Tüm Versiyonu Göster : Thomas Locatelli
http://www.iobologna.net/img/locatelli.jpg
Stagione
Year Squadra
Team Serie
Division Pres. Goal
2004/05 Bologna A
2003/04 Bologna A 21 4
2002/03 Bologna A 26 5
2001/02 Bologna A 2 -
2000/01 Bologna A 30 5
1999/00 Udinese A 23 3
1998/99 Udinese A 30 2
1997/98 Udinese A 28 3
1996/97 Udinese A 12 -
1996/97 Milan A 5 -
1995/96 Milan A 5 -
1994/95 Atalanta B 29 1
1993/94 Atalanta A 4 -
Gelir mi dersiniz? Yetenekli bir oyuncu; herseyden ötesi İtalyan futbolcular cok agır basar Türkiye'de..Yası da iyi..
Bilmiyorum ki çok dikkatli izlemedim ama iyi futbolcu diye biliyorum nereden kim önermiş anlamadım.
M.Yasin Cakmak
25-01-05, 00:07
Bunlar beceremiyor diye transfere mi basladin Cagdas :). Nerden cikti?
NTV'de söylendi Yasin bu oyuncuyla ilgileniliyormuş..
Bu sezon 18 maçta 2 gol atmış.. Forma numarası da 10 :) Dikkatli izlemişliğim yok ezbere konuşmayı da sevmem ama Volkan'dan (epey) iyidir heralde..
Hasan Conce Locatelli Sabri
diye bakınca da fena durmuyor hani :)
M.Yasin Cakmak
25-01-05, 00:11
Sadece adini duydum, tanimam etmem ama dedigin gibi Volkan dan iyidir doganay.
Locatelli İtalya'da alt-orta sıra takımlarının piri bir adamdır. Hımm...nasıl desesk reputasyon olarak Türkiye'nin Timuçin'i gibi düşünün...(oyun olarak değil,alakası yok) Belki de geldiklerinden beri yapacakları en akıllı transfer our...Ama becerebileceklerinin sanmam...
Serkan1905
25-01-05, 00:43
www.transfermarkt.de ye göre forma numarasi 20, gerci önemli degil de, yalniz oynadigi pozisyon balicin pozisyonu sol acik.
yasi 28, piyasa degeri 2 milyon, sezon sonunda sözlesmesi bitiyor.
Persönliche Daten
Tomas Locatelli
Geburtsdatum: 09.06.1976
Grösse: 1,75
Nationalität: Italien | ITA | UEFA Italien
Fuss: links
Verein: FC Bologna / Serie A (Italien | ITA | UEFA)
Position: Mittelfeld
Positionsdetails: linkes off. Mittelfeld
Im Team seit: 2000
Vertrag bis: 2005
Marktwert: 2.000.000
eger alinirsa, italyanca konusanlarin sayisi 3 e cikacak.
Benim baktığım yerde orta saha ortası gözüküyor (özellikle forma konusunda yanılacaklarını sanmıyorum) Yalnız sene sonu sözleşmesi bitiyorsa oyuncuyu ikna ettiğimiz takdirde cüzi bir bonservisle bu transfer olur, Bologna'nın herhangi bir iddiası da yok zaten..
Serkan1905
25-01-05, 01:09
Locatellinin ve Yakinin menejerleri de toplantida bulunmuslar??? :karisik:
bu adamlar gercekten geliyor mu ne?
Uyum sağlarsa çok faydalı olur...
Zamanında İtalya'nın geleceği gözüyle bakılan futbolculardan biriydi.Milli takımda da oynadı.Ancak beklenen patlamayı yapamadı.96'da şampiyon olan Milan kadrosundaydı.Orta saha futbolcusu.Zaman zaman forvet de oynuyor.
Bologna'nın kaptanlarından biri.Tecrübesi de çok fazla.Yaşı da tam yerinde.
Şartlar akıllı bir transfer için çok uygun.
hazır italyaya el atmışken palermoya gidip bir iki sicilyalı kapıp gelsinler o zaman. belki takımı çekip çeviririiii
ben bile volkanda iyiyimdir fotograflara bakilirsa hirsli bir oyuncu tipi var teknigide iyi ise iyi bir transfer olur
Locatelli İtalyan liginin iyi oyuncularındandır.Gelirse iyi iş yapmış olur yönetim.
kaynak :lig tv BAHRI HAVADIR ......
