cephesinde.)
Bu karmaşa arasında Saidou ne oldu? Hala gitmedi mi bu arkadaş? Fransa liginin yarısının peşinde olduğu, İstanbulspor'da oynarken bizden başka talibinin çıkmadığı, bu yüzyılın en önemli futbolcusu Saidou Malatyaspor'a imza atmak için ne bekliyor?
En nadide Hint kumaşı olan bu arkadaşımız ve menajeri, şimdi de Real Madrid ve Arsenal'in teklifleri arasında, hangisini seçeceklerini mi düşünüyorlar?
Gürsoy'a göre hala gitmemiş demek ki. Menajeri para kopartmaya mı çalışıyor acaba?
Saidou yönetimin elinde koz olarak duruyor bence.. Olası bir transfer fiyaskosunda kulüp bulunamadığı için kontenjan boşalmadı diyecekler..
Tabi Korcan abi bu ince soruyu Saidou kazmasını çok merak ettiğinden değil, kendisine bir adet talip dahi çıkmayan bu adam için mi taraftar Hagi'yi karşısına aldı diye soruyor (ya da ben öyle anlamak istiyorum :)) Ve hatta Ergun Gürsoy bu adam için mi taraftarı bağırttı ve ortalığı karıştırdı da diyor galiba :)
Şahsi fikrim Ergun Gürsoy Saidou için bu kadar yaygara koparacak bir adam değildir.. Bu ikili arasında farklı (ve daha kaydadeğer) sebeplerden bir husumet olduğunu düşünüyorum, Saidou işin sadece dışarı yansıyan yönü..
Futbolculuğunda özel bir 'numara' görebilmiş değilim Saidou'nun. Önemli de değil; ben zaten çok anlamıyorum bu işlerden! Fakat gelmesine de, gitmesi / gidememesine de sinirlendiğim doğrudur.
Hayır; adın, kariyerin Rivaldo olur; Galatasaray için 'büyük' bir oyuncu olursun ya da hepsinden geçtim, geleceği olduğu iddia edilebilecek 'genç yetenek' falan olursun, hadi en kötüsü bu formayı 5 - 6 senedir terletmiş olursun da; bu kadar dırıltın çekilir. Muhtemelen benim yaşıma yakın, bilebildiğim kariyerinin tepe noktası İstanbulspor olan bir futbolcu neticede.
Şu çok kıymetli menajer, oyuncusu İstanbulspor'da bila bedel top oynarken ne yapıyordu?Hiç bir oyuncu için şu lafı söylemem ve dilimin ucuna geldiği halde Saidou için de söylemiyorum ama insanın aklına "Düş Yakamızdan Artık!"dan başka bir şey de gelmiyor.
Hazır eski hocası istiyorken, hala ne sorun var da bu arkadaş Florya'da ikamet ediyor?
M.Yasin Cakmak
26-01-05, 05:16
para para para...menajerin cebi bos kalmis.
az biraz sempatim vardi bu saidoo ya ama artik nefrete donusmek uzere
Saidou resmen intikam alıyor yönetimden.Gitmemekte ısrar ediyor.Eskiden sempati duyuyordum ama şimdi iyice gözümden düştü.Çok özel bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum.Sıradan düz bir futbolcu.Petre'yi beğenmeyenler Saidou'da ne buluyorlar anlamıyorum.Bence 2'si arasında pek fark yok.
Saidou'da beklenen son!
Arap saçına dönen Saidou'nun transfer bilmecesinde sona gelindi. Galatasaray, Kamerunlu futbolcu Alioum Saidou ile yollarını ayırdı. Yıldız futbolcu, Mecidiyekoy'deki Kulüp binası'na menajeri ile gelerek sozlesmesini feshetti.
Daha önce Malatyaspor'la görüşmelerde bulunduğu bildirilen Saidou'nun bu transfere eski hocası Aykut Kocaman vesilesiyle sıcak baktığı belirtiliyor
------------------------------------------------------------------------------------
Evet arkadaşlar tüm camiaya ve galatasaraylılara hayırlı ugurlu olsun..!! :)
Serkan1905
26-01-05, 21:30
www.sporunsesi.com'dan
Saidou Malatyaspor'da
Malatyaspor, Galatasaray'dan Alioum Saidou'yu sezon sonuna kadar kiraladı. Malatyaspor Basın Sözcüsü Suat Kozluklu, bir süreden beri transferi gündemde olan Saidou ile her konuda anlaşmaya vardıklarını belirtti.
Saidou'nun takıma büyük fayda sağlayacağına inandıklarını belirten
Kozluklu, şöyle dedi:
''Saidou iyi bir futbolcu. Ayrıca teknik direktör Aykut Kocaman,
İstanbulspor'u çalıştırırken birlikte çalıştığı bu futbolcuyu yakından
tanıyor. Takımımızın gücüne güç katacağı inancındayız. Saidou'nun
sezon sonuna kadar Malatyaspor'da kiralık olarak kalması konusunda
anlaştık.''
gercekten gitti galiba. ama kiralik.. :karisik:
Hagi'nin istediği oldu
Saidou da gitti
Galatasaray, Hagi'nin istemediği Saidou'dan en sonnda kurtuldu. Sarı Kırmızılılar, Kamerunlu'yu Malatya'ya kiralayıp kadroda boşluk açtı.
Malatyaspor Basın Sözcüsü Suat Kozluklu, bir süreden beri transferi gündemde olan Saidou ile her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi... Kozluklu ''Saidou iyi bir futbolcu. Ayrıca teknik direktör Aykut Kocaman, İstanbulspor'u çalıştırırken birlikte çalıştığı bu futbolcuyu yakından tanıyor. Takımımızın gücüne güç katacağı inancındayız. Saidou'nun sezon sonuna kadar Malatyaspor'da kiralık olarak kalması konusunda anlaştık'' dedi.
bana gore bu sene oynadigi maclarda flavio dan cok daha iyi oynadi ama hagi istemiyodu hayirli olsun bakalim...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to