Tüm Versiyonu Göster : Faruk Süren sesleri!
Amaç kesinlikle spekülasyon yaratmak veya yönetime yıkıcı eleştirilerde bulunmak adına bir topic daha açmak değil ancak Faruk Süren'in tekrardan aday olmak için hazırlandığı ciddi biçimde konuşuluyor..
Faruk Süren'in geçmişte kazandırdığı başarılar hepimizin gurur kaynağı lakin ne yazık ki şirketler grubunun son olarak düştüğü durum da ortada.. Artıları ve eksileri olan bir isim, olur veya olmaz ama taze bir kana ihtiyacımız olduğu kesin..
Serkan1905
24-01-05, 22:32
Faruk Süren taze kan degil ki?
yoksam ben mi yanlis anladim demek istedigini :karisik:
Abi adam öyle böyle batakta değil geçienlerde gösterdiler durumunu uyduruk misafirhanede kalıyor hangi ağırlıyla kredi alacak da klübü yönetecek tamamen farazi bunlar.
M.Yasin Cakmak
24-01-05, 22:33
Bir yandan bundan kotu olamaz diyorum, obur yandan da klubun kapisina kilit vurulur diye dusunuyorum. Degnek misali...
Faruk Süren onurlu bir isadamı olarak, iflas etmistir..Evini, ciftligini, neyi varsa satarak borcunu ödemeye calısan, sirketinin misafirhanesinde kalan bir serefli adamdır..
Galatasaray tarihinin en büyük başkanına selam olsun..
Ama adam kesinlikle su haldeyken GS baskanlıgına adaylıgını koyamaz..Cunku kendi hayatını kurtarmaya calısıyor..Soz konusu bile degil yani..Nerden bu sesleri duydun onu da cidden anlamadım Shevacım :)
Gaipten geldi gian ;)
Kanunen müflis gözükmektedir doğrudur ancak unutulmasın Cem Uzan da batak durumda gözükmektedir şu an, ki heralde bu haliyle bile kulübü 10 kere satın alacak parası vardır..
Dolayısıyla Süren'in de kendine yetecek maddi gücü fazlasıyla vardır, ha gözler üzerine bu kadar çevrilmişken belki Galatasaray için kuruş harcayamaz ancak onun yapması gereken zaten gerekli isimleri yönetim kuruluna toplamak ve bu kurulu organize etmektir.. Bu işi de ondan layığıyla yapacak az kişi vardır heralde Türkiye'de..
boyle bir sey olsa bile klubu borclarını temizlemek için kullanıcagı gibi soylentilerle yine beter bir duruma gireriz..
Beyler bayanlar lütfen! Yönettiği her yeri boğazına kadar boka(pardon borca) batırmış bir adamdan bahsediyoruz.Gittiğinde teneke çalmadık mı arkasında çok şükür diye... Başımıza ne geliyorsa eskiye rağbetten geliyor.
Üstelik adam başıma ne geldiyse başkan olduktan sonra geldi diyor, bir daha gelir mi???
M.Yasin Cakmak
24-01-05, 22:55
Ya hakikaten 60 milyon dolar borca sokmadi mi bu arkadas ve bunun sag kolu Galatasaray'i? Onu pisliklerini temizlemek ile ugrasirken iyicene battik iste.
İyi de borca sokarken takımı yerin dibine batırmadı en azından. Şampiyon olduğumuz yıllarda TR'nin en büyük mali krizini yaşadığını ve oynayan yabancıların hepsinin muazzam paralar aldığını unuttunuz herhalde. Üstelik bonservisle satılması gereken oyunculardan da Bosman nedeniyle hiç para alınamadığını.
M.Yasin Cakmak
24-01-05, 23:03
Abi bunlar benim derdim degil yonetimin beceriksizligi. Vermeseydin para, imzalatsaydin sozlesme ben napiyim. Aynilarini yapmayacagi ne malum.
