Tüm Versiyonu Göster : Ze Roberto
Plesan ile henüz anlaşma sağlayamayan Galatasaray’ın, Bayern Münih’in Brezilyalı orta saha oyuncusu Ze Roberto ile el sıkıştığı iddia edildi.
1 milyon Euro
Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli futbolcunun önümüzdeki günlerde İstanbul’a geleceği söyleniyor. Cim Bom’un bonservis bedeli olarak Bayern’e sadece 1 milyon Euro ödeyeceği belirtiliyor.
Sözleşmesi bitiyor
Brezilyalı yıldız sezon sonunda serbest kalacağı için Alman ekibinin Ze Roberto’yu şimdiden satarak, para kazanmayı planladığı öğrenildi. Bayern’in, mali sıkıntıları olan Galatasaray’a ödemeler konusunda da kolaylık sağladığı ifade ediliyor. Daha önce Leverkusen’de forma giyen 30 yaşındaki sambacı, orta sahanın solunda ve forvetin arkasında görev yapıyor.
webaslan.com
---------------------------------------------------------
haber gercekse süper olur,takimi tek basina sampiyon yapar
Yok artık daha neler?
Forvetin arkasında falan da görev yapmıyor sambacı...
Direk hücuma dönük sol kanat oyuncusu...
Yani Baliç'in iyisi...:)
bosver alalim,flavio´yla iyi anlasirlar,yabancilik cekmez...samba yapariz her mac :)
Böyle bir transferin gerçekleşme ihtimali olması için 2-3 sene geçmesi lazım.. Bayern'de yerine gelen gençler var ama bence birkaç sene daha Bayern'in ihtiyacı olan bir oyuncu..
Ayrıca bonservisi 1 milyon euro da kendisi ne kadar istiyor bakalım? Conce'nin en az 1.5 katıdır bence..
Bir de bu durumdaysa adamın transferi bizden başka talip olacak klüp olmayacak mı?
Olacaksa bizim onların karşısında şansımız ne olur?
Yok abicim ya siz inanıyor musunuz? Ne işi var Ze Roberto'nun burada.
Yok abicim ya siz inanıyor musunuz? Ne işi var Ze Roberto'nun burada.
neden olmasin ? alex gelyiorsa istanbula,ze roberto´da gelir....
önemli olan para
hahaha...ulen güldürdünüz beni valla:) ze roberto'nn ne işi var bizde.Şimdi transferde tepkiler artmaya başladı ya gündemdeki isimler hemen değişti, plesan-douglas dan riquelme-ze roberto'ya .Ondan sonra kesin ze roberto'yu hagi istemez riquelme'nin kontratı sorun yaratır djordevic'in de karısı istemez...Söylemedi demeyin...
Alex Brezilya'dan geldi. Üstelik yalvar yakar 1 senede. Ze Roberto şuan Bayern'de hem de gayet iyi oynuyor onu alman için orada aldığın paradan fazla vermen lazım ki Bayern'de yaklaşık 4 milyon alıyor sanırım.
Üstelik hem kariyer,hem de futbolculuk kalitesi açısından Ze Roberto Alex'den kat kat daha ilerdedir sanırım...
Ze roberto nun galatasaraya gelme ihtimali fenerbahcenin uefa kupasını alma ihtimalinden daha da düşük :lol:
USAtaraftar
24-01-05, 17:36
Plesan'i alamiyoruz ama Ze Roberto'yu alacagiz. Oldu gozlerim doldu
SON BOMBA basligini gorende sanirki Canaydin 3 tane bomba transfer yapti bu da sonuncusu. Bu bombalar sonunda elimizde patlayan cinsten malesef
SON BOMBA basligini gorende sanirki Canaydin 3 tane bomba transfer yapti bu da sonuncusu. Bu bombalar sonunda elimizde patlayan cinsten malesef
Figo da onu kasdetmiş sanırım :)
Ze Roberto tabi ki zor ama ismi geçen Hakan Yakın, Locatelli gibi oyuncuların faydalı olabileceğini düşünüyorum.. Hem de ikisinin toplam maliyeti Ze Roberto'nun yıllık ücretini bulmaz heralde..
Her ne kadar kendisini pek sevmesem de Canaydın'la çok yakın olan Levent Tüzemen biraz önce NTV canlı yayınında Galatasaray'ın 2 transfer yapıp işi bitireceğini söyledi...
İsimler Hakan Yakın ve Ze Roberto...
İlginç...
