Tüm Versiyonu Göster : Türkiye-Honduras Maçı Aday Kadrosu Açıklandı
(A) Milli Futbol Takımı'nın 3 Mart Çarşamba günü İstanbul'da Honduras ile yapacağı özel maçın aday kadrosu belli oldu.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, aday kadroda yer alan futbolcular şunlar:
Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor)
Savunma Oyuncuları: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Emre Güngör, Servet Çetin, Caner Erkin (Galatasaray), Ceyhun Gülselam, Remzi Giray Kaçar (Trabzonspor), Çağlar Birinci (Denizlispor)
Orta Saha Oyuncuları: Hamit Altıntop (Bayern Münih), Volkan Şen, Ozan İpek (Bursaspor), Mehmet Aurelio (Real Betis), Necip Uysal (Beşiktaş), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Arda Turan (Galatasaray)
Hücum Oyuncuları: Tuncay Şanlı (Stoke City), Mevlüt Erdinç (Paris Saint Germain), Halil Altıntop (Eintracht Franfurt), Kazım Kazım (Toulouse)
.................................................. ...........
kim seçiyor bu takımı arkadaş.hoca bile yok ortada
Oguz yapacakmis TDligi. Orelyo nasil girmis Kadroya?
Kazim Kazim? ne yapmis gideli?
Hakan Balta yok?
Topal?
Hiddink bunlara böyle devam ederse, 20 yil öncesi yasadigini yine yasar. FBliye güvenmek ne dir gösterecek Oguz ve digerleri ona.
Aslan Suat
26-02-10, 21:15
Sinan Bolati niye cagirmamislar. Volkani söyle yedege cekip Sinani görme firsati olurdu. Takimini üsttura tasiyan isimdi persembe günü.
Ray52Lewis
26-02-10, 21:22
Bizden ne kadar az oyuncu olursa o kadar iyidir, gazozuna maclarda bosuna yorulacaklar, esas kadro yapilanmasi zaten WC den sonra baslar...
Az olmasi aslinda iyide. Simdi Caner'i Hakan Baltanin yerine mi düsünmüs bu Oguz? Yani bizde olmayan birsey Milli Takimda mi olacak?
Necip Uysal da ne yapmis ? Sirf BJKden Adam cagrilsin diye cagrilmis bir Adam. O zaman Ismail Köybasini cagirsaydi yada Deli Ibrahimi. Necipde neyin nesi?
Orelyo oynuyormu Ikinci Ligde simdi? Ne zaman gidip izlemislerde kafadan cagriyorlar.
Ben Bu Kadro secimini anlamiyorum. Ya Tamam Hondurasa karsi birsey denemek istiyorlarsa o zaman Türkiye Liginde cok Adam var cagrilacak. Pektemek ve Bursali Turgay felan.
Aslan Suat'in dedigi gibi Sinan Bolat da cagrabilirlerdi.
Oguz'la Hondurasa karsi bile kaybedersek sasirmam. Oguz'dan TD felan olmaz. Aslinda Yardimci bile olmaz. Ben ona Brutus diyorum.
şu türk teknik direktörlerin bir genç oyuncuyu milli takıma ilk ben aldım tribinden tiksindiğim kadar hiçbirşeyden tiksinmedim, aferin lan oğuz tarihe altın harflerle yazdırdın adını necip'i kadroya alarak..
Ben Bu Kadro secimini anlamiyorum. Ya Tamam Hondurasa karsi birsey denemek istiyorlarsa o zaman Türkiye Liginde cok Adam var cagrilacak. Pektemek ve Bursali Turgay felan.
Aslan Suat'in dedigi gibi Sinan Bolat da cagrabilirlerdi.
turgay avusturya milli takımında oynuyor
Oguzu sevmezdim, fikrimiz degismedi...
Yukardaki bilumum yorumlara Sabri'yi de eklemek istedim. Aylardir oynamamis adam bizde, sonra daha isinamadan Honduras macina cagir ohh valla...
Yedek kaleci konusunda da suphem var. Bence ayu zictikca ziciyor son gunlerde ve zorlayacak biri lazim ki rekabet olsun milli takim icin...
Kazim gibi adami FB ruhu kabul etmiyor ama MILLI TAKIM ok midir? Bu mudur yani????
turgay avusturya milli takımında oynuyor
Oynamiyorda. Oynamis. Yani secme imkani kalmamis. Ben bu Turgayi baya genc zanediyordum,ama 26 yasina gelmis.
Oguz hezimet bile yasatir bu Milli Takima.