O 60 milyon dolar olmasa bugun ne dort sene ust uste sampiyon olduk diye sarkı soyleyebilirdin, ne de UEFA kupam var benim diye hava atabilirdin..
Borcsuz klup, borcsuz müessese, borcsuz sampiyonluk olmaz..
Önemli olan daha sonra o basarıları gelire cevirememektir..
Ki o zamanlar da merchandising olayları boyle gelismemisti..Bugun o basarı olsa, o basarıdan en buyuk geliri getirecek vizyonu da yine büyük baskan Faruk Sürenin gosterecegine eminim...
Galatasaray tarihinin en büyük başkanıdır Faruk Süren..
Kim ne derse desin..
M.Yasin Cakmak
24-01-05, 23:11
4 sene ust uste zart zurt sarkilari soyliyip sonra da bu rezillige dustuk Cihan. Kilit vuracaz klubun kapisina. Kusura bakma ama cevirseydi o zaman paraya o basarilari.
Ne demek vermeseydin para? Nasıl getirecen o zaman Hagi'yi Pope'yi ? Ekmek mi vereceğiz adamlara para yerine? Ne başarısızlığını gördün adamın transferde? O olmasaydı Terim efsanesini görürdül hep beraber. Başka hangi yönetimi gördünüz TD'ye bu kadar sınırsız yetki tanıyan?
ben Mehmet cansun´un aday olmasini isterim yine,adamin durusu bile yetiyor..... komple karizma....
M.Yasin Cakmak
24-01-05, 23:13
Bakin Faruk Suren iyi baskan olabilir fakat ekonomiden ne kadar anladigi asikar. Turkiye'de boyle savruk klup yonetemezsin. Yonetirsen sonumuz boyle olur.
Galatasaray tarihinin gelmis gecmis en basarili baskani Faruk Suren'dir.. Bugun Real Madrid'in veya Manchester'in borcu oldugunu unutmayalim.. Genclerbirligi veya Gaziantep gibi borcsuz 10.'luga oynayacagima, borclu UEFA + 4 lig sampiyonlugum olmasini yeglerim..
Bir 50 milyon dolar daha borcum olsun muzemde CL kupasi da olsun..
M.Yasin Cakmak
24-01-05, 23:27
Ceyhun uzerine bir 50 milyona daha yakin borc kondu simdi transfer yapamiyoruz. Soylendigi kadar kolay olsa keske.
Canaydin'la daha mutlusun galiba Yasin ?
Ben taraftarim.. Kulubumun bankadaki hesabina bakmiyorum, muzedeki kupalara bakiyorum.. Banka hesabina bakanlar Genclerbirligi veya Gaziantep'i tutabilirler.. Kimseye borclari yok, bankada paralari var.. Oh ne guzel.. Tam aradiginiz tipte takimlar iste..
Yasin iste o 50 milyon doları daha Canaydın gibi vizyonsuz adam koyarsa sadece borcun artar; Süren koyarsa CL'yi alırsın..
Fark bu kadar iyi anlatılamazdı..Sagol :)
M.Yasin Cakmak
24-01-05, 23:31
Canaydinla daha mutluyum demedim Ceyhun. Canaydin gidecekse aman Suren de gelsin. Ama gecmise bakip iyileri gorup kotuleri es gecmeyin. Bu ekonomik batak Suren ile baslamistir ardindan gelenler de uzerine eklemistir. Faruk Suren bu klubu batirir.
Faruk Süren batırmaz; Canaydın gibi ruhsuz, vizyonsuz, ölü, Galatasaray'i ucuncu sayfaya düsüren, ancak krizlerle ortaya cıkaran, ilkesiz, yoneticilikten nasibini almamıs başkanlar batırır..
Süren gibilerse sana hayatının en büyük gururlarını yaşatır..
M.Yasin Cakmak
24-01-05, 23:35
Cagdas anlamamakta israr ediyosun. Inkar etmiyorum Suren'in aban hayatimin en mutlu yillarini yasattigini fakat bu isi klubu burnuna kadar borca batirarak yapti. Ona bakarsaniz o da stad stad dedi durdu, birsey yapamadi. Klubun gelecegini tehlikeye atti. Kusura bakma ama 1 UEFA kupasi icin klubun kapisina kilit vurulmasini ya da fiorentina ya falan donmesini kabullenemem.