Mondragon
Cihan-Song-Tomas-Orhan Ak
Hasan Şaş-H.Yakın-Conceiçao-Ze Roberto
Necati-H.Şükür
güzel oldu:)
bende NTV de duyunca gaza geldim:)
turgay kiran da dogrulamis ze roberto yu
Vatan'da bugun yer alan habere göre Ze Roberto icin ozel ucak gonderiliyormus; aynı haberde Hakan Yakın'in da bugun İstanbul'a gelecegi yazıyordu, geldi..Sabah mesela Hakan Yakın'a su an bir teklif olmadıgını yazarken bunu tutturmus bir haber Ze Roberto icin de tutturmus olmasın? :)
Valla keşke tuttursa ama pek ihitmal vermiyorum. Ama tutturdalarsa Anelka falan kurtaramaz FB'yi.
allahım ...2 gun önceki halimize bak şmidiki halimize bak:=)))sihirli değnek mi değdi ne:=)))
Akşam Atv spor haberlerinde de söyledi.. Bana hala inandırıcı gelmiyor zira daha düne kadar fener Anelka'yı aladursun biz de Plesan'la uğraşıyoruz diye hayıflanırken olayların birden böyle terse dönmesi fazla iyi geliyor bana (too good to be true dedikleri cinsten)..
Canaydın'ın en başından beri Almanya pazarına kafayı takması ve oradaki önde gelen isimlerle temas halinde olması biraz ümitlendiriyor ama normal şartlarda gerçekten zor bir transfer.. Bu arada flaşlığını bilemiycem ama kariyer olarak Alex'i, futbol olarak da Anelka'yı şöyle bir kalemde geçeceksiniz Ze Roberto deyince..
Bu adam tam bi dinamo...Alınırsa çok çok iyi olur...Dediğin gibi ne Anelka ,ne Alex...Hepsinden daha kaliteli...
E Artık beklemedeyiz...Top yönetimde.. ;)
Bu arada Ze Roberto'ya BJK de talipmiş oehhh diyorum.
M.Yasin Cakmak
25-01-05, 22:19
Ahlaksiz herifler.
Bjk'nin bu haliyle Ze Roberto'yu getirmesi için bizim verdiğimizin en az 1.5-2 katı para vermesi lazım.. Seneye Avrupa'da yoklar, Plesan ideal onlar için..
Parma Maniac
25-01-05, 22:50
bu arada kendisi 31 yaşında onu da eklemek gerek..
Bu arada Ze Roberto'ya BJK de talipmiş oehhh diyorum.
fenerbahce´den de ezik cikti bunlar ....
Ligtvde su an Omer Guvenc ve Alaattin Metin BJK'nin İngiltere'de oynayan bir Brezilyalı ile anlastıgını ogrendiklerini soylediler..
Kleberson filan mı acep?
İyi de kontenjanlarında yer yok onların nasıl anlaşmışlar?
BJK başkanı akşam yaptığı basın toplantısında yabancı bir DMC ile anlaştık kontenjanı boşaltınca alıcaz dedi. Ze Roberto ve Plesan yalan haber bence.
Onu da bu hafta bir sekilde bosaltacaklar herhalde..
juan fran´i göndermek istiyorlar
Nedense icimde Kleberson gibi bir his var..
Başka Brezilyalı DMC var mı ki?
Valla DMC oldugunu ogrenmeden soylemistim :)
az önc elig tv´de söylediler,yöneticilerimiz´den biri ze roberto´nun yarin istanbul´a gelecegini demis :)
Başka Brezilyalı DMC var mı ki?
gilberto var arsenal´de
az önc elig tv´de söylediler,yöneticilerimiz´den biri ze roberto´nun yarin istanbul´a gelyiormus :)
Farkında mıyız bilmiyorum ama daha 2 gün öncesine kadar tasavvur dahi edemeyeceğimiz bir transfere doğru ilerliyoruz, fazla da birşey söylemek istemiyorum nazar değmesin diye..
