PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ergun Gürsoy: Taraftarı Costuracak İsim Gelecek!

gian
25-01-05, 22:34
Ergün Gürsoy su an Ligtv'ye baglandı..Atilla Gokceye bir sürü kızdı; onları anlatmayacagım..

Turgay Seren, sevgili Ergun Hakan Yakın'ı aldınız tamam, ama sence bu taraftarı costuracak bir oyuncu mu dedi..O da Hakan Yakın'ı ovdukten sonra, taraftarı costuracak, heyecanlandıracak asıl ismin bu hafta alınacagını, hatta bu ismin 1 degil, olabilirse 2 kisi olacagını soyledi..

Ayrıca yedek klubesini guclendirmek adına da transferler de yapabileceklerini soyledi..

Allaaaaaaaaaaaaaaaah! Gaza geldim ben :)

M.Yasin Cakmak
25-01-05, 22:36
Ulan Hagi arada cik bagir tv de :)

Bizimkiler barutu sona saklamislar :)

Coşturacak isim herhalde Plesan değil. Locatelli mi acaba? Şu Ze Roberto için avrupa basınında haber var mı?

LuisFigo
bende :) 1 yabanci aliriz ,petre gitmiyecek dedi....
edit:simdi´de belki petre´de gider dedi..allah allah...... kim gelecek acaba :) bu hafat gözümüze uyku girmez

LuisFigo
25-01-05, 22:38
http://sport1.de/coremedia/generator/www.sport1.de/Sportarten/Fussball/Bundesliga/Berichte/Spezial/fus_20bun_20wechselb_C3_B6rse_202004_20teil_201_20 mel.html

burda ze roberto´nun atletico madrid´e gitmek istedigi yaziyor..

25-01-05, 22:41
Figo bu 22 aralığın haberi yalnız.

gian
Petre cok efendi cocuk; yedege gec diyoruz geciyor, oyna diyoruz oynuyor, çok sıkı calısıyor, belki ileride iyi oyuncu olacak ama su an Galatasaray'da oynayacak düzeyde degil..Galatasaray'in 100. yılında sampiyon olmak istiyoruz ve bize daha büyük katkı yapacak yabancılara ihtiyacımız var dedi..

Parma Maniac
durun bakalım 1 haftaya çıkar kokusu..

gian
25-01-05, 22:42
1 hafta degil; 1-2 güne belli olur..

25-01-05, 22:43
1 hafta sonra transfer bitiyor zaten.

gian
25-01-05, 22:48
İster Ze Roberto olsun, ister Locatelli ( neden bilmiyorum ben Locatelli gelirse daha faydalı olur diye dusunuyorum)

İkisinden biri olsun yeter..

Ah bir de bunlar takıma oturana dek maclarda puan kaybetmesek, oyle ve ya boyle..

LuisFigo
25-01-05, 22:51
Figo bu 22 aralığın haberi yalnız.

evet ama adamin böyle bir niyeti varsa 1 ay icinde degistigini sanmiyorum

25-01-05, 22:53
1 günde bile değişir sen merak etme. Atletico'da solda Musampa sağda Gronjkaer oynuyor kanat oyuncusuna ihtiyaçları yok anlayacağın.

LuisFigo
25-01-05, 22:55
hayirlisi diyelim,insallah gelir.... :)

Sheva
25-01-05, 22:56
Oh be özlemişiz bu günleri.. Ergun Gürsoy'u kafası önde sessiz sessiz konuşurken görmekten bıkmıştık esip gürlemeye başlasın artık eski günlerdeki gibi!! (takım içi değil tabi)

Biliyorum çok sözler verildi ve tutulmadı ama bu sefer bir bildiği var bence Gürsoy'un.. İşin güzel yanı bu sefer yılan hikayesine dönecek zaman da yok, 1 hafta içinde bitecek herşey.. İki çok bile, bir tane iyi yabancı orta saha oyuncusu yeter de artar bize..

Not. Musampa Premier lige gitmis..

Saunders
25-01-05, 22:56
Eğer taraftarı çoşturacak isim plesan sa varya yılın esprisi olur heralde....