4 senelik takımı herkes faruk sürenin kurduğunu sanıyor heralde...
Yahu o takımın hepsini terim topladı...Ümit'i,hakan'ı 2.ligden çekti çıkarttı emreyi keza kendi yarattı.
Hagi ,popescu taffarel gibi oyuncular da zaten son demlerini yaşıyorlardı onları da türkiyeye getirmek bir yöneticilik başarısı sayılamaz heralde...
Yani sırf o 4 sene de elde edilen başarıların tamamını faruk süren'e bağlamak doğru olmaz....
Hatta o zamanlarda bile futbolcular maaşlarını alamıyorlardı gene mali kriz vardı....
Yasin, ben de diyorum ki, Canaydın da geldi ustune 50 milyon ekledi borcun..Ne elde ettik?
Demekki onemli olan parayı nasıl harcadıgın, vizyonun..
Başarıyı paraya donusturmeyi de iddia ediyorumi bugunku duzende Süren cok iyi basarır..
M.Yasin Cakmak
24-01-05, 23:40
Hayirlisi abi... 'I rest my case' bu konuda.
Cotchito, iş o genc oyuncuları Hagiyle Popescuyla Taffarelle İlie ile Filipescu ile süslemektir..Terim'in kurdugu kadro kısmıyla belki sadece sampiyon olursun, Süren'in eklemeleriyle Avrupa Şampiyonu olursun..
4 senelik takımı herkes faruk sürenin kurduğunu sanıyor heralde...
Yahu o takımın hepsini terim topladı...Ümit'i,hakan'ı 2.ligden çekti çıkarttı emreyi keza kendi yarattı.
Hagi ,popescu taffarel gibi oyuncular da zaten son demlerini yaşıyorlardı onları da türkiyeye getirmek bir yöneticilik başarısı sayılamaz heralde...
Yani sırf o 4 sene de elde edilen başarıların tamamını faruk süren'e bağlamak doğru olmaz....
Hatta o zamanlarda bile futbolcular maaşlarını alamıyorlardı gene mali kriz vardı....
Terim oraya tepeden mi geldi ?
abi nası sürenin eklediği...
Fatih terim'in önerisiyle alınmıştır o sezonki yabancılar...Aksinin olması imkansız terimi biraz tanıyorsak...
Ki zaten alınan yabancıların çoğuda futbolda son yıllarını yaşıyan futbolcular onlar için takımın oynayacağı ülkenin bir anlamı olmaz diğer kuluplerden biraz fazla verip alırsın çok rahat...
Yani zaten alamazlarsa ayıp olurdu...
Zaten özetide bu aslında....
Faruk süren'in tek artısı terim'i getirmek oldu....
Eğer fatih terim istenilen başarıyı tek başına icabında cebinden futbolcularına para vererek yakalayamamış olsaydı şu anda faruk süren'e hepimiz sövüyo olacaktık...
Yatsın kalksın fatih hoca ya dua etsin...
faruk surenin yeniden baskan olmasi pek yararli olmaz gibime geldi simdi kendi borclarini kapatmakla mesgul yarin en ufak bir seyde yine iftiracilar baslar kulubun sirtindan borclarini kapatti diye
abi nası sürenin eklediği...
Fatih terim'in önerisiyle alınmıştır o sezonki yabancılar...Aksinin olması imkansız terimi biraz tanıyorsak...
Ki zaten alınan yabancıların çoğuda futbolda son yıllarını yaşıyan futbolcular onlar için takımın oynayacağı ülkenin bir anlamı olmaz diğer kuluplerden biraz fazla verip alırsın çok rahat...
Yani zaten alamazlarsa ayıp olurdu...