Aslan Suat
28-02-10, 01:41
Oynamiyorda. Oynamis. Yani secme imkani kalmamis. Ben bu Turgayi baya genc zanediyordum,ama 26 yasina gelmis.
Turgay, aslinda Türk Milli Takiminda oynama sansi var diye biliyorum. Yeni kurala göre 21 yasindan önce Bir ülkenin Milli Takiminda oynadiysa, bu onun icin engel teskil etmiyor. 21. yasindan sonra oynadigi Milli Takim onun ebedi (ne kelime ama :) ) Milli Takimi oluyor.
Örnek olarak Önder var.
honduras milli takımı iyi oyunculardan kurulu.
David Suazo,Julio Cesar Leon,Wilson Palacios,Victor Bernardez,Maynor Figueroa gibi etkili isimler var.
david suazo ve wilson palacios maçın kilit adamları olur ve muhtemelen yeniliriz
skor tahminim 2-3
JackDaniels
28-02-10, 23:31
http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/Galeriler/2010227_milli_forma_boyle_degisti/29.jpg
yeni formamızda buymuş...
bizim çocuklar kenardan kenardan takılsın, arda'nın göbeği çatladı artık, emre g. ve sabri'nin sakatlık riski var, servet ve caner ilk 11 oynasın yeter.. sanki g. gönül'ü oturtup inadına sabri'yi oynatacak gibi bir his var içimde..
M.Yasin Cakmak
01-03-10, 17:39
Bence oynasin Sabri, sakatlik riski oldugunu dusunmuyorum, mac kondisyonuna ihtiyaci var.
Burak Yılmaz
01-03-10, 19:51
Sakatlığı tamamen geçtiyse sabri bencede oynasın,maç eksiğini oynayarak daha çabuk kapatır.
Arda bir maç daha oynarsa düşüp bayılacak diye korkuyorum kaç maç üst üste oynadı sayamadım robot değil bu adam ya onunda dinlenmeye ihtiyacı var,umarım oynamaz bu maç
Bu arada belözoğlu sakatmış ahaha nedense hiç şaşırmadım ligde it gibi koşup mücadele ederken milli takım'a gelince bir yerleri çekiliyor bu herifin nedense artık!
Bu forma cok guzel bence...hatta eski formalara fark atmis
M.Yasin Cakmak
01-03-10, 20:31
Klasik ve guzel bir forma olmus.
Bu arada belözoğlu sakatmış ahaha nedense hiç şaşırmadım ligde it gibi koşup mücadele ederken milli takım'a gelince bir yerleri çekiliyor bu herifin nedense artık!
kaçıncı bu artık, hakikaten ayıp..
Namelessonegs
02-03-10, 19:15
Valla Guus falan tamam iyi hoca ama su yardımcılara cok taktım ben..Trabzon lobisinden sonra gene ciddiyetsiz secimlerle Fenerbahceliler cıktılar ortaya..Oguz Cetin denen zerzevat ne yapmısta,hala yardımcı hoca? Fatih hocayala kac sene calıstın,adam gibi ben adayım diyemiyorsun,en ufak katkın olmamıs,tekrardan yardımcı hoca?Simdi bu adama nasıl guvenilir Guus bıraktıktan sonra?Bu mu TFF'nin yeni vizyonu? Engin İpekoglu neler yapmısta,gelmis buralara? Guus, heralde Aydınspor'dan 6 yedigi donemki oyuncularının kalbini kazanmak istemis..Begeniriz begenmeyiz, Guus'un yanına cok daha aklı basında adamlar gelebilirdi..Bana kalırsa ciddiyetsiz, onemsenmeden yapılan tercihler..Hakan Sukur'un,Bulent'in kariyerleri yeter Oguz'un,Engin İpekoglu'nun yerinde oturmak icin..Hadi Rıdvan'ı soylemiyorum,yorumculuktan direk hocalıga atlama derdinde kendisi..
Sunu Guus topicinde yazdıktan sonra Oguz'a biraz giydiriyim..Bre capsız, olum-kalım macı mı bu? Bursaspor'da, Kayserispor'da cıkısta olan oyuncular var, aynı zamanda A milli takımda oynayacak capta genc oyuncular var, sen neden bunları cagırmak yerine,kolaya kacıp, Fatih Hoca'nın yaptıklarını yapma derdindesin? Bu kadar mı vizyonsuzsun? Bu adam nasıl A milli takım hocası olacak, nasıl bu takım bu adama daha sonra bırakılabilecek,akıl sır ermiyor..Sırf zamanında maestro oynadıgı icin mi bu kadar torpilli? Cagırdıgı takımda 10 adam sakat, bazıları sakat sakat oynamak zorunda kalacak senin sacma sapan hazırlık macın yuzunden..Sonra duzelmiyor sakatlıklar..