2 bucuk yillik sözlesme imzaliyacakmis... pazar gelip,pazartesi saglik kontrolünden sonra imza atacakmis...
yöneticiler dogrulamis
:okey: hayirli olsun...
Kimdir bu adam? Kac yasindadir, nerede oynar, hangi takimlarda oynamistir :karisik:
Bolognada AM LC yani ileriye dönük sol açık oyuncusu, 27 yaşında italyan, milli olduğunu sanmıyorum
2 kere Milli olmus sanirim..
Ze Roberto'dan sonra - o boyutta olmasa bile - bir transfer fiyaskosunu daha kaldıramam gerçekten.. Bu adam gelirse Conce ile çok iyi oynayacaklar diye düşünüyorum ama fazla da konuşmuyum, Ze Roberto'ya yazdık yazdık sonuç ortada..
LOCATELLI
Name: Tomas LOCATELLI
MIDFIELD
Nationality: ITAItaly
Birthplace: Bergamo
Club: Bologna • ITAItaly
Height/weight: 1.75m • 67kg
Shirt: 10
LEAGUE CAREER RECORD
Season Club Games Goals
1992/93 Atalanta 0 0
1993/94 Atalanta 4 0
1994/95 Atalanta 29 1
1995/96 Milan 5 0
1996/97 Udinese 12 0
1997/98 Udinese 28 3
1998/99 Udinese 30 2
1999/00 Udinese 23 2
2000/01 Bologna 30 5
2001/02 Bologna 2 0
2002/03 Bologna 26 5
2003/04 Bologna 21 4
2004/05 Bologna 18 2
Italya'da orta düzey takımlarda 7-8 senedir düzenli oynayan bir adam, çok bilmiyorum ama 10 numarayı aldığına göre de takımın önde gelen oyuncularından.. Bir tek 01/02'de az oynamış, o da belli ki uzun süreli bir sakatlık sebebiyle..
Ayrıca şu topicte daha geniş bilgi var;
http://www.galatasarayi.com/forum/viewtopic.php?t=868
Aslan Suat
29-01-05, 00:27
hadin hayirli ugurlu olsun :)
darisi Riquelme ye :D
Ileriye donuk bir ortasaha oyuncusu icin attigi goller cok az degil mi ?
Atalanta orjinli futbolculardan biri daha.. Atalanta İtalyan futbolunun altyapı fabrikası gibidir.. Sayısız büyük futbolcu yetistirmislerdir..
Locatelli'de cok büyük bir yıldız olmasada ismen tanınan, belli bir istikrarı olan iyi bir topcudur.. Kulübün şu anki ekonomik durumu düşünüldügünde harikulade bir transfer olarak bile nitelendirilebilir. Tabii günlerdir Ze Roberto'nun gelmesini bekleyen bizler icin pek tatmin edici olmasa da takıma gelir gelmez cok büyük katkı saglayabilir. Çünkü bildigim kadarıyla Hakan Yakın gibi yakın zamanda herhangi bir sakatlık ya da kadro dışı kalma hadisesi yaşamadı..
Hayırlı ugurlu olsun..
Daha Bologna ile anlasılmamıs; Bologna kesinlikle vermek istemiyormus..
Heyecan yapmayın yani bence..Şu baslıgı da kim degistiriyorsa eli ugursuzdur degismesin tamamen gerceklesene dek :) Ze Robertonun gelmesi an meselesi dedi küt herif gelmiyorumu caktı..
abi basligi ben degistiriyom .... :) ama galatasarayima zarar veriyorsam dokunmam :D
abi basligi ben degistiriyom .... :) ama galatasarayima zarar veriyorsam dokunmam :D
Yönetimin beceriksizliğinin faturası figo'ya kesildi desenize :lol:
Yönetimin beceriksizliğinin faturası figo'ya kesildi desenize :lol:
:lol:
UmBeRtO GS
29-01-05, 02:59
Galatasaray table offer for Bologna striker Locatelli
tribalfootball.com - December 2, 2004
Galatasaray have approached Bologna for striker Tomas Locatelli.
The Turkish giants have tabled a £650,000 offer for the powerful centre-forward, who has also been promised a contract worth £350,000-a-year.
TribalFootball.Com
Bence kaliteli bir ortasaha oyuncusu.İtalyan liginde başarılı bir şekilde senelerdir oynuyor.Bologna gibi köklü bir kulübün formasını giyiyor uzun süredir.Katkı sağlayacaktır.
bologna klubunu ikna eteye kaldiysa is, transfere zora girebilir...
hakan yakin ne kadar duzelir belli olmaz...
o yuzden locatelli sart!..
