PDA

Tüm Versiyonu Göster : Febe maçına geliyorum (belki..)..

seyko
16-03-10, 14:44
eveeeet.. doğumgünü hediyemi önceden verecekmiş babam, maça gitmek istermisin diye sordu.. bende tabiiki evet dedim :D

22.03. - 31.03. tarihleri için uçak bileti rezerve ettirdim ve maça gelmeye niyetliyim... istanbula ineceğim ama bursada kalacağım büyük ihtimal (tüm akrabağlarım orada)...

şimdi asıl problemim şu ki, maça bilet bulurmuyum acaba? biletix'in serverleri febe maçını kaldıracağını düşünmüyorum... bulamazsam çünkü gelmem.. ceyhuna sormak lazım aslında birşeyler ayarlıyabilirmi diye...

yardımcı olabilecek birileri varsa bi zahmet buraya birşeyler karalasın :)

ps: sedat abi, sen veya siz maça gidecekmisiniz? gidecekseniz -> benide yanında al götür :D

M.Yasin Cakmak
16-03-10, 15:06
Laaan :)

Bu issizlik cok koymaya basladi artik. Askerlik muhabbetinden gelemiyorum ben ne yazik ki. Iyi eglenin Bursa tayfasi.

seyko
17-03-10, 13:19
korkuttuk herhalde :D

edit: uçak biletini mecburen bugün aldırttılar... 23 ünden 29una kadar kesin oradayım... maç bileti inşallah problem olmaz... tabiiki seyircisiz olmazsa maç -.-

seyko
22-03-10, 19:35
neyse... topic pek rağbet görmedi ama netçen... yarın 13de uçağım kalkıyor, bakalım maça bilet bulabilecekmiyim... maçtan önce buluşmak isteyenler varsa bana öm atsınlar..

M.Yasin Cakmak
22-03-10, 19:58
Olm ilgili adamlara ozel mesaj at, gormemislerdir.

Genco
22-03-10, 20:52
Olm bu simdi mi soylenir :)

Msn'den bana soyleseydin ya, daha yeni gordum. Babamda 2 tane numarali kombinesi vardi ama Londra'dan gelen arkadaslara soz verdim gecen hafta. Ama daha bir hafta var zaten, hangi tribun istiyorsun?

seyko
22-03-10, 22:34
Olm bu simdi mi soylenir :)

Msn'den bana soyleseydin ya, daha yeni gordum. Babamda 2 tane numarali kombinesi vardi ama Londra'dan gelen arkadaslara soz verdim gecen hafta. Ama daha bir hafta var zaten, hangi tribun istiyorsun?

lan msnden yazdım cevap falan gelmedi.. eski açık olsa fena olmaz, ama aslında fark etmez...

frodo555
22-03-10, 23:45
Topiği şimdi gördüm seyhan kusura bakma;)

Maça gideceğimi sanmıyorum, günü saati bir boku uymuyor bana... Maç bileti konusunda yardımcı olabilir miyim bilmiyorum... İstanbulda bilet kaynağım var, numaralı altta özel bir tribünün biletlerini sporcular derneğine makul bağış karşılığı alabiliyoruz (bu maç için makul demek herhalde 150 filan demek olur :) ) ama nasıl olur ben olmadan; nasıl buluşacaksınız, epey bir erken mesai gerekir ayarlamak için... İlgilenirsen PM at, bir soruşturayım...

Genco
22-03-10, 23:52
Gelmedi bana mesaj falan, gelse niye cevap vermiyim?

Biletler daha cikmadi diye biliyorum, ciksin ondan sonra konusalim.

seyko
23-03-10, 01:23
Gelmedi bana mesaj falan, gelse niye cevap vermiyim?

Biletler daha cikmadi diye biliyorum, ciksin ondan sonra konusalim.

zaten kasıtlı cevap vermemezlik yapmıyacağını biliyoruz ;)

2-3 kere offline mesaj yolladım, gitmemiş demekki :god:

yarın çıkıyormuş galiba biletler...

sedat abi cevabın için sağol, seni son enstante olarak kullanırım artık başka türlü bilete kavuşamazsam :D

seyko
24-03-10, 16:33
sağsağlim vardım bursaya :) haber vereyim dedim..

ÖNDER RB
24-03-10, 17:04
beyler benim velete sözüm var, şu gsbonusa 1 bilet işi ağzıma etti.

büyük ihtimal karaborsa ayarlatırım ama yine de elinde fazladan kapalı ya da numaralı olan varsa bir haber etsin.

sedat senin kaynak bana uyabilir.

seyko
25-03-10, 15:55
biiilleeettt laaaazzıııııımmmm :D

Namelessonegs
25-03-10, 16:19
Cok rahat bilet bulan bir arkadasa sordum, adam bile maca gidemiyorum,gidersem anca karaborsa dedi..GSbonus,mobil olayı icimize etti dedi..