Forma bence berbat.Forma tasarlarken bizim klube bir uğrasınlar yav. :)
şimdi basın toplantısını dinlerken farkettim de semih'in kadroya alınmaması büyük hatadır, demek ki oğuz'u bıraksak son 3-5 haftalık performanslara göre gözüne kim batsa onları seçecek takıma.. keza topal'ı almaması da aynı ölçüde bir hata..
Burak Yılmaz
03-03-10, 15:35
Akşam ki 11 açıklandı.Hey yavrum hey bizden giden 5 oyuncunun 5'ide oynuyor şaka gibi, kolasına oynanıcak maçta it gibi koşup yorulurlar artık
M.Yasin Cakmak
03-03-10, 15:39
Sabri de Gokhan da sakat, Sabri oynuyor :). Neyse, biz her zaman Milli formayi temsil etmisizdir, bazi belezcocuklari gibi kacmamisizdir. Oynasinlar...
Burak Yılmaz
03-03-10, 15:48
Gökhan Gönül hafta sonunda ki fb maçında oynamazsa bende noliyim Bir biz enayiyiz zaten,çok fena sinirlendim birinden biri sakatlansa nolacak emre güngörde sakattı hey Allah'ım ya
şu maçta emre g, sabri ve arda'yı 90 dakika oynatmak şerefsizliktir en başından söyleyeyim, umarım böyle birşeye kalkışmaz.. oyuncularımız da akıllı olsun biraz, herkes görevden kaçarken milli takımı biz kurtaracak değiliz..
oyuncusundan hocasına, taraftarından tv'deki yorumcusuna milli takım tarihindeki en angarya 5 maçtan biri..
yine ne varsa arda'da var, allah şu çocuğu türkiye'de başka forma ile izleme zulmünü yaşatmasın..
Burak Yılmaz
03-03-10, 20:36
Valla ben hala bu maçın anlam ve ehemmiyetini cözmüş değilim,dünya kupasına falan da gitmiyoruz hani ona hazırlık yapıyoruz diyeyim niye oynuyoruz ki böyle bir maçı
Burak Yılmaz
03-03-10, 20:46
gol emre güngör asist arda ne varsa bizim topçularda var zaten
Valla ben hala bu maçın anlam ve ehemmiyetini anlayabilmiş değilim,dünya kupasına falan da gitmiyoruz hani ona hazırlık yapıyoruz diyeyim niye oynuyoruz ki böyle bir maçı
Burak aslında maç doğru.
Fifa ve Uefa programına göre boş haftalardan biri ve milli takımlar hazırlık maçı yapıyor.
biz dünya kupasına gitmiyoruz ama Eylül ayında avrupa şampiyonası elemelerine başlayacaz.
Dünya kupasına gidemememişiz, bir revizyon demeyelim de bazı oyuncuları milli takım forması altında görmek gerekir. Bunun için de bu maçlar uygundur. Buraya kadar herşey normal bence. (bir de dünya kupasına giden takımlar hazırlık maçını illa ki biriyle oynayacak , sadece gidenler kendi arasında oynayamaz :) )
Anormal olanı ise senin hocan taa Ağustos'ta başlayacak görevine.
Takımı onun seçip onun oyuncuları görmesi gerekir bu hazırlık maçlarında.
yine ne varsa arda'da var, allah şu çocuğu türkiye'de başka forma ile izleme zulmünü yaşatmasın..
amin.
Golden önceki hareketleri harikaydı.
Emre'nin de gol atmasına sevindim, moral olur.
Sakatlanmasın bir de , allah korusun.
emre savunmada çok çekingen oynuyor ya, eskiden hiç geçirmeyeceği pozisyonlarda rakibi geçiriyor şimdi..
Burak Yılmaz
03-03-10, 20:55
Burak aslında maç doğru.
Fifa ve Uefa programına göre boş haftalardan biri ve milli takımlar hazırlık maçı yapıyor.
biz dünya kupasına gitmiyoruz ama Eylül ayında avrupa şampiyonası elemelerine başlayacaz.
Dünya kupasına gidemememişiz, bir revizyon demeyelim de bazı oyuncuları milli takım forması altında görmek gerekir. Bunun için de bu maçlar uygundur. Buraya kadar herşey normal bence. (bir de dünya kupasına giden takımlar hazırlık maçını illa ki biriyle oynayacak , sadece gidenler kendi arasında oynayamaz :) )
Anormal olanı ise senin hocan taa Ağustos'ta başlayacak görevine.