Yarın Milan-Bologna maçı var ve tv8 yayınlayacak.. Locatelli oynasa da izlesek diycem ama oynaması belki de gelmeyeceği anlamına geliyor :karisik:
Ergun Gursoy locatelli için istenen ücreti çok bulduklarını ve görüşmelerin sürdüğünü ifade etmiş... :karisik:
Locatelli işi de zora giriyor..................
Yönetim için söylediklerimi geri alıyorum...İyice Fernebahçe olduk, yaşanan onca pespayeliği iki adam alıp unutturacaklar diyordum, adam almalarına gerek bile kalmadı... Chiesa, Nuno Gomes, Morientes, Ze Roberto, Riquelme, Serginho, Kallon,... daha sayayım mı transfer olup da son anda karısının istemediği ,bilmemne olduğu topçuları...
La gazetta della sport'a göre Locatelli pazartesi İstanbul'da olacakmış.. Bunların gazetelerinin de atmasyon haberde bizimkilerden aşağı kalır yanı yok ya neyse..
Parma Maniac
30-01-05, 01:04
imkansız bu transferin olması.. Ze Roberto kadar imkansız..
NTV'de az once soylendigine gore; Locatelli ile kesin anlasılmıs..Bologna vermeye yanasmamıs..Bunun uzerine Locatelli Bologna ile gorusup ben Galatasaray'da oynamak istiyorum demis..Bologna da tekrar gorusmeye baslamıs bizle..Gorusmelerin gece yarısına dek sürmesi bekleniyormus..
İnsallah olur..İtalyan Liginde 200 macın üstünde oynamıs bir futbolcu ve yası da cok iyi..
milan bologna tv 8 de başladı
locatelli oynuyor
dizilişe göre bariz AMC
spiker transferin zora girdiğini bologna başkanının vermeye yanaşmadığını söylüyor
şu maç bologna nın sahasında olsa maç sonu tutumundan çözerdik işi.
Bologna sene sonunda sözleşmesi bitecek bir oyuncu için neden bu kadar ısrar etti anlamıyorum.. Az buçuk bir düşme tehlikeleri var ondan sanırım..
yazık ettim günüme basket maçına gitmedim kaldım tv başında. bu maçta adamın nasıl olduğuna dair kimse fikir edinemeyecek.
milan top göstermiyor ki adamlara 2 pas yapsınlar locatelli ne iş yapar görelim.
be nanlamam arkadas ,yönetim transfer yapacaz diye söz verdi ! gitsin plesani getirsin o zaman.....
Arkadaş Milan'a bir yazdı, çok güzel yazdı, pir yazdı.
İki dakika içeri gittim Locatelli gol atmış, Bologna 1-0 önde.. Adam zaten senede 2-3 gol atıyor bir tanesi tam bizim maça rastladı.. Transfer eğer gerçekten kulüp bırakmıyor diye olmuyorsa artık iyice zora girdi demektir..
Görüldüğü üzere oyunun her yönünü oynayan bir adam.
Eli belinde beklemiyor.Pres de yapıyor,adam da kovalıyor.Üstüne golünü de atıyor.
Eğer gerçekleşirse "cuk" diye oturmuş bir transfer olur.
simdi kahvede olsaydim bi küfür ederdim, ama foruma uygun bi sekilde söylüyeyim:
bize bu herifi hayatta vermezler :)
adam sakatlandi galiba :bagir:
Bir 90 dakikayla ne kadar anlaşılır ancak görünen son derece iyi ve faydalı bir oyuncu olduğu.. Keşke alabilsek ama yarının maalesef son gün olduğunu da hatırlamak lazım..
Bu arada Premier ligden sonra Seria A'nın da keyfi kaçtı..
bu arada herkesce,
maçın adamı=Thomas Locatelli seçildi.
İDDİA EDİYORUM...LOCATELLİ GALATASARAYA GELİRSE 2.HAGİ OLABİLİR...ADAM 28 YAŞINDA.. ÇOK İYİ FUTBOLCU...
ADAMDA HERŞEY VAR..PRES,TEKNİK,VE HATTA DEFANSA BİLE YARDIMA GELİYOR...
