PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hagi Çıktı

M.Yasin Cakmak
25-01-05, 00:14
Gorvemin basindayim, bole seyler olur falan dedi.

:(

Transfer icin calisiyorlarmis.

ÖNDER RB
25-01-05, 00:14
ÖZÜR DİLEDİ

25-01-05, 00:15
Özür dilemiş Yasin onu da söyle de bunca çıkışın boşa olduğunu herkes görsün. Dediğim gibi Hagi toplantıyı bekleseydi bunlar olmazdı.

M.Yasin Cakmak
25-01-05, 00:15
Arkadan tezahuratlar falan gayet 'bir aradayiz' mesaji veren gulucuklerle suslenmis bir aciklamaydi. Transfer ile ugrasiyorlarmis su an. Menajerler gidip geliyor dedi Turgay Kiran.

M.Yasin Cakmak
25-01-05, 00:16
Son anda actim NTV'yi sonuna yetistim tartismanin. Ozur diledigini gormedim. Hakikaten bosuna tartismisiz.

chivu
25-01-05, 00:20
Gördüm ki biz ne desek boş! BEyler aralarında eğleniyorlar.Vallahi bugün itibariyle gözümde Galatasaray'da şu anda yönetim görevi yapan tük şahsiyetler bitmiştir....

Bizden de özür dile HAgi lütfen!

Sheva
25-01-05, 00:22
Hagi'nin basın toplantısında yaptığı açıklamaları abartılı bulduğumu söylemiştim.. Hemen akşamına herşeyin böyle süt liman olması aslında takım açısından olumlu bir gelişme ancak madem bu kadar kolay halledilebilir bir mevzu söz konusuydu, ne diye ortalığı birbirine kattın diye sormadan edemiyor insan..

Yalnız atlanmaması gereken nokta, Hagi belki yetkisini aşan açıklamalarda bulundu ancak söylediklerinde (özellikle bursa maçındaki olaylarla ilgili) haklılık payı son derece yüksekti.. Hatalı taraflardan biri hatasını anlayıp özür dilemişken, Ergun Gürsoy'un yaptığı yanına kar mı kalacak acaba?

ÖNDER RB
25-01-05, 00:23
valla ben de daha önceden bitmişti o şahsiyetler o koltuğun onurunu korumak için bir fırsat geçmişti ellerine o fırsatı da hagiyi de boka batırarak teptiler.

sizi bize ceza diye mi yolladılar acaba ?

chivu
25-01-05, 00:26
Önder abi benim gözümde biten şahsiyetler arasında HAgi de vardır...

M.Yasin Cakmak
25-01-05, 00:27
Iki transferle ya da transfer gorusmesiyle bu olayi da kapatma amacindalar anladigim kadariyla. Hagi'yi de iceride 'tamam yapacagiz istedigini' diyip ikna ettiler herhalde yapmacik bir ozure.

chivu
25-01-05, 00:29
Koskoca Galatasaray(koskoca mı kaldı ortada?) 3-5 angutun oynucağı olmuş durumda...

SİSTEM BİTMİŞTİR! YAŞASIN BİREYLER(

LuisFigo
25-01-05, 00:32
eger hagi tükürdügünü yaladiysa ona´da yaziklar olsun !

ÖNDER RB
25-01-05, 00:33
Önder abi benim gözümde biten şahsiyetler arasında HAgi de vardır...

o açıklamayı yaptığı zaman bende o da bitmişti zaten. özür dilemesi tamamen boka batırdı kendini.

Serkan1905
25-01-05, 00:34
birincisi, iceride ne konusuldugu hakkinda bilimiz yok, o yüzden yorumlarimizin cou yabana gidebilir.

ikincisi, hagiyi yine tebrik ediyorum. onun bugünkü hareketi yönetimdeki vatandaslari iyi bir sallamistir.

her isde bir hayir vardir derler, vardir bunda da bir hayir.

M.Yasin Cakmak
25-01-05, 00:35
Ajansspor'dan
-----------------
Toplantı sonrası Başkan Yardımcısı Turgay Kıran ve Georghe Hagi basının karşısına çıkarken, ilk sözü Kıran aldı.