Yalnız şunu söylemem gerekir ki, o da Ze Roberto gibi bir oyuncuyu İstanbul'a getiriyorsak bana göre o transferin büyük bölümü bitmiş demektir.. Zira para işleri çoktan konuşulmuş ve oyuncu kalkıp buraya kadar geldiğine göre Galatasaray'da oynamayı da kabul etmiş demektir.. Geriye ufak tefek detayları halletmek kalır ki, böyle büyük isimlerin transferi bir kez bu kadar ciddiyete bindi mi geri dönen olduğunu hatırlamıyorum.. Valla daha neler yazıcam ama hayalkırıklığı olmasın, biz en kötüsünü düşünelim :)
bende bu topigi pek inanmiyarak actim ama is ciddiye bindi.... gercekten alacaz galiba :)
Bu transferlerle iyice fenerbahçeleştiğimizi düşünüyorum gelen oyunculara laf söylemesem de. Onca pislik yarat, yarattır 3 gün içinde kardeşi kardeşe kırdır ondan sonra da bütün boku halnın altına sok, " bu ev neden kokuyor" diye soran küçük çocuğa da " evi mevi boşver al sana puding yaptım de" Maaşallah vallahi...O kadar iş yap ondan sonra al 2 futbolcu herkes sussun. Madem 6 saatte Hakan Yakın 1 günde Ze Roberto getirebileck insanlardınız da nerdeydiniz bu kadar senede...Üstelik madem böyle adamlarsınız neden HAgi'nin canlı yayında ağzınıza etmesine neden izin verdiniz " transfer yapmıyolar" diye...
Bunlardan bağımsız bir soru: Acaba 6 ay para alamayan oyuncular Ze Roberto'yu nasıl karşılar??
Bu transferlerle iyice fenerbahçeleştiğimizi düşünüyorum gelen oyunculara laf söylemesem de. Onca pislik yarat, yarattır 3 gün içinde kardeşi kardeşe kırdır ondan sonra da bütün boku halnın altına sok, " bu ev neden kokuyor" diye soran küçük çocuğa da " evi mevi boşver al sana puding yaptım de" Maaşallah vallahi...O kadar iş yap ondan sonra al 2 futbolcu herkes sussun. Madem 6 saatte Hakan Yakın 1 günde Ze Roberto getirebileck insanlardınız da nerdeydiniz bu kadar senede...Üstelik madem böyle adamlarsınız neden HAgi'nin canlı yayında ağzınıza etmesine neden izin verdiniz " transfer yapmıyolar" diye...
Bunlardan bağımsız bir soru: Acaba 6 ay para alamayan oyuncular Ze Roberto'yu nasıl karşılar??
transfer yapsalar suc,yapmasalar suc..size´de hic bir sey begendiremiyoruz :)
Figo her işin bir zamanı vardır.Örneğimin yeterince açıklayıcı olduğunu düşünmüştüm.Özel bir angutluğu yoksa(puding sevmemek gibi :D küçük bir çocuğa puding verdiğiniz zaman sevinir ve afiyetle yer , fakat aynı pudingi çocuğa her tarafına sıçtığınız, leş gibi kokan girilmeyecek bir odaya sokup yedirmeye çalışırsanız gözü pudingi falan değil bir an önce çıkmak için odanın kapısın görür sadece...Ve evet ben küçük bir çocuğum...Evim leş gibi kokarken puding yemek istemiyorum!!!
Aslan Suat
26-01-05, 00:53
bugün Alman Tvsinde Almanya Milli Takimi ile Almanyada oynayan Yabancilar arasinda özel bir mac vardi (Asyadaki felakete yardim icin). Ze Robertoda oynadi ve girdigi bir pozisyon sonrasi, sipiker 6 ay sonra Ze Robertonun sözlesmesi bitecegini ve Ispanyadan (Atletico Madrid aralarinda oldugunu söyledi), Ingiltereden ve Istanbul (aynen böyle dedi ama hangi takim oldugunu demedi) teklifler oldugunu söyledi.
Parma Maniac
26-01-05, 01:00
bence heyecan yapmaya hiç gerek yok.. bize yar olmaz o adam..
Böyle birşeyin aklıma getirmeyecek kadar imkansız olduğunu düşünüyorum.. Eğer alacakların en azından bir kısmı ödenmediyse bırakın Ze Roberto'yu Hakan Yakın transferi bile hoş karşılanmaz..
Muhakkak bir yerden para bulunmuştur ki böyle transferlere kalkışıyorlar, o parayla alacakları da öderler artık (sorunun çok kritik olduğunun farkındayım ancak yönetimin dağ gibi alacaklar dururken transfer yapacak kadar bilinçsiz olacağını düşünmüyorum gerçekten)
Aslan Suat
26-01-05, 01:03
Muhakkak bir yerden para bulunmuştur ki böyle transferlere kalkışıyorlar
acaba Eurocardta basarilimi oldular :)
Vallahi bir daha düşünmeni öneririm doğanay... Hepimiz biliyoruz ki takımın şu mali yapıda getirebileceği adamlar plesan dır mlesan dır... Ze roberto falan tamamen taraftarın ağzına bal çalmak ,gündem değiştirmek için getirilen adamlar olur ki(bu arada ben ze roberto yu getirebileceklerine hala inanmıyorum) bunun için de takım için denge bilmemne düşüncesi olmaz.JArdel operasyonu gibi olur... Hagi mi yalan söylüyor yoksa 2 günde en az 15 milyon dolar kredi mi buldular.Bu adamlar zaten 2 günde 15 milyondolar bulabilecek adamlar olsalar biz bunları konuşuyor olmazdık burada....
bence heyecan yapmaya hiç gerek yok.. bize yar olmaz o adam..