MAALESEF GELMEYECEK ...YARIN SON GUN...BU ADAM MUTLAKA SEZON SONUNDA DA OLSA ALINMALI...
tabi yarın gelse Adeta ''CİLLOP'' gibi olur...
hadi bakalım..gun doğmadan neler doğar...Sabah bir bakmışızki Locatelli İstanbul'da... :)
Bologna gibi defansta oyunu kabul eden bir takımda ancak bu kadar oynadı; Galatasaray gibi sürekli galibiyeti düsünen bir takımda ilah olur..Ayrıca dendigi gibi oyunun her iki yönünü de oynayan bir futbolcu..
2.5 senelik anlasma oyuncuyla imzalamısız..Yani simdi olmasa bile sezon sonunda kesin bizde sanırım..Ama insallah simdi olur..
bence gelecek,bologna milan macini icin izin almsitir gs´dan .yarin istanbula gelir
Figo aaazından bal damlıyo :lol:
Ama sanmam ...Locatelli bugun oynamasaydı umudum vardı ama adam maçını yaptı...
ZOR..
Bırak beni başkan !..
Galatasaray, Locatelli’nin bonservisi konusunda Bologna Başkanını aşamıyor.. Locatelli ise ayrılma talebini Cipollini’ye bildirdi..
5 sezondur Bologna’da
Tomas Locatelli’nin transferi Bologna Başkanı Renato Cipollini’ye takıldı. Transferde oldukça mesafe kateden Galatasaray, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek yıldız oyuncu için bonservis bedeli ödemek istemiyor. Ancak Cipollini bu yönde diretiyor. Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi çok isteyen Locatelli’nin de başkan ile görüşerek, “Beş sezondur Bologna’dayım. Artık yurtdışına açılmayı düşünüyorum. 28 yaşındayım ve bu fırsatı kaçırmak istemiyorum. İzin ver gideyim” dediği öğrenildi.
Giunti ‘git’ dedi
Transfer için Bologna’da bulunan yönetici Adnan Öztürk, Kulüp Müdürü Sinan Kalpakçıoğlu ve Başkan Canaydın’ın iş ortağı Haim Fresco’nun yoğun çaba sarfettikleri belirtildi. Locatelli’nin 1.5 sezon Beşiktaş forması giyen takım arkadaşı Federico Giunti’den İstanbul ve Galatasaray hakkında bilgi aldığı bildirildi. Giunti’nin de Locatelli’ye olumlu görüş bildirdiği ifade edildi. Locatelli bugün Bologna formasıyla İtalya Ligi’nde şampiyonluk kovalayan Milan’a San Siro’da konuk olacak.
Kaynak:(Fanatik)
Parma Maniac
30-01-05, 19:20
şimdi olmasa bile sene sonu gelsin ona da razıyım ben.. inşallah bi ön anlaşma imzalamışızdır bu dönem olmasa da gelecek sezon için.. inşallah..
USAtaraftar
30-01-05, 19:28
Ya bu adami amma buyuttunuz gozunuzde. Bizim eski Ceyhun neyse Locatelli de o.
UmBeRtO GS
30-01-05, 19:30
Locatelli bugünkü Milan maçında gol attı ;)
Parma Maniac
30-01-05, 19:30
Ya bu adami amma buyuttunuz gozunuzde. Bizim eski Ceyhun neyse Locatelli de o.evet evet o yüzden zaten Serie A'nın köklü kulüplerinde düzenli olarak 11 çıkıyor adam.. aynı Ceyhun.. o da bizim köklü kulüplerde oynuyor devamlı.. :)
USA adam sahada 3 Ceyhun kadar koşup mücadele ediyor ve takım oyunu oynuyor.. Gelirse Ergün'ün yerine Conce ile yan yana oynayacağını da unutmayalım, mükemmel bir orta saha olur bence..
Gol attıysa bir de artık hayatta bırakmazlar..
Locatelli isi bitmemis..Sansal su an hem Locatelli hem de Ribery icin calısmaların sürdügünü belki de yarın sabah bu 2 oyuncunun da ve ya en az birinin İstanbul'a gelecegini soyledi..
M.Yasin Cakmak
30-01-05, 21:56
Ikisi de gelse...
Parma Maniac
30-01-05, 21:56
Şansal sıkmış biraz bu açıklamayla :lol:
Serkan1905
30-01-05, 22:07
abi sirf riberyi alsalar, ki hic bilmiyorum neyin nesi iyimidir kötümüdür, sok olacagim..
düsünsenize, adam sorunsuz, paso oynuyo, sakat degil, yasli degil, hersey tamam ve biz bu adami alacaz...
