PDA

Tüm Versiyonu Göster : Cep Telefonu

chivu
24-01-10, 19:57
Şimdi efendim; illa ki bi yerelrde benzer bir topic vardır da, aramaya üşendim; idare ediverin.

Bu basketbol işlerine girdiğimizden beri; telefonu kulağımdan ayıramaz oldu; günde 3 kilo radyasyon almadan rahat edemiyorum. O nedenle de telefonu değiştirmeye karar verdim. 350 lira civarı bütçem var; ama tabi var diye hepsini kullanmam da şart değil. şu özellikler lazım

- Bluetooth
- İnternet ( İnternet derken, ayarı düzgün bir gprs bile olur; sadece yolda falan maillerime bakmam gerekiyor. Ama bu amaçla aldığım t250i nin ayarlarını yaklaşık 2.5 yıdlrı hiçbir turkcell beceremedi )
-Vga üstü kamera .
-Mümkün mertebe Uzun şarj
-Mümkün mertebe sağlam kasa

Düşündüğüm telefonlar da şunlar ( ben anlamam bu işlerden, sağdan soldan söylediler. Ben düşünmedim yani :)

- Nokia 2730 classic
- Nokia 6303 classic
-Nokia 5130 xpressmusic
-Sony T700
-Sony J105
-Samsung l700
-Nokia 3120

Bir yardım edin lütfen yav.

osvaldo
26-01-10, 20:35
Nokia'dan şaşma derim. Sony de samsung da kullandım. Kötü demiyorum ama hepsinin kendine göre problemi var. KUllanımı zor veya uyum problemleri var. Bana en problemsiz Nokia gibi geliyor. Ha şu an Nokia değil Asus kullanıyorum orası ayrı :)

Beklediğin özellikler şu an birçok model tarafında karşılanabilecek, çok abartılı olmayan şeyler. Şöyle biraz daha şık ve çok amaçlı, multimedia özellikleri falan ollsun istersen Nokia 5800 Xpressmusic falan düşünülebilir (500 tl civarı olsa gerek). eğer mail bakacaksan wireless bağlantı yapabileceğin bir model tercih etmeni tavsiye ederim. Artık cafede barda, okulda, otobüste hemen her yerde wirelsess bağlantıdan faydalanmak mümkün. Bana kalırsa olmazsa olmaz özellik Wi-Fi özelliğidir.

chivu
27-01-10, 00:36
Abi ben 500 den aşağı wi-fi telefon göremedim mainstream markalarda.

MarMara
27-01-10, 00:47
Nokia 5800 Xpressmusic falan düşünülebilir

abimiz doğru söylemiş , peşin fiyatı 500 tl civarında. taksitli 535 e geliyor. düşünebilirsin. wi-fi , 3g , 3,5 mp cam 8 gb hafıza kartı hediye filan da ediyorlar. olabilir.

bence de nokia dan şaşma. ben de de w810i var gayet memnununm ama nokia daha iyi telefonda.

osvaldo
27-01-10, 01:22
Abi ben 500 den aşağı wi-fi telefon göremedim mainstream markalarda.
Türkcell falan GPRS için ebesinin nikahını kesiyordu eskiden. Şu an nasıldır bilemiyorum ama
Beleş wireless bağlantı sayesinde kısa sürede amorti edersin aradaki farkı.

zidane38
27-01-10, 12:25
abimiz doğru söylemiş , peşin fiyatı 500 tl civarında. taksitli 535 e geliyor. düşünebilirsin. wi-fi , 3g , 3,5 mp cam 8 gb hafıza kartı hediye filan da ediyorlar. olabilir
her iki arkadaş da doğru söylemiş :)
askerde iken benim devrem almıştı bu telefondan. 8 taksit 530 civarı bir paraya aldı.
Baya inceledik askerde. güzel telefon. dokunmatik. tuşları yok :)
işini görür anlattıklarına göre.

chivu
27-01-10, 19:23
Abi dokunmatik ekran bende 3 gün gider:D

O arada yani; wiress tam da şart değil; genelde dolmuş otobüs; sokak gibi wireless olmayan yerlerde girmem gerekiyor. Yani; böyle o kafe senin; bu alışveriş merkezi benm gezen bir adam değilim. Telefondan internete girmek için starbucksda bi kahveye 5 milyon veresim yok :D

MarMara
27-01-10, 20:12
Nokia 2730 classic

o zaman manuel bakıp bunu alacaksın. hem fiyatı da gayet makul... üstelik çelik kasa...

osvaldo
27-01-10, 20:17
Abi dokunmatik ekran bende 3 gün gider:D

O arada yani; wiress tam da şart değil; genelde dolmuş otobüs; sokak gibi wireless olmayan yerlerde girmem gerekiyor. Yani; böyle o kafe senin; bu alışveriş merkezi benm gezen bir adam değilim. Telefondan internete girmek için starbucksda bi kahveye 5 milyon veresim yok :D

Starfucks'a gitmene gerek yok bizim burada büfelere kadar düştü wireless:) TAbi ihtiyaçlar doğrultusunda karar vermek lazım. Hiç kullanmayacağın özellikler için fazladan 150 TL vermek mantıklı olmaz. Yalnız 5800 ile otobüste mail bakmakla kalmaz, onu mp3 player olarak kullanabilir hatta film bile izleyebilirsin. Yanında 4gb kart ta hediye ediyorlarmış. Ulan amma reklamını yaptım aletin :)