İstanbul'a geliyor lafı çıkmasa (kaynak da fena sayılmaz) ben de hiç ümitlenmezdim.. İngiliz takımları hazırda bekliyordur, bir de üstüne Atletico gibi bir takım var (ki İngiliz takımları hikaye olur, bu transferde açık ara favori Atletico'dur bence) Çok zor tabi ama bekliyoruz bir ümit..
Bombalar Patlıyor
Galatasaray 3 saat süren pazarlık sonrası Hakan Yakın'la ön protokol yaptı. Resmi imza sağlık kontrolü sonrası.. Cimbom Ze Roberto'nun işini de bitirdi.
Hagi krizi ile sarsılan G.Saray transferde atağa geçti... Sarı-kırmızılı takım, ilk olarak orta sahada aradığı lideri buldu. G.Saray, İsviçre Milli Takımı'nda da oynayan ve bir dönem F.Bahçe forması giyen Murat Yakın'ın kardeşi Hakan Yakın'la prensipte anlaştı. Almanya Ligi'nde 3.sıradaki Stuttgart'ın kadrosunda yer alan ama ilk devrede ligde sadece bir maçta 19 dakika oynayabilen Hakan dün İstanbul'a geldi ve ayağının tozuyla yönetimle masaya oturdu. Yapılan pazarlıklar sonrası yıldız futbolcu ile ön protokol imzalandı. Hakan bu sabah sağlık kontrolünden geçecek. Kontrollerde bir sorun çıkmazsa Yakın, sarı-kırmızılı kulüp ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayacak.
Hakan'a 250 bin euro
Hakan, "G.Saray'da önemli başarılara imza atmak istiyorum" dedi. Bir senedir takımı Stuttgart'la idmanlara çıktığını ve 8-10ZE ROBERTOmaç yaptığını ifade eden Hakan, "Herhangi bir sakatlığım yok. Sadece maç eksiğim var" diye konuştu. Yıldız futbolcunun 6 ay için 250 bin euro alacağı öğrenildi. G.Saray ikinci bombayı ise Ze Roberto ile patlattı. Sarı-kırmızılı takım, prensipte anlaştığı Ze Roberto'yu İstanbul'a davet etti. Bayern Münih'te forma giyen 31 yaşındaki sol açığın bugün öğleden sonra 15.30'da İstanbul'a geleceği öğrenildi. Ze Roberto 3 sezondur Bayern Münih'te forma giyiyor ve bu takımda 73 maçta 4 gol kaydetti. İkinci Başkan Ergun Gürsoy ise transferde adları geçen Ze Roberto ve Locatelli ile ilgilendiklerini resmen açıkladı. Gürsoy, "Bu iki futbolcudan birini kadromuza katacağız" ifadesini kullandı. Bu arada Ze Roberto'yla Atletico Madrid'in de ilgilendiği ortaya çıktı.
FAZIL ÜNVERDİ
http://www.sabah.com.tr/spo101.html
M.Yasin Cakmak
26-01-05, 05:33
Herif saat vermis resmen...
Bu 2 futbolcudan biri dediğine göre Locatelli için fiyat düşürme de olabilir bilemiyorum. Atletico ilgileniyorsa üstelik Musampa'yı da göndermişler , alma şansları daha yüksek.
Bayern Münih'te forma giyen 31 yaşındaki sol açığın bugün öğleden sonra 15.30'da İstanbul'a geleceği öğrenildi.
Son birkac gündür yazılıp çiziliyordu ama hic ciddiye almadıgım için yorum yapma geregi bile duymadım..
Ama adam (Fazıl Ünverdi) saat vermiş resmen. Eger bu haber dogruysa müsait olanlar havaalanına kossunlar.. Bence yeryüzünün en iyi sol acıklarından biridir Ze Roberto.. Şu karanlık günlerde muhtesem bir transfer olur bu.. Umatım haber dogrudurda boşuna heyecan yapmıyoruzdur burada..