:lol:
Aslan Suat
30-01-05, 22:46
ikisini bu yönetim alirsa buna dünyanin 8. harikasi diyebiliriz.
too good to be true desek yeridir...
O gecenin ardından esen rüzgar yarın geçer gider, elimizde kiralık okazyon Hakan Yakın ile kaldık işte o kadar..
İki yabancı gitti, Saidou ve Petre gelen halen -0-
Transferin son günü ligin ikinci devresinin ikinci haftası öncesine geldik, alınan adamın hazır olması, takıma adaptasyonu ve maliyetini de düşününce, hele adayların birer birer hafiflemesine de bakınca kimseyi alamasınlar da tasarruf etsek diyorum..
Bu yönetim gittiği gün sportif olarak geldiği günden beter durumda olacağız zaten 3 yıldır da geriye gidiyoruz.. sadece futbolda değil tüm branşlarda..
Merci!
Locatelli transferi 100 % bitmis,bu gec eolmazsa sezon sonu gelecekmis....
Bologna 1 milyon € istiyomus....... gs´a "cok gec geldiniz,loca´yi verirsek biz kimi aliriz?" diye sitem etmis bologna baskani
Locatelli Figo'nun da dedigi gibi, sene sonu icin kesin bitmis..Baskanla pazarlıklar sürüyor..1 milyon euro istiyorlarmıs..
Sezon sonu kontratı bitiyor muymuş Locatelli'nin?
Evet, sezon sonu serbest kalıyor..
Sezon sonuna kim öle kim kala, basbayağı olmamış transfer yine bahane..
Parma Maniac
31-01-05, 00:01
yazık bi de bu gelse altın vuruş yapacaktık :lol:
Faik Çetiner'in dediğine göre olmamış bu iş.. Kötü oldu ya tam da kendimi hazırlamıştım Conce-Locatelli orta sahasına :)
Hakan Yakın - Conce - Locatelli - Ribery
olacaktı ne güzel.. Hakan solda serbest Hagi gibi oynayacaktı, orta ikili rakibi dağıtacak Ribery de kanadı çökertecekti :).. Yine olur da oraya Ergün'ü koyunca bir anda işin bütün havası kaçıyor..
Aslan Suat
31-01-05, 00:18
Faik Çetiner'in dediğine göre olmamış bu iş.. Kötü oldu ya tam da kendimi hazırlamıştım Conce-Locatelli orta sahasına :)
Hakan Yakın - Conce - Locatelli - Ribery
olacaktı ne güzel.. Hakan solda serbest Hagi gibi oynayacaktı, orta ikili rakibi dağıtacak Ribery de kanadı çökertecekti :).. Yine olur da oraya Ergün'ü koyunca bir anda işin bütün havası kaçıyor..
conce lucatelli riberi olamazdi, cünkü zaten 3 yabanci kesi oynuyor: mondi, song, thomas.
Suat 6'sı da oynayabiliyor. Sözünü ettiğin kısıtlama bir önceki sezon için geçerli idi.
Aslan Suat
31-01-05, 00:26
Suat 6'sı da oynayabiliyor. Sözünü ettiğin kısıtlama bir önceki sezon için geçerli idi.
hayda bu ne zaman cikti?
ben nasil farkina varmadim, anlamadim vallah.
iyi oldu bunu bana söylemen, yok yani fenerbahce yine 6 yabanci ile oynarken, puanlari kesilmeli diye iddiada bulunurdum, arkadaslara rezil olurdum ;)
tesekürler
Sene sonuna belki yönetim gidecek o yüzden şimdi geldi geldi, gelmezse sene sonuna anlaşma falan hikaye o işler.. Telegol'de söylediklerine göre görüşmeler hala sürüyormuş, Ribery'le beraber gelebilirmiş.. Faik Çetiner çok ümitsiz konuşmuştu ama bunlar halen görüşmeler sürüyor diyor..
Parma Maniac
31-01-05, 00:51
Bologna başkanı da haklı.. biz kimi alacağız bu kadar kısa sürede böyle kaliteli bi adam yerine diyor ki sonuna kadar haklı.. işte demek olmayacak transferler peşinde koşmayıp baştan buna yönelsek şu anda antrenmanda olacaktı kendisi.. çok yazık..