Onur1905
25-03-10, 16:37
Ben de sabah 9 buçukta biletix'te nöbete başaldım ama yoğunluktan alamadık maalesef. Gs bonus haricine bilet kalmamıştır sanıyorum.

M.Yasin Cakmak
25-03-10, 16:53
Mirac yalvardi degil mi size GS Bonus alin diye. Buyuk sozu dinleyeceksiniz abicim :).

JORDAN
25-03-10, 16:54
Seyhan kardesim Allah yardimcin olsun:) Aklima adam gibi adam Kewl Onur geldi birden. Ne zamandir yazmiyor da kerata:(

Sen sen ol COK AMA COK dikkat et. Benim Bjk macinda basima gelenleri biliyorsun. Ayrica karaborsacilara dusersen acik gozlu ol. Adamlar isin kurdu, dolandiricisi ve duzenbazi olmus. Umarim sag salim maca girer, mutlu ve galip bir sekilde cikar ve sag salim donersin...

Onur1905
25-03-10, 17:12
Ben de var Gs Bonus, Çıktığının ikinci günü başvurmuştum. Yine de alamadık bilet. :)

ÖNDER RB
25-03-10, 17:33
Mirac yalvardi degil mi size GS Bonus alin diye. Buyuk sozu dinleyeceksiniz abicim :).

abicim problem gsbonus değil ki, gsbonusun da olsa alacağı 1 bilet. saçmalık burada, karınla ya da çocuğunla maça gitmek için karaborsanın kucağındasın.

bilet sayısını 2 yapmayan zihniyete ne diyeyim ben.

osvaldo
25-03-10, 18:43
VAlla olayı Bonus karta bağlarlarsa ben ömür boyu izlemem GS maçı. Bonus almamaya yeminliyim. İlk yapıldığında da aynı tepkiyi vermiştim. Kimse Bonus almak zorunda bıraklımamalı. YArın öbür gün "içine sarı kırmızı GS donu giymeyen bilet alamaz" da desinler. VAr mı abicim öyle dava? İndirim yaparsın, promosyon yaparsın da bilet satışını bir markaya endeksleyemezsin.

seyko
25-03-10, 20:58
400 lira gibi fiyatlar duyuyorum eski acik icin, dudaklarim ucuklamaya basladi..

onder abi temmenilerin icin sagol, pek dikkatli olan bi insan degilim ama ozen gosterecegim :)

Genco
25-03-10, 21:50
abicim problem gsbonus değil ki, gsbonusun da olsa alacağı 1 bilet. saçmalık burada, karınla ya da çocuğunla maça gitmek için karaborsanın kucağındasın.

bilet sayısını 2 yapmayan zihniyete ne diyeyim ben.

Fenerbahce macina karisiyla, cocuguyla gidecek kac tane taraftar vardir ki?

Normalde GS Bonus'a taninan hak 2 tane ama Fenerbahce maci nedeniyle 1 yaptilar. Buna ragmen bu kadar karaborsa oluyorsa diger turlu daha rezil bir ortam olurdu. Karaborsa'nin onune gecmenin tek yolu bu. Ayriyetten, o kart uzerinden yapilan harcamalardan Galatasaray'in pay aldigini da unutmayalim.

Hem denizbank uzerinden, hem de garanti uzerinden GS karti alinabiliyor. Polat'in yaptigi en buyuk projelerden bir tanesi bu. Galatasaray adina yapilan harcamalara o karti kullanmayi tesvik ediyor cunku oradan muazzam bir gelir elde edecegiz.

osvaldo
25-03-10, 22:55
Buna ragmen bu kadar karaborsa oluyorsa diger turlu daha rezil bir ortam olurdu. Karaborsa'nin onune gecmenin tek yolu bu. Ayriyetten, o kart uzerinden yapilan harcamalardan Galatasaray'in pay aldigini da unutmayalim.

Yok ben o konuda hemfikirim. Ben sadece Bonus'a endekslenmesinin yanlış olduğunu söylüyorum. Yap aynı kartın Maksimum kartından, Advantage kartından veya Worldcard'ından. en azından 2 alternatif olsun insanların önünde.. Tek sponsor olacak diye bir şart olduğunu sanmıyorum.

M.Yasin Cakmak
25-03-10, 22:56
Sponsorlarin o konuda bir sarti olabilir abi. Rakip sirketler degil mi bunlar?

osvaldo
25-03-10, 23:05
Sponsorlarin o konuda bir sarti olabilir abi. Rakip sirketler degil mi bunlar?