Hagi'nin sabah yapmış olduğu basın toplantısında bazı yanlış anlaşılmalar olduğunu dile getiren Kıran, "Hagi bu konuda başkanımız ve yönetimimizden özür dilemiştir. Hocamızla ile bir sorunumuz yok, G.Saray şampiyonluk yolunda Hagi ile yoluna devam edecektir." diye konuştu.

Daha sonra sözü Hagi alırken, sabah yaptığı basın toplantısındaki sözlerinden ötürü üzgün olduğunu söyledi.

Hagi şöyle konuştu;
"Sabah bir basın toplantısı yaptım, ama buraya gelmem nednim G.Saray'ın geleceğini konuşmaktır. Bu uzun toplantının sonucunda hepimiz buradan olumlu sonuçlarla ayrılıyoruz. Bu toplantı sonrasında artık yarın için daha güçlü olacağımıza inanıyorum. Açıklamalarımdan dolayı başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerimizi üzdüğüm için kendilerinden özür diliyorum. Ama geldiğimiz günden beri söylediğimi gibi, tek hedefimiz tırnak içinde söylüyorum -ligde de bu savaşı sürdürmek- ve bu sene sonunda şampiyon olmaktır. Artık elimizden gelenin en iyisini yaparak, her şeyimizi şampiyonluk için vereceğiz. Aile içinde böyle şeyler olur.. Yarın daha da güçlü olacağımıza inanıyorum."

Bu arada basının karşısına Hagi ile birlikte çıkan Kıran, gazetecilerden soğuk havada kulüp önünde beklemelerine gerek olmadığını ve transfer konusunda toplantının süreceğini belirtti.

LuisFigo
25-01-05, 00:37
ergun baba ve büyük baskan´da cikti

Sheva
25-01-05, 00:37
Bence tam tersi yine orta yol bulunacak.. Bunun iyi veya kötü mü olduğunu daha uzun uzun tartışıcaz ancak şu an için çok radikal bir karar beklemiyorum ben..

------------------------------------

Bunu bir diğer topicte basın toplantısı henüz sürerken yazmıştım Chivu.. Sonuç olarak belki söylediğiniz gibi otorite ve sistem diye birşey kalmadı kulüpte ancak sene sonu şampiyon olursak iyisiyle kötüsüyle bu isimlerin hepsini görmek istiyorum o resimde.. Belki biraz (çok) duygusal yaklaşıyorum olaya ama bugün Gürsoy veya Hagi'den biri istifa etseydi üzülürdüm.. Beceriksizlik tamam, düzensizlik-sistemsizlik tamam ama halen bu insanlarda iyi niyetin varolduğuna inanıyorum..

cozker
25-01-05, 00:38
Valla bana kalırsa bu toplantıdan bizim icin cıkabilecek en hayırlı sonuc cıktı..
Keske Ergün Gürsoy istifa etseydi, başka bahara artık..

Yönetim uzun bir aradan sonra ilk kez iyi kötü otoritesini gösterdi. Tabii ki özür dileyecek Hagi. Normal şartlar altında bugünkü demecleri yenilir yutulur cinsten degildi.. Kovulmamasının tek nedeni dediklerinin büyük bölümünde haklı olması. Umarım bu olayın ardından yönetimde kendine biraz ceki düzen verir artık..

LuisFigo
25-01-05, 00:39
özhan baskan: gerekenler söylenmistir,yolumuza devam ediyoruz .. (klasiklesti artik bu cümle)
ergun baba: bitmemis transferler icin yorum yapamam....

ayni tas ayni hamam..... batti balik yan gider,hadi hayirlisi

LuisFigo
25-01-05, 00:43
edit

chivu
25-01-05, 00:44
Doğanay kesinlikle katılmıyorum. Çok açık söyleyeyim bu denli riyakar, arkalarından binbir takla atıp karşı karşıya gelince birbirlerinin çanaklarını yalayan insanların getireceği şampiyonluğu ben istemiyorum!

Keşke 5 yıl şampiyon olmasaydık da ben beni GAlatasaraylı yapan şeylerin bu denli madara olduğunu görmeseydim.Yahu nasıl bir midedir ki bu sabah külpte taş üstünde taş koymadıktan sonra akşam sırıtarak özür diledim hepsinden diye açıklama yapıyorsun.Ve siz diğerleri nasıl bir midedir ki sabah size demediğini bırakmayan bir adamla akşam el ele kol kola açıklama yapıyorsunuz...