Gökmen programdan once İtalya'da bu isi yürüten Sinan Kalpakcıoglu ile gorusmus..Sinan sormus nasıl diye? Gokmen de cok begendim kesin alın demis..Baskanı 1 milyon euro fiyat cekmis..Locatelli de Milan macından sonra gitmis baskanla kavga etmis, 400 bin euroya serbest bırakma sozu varmıs galiba, neden tutmuyorsun, 1 milyon nerden cıktı diye..Gorusmeler sürüyormus sanırım hala..
yaw yabanci kontenjani derken, hakan yakin isvicre vatandasi ve onlarin milli takiminda oynuyor, bu adamin 100% türk pasaportuda yoktur, allah bilir bunuda yabanci olarak oynatiriz biz
Olsa da olmasa da bu Locatelli benim gonul sayfama yazılmıstır artık arkadas :)
Parma Maniac
31-01-05, 00:54
yaw yabanci kontenjani derken, hakan yakin isvicre vatandasi ve onlarin milli takiminda oynuyor, bu adamin 100% türk pasaportuda yoktur, allah bilir bunuda yabanci olarak oynatiriz bizhayır Türk pasaportu var onun..
Cyba vardır kesin; Murat Yakın Türk statüsünde oynuyordu..
Bu arada Locatelli'nin tezahüratı bile hazırdı: Telli telli telli Thomas Locatelli (Yeni Türkünün sarkısındaki melodiyle) :)
Aslan Suat
31-01-05, 00:59
Olsa da olmasa da bu Locatelli benim gonul sayfama yazılmıstır artık arkadas :)
aynen, adam bize gelmek icin baskani ile bogusuyor ise bu adama sempatim olmamasi imkansiz.
sunuda biri tercüme etse iyi olur, bolognanin resmi sitesinden aldim, herhalde mactan sonraki Locatellinin demeci.
Locatelli: "Spero di restare a lungo in rossoblù"
30/01/2005
Tomas Locatelli è il match-winner di San Siro. “Questo Bologna oggi ci ha messo l’anima. Forse non abbiamo giocato una partita eccelsa, ma di certo abbiamo portato a casa un risultato eccezionale; è già difficile andare a Milano e fare un punto: oggi noi ne abbiamo raccolti addirittura tre. Abbiamo comunque fatto le cose che ci ha chiesto il mister e si sono visti i risultati”. Sullo 0-0 è stato annullato un gol a Dhorasoo proprio per una spinta ai danni di Locatelli. “Dal campo è difficile valutare; di certo su di me c’è stato un contatto: poteva essere fallo come poteva non esserlo. L’arbitro, comunque, era vicinissimo e ha deciso che fosse fallo”. In questi giorni rimbalzano voci secondo le quali Locatelli sarebbe vicinissimo a passare al Galatasaray. “Io sono legatissimo alla città di Bologna e mi auguro che Locatelli possa rimanere a lungo in rossoblù. Vivo serenamente questo momento di trattative: so che ci voci che mi vedrebbero vicino al Galatasaray, ma la questione riguarda in primis la società del Bologna e solo in seconda battuta il sottoscritto”.
Locatelli'nin bize gelmek için bu kadar canla başla uğraşması bana pek inandırıcı gelmiyor ama yukarıdaki metni birileri çevirebilirse işin gerçeğine haiz oluruz.. Ben şimdi bakıyorum çeviri sitelerine..
Suat nerden aldıgının linkini versene..Belki tercüme ettirebilirim..
Locatelli: "I hope to remain to along in 30/01/2005 rossoblù" Tomas Locatelli is the match-winner of Saint Siro. "This Bologna today has put us the spirit. Perhaps we have not played one lofty game, but of sure we have carried to house an exceptional result; it is already difficult to go to Milan and to make a point: today we have collected quite three. We have however made the things that the mister has asked us and they have looked at themselves turns out to you ". On the 0-0 it has been cancelled a goal to Dhorasoo just for one pushed to the damages of Locatelli. "From the field it is difficult to estimate; of sure on me it has been a contact: he could be makes it as he could it are not it. The arbitrator, however, was nearest and has decided that he was makes it ". In these days voices bounce second which Locatelli would be nearest to pass to the Galatasaray. "I am legatissimo to the city of Bologna and I augur myself that Locatelli can remain to along in rossoblù. Alive serenely this moment of negotiations: I know that us voices that they would see to me near the Galatasaray, but the issue regards in primis the society of Bologna and solo in second struck the undersigned ".
yamuk yamuk cevirdi, ama bolognada mutluyum gibi 1sey anladim ben :O
Serkan1905
31-01-05, 01:05
Locatelli Galatasaray'da
Galatasaray'da sürpriz gelişme... Bologna formasıyla AC Milan'a gol atan Locatelli, Sarı - Kırmızılı takımla anlaştı.