VAlla orası öyle olabilir. onun için "sanmıyorum" dedim. Yalnız şu "bonus karta bilet var olmayana yok" muhabbetinin rekabet kanununa aykırı olduğunu düşünüyorum.En az 2 alternatif olmalı. elin adamı Microsoft'un kendi iki ürünü Windows ve explorer'ı birlikte sunmasını bile "rekabete aykırı" buluyor. Sen herkesin izleyebileceği bir spor olayını tek bir karta endeksliyorsun. Bana pek mantıklı gelmiyor. Ha bak "GS kartı olan öncelikli alacak" dese anlarım ama Bonus bu abicim. Bonus GS'ın markası değil, sadece sponsor.

Genco
26-03-10, 05:50
Yok ben o konuda hemfikirim. Ben sadece Bonus'a endekslenmesinin yanlış olduğunu söylüyorum. Yap aynı kartın Maksimum kartından, Advantage kartından veya Worldcard'ından. en azından 2 alternatif olsun insanların önünde.. Tek sponsor olacak diye bir şart olduğunu sanmıyorum.

Var zaten.

Denizbank ve Garanti. Ikisinden de GS karti alinabiliyor. Benim Denizbank'tan var mesela.

seyko
26-03-10, 16:17
ceyhun olm bilet olayindan bi haber varmi

Genco
26-03-10, 22:05
Bu aksam net bir haber veririm. Bir kac kisiye telefon acmam lazim.

seyko
27-03-10, 03:35
ok

Namelessonegs
27-03-10, 03:47
Hocam su forumda İstanbullu bircok arkadasımız var, adam taa Almanya'dan su mac icin gelmis,gunlerdir suralarda yardım istiyor..Zamanında Ankaralı Aslanlar niye bizi geldigimizde gezdirmediler diye soylenenler olmustu burda,su hale bak..Tamam bilet bulmak cok zor su durumda,buyuk sıkıntı var fakat biraz ilgilenir gibi yapsaymısınız keske..En azından bir organizasyon yapılsaydı arkadasımıza maca giden arkadaslar tarafından mac oncesi..Bu kadar maca giden arkadasımız var, iyi kotu esi dostu yok mu bilet bulabilecek? Ben dahi 200'e yeni acık bileti ayarlamaya calısıyorum adama Ankara'dan..

westham
27-03-10, 03:51
inşallah bir bilet bulunur.yani koskoca forumdan sana bir bilet bulamazsak ayıp etmiş oluruz. keşke istanbul'da olsam ve bir yardımım dokunsa. allah korusun sonunda kıraathane'de falan izleyecen boşa o kadar yol gelmiş olacaksın. inşallah bulursun kardeşim.genelde böyle stres yaşadıktan sonra sonu güzel bitiyor :)

Ibrahim
27-03-10, 23:52
Engincim haklısın lakin sana şöyle söylim...8-9 senedir arkadaşım olan adam bana 400 çekiyorsa var gerisini sen düşün :)

seyko
27-03-10, 23:59
yarin 1-2 gibi mecidiyekoydeyim.. bilet milet yok, cali ile bulusacaz, cocuk bakalim birsey ayarlayabilecekmi sagolsun

JORDAN
28-03-10, 00:33
Forumda maalesef bu tur konularda sinifta kaliyoruz. Nerde o eski gunleer:)Leothekinimiz, Zagorumuz Baltazarimiz, Emremiz, Turgayimiz, Gogo Gokhanimiz:) Yase bile ilgilenirdi valla:) Kewl ortalikta yok ona ne oldu bilen var mi? Sakatlandi mi cocuk yahu, Allah korusun:)

Genco
28-03-10, 05:30
Cyba, sana msn'den mesaj attim cevap gelmedi. Ben bizim tayfa'dakilerle konustum 2 tane Kapali kombine ver ama dedigim gibi, msn'den bir konusalim seninle. Adamlara biletleri satmamalarini soyledim. Haber bekliyorum senden.

seyko
28-03-10, 06:57
olm ben birazdan yola cikiom msnden yaz bana ne is var die

seyko
28-03-10, 16:58
cali sagolsun ilgilendi onla giriyoruz stada elleri dert gormesin

JORDAN
28-03-10, 18:18
Helal olsun Cali:) Ben gelince sana bi bira benden aslan:)

seyko
28-03-10, 21:54
gitmez olaydik.. stadda ilk maglubiyetimdi..

cali
28-03-10, 22:29
kıfsmet :S

seyko
30-03-10, 20:36
netçen :)

InSoMNiAsTaN
30-03-10, 21:26
hayrettinin peltek diline kurban olsun bu franco :)