BU KADAR YÜZSÜZ NASIL OLABİLİYORSUNUZ!!!!

Sheva
25-01-05, 01:32
Chivu daha 1 saat öncesine kadar açıklamalarına kızdığım için Hagi düşmanı ilan edildim, ki ne kadar sevdiğim bir insan olduğuna değinmek bile istemiyorum.. Ben de senin gibi bir tepki verdim (özellikle de canlı yayında ses tonunun gereksiz yükseldiği anlarda) ancak daha önce de dediğim gibi madalyonun diğer yüzüne de bakmalıyız bu konuda..

Hagi bu akşam kovulmadıysa yaptığı açıklamaların en az %90'ının eksiksiz doğru olduğundan kovulmamıştır ve itham ettiği kişilerin verebilecek en ufak bir cevapları yoktur.. Tabi ki haklı olmak böyle bir tarzla basının önüne çıkıp, üstlerini şikayet etmeyi gerektirmiyor ancak bir noktaya kadar anlaşılabilir ve affedilir kılıyor..

Dolayısıyla böyle çözülemez bir durumda çıkabilecek en hayırlı sonuç Galatasaray'ın menfaatleri adına bir süre daha bu tiyatronun devam etmesiydi.. Bundan memnun olduğum anlamı çıkarılmasın ancak kendimce kulübün iyiliği için böylesinin en uygun olduğunu düşünüyorum..

chivu
25-01-05, 01:44
Hocam Galatasaray'ın menfaatleri kavramlarımız çakışmıyor. Şu denli rezilane davranan insanlardan, yönetici posalarından ne pahasına olursa olsun kurtulmak Galatasaray'ın en büyük menfaatidir.Bu sene alacağımız 2. lik için(kendimizi kandırmayalım şampiyon falan olamayız) gelecek yılı daha sonraki yılı ve en önemlisi Galatasaray'dan hem menavi(kimse artık ne birbirinlerine böyle davranan yönetimin ne de paralı asker taraftarın değerinden falan bahsedemez!) hem de maddi( boğazlarına kadar boka batmış durumdalar.İsteyene ayrıntılı anlatırım) vazgeçmeye değer mi???

savatage
25-01-05, 01:55
( boğazlarına kadar boka batmış durumdalar.İsteyene ayrıntılı anlatırım)
buyrun lütfen!
foruma yazın ki herkes bilsin!

bu yönetimin gitmesi için sadece gerçekler bilinsin yeter!

sigara69
25-01-05, 02:30
Ne kadar ironik degil mi!!

Bugun Hagi'ye kizanlarin hepsi Lucescu sevdalisi...Hepsi Hagi'nin özur dilemesi gerektigini dusunuyolar....

Bakalim gecmiste ne olmus..

TARİH 12 ARALİK 2001 CARSAMBA-- Lucescu'nun basin toplantisi..

GALATASARAY Teknik Direktörü Mircea Lucescu, dün bir basın toplantısı düzenleyerek yönetim önceki gün aldığı kararları ve verdiği cezaları ağır bir dille eleştirdi, futbolcularına sahip çıktı. Sarı - Kırmızılı takımın Rumen hocası, "Bugün konuşuyorsam, bu konuşma konuşma gerekliliği olduğu içindir" diye başladığı sözlerini, "Ben yönetimin aldığı kararlara kesinlikle katılmıyorum. Futbolcularım bugüne kadar yaptıkları şeyler için sadece alkışı hak ediyorlar" ifadeleriyle sürdürdü.
MALİ zorluklara rağmen futbolcuların ellerinden gelen gayret ve titizliği devam ettirdiğini kaydeden Lucescu, "Bu oyuncular haftada en az iki maç oynayarak sezon başından bu yana 40 maç yaptılar. Sonuçta onlar da birer insan. Hepsi etten ve kemikten. Gerek yorgunluk, gerekse çeşitli nedenlerden her zaman aynı performansı ortaya koyamıyorlar. Ve bu çocuklar gerek özel hayatlarında ve gerekse futbolculuk yaşamlarında yaptıkları en ufak hatada büyük eleştiri ve haksız tepki alıyorlar" diye konuştu.
FUTBOLCULARIN yönetimin yaptığı borçları da ödemeye çalıştığını belirten tecrübeli hoca "Eğer yönetimin geçmiş yıldan 100 milyon doların üstünde borcu varsa bu borç bu çocukların suçu değildir. Bu çocuklar, elde ettikleri başarılarla bu borcu da karşılamaya çalışıyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi. Lucescu, kendi takımını meyve veren bir ağaca benzeterek, "Bu nedenle sürekli elmalarımız taşlanıyor. Bu doğal. Biri çok başarılı olduğu zaman kıskanılır ve durdurulmak istenir" yorumunu yaptı.