Yöneticisi Adnan Öztürk'le kulüp sorumlusu Sinan Kalpakçıoğlu, İtalyan ekibiyle masaya oturdu. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Locatelli'yi bırakmak istemeyen Bologna, ilk bölümde Sarı - Kırmızılılara olumsuz yanıt verdi. Ancak G.Saray fiyat arttırınca transferin önü açıldı ve her iki kulüp anlaşmaya vardı.
sporunsesi.com daha yeni yazdi bu haberi.
acikcasi inanmiyorum...
Yazının geri kalanını berbat çeviriyor ancak başlığı 'umarım bologna'da uzun süre kalırım' şeklinde çevirdi www.freetranslation.com sitesi..
Locatelli Galatasaray'da
Galatasaray'da sürpriz gelişme... Bologna formasıyla AC Milan'a gol atan Locatelli, Sarı - Kırmızılı takımla anlaştı.
Yöneticisi Adnan Öztürk'le kulüp sorumlusu Sinan Kalpakçıoğlu, İtalyan ekibiyle masaya oturdu. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Locatelli'yi bırakmak istemeyen Bologna, ilk bölümde Sarı - Kırmızılılara olumsuz yanıt verdi. Ancak G.Saray fiyat arttırınca transferin önü açıldı ve her iki kulüp anlaşmaya vardı.
sporunsesi.com daha yeni yazdi bu haberi.
acikcasi inanmiyorum...
Belli oldu ki bu muhabbet transferin son saatine kadar devam edecek.. Müsbet sonuçlanırsa havalara uçarız ama tersi durumunda çok moralim bozulur açıkçası (ribery veya locatelli'den birini alsak da iyidir)
Aslan Suat
31-01-05, 01:11
Suat nerden aldıgının linkini versene..Belki tercüme ettirebilirim..
http://www.bolognafc.it/
pop up daki yazilardan birinde.
Gürsoy, Telegolde, parayla ilgili sorunlar var..Arkadaslarımız İtalyada..Cozulurse bu sorunlar, bu transfer de olabilir dedi..
yas olucak bu is...
gelse bile onumuzdeki sezon gelir gibi geliyor bana...
allahim yanılt beni...
bu adam gelirse heykelini diktirir.
maçın başlarında mücadele etmiyor gibi geldi bana. ama özellikle ikinci yarı kaybetmemek için mıçını yırttı. müthiş bir sol ayağı var bir gol attı aklıllara zarar syretmeyenler için üzüldüm.
15-20 metre dripling yaptı 2 kişinin arasından zagorakise müthiş bir ara topu attı durmayarak boş alana hareketlendi zagorakis tek topta topukla önüne bıraktı ceza alanı çizgisi üzerinden gelişine yerden müthiş vurdu köşeye.
tam aradığımız yere takımdaki dengeleri bozmadan alabileceğimiz en iyi adam diyorum.
Aslan Suat
31-01-05, 01:34
bu adam gelirse heykelini diktirir.
maçın başlarında mücadele etmiyor gibi geldi bana. ama özellikle ikinci yarı kaybetmemek için mıçını yırttı. müthiş bir sol ayağı var bir gol attı aklıllara zarar syretmeyenler için üzüldüm.
15-20 metre dripling yaptı 2 kişinin arasından zagorakise müthiş bir ara topu attı durmayarak boş alana hareketlendi zagorakis tek topta topukla önüne bıraktı ceza alanı çizgisi üzerinden gelişine yerden müthiş vurdu köşeye.
tam aradığımız yere takımdaki dengeleri bozmadan alabileceğimiz en iyi adam diyorum.
Önder abi golü ancak bu kadar güzel tarif edebilir insan, sen radyoda mac filanmi anlatiyorsun :)
10 gün sonra gelip gelecek sezon için ön protokol imzalayacakmış.Maratonda Şansal söyledi dün gece.
yani gerçekten bitti mi locatelli işi şimdilik..sezon sonuna mı kaldı...
son haber falan yok mu ya Locatelli İstanbul'da gibi :)
Locatelli işi olmadı heralde.. Keşke Milan maçını tv vermeseydi, içimize oturdu çok kötü..
ben su seneye kalma isine pek inanmiyorum...
ondan da umudumu kestim...
simdi lazımdı zaten...
Yeter ki sen iste Erişen!