Saat 16:05 ve hala ses soluk çıkmıyor...gergin bekleyiş sürüyor ;)
bahri havadir ,ze roberto´nun bu aksam geelcegini söyledi...
Şu 15:30 lafı hiç çıkmasaydı keşke.. Daha önce de yazmıştım adam İstanbul'a gelirse bu iş bitti demektir, indiğini bir öğrensek tamamdır yani :)
Alper_cakir
26-01-05, 16:14
Bayern Münih'te forma giyen 31 yaşındaki sol açığın bugün öğleden sonra 15.30'da İstanbul'a geleceği öğrenildi.
Son birkac gündür yazılıp çiziliyordu ama hic ciddiye almadıgım için yorum yapma geregi bile duymadım..
Ama adam (Fazıl Ünverdi) saat vermiş resmen. Eger bu haber dogruysa müsait olanlar havaalanına kossunlar.. Bence yeryüzünün en iyi sol acıklarından biridir Ze Roberto.. Şu karanlık günlerde muhtesem bir transfer olur bu.. Umatım haber dogrudurda boşuna heyecan yapmıyoruzdur burada..
tamamen katılıyorum bütün sol kanat problemimiz biter..
Hala inanamıyorum ya neyse...Bu arada Turgay Kıran 11 altın oyuncu jurisinde yer almış ve gelen sorular üzerine Plesan'la hala ilgilendiklerini söylemiş...Lucatelli'yle de tabii.
Her ne kadar kendisini pek sevmesem de Canaydın'la çok yakın olan Levent Tüzemen biraz önce NTV canlı yayınında Galatasaray'ın 2 transfer yapıp işi bitireceğini söyledi...
İsimler Hakan Yakın ve Ze Roberto...
İlginç...
1i tuttu, ikincisi bakalim olacakmi :)
http://ucankus.com/haberic.asp?pw=16867
Eğer gerçekleşirse Galatasaray tarihinin en büyük transferi olur.Hem kariyeri,hem futbolculuğu,hem de şöhretiyle...
Hatta daha da ötesi Türkiye'de yapılan en büyük transfer olur...
Ligtvde su an Omer Guvenc ve Alaattin Metin BJK'nin İngiltere'de oynayan bir Brezilyalı ile anlastıgını ogrendiklerini soylediler..
Kleberson filan mı acep?
M'Brough'lu Doriva'dır...
Sezon sonu serbest kalıyor...
ZE ROBERTO´nun ucagi herhalde türbülansa girip kayboldu hala bir haber yok :)
Haberlerde hiçbir değişiklik yok, halen bütün spor haberlerinde Ze Roberto'nun İstanbul'a geleceği söyleniyor.. Bugün gelemeyince belki olumsuz bir haber çıkar diye korktum ama şu an için çok olumsuz bir durum yok gibi.. Saidou'da gitti transferin önü açık..
Parma Maniac
26-01-05, 22:41
saat 22.40 oldu.. nerde lan Ze Roberto.. 15.30 diye sıkıyosun oraya Alaattin..hey Allahım gaza getiriyolar bi de bizi..
Serkan1905
26-01-05, 22:47
anlasilan herkes basbaya (ayni benim gibi) flas bi haber bekliyor.
Star Spor haberleri de münühde roberto icin ucak bekletildigini söylemis, özel ucak.
:karisik:
locatelli falan iyidi yaw, ne gerek vardi simdi. ümidim de yok gibi ya...
İKna mı etmeye çalışıyorlar nedir?
ucak türbülansa girmis,birazdan cikar ortaya... :)
İtalyan bir kaynağa göre Locatelli ile görüşülüyormuş tam anlamadım ama.
Ufak bir iyi haber, bütün bildik futbol sitelerini ve google news'u tarattım, en azından adı geçen diğer kulüpler (ki gayet tehlikeliler bizim açımızdan) Atletico ve muhtelif İngiliz takımları ile ilgili bir gelişme olmamış son 24 saat içinde.. Gerçi bizle ilgili bir haber de yok ama en azından bizim ciddi çalışmalarımız olduğu bilinen bir gerçek..
dün aksam mesaj atıcaktım bu topiğe keşke gelse ama hayal gibi birşey bu diye..
ama bugun daha bir inandım resmen.. iş baya ciddi galiba. özel ucaklar falan filan.. bakalım boşu boşuna ümitlenmekte kötü oluyo ama bu sefer olmaz inşallah ve eger bu transfer olursa ucar gideriz diyorum.. o kadar iddialı oluruz yani. piskolojik etkisi bile yeter. hem belki conceyi bile etkiler..