Ne kadar ironik degil mi!!!

Ertesi gün Galatasaray yonetimi toplanmis..Bugun bu yonetime kizanlar bakalim o yonetim ne yapmis....Ki o yonetim Fatih Altayli Abdulrahim Albayrak ve Mehmet Cansun'dan olusuyordu..

Mehmet Cansun, Fatih Altaylı ve Lucescu, dün akşam Abdürrahim Albayrak’ın bürosunda bir araya geldi. Rumen hocanın, yönetimi eleştiren kaseti incelenirken, Altaylı, "Lucescu’nun kötü bir şey söylemediğinin farkına vardık. Bu olay, yanlış tercüme ve basının kelimeleri alıp, seçmesinden kaynaklanmış. Lucescu ile devam ediyoruz" dedi.

"İddialar asılsız"
FATİH Altaylı, zirveden sonra açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Bir teknik direktör, futbolcusunu korumaya çalışır. Biz, kendisini mali konulara girmemesi için uyarmıştık. Gördük ki, sözleri maddi konuları içermiyor.

Yönetici Aziz Üstel ise Lucescu’ya 2 yıllık sözleşme teklif ettiklerini söyledi.

Deja vu gibi...

Sheva
25-01-05, 02:44
Hocam çok güzel yakalamışsın (bunun üstüne bir de Fatih Terim'e mi gittiler?) Yalnız ironiden ziyade trajedi gördüm ben orda.. Neredeyse 3.5 seneye yakın bir süre geçmiş ve bir arpa boyu yol alamamışız.. Aynı sorunlar belki daha da büyüyerek önümüze konmuş, hoca ve oyuncular isyan halinde yönetim çatlakları kapama peşinde..

Lucescu ve Hagi'nin açıklamaları arasındaki uslup farkı belki de Hagi'nin gerçek anlamda böyle bir açıklama yapmaya mecbur bırakılmasından.. Şahsen Hagi'yi bu açıklamaları için eleştirmemin sebebi, onun bu akşam veya yarın yönetimle konuyu halledip güllük gülistanlık bir şekilde görevine devam edeceğini tahmin etmemdi.. Dolayısıyla yarın öbür gün yüzüne bakacağın (bakmak zorunda kalacağın) insanlara karşı bu tarz bir çıkış yapmasını hoş bulmadım.. O kadar sert konuşuyorsan bunun sonu 12 saat sonra ağzin kulaklarında fotoğraf vermek olmamalı, hem Hagi adına hem de yönetim.. Lakin yukarıda da yazdığım gibi sanırım iki tarafta kendilerinden ödün verme pahasına 'Galatasaray' ortak paydasında birleştiler.. Dilerim bundan sonra kulübe herhangi bir laf getirmeden bu amaç uğruna ellerinden geleni yaparlar..

chivu
25-01-05, 02:51
Bakacağın yüze tükürme tüküreceğin yüze bakma derler bizim orada...ANLAYANA!

bruno
25-01-05, 02:51
Eminimki aslinda bu olanlara icimizden hicbirimiz sasirmadik. Bundan 4,5 sene once 18 Mayis 2000 sabahi Galatasaray'in bu hallere dusurulebileceginden bahseden olsa deli derdim. Ama bu zavalli yonetim hicbirsey yapamamakla kalmadi, sifir karakter ornegi soyleyerek inanirliligini, sayginligini da ayaklar altina aldi.

Malesef olanlar klube ve klubun itibarina oluyor. Hergun acaba yarin ne gorecegiz diyorum, cok gecmeden goruyorumki herseyin daha da beterini basarmakta bu yonetimin ustune yok.

Inaninki yarin, oburgun Galatasaray Klubu kendini feshetti diye bir haber duysam, baskan Canaydin oldugu surece sasirmayacagim.