Takımı onun seçip onun oyuncuları görmesi gerekir bu hazırlık maçlarında.
doğru avrupa şampiyonasını unuttum birden aslında unutmak değilde turnuva 2 sene sonra olunca biranda uzun bir süre gibi gözüktü gözüme oysa ondan önceki elemeler falan tamamen aklımdan çıkmış:)
bu arada hamit çok kötü oynuyor,futboluna hayranımdır ama uzun süre sonra ilk defa böyle kötü buldum.
M.Yasin Cakmak
03-03-10, 21:01
Gene bir Arda oynuyor, Gungor sevindi, ben de sevindim. Bencil Arda asist zapti galiba gene, Gungor Turk kokenli diye atmistir Aurelio olsa atmazdi :D.
Gene bir Arda oynuyor, Gungor sevindi, ben de sevindim. Bencil Arda asist zapti galiba gene, Gungor Turk kokenli diye atmistir Aurelio olsa atmazdi :D.
Ona da attı, direkten döndü :)
Namelessonegs
03-03-10, 21:06
Arda muthis oynadı ilk yarı..Aynı zamanda Sabri'nin de deparları hızlanmıs..Neyse Emre Gungor'un gol atmasına sevindim..Bu cocuklar icin hazırlık macı olsun bari :)
Namelessonegs
03-03-10, 21:07
Gene bir Arda oynuyor,
Aslında sevmeyiz,etmeyiz ama serefsiz Beloz de cok iyi oynuyor bence..
M.Yasin Cakmak
03-03-10, 21:18
Aslında sevmeyiz,etmeyiz ama serefsiz Beloz de cok iyi oynuyor bence..
Onu da ekleyecektim de 1 dilim varmadi, 2 de acaip top kaybetti orta sahada.
M.Yasin Cakmak
03-03-10, 21:21
Altintop hasta gol atti.
Burak Yılmaz
03-03-10, 21:21
hamit'e kötü dedim golü attı be kapak taktı bana :)
ama sabrinin faydası da vardı bu golde
Emre iyi oynuyor gerçekten.
Bizim orta sahaya onun tipinde bir adam lazım aslında.
Arda çıktı Ozan İpek girdi.
Tuncay da bir o kadar kötü oynuyor bence.
güzel herhalde hiç problem olmadan atlattık maçı, caner, sabri, güngör gibi oyuncular için iyi bir antrenman oldu.. arda ilk yarı sahanın yıldızıydı, 2. devre pek oynamadı, maçın genelinde emre b. sahanın en iyisiydi diyebiliriz, öyle çok ahım şahım şeyler yapmadı ama o mevkideki bir oyuncu nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynadı.. ozan ipek arda'nın yerine girdi, şaşırtıcı derece etkisiz kaldı resmen gözükmedi sahada, tuncay ilk başta bocaladı ama sonradan fena işler yapmadı.. ingiltere'de fazla top paylaşmanın sonucu olarak burada kendi birşeyler yapmak istedi, halil'le de organizasyon biraz zor olduğu için çok etkili olamadı..
bizim stoperler iyiydi, keza caner de gerekirse solbekte oynayabileceğini bir kez daha gösterdi.. kadroya 2 yerli oyuncu katmamız gerekirken hazır böyle bir oyuncuyu bulmuşken bırakmamak gerekir..
takım olarak genelde iyiydik ama semih ve topal kararlarını halen anlamış değilim, semih halil ve mevlüt'ün yerine sabaha kadar oynar, keza topal aurelio'nun ilk yedeği olmalıdır (ki aurelio'yu çok iyi görmedim, topal oynasa daha iyi olabilirdi).. dolayısıyla bu iki hata dışında fena değildik, oğuz anlatır artık hiddink'e..
Yaza en mantikli kaliteli ve ic piyasaya gore bize gercekten katki saglayacak yerli oyuncular;
Mehmet mac oynamamasina ragmen yine farkini gosterdi. Hamit alinabilirmi bilmem ama bu ikiliden birisi bize lazim!
Halil ise 3.cu 9 numara olarak yarar.
Mevlut tam bizlik, alinabilecegini sanmam, ama sisme Sercandan daha iyi, daha az sakatlanan, daha ciddi profosyonel ve kendisini gelistiren oyuncu.
Koskaca milli takimda Arda ve Mevlut un alternatifi yok.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to