PDA

Tüm Versiyonu Göster : Plesan'i Beşiktaş aliyor..

firatad
25-01-05, 18:24
Besiktas plesan in kulubuyle anlasmis fakat gs ye ayip olmasin diye beklemedeymis...
bi an once alsinlar yoksa hagi israrci kurtulalim plesandan

ScHenKaL
25-01-05, 18:28
HOPPALAA..buyur burdan yak... :lol:

LuisFigo
25-01-05, 18:38
bu tüpcu kesin transfer yapmak icin bizim listeyi beklyior..artik 100 %eminim ....

gian
25-01-05, 19:28
Bir de istermisiniz gelsin Türkiye'yi birbirine katsın, süper oynasın..Hem kafamızı duvara vururuz, hem de Hagi'ye ozur borclu oluruz..

25-01-05, 20:56
Gitsin gidenlerden ne fayda gördüler ki? BJK'nin GS'nin talip olduğu oyuncuları alma ilkesi devam ediyor sanırım acaba Lucescu mu önerdi ?

osvaldo
25-01-05, 21:00
Becalinin standart oyunlarından biridir. Bizimkilerin başka oyunculara yönelmesinden sonra bu tip haberlerin çıkması tipik Becali oyunları. Steua nın 1.5 milyon+2 oyuncu haberi de danışıklı dövüştü bence. Steua başkanı Becali'nin kardeşi. Romanyada hiçbir kulüp 1-1.5 milyon gibi paralar verip topçu almaz.

Sheva
25-01-05, 22:02
Çok iyi bir transfer olmuş, 1.5 aydır Plesan aşağı Plesan yukarı çok merak etmiştim adamın futbolunu.. Neyseki başka takımda görebilicez :)

tyisik
26-01-05, 06:00
tupcunun ismini copcu olarak degistirmek lazim tam ezik herif

soprano79
26-01-05, 10:19
Beşiktaş'ın Plesan'ı transfer edeceğini sanmıyorum.Bunlar müşteri kızıştırmak için Becali tarafından yapılan oyunlar.Cin gibi adam, menejerliği iyi biliyor.Plesan'ı Almanya karşısında izledim iyi oynamıştı.Ama bu yeterli değil.Gerçekten üst düzey bir 10 numara olsa bütün avrupa kulüpleri ki başta Ajax olmak üzere sıraya dizilirdi transfer etmek için onu.

painy_boy
27-01-05, 01:20
Ya şu Beşiktaş keşke Tamas, Bratu,Lukunku,Almaguer,Pinto ve Petre transferlerinde de bizden önce davransaydı :lol:

bu adamlarin hepsi son 3 yilda forma giyen adamlar,saydim da 6 kisi var,hepsi de yabanci... :sasirdim:

LuisFigo
27-01-05, 01:48
bizim malzemecilere,masörlere fln sulaniyor mu bu tüpcü :)

painy_boy
27-01-05, 01:53

evet sulaniyor hatta guvenlik gorevlilerine bile 2 kat para teklif etmis daha iyi korurlar tesisleri filan diye. ciddiyim.

LuisFigo
27-01-05, 01:56

evet sulaniyor hatta guvenlik gorevlilerine bile 2 kat para teklif etmis daha iyi korurlar tesisleri filan diye. ciddiyim.

yaparsiniz ,tüpcü ve arkadaslarindan hersey beklenir :D nede olsa Avrupa Fatihi bir takimdan ne koparirlarsa kar´dir.... eziklik kompleksi iste:) hos karsiliyoruz

ScHenKaL
28-01-05, 17:12
Valla Plesan Bu gidişle(ze roberto ve locatellinin gelmemesi) bize gelir...gerçi hakan yakını aldık ama...Ne olacak acaba çok merak ediyorum..