Geodreieck
26-01-05, 08:36
Hagi kalıyorsa Petre gidecek
Mehmet ARSLAN

Gheorghe Hagi, Galatasaray Kulübü’ne, belki de tarihindeki en çalkantılı saatleri yaşattı önceki gün. Rumen hocanın, Bursaspor maçındaki taraftar tepkisinden bazı yöneticileri sorumlu tutması ve yönetimden gerekli desteği göremediğini ifade etmesi, ortalığı birbirine kattı.

Hagi’nin basın toplantısının ardından yaklaşık 12 saat süren bir kriz yaşayan sarı kırmızılı kulüp, Başkan Özhan Canaydın’ın çabaları sonrasında duruldu. Önceki akşam saat 17.15’te toplanan Galatasaray Yönetim Kurulu’nun gündemini Hagi’nin sözleri oluşturdu. Toplantıya katılan 10 yönetici de Hagi’ye o kadar kızgındı ki, ‘Derhal kovalım bu adamı. Bizim hakkımızda nasıl böyle konuşur?’ diyordu. Özellikle de İkinci Başkan Ergun Gürsoy barut fıçısı gibiydi. Hagi’nin sözlerini bir türlü içine sindiremiyordu. ‘Bizden maaş alan bir adam böyle konuşamaz’ diye veryansın ediyordu. Gürsoy’u yatıştırıp, ortamı yumuşatan kişi Başkan Özhan Canaydın oldu. Canaydın ile Gürsoy arasında geçen şu diyalog sonrasında, olay daha fazla büyümeden tatlıya bağlandı:

Gürsoy: Eğer Hagi’yi göndermezsek ben giderim.

Canaydın: Sizden rica ediyorum. Galatasaray’ın menfaatleri için bu olayı büyütmemenizi istiyorum. Yeni bir kriz yaşanmasını istemiyorum.

Gürsoy: Mümkün değil. Bizim maaşlı adamımız böyle konuşamaz.

Canaydın: Ben başkanım. Sizden tekrar rica ediyorum, bu olayı büyütmeyin.

Gürsoy: O zaman, Hagi’nin de dediği olmayacak, benim dediğim de olmayacak. Petre bu takımdan gidecek. Petre giderse kalırım.

Canaydın: Tamam, Hagi’yi çağırıp bu işi çözeceğim. Ama lütfen sakin olun.

Başkan Özhan Canaydın daha sonra Gheorghe Hagi’yi telefonla arayıp, toplantının yapıldığı Mecidiyeköy’deki Sportif A.Ş.’ye gelmesini istedi. Hagi’nin toplantı salonuna gelmesinin ardından, Rumen hoca ile Başkan Canaydın arasında şu konuşmalar geçti:

Canaydın: Sen bu sözleri nasıl söyleyebiliyorsun? Bütün yönetimi hedef aldın.

Hagi: Ben kötü bir şey mi söyledim?

Canaydın: Yönetimi, taraftarı tezgahlamak ve arkadan vurmakla suçladın. Daha ne diyeceksin!

Hagi (Ağlamaklı bir ses tonuyla): Aaa... Sizi çok mu üzdüm. Hepinizden tek tek özür diliyorum. (Hagi’nin bu sözleri toplantı salonundaki havayı biraz olsun yumuşattı.)

Canaydın: Sadece burada özür dilemen yetmez. Aşağıya inip basının önüne çıkacaksın ve tüm Türkiye’nin önünde bizden özür dileyeceksin.

Hagi: Tamam. İstediğinizi yapacağım.

Canaydın: Yetmez, Petre’yi bir daha oynatmayacaksın. Plesan’ı da istemiyoruz. Transfer yapacağız ama, Rumen futbolcu asla almayacağız. Başka hangi ülkeden futbolcu istiyorsan alacağız ama, Romanya’dan asla.

Hagi: Ona da evet. Petre’yi bir daha oynatmam.

Canaydın: Peki o zaman. Turgay Bey’le birlikte aşağıya inin, gerekli basın açıklamasını yapın.

Rumen hoca, medya mensuplarının önünde Başkan Özhan Canaydın ve Yönetim Kurulu’ndan özür diledi..

26-01-05, 08:39
Hagi (Ağlamaklı bir ses tonuyla): Aaa... Sizi çok mu üzdüm

------------

BU nedir yahu filmleri aratmıyor valla :lol:
Tüh görüyor musun şimdi napacaz deseymiş bari üstüne.