Serkan1905
26-01-05, 22:56
bu ara, bende manyak gibin arama ve tarama operasyonlari düzeltiyorum, forumlarin birinde söyle bir sey okudum:
fevzi ze roberto transfer haberlerini duydukdan sonra taktik antremandindan sonra heycandan tansiyonu cikdikdan sonra bayilmis! hali suan belirsiz.
bizim yeni kaleci fevzi var ya. Allah allah dedim. asli falan var mi acaba? aranizda bilen varmi??
bu ara, bende manyak gibin arama ve tarama operasyonlari düzeltiyorum, forumlarin birinde söyle bir sey okudum:
fevzi ze roberto transfer haberlerini duydukdan sonra taktik antremandindan sonra heycandan tansiyonu cikdikdan sonra bayilmis! hali suan belirsiz.
bizim yeni kaleci fevzi var ya. Allah allah dedim. asli falan var mi acaba? aranizda bilen varmi??
Sağlık kontrolü sırasında da bayılıyordu çok heyecanlı heralde :) Biraz sallamışlar bence Fevzi niye bayılsın, diğer takım kalecileri düşünsün :)
Parma Maniac
26-01-05, 23:25
bence bu iş bi parmak bal çalmak için ağzımıza.. Hakan Yakın alındı, bir de Ze Roberto yalanı.. tamam işte herkes unuttu Hagi olayını.. başardılar..
umarım yanılıyorumdur da böyle değildir durum.. ama 1-2 gün içinde bi gelişme olmazsa bence unutalım başka transferi..
sanıyorum Conceiçao daha fazla milli olmuş Ze Roberto'dan.
yanılıyor muyum yoksa?
dolayısıyla Türkiye'ye gelmiş en iyi transferler içinde Ze Roberto'yu bir çırpıda söyleyeceklerin,Conceiçao'yu atlamamaları gerek!
Aslan Suat
27-01-05, 00:18
vallah transfer olur yada olmaz, bu isin pesinde olduklari kesin. buda iyi bir gelisme, alirsak deli gibi sevinirim, ama alamasakta yinede kücük bir sevinc olur icimde (coktan beri ilk kez bu kadar heycan).
Star spor'a göre özel uçak halen Münih havaalanında bekliyormuş :karisik:
Böyle uydurma laflar edilmeye başladı mı o işten pek hayır gelmez ama beklesin bakalım..
UmBeRtO GS
27-01-05, 03:23
Haberim bile yok
Ahmet İNCEL / MÜNİH
‘Şubat ayında menajerimle birlikte, B.Münih yetkilileriyle masaya oturacağız. Burada kalmayı hedefliyorum. G.Saray’ın büyük takım olduğunu biliyorum. Bir gün Türkiye’de oynayacak olursam bu takımın G.Saray olmasını isterim.’
SON dönemde yaşanan teknik direktör Gheorghe Hagi kriziyle sarsılan Galatasaray, Türk asıllı İsviçreli Hakan Yakın’ın ardından Brezilyalı Ze Roberto ile transferde atağa kalktı. Galatasaraylı yöneticiler Ze Roberto olarak bilinen ve tam adı Jose Roberto Junior da Silva olan ünlü futbolcunun da transferinin gerçekleşmek üzere olduğunu ve bugün İstanbul’da olacağını açıkladı. Ancak Hürriyet’in Münih’te görüştüğü Brezilyalı futbolcu, çarpıcı bir açıklama yaparak Galatasaray’dan herhangi bir transfer teklifi almadığını söyledi.
Kimseyle görüşmedim
Takımı Bayern Münih’in spor tesislerinde dün idmana çıkan Ze Roberto, ‘Bu güne kadar hiçbir G.Saraylı yetkili beni veya menajerimi aramadı. Benim G.Saray’ın beni istediğinden haberim bile yok’ dedi.
Kendisinin Bayern Münih’te kalmayı istediğine değinen Ze Roberto, ‘Bayern Münih’e anlaşmam bu yılın haziran ayında sona eriyor. Şubat ayında menajerimle birlikte Bayern Münih’li yetkililerle masaya oturacağız. Büyük bir olasılıkla anlaşmam uzatılacak. Ben de burada kalmayı çok istiyorum. Bu yıl takımı şampiyon yapmak istiyorum. Toplam yedi yıldır Almanya’dayım ve buralara çok alıştım’ diye konuştu.