"In these days voices bounce second which Locatelli would be nearest to pass to the Galatasaray. "I am legatissimo to the city of Bologna and I augur myself that Locatelli can remain to along in rossoblù. Alive serenely this moment of negotiations: I know that us voices that they would see to me near the Galatasaray, but the issue regards in primis the society of Bologna and solo in second struck the undersigned"
Bugün bütün kanallarda Locatelli transferinin olmayacağı söyleniyordu ancak Levent Tüzemen şu anda bu transfer için çalışmaların halen sürdüğünü söylüyor.. GS transfer için 1 milyon euro ayırmış, Locatelli de Bologna başkanına gitmek istediğini söylemiş.. Artık temennide de bulunmak istemiyorum ama gerçekten çok iyi olacak bu adamı alırsak..
Aksam Fatih Goksen Haberturk'te Şeref Tribününe baglandı..
Locatelli icin istenen parayı da kabul ettiklerini ama baskanlarının son anda para da onemli degil, bu sene ligde tutunmamız icin cok önemli bizim icin Locatelli, bırakamam dedigini, dolayısıyla transferin olmadıgını, ancak 10 gün icerisinde Locatelli'nin gelecek sene icin imzaya gelebilecegini soyledi..
İsmet Tonga benim duyduguma gore Bologna Baskanı yarın 17'ye dek bir adam almak istiyormus, onu alırlarsa Locatelli'yi bize verebilirlermis dogru mu dedi? O da zor ama bir sürprizimiz olabilir bu sekilde tabii dedi..
Yani yuzde 10 bir ihtimal hala var..Ancak gelecek sene icin yuzde 99 Locatelli Galatasaray'da..
bugun saat 12.00 a kadar locatelli yi bekleyecekmişiz..
hepiniz vefasızsınız olm saat 10 dan beri silmişsiniz adamı.
ben seni bekliyorum hala locatelli bunlar hayırsız seneye büyük işler yapacaksın. :)
Önder abi o seneye işi yaş bence.. Attırsınlar imzayi söyledikleri gibi 10 gün içinde yoksa zaman içinde unutulur gider..
Böyle hasta bir insan da değilimdir ama şu orta sahayı göremedim ya acaip içimde kaldı (soldan sağa ;))
Hakan Yakın Concecaio Locatelli Ribery
UmBeRtO GS
04-02-05, 02:04
Locatelli Galatasaray’da oynayacak mı?..
Galatasaray’da Başkan Yardımcısı Turgay Kıran Locatelli’yle bilmecesine açıklık getirdi ve, “Locatelli’yle gelecek sezon için anlaştık. Sözleşme yok ama verilmiş sözler var. Kimse merak etmesin İtalyan oyuncu seneye Galatasaray formasıyla mücedele verecek”
uçankuş
Ray52Lewis
04-02-05, 17:40
Verilmis sözlere kaldiysak isimiz zor, sezon sonuna kadar bekletmeye gelmez bu isler, cok örnek gördük bu konuda...
Unutulmasın bu aslan...
Sezon sonu büyük ihtimalle gelicek...
Conce'li,locatellili,riberyli,ayhanlı bir orta saha...
hayali bile güzel....
Locatelli: "Artık sabrım kalmadı"
Ara transferde Galatasaray'ın kapısından dönen, ancak yeni sezon için anlaşmaya varan Locatelli'yi transferinde gelişme olmaması başka tekliflere yönlendirdi. İtalyan oyuncunun, "Beni İstanbul'a davet edeceklerdi ama bir telefon bile açmadılar. Birçok kulüpten teklif alıyorum. Artık sabrım kalmadı" diye konuşarak son çağrısını yaptığı öğrenildi...
-------------------------------
yazilanlar dogruysa unutulmus bile...
galatasaray.com'dan...
Parma Maniac
27-03-05, 15:13
eger gercekten adam istiyor da almiyorsak yaziklar olsun derim bizimkilere yine.. kacacak gul gibi adam..
Alalım şimdiden de mart ayından transfer hakkımız bitsin.. Futbolcu mu kalmadı dünyada, tek bir yabancı transfer hakkımız var ona göre iyice düşünüp taşınıp bir oyuncu almalıyız..
tamamda doğanay, kesin bir sey soylemiyor ki yonetim...
tamam belki daha erken ama adamida bizide bekletmesinler...
kimse bosu bosuna umitlenmesin...
ne olacaksa olsun bir an önce ya alsınlar ya almasınlar
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to