Jay-Jay
25-01-05, 22:59
Ata, az önce uefa.com da okudum, Musampa M.City'e kiralanmış. Yani Ze Roberto'ya yer açılmış oldu:)

Sheva
25-01-05, 23:00
Plesan ismini unutalım bir kere ve hatta Mutu gelse bundan sonra Galatasaray'da oynatacaklarını zannetmiyorum..

Gürsoy'un 'taraftarı coşturacak isim' nitelemesinden biraz şüpheliyim ama işe yarar bir oyuncu olduğundan eminim.. Tabi mühim olan alabilmek..

25-01-05, 23:02
Ata, az önce uefa.com da okudum, Musampa M.City'e kiralanmış. Yani Ze Roberto'ya yer açılmış oldu:)
-----------------

EHeh noldu gelir mi diyorsun yoksa :) Bence gene de gelmesi zor böyle bir oyuncunun. Musakka'ya da hayırlı olsun Anelka'nın eski takımına :)

ELVIS
25-01-05, 23:08
Bence Maradona gelecek :lol:
simdi bo$taymis ve mac basi 35 Hamburgeer + 3 Litre Coca Colaya anlasmislar.

http://morgenpost.berlin1.de/images/2005/01/22/aus_aller_welt/95185_scaleUp.jpg

osvaldo
25-01-05, 23:20
Ze Roberto falan bence büyük beklentiye girmeyelim..Bunlar gider Pascalı alır.

korcank
25-01-05, 23:27
alisamiyen.net forumundan:

ali yilmaz
aleko

Nereden: BAGLARBASI - USKUDAR
Tarih: Bugün 11:02 pm Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

Yarin saat 16.30 da Ze Roberto menejeri ile gelecekmis...
Haberturk Spor Muduru B. Karpat acikladi...

Sheva
25-01-05, 23:29
Ah ah başkan ne işin var Almanya kapılarında dileniyorsun.... Demek böyle işlerle de uğraşıyormuşsun oralarda..

Aslan Suat
26-01-05, 00:52
bugün Alman Tvsinde Almanya Milli Takimi ile Almanyada oynayan Yabancilar arasinda özel bir mac vardi (Asyadaki felakete yardim icin). Ze Robertoda oynadi ve girdigi bir pozisyon sonrasi 6 ay sonra sözlesmesi bitecegini ve Ispanyadan (Atletico Madrid aralarinda oldugunu söyledi), Ingiltereden ve Istanbul (aynen böyle dedi ama hangi takim oldugunu demedi) teklifler oldugunu söyledi.

Sheva
26-01-05, 01:32
Star spor'a göre hem Ze Roberto hem de Locatelli için görüşmeler sürüyormuş.. Locatelli'nin bonservisini almaya çalışıyormuşuz ama Ze Roberto da durum biraz farklı.. Bayern heralde kadroda düşünmüyor ve sene sonuna kadar da ücretini ödemek istemediği için kiralık vermeyi düşünüyormuş.. Sonrasında serbest kalınca istediği kulübe gidebilecek tabi (aslında böyle olması bizim şansımızı artırıyor aksi takdirde diğer kulüplerle zor rekabet ederdik)..

Serkan1905
26-01-05, 01:36
Star spor'a göre hem Ze Roberto hem de Locatelli için görüşmeler sürüyormuş.. Locatelli'nin bonservisini almaya çalışıyormuşuz ama Ze Roberto da durum biraz farklı.. Bayern heralde kadroda düşünmüyor ve sene sonuna kadar da ücretini ödemek istemediği için kiralık vermeyi düşünüyormuş.. Sonrasında serbest kalınca istediği kulübe gidebilecek tabi (aslında böyle olması bizim şansımızı artırıyor aksi takdirde diğer kulüplerle zor rekabet ederdik)..

yaw adami gaza getirip durmayin kardesim.. kalpden gidecez az sonra

soprano79
26-01-05, 10:11
Ze Roberto gelirse Hagi'den sonra transferine en çok sevineceğim oyuncu olur.Sabırsızlıkla ve heyecan içinde bekliyorum ama tabiki hayırlısı olsun.Locatelli de fena oyuncu değildir.

Sovereign
26-01-05, 17:40
Hakan Yakın alındıktan sonra Locatelli biraz lüks olur gibime geliyor...

İyi bir kanat oyuncusu tercihim olur...