Antalya’ya hayran
Bayer Leverkusen takımında oynarken iki kez Antalya’da kamp yaptığını söyleyen Ze Roberto, ‘Antalya’yı çok sevdim. Hava benim vatanım Brezilya’daki gibi’ ifadesi kullandı. G.Saray’ın büyük bir takım olduğunu çok iyi bildiğini dile getiren Brezilyalı futbolcu, ‘Bir gün Türkiye’de oynayacak olursam bu takımın G.Saray olmasını çok isterim’ demeyi de ihmal etmedi. 2002 yılından beri formasını giydiği Bayern Münih ile sözleşmesi Haziran 2005’te sona erecek olan 31 yaşındaki Ze Roberto evli ve iki çocuk babası.
Gizli kalsın diye açıklamadı
G.SARAY’ın transferini gerçekleştirmek için büyük uğraş verdiğini belirttiği Ze Roberto’nun ‘Teklif almadım’ açıklaması kafaları karıştırdı. Brezilyalı futbolcunun transferinin gizli kalması için sarı kırmızılı kulüple görüşmediğini söylediği iddia edildi.
Konu ile ilgili bugünkü (perşembe) Hürriyet gazetesinde öyle bir röportaj var ki, elim gitmedi buraya koymaya :karisik:
Edit. Ben habere dalmışken iş işten geçmiş bile..
palavradir.... atiyorlar yine..... ze roberto ya gelecek ya gelecek :)
Figo yine hürriyet'teki bir habere göre Fatih Gökşen seninle aynı iddiada bulunmuş :).. Transferde yine bir Galatasaray klasiği yaşanıyor..
nerden nereye.... bi kac gün önce ze roberto ismini besmeleyle agzimiza alirken simdi ucaga binmesini bekliyoruz :)
UmBeRtO GS
27-01-05, 03:35
Uçak hazır bekletiliyor
Ali Naci KÜÇÜK
G.Saray, Bayern’den gelecek ‘Evet’ yanıtıyla Ze Roberto’yu hemen İstanbul’a getirmek için tetikte. Gökşen, ‘Ne pahasına olursa olsun bu transfer gerçekleşecek’ dedi.
GALATASARAY Kulübü, Ze Roberto’nun transferinin sonuçlanması için girişimlerini sürdürürken tetikte bekliyor. Brezilyalı futbolcunun transferinde önemli bir yol katettiklerini ifade eden sarı kırmızılı yöneticiler, Bayern Münih Kulübü’nden gelecek ‘Evet’ yanıtını beklerken, İstanbul Atatürk Havaalanı’nda da özel bir uçağı hazır tutuyor.
Ze Roberto’nun sarı kırmızılı kulübe prensipte ‘Evet’ dediği, Bayern Münih’le de anlaşılması halinde Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen’in özel uçakla Almanya’ya gidip Brezilyalı futbolcuyu alıp getireceği öğrenildi.
Mutlaka alacağız
Brezilyalı futbolcunun transferi için Alman kulübüyle görüşmelerin yoğun şekilde sürdürüldüğünü ifade eden Fatih Gökşen, ‘Ze Roberto’yu bugün-yarın İstanbul’a getireceğiz. Bu transferi her ne pahasına olursa olsun gerçekleştireceğiz’ dedi.
bunun bonservisi ne kadar olur sizce ? 1-2 milyon´a gelmez herhalde...yönetim bi yerden yesil buldu galiba
Bonservis yok, 6 ay kiralık geliyor ilk etapta.. Sezon bitince ne olur belli olmaz..
Zaten 6 ay sonra sözleşme bitiyor abicim nasıl ne olur belli olmaz? Bonservis 1 milyon euro diyorlardı gerçi ama o da sıkış olabilir. Neyse yönetim bariz uyuttu hepimizi bu konuda.
Hadi Ze roberto'cuğum nerdesin ya...Nazlanma.. :D
Fatih Gökşen çok kesin konuşuyor gelecek diye..Adam benim haberim yok diyor...Bu ne perhiz Bu ne lahana turşusu..!! :kizgin:
Aslan transfer trafiğinde
Türkiye’ye gelmesi beklenen Ze Roberto rötar yaptı, Galatasaray'ın Locatelli için de B planı devrede
Brezilyalı bugün bekleniyor
Hagi’nin resti sonrası transfer harekatına girişen ve Hakan Yakın’ın işini bitiren Galatasaray, gündemindeki diğer isimler için de yoğun bir çalışma içine girdi. Dün Türkiye’ye gelmesi beklenen Bayern Münih’in Brezilyalı yıldızı Ze Roberto’nun bugün İstanbul’da olacağı bildirildi. Bu futbolcuyla büyük oranda anlaşma sağlandığı ve son bir kez daha masaya oturulacağı ifade edildi.