Yanlışın var Taffarel'i ve Popescu'yu yönetim getirdi. Terim sadece Hagi'yi istedi. Terim kaleci olarak şu kazma Mehmet Cengiz Esser ve Volkan'ı aldırmıştı. Sonra Süren gitti Tafo'yu getirdi. Benzer şekilde defansta çok hata yapılınca Pope getirildi.
Yönetim getirdi alla alla terim futbolcu istemicek yönetim kafasına göre futbolcu seçip getirecek...
Bana ilginç geldi ama doğruda olabilir tabi...
M.Yasin Cakmak
24-01-05, 23:57
Ata dogru soyluyor. Terim Hagi'yi istedi, Filipescu'yu istedi bir de Ilie'yi istedi yabancilardan. Popescu ve Taffarel'i yonetim buldu. Terim Pope'ye okey verdi ama Tafo'yu istemedi sonra ikna oldu baska duzgun kaleci olmayinca.
Evet aynen Yasin'in dediği gibi. Zaten biz de vizyonu geniş derken bu transferleri kastediyoruz işte bu isimleri o zaman kim getirebilirdi ki.
İyi de hocam o zaman galatasaray'ın kasasında poe'ye 6 milyon dolar çıkbiliyordu.Şimdi 3 mio ya bütün transferi bitiriyorsun. Vizyonu olan adam neden ya kazanamazsak diye sadece 100 uefa tişörtü bastırır? Kusura bakmayın ama Galatasaray ile ilgili duyduğum en büyük masallardan biridir şu faruk süren vizyonu olayı... Birçok yıl bütçe fazlası vermiş açık verdiği yıllarda da %10'u geçmeyen bir kasa alıp 2 senden bütçe açığını %50'Ye çıkartıyorsn...NAsıl bir mali vizyonmuş bu???
Zaten özetide bu aslında....
Faruk süren'in tek artısı terim'i getirmek oldu....
Eğer fatih terim istenilen başarıyı tek başına icabında cebinden futbolcularına para vererek yakalayamamış olsaydı şu anda faruk süren'e hepimiz sövüyo olacaktık...
Yatsın kalksın fatih hoca ya dua etsin...
Bence tam tersi.. Fatih Terim yatip, kalkip Suren'e dua etsin.. Suren olmasaydi Terim Fiorentina'yi, Milan'i biraz zor gorurdu..
Canaydin zamanindaki Terim ile Suren zamanindaki Terim'i karsilastirir misin?
Mali vizyonu var diyen olmadı ki be abicim. Ama o zamanlar pazarlama olayı tüm klüplerde son derece zayıftı. Orijinal formayı Beyoğlu'nda klüp binasından veya Başer Spor'dan alırdık o derece sen düşün.
üzülüyorum,
bize Başkan olduğu dönemde büyük başarılar yaratmış ama asla medyatik olmamış Alp Yalman'ın harcanmasına.
başkanlığından sonra Ali Şen'in başkan olduğu sezon Kadıköy'den belediye başkanlığı adayı olmuştu.Ali Şen'in aksi çağrılarına rağmen 100küsur oyla kaybetmişti.
federasyon başkanlığı için aday oldu,
bunu da mafyayla,üstüne üstlük kendi camiasından bile destek görmeden kaybetti.
geçtiğimiz yönetimde çok iyi çalıştı ve son seçimlerde Başkan adayı oldu.
ama dediğim gibi medyatik olmadığından seçimi kaybetti.
halbuki tam aranılan,
işlerini bırakmış ve tüm vaktini GS'a harcamaya hazır,
deneyimli,
vizyonlu,
ekip çalışmasını başarabilen ve en önemlisi camia içinde kenetlenme sağlayabilecek birisi.
ama maalesef ismi gündeme gelmiyor/getirilmiyor!
Adnan Polat ismi bari gündeme gelse,
yeter ki Canaydın'ın karşısında bir isim çıksın!
F.Süren'e ihtimal vermiyorum;
divan kurulunun yaş ortalaması ve borçlara bakış açılarıyla birlikte!
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to