Şimdi olmazsa, sezon sonunda
Bologna’nın orta sahadaki yıldızı Tomas Locatelli için de olumlu adımlar atıldı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan İtalyan futbolcuyla süren görüşmelerin olumlu gittiği ancak Çizme ekibinin kiralama bedelini yüksek tuttuğu kaydedildi. Bu transfer için B planını belirleyen Cim Bom, şimdiden ön protokol yaparak, Locatelli’yi sezon sonunda renklerine bağlamayı düşünüyor.
ya hurriyet de inanmak istemedigim bi haberr okudum ze roberto ile munihte gorusmusler ze roberto ;haberim bile yok boyle i transferden demis insallah yalalndir
tolga.aras
27-01-05, 13:12
ze roberto deyil ze'si alsak yeter ama çok zor
'Galatasaray will Zé Roberto'
27.01.2005 Das Thema Schiedsrichter sorgt auch am Donnerstag für zahlreiche Schlagzeilen in den Gazetten. Gegenüber der Münchner Abendzeitung spricht sich Karl-Heinz Rummenigge für die Einführung eines Ehrenkodexes aus. „Alle bei uns im Verein, also Spieler, Trainer, Management, sollen sich daran halten. Und auch innerhalb des gesamten Profigeschäfts in Deutschland sollten alle Beteiligten, ob Spieler, Trainer, Funktionäre oder Schiedsrichter durch diesen Ehrenkodex verpflichtet werden, keine Wetten abzuschließen.“
Ein Wettverbot hält Rummenigge für nicht praktikabel. „Ein Verbot auf Wetten durchzusetzen ist generell nicht so einfach – erstens aus juristischer Sicht und zweitens, weil man ja nicht kontrollieren kann, ob jemand über Dritte dennoch Wetten platziert. Ergo möchten und können wir den Spielern nichts verbieten.“
Am kommenden Wochenende werden die Schiedsrichter besonders im Blickpunkt stehen. Uli Hoeneß verspricht den Unparteiischen im kicker daher „die totale Solidarität“. Auch Torsten Frings sagt. „Wir dürfen nicht jede zweifelhafte Entscheidung mit der aktuellen Entwicklung in Verbindung bringen. Sonst drehen alle durch und das wäre der Tod des Fußballs.“
Außerdem liest man im kicker ein neues Transfergerücht um Zé Roberto. „Der Brasilianer, der bei einer Vertragsverlängerung in München große Gehaltseinbußen hinnehmen müsste, steht nun auf der Wunschliste von Galatasaray Istanbul“, berichtet das Fußball-Fachmagazin. Galatasaray-Trainer Gheorghe Hagi erzählte dem kicker, dass Zé Roberto eine willkommene Hilfe im Titelkampf wäre.
Weiteres Thema in den Zeitungen ist das von Jürgen Klinsmann für Januar 2006 geplante Trainingslager der Nationalmannschaft. „Dieser Termin kann keinem Bundesliga-Trainer gefallen. Ich wüsste nicht, wer darüber glücklich ist“, sagte Felix Magath der AZ. Die tz meint dazu: „Michael Ballack erwartet die undankbare Aufgabe des Vermittlers!“
Bugünün Kicker'inden bir haber...
Parma Maniac
27-01-05, 13:50
Sovereign ne diyor orda onu da yazsan :D
Außerdem liest man im kicker ein neues Transfergerücht um Zé Roberto. „Der Brasilianer, der bei einer Vertragsverlängerung in München große Gehaltseinbußen hinnehmen müsste, steht nun auf der Wunschliste von Galatasaray Istanbul“, berichtet das Fußball-Fachmagazin. Galatasaray-Trainer Gheorghe Hagi erzählte dem kicker, dass Zé Roberto eine willkommene Hilfe im Titelkampf wäre.
Anladığım kadarıyla Kicker'de çıkan habere göre Ze Roberto'ya bir teklif de Galatasaray'dan gelmiş.Hagi'de eğer gelirse şampiyonluk yolunda çok büyük katkısı olur demiş.
Ayrıca Ze Roberto ile ilgili bir transfer dedikodusu var Kicker'de." Kontratı uzatması halinde Münih'te alacağı parada indirim yapmak zorunda olan Brezilyalı, GS'nin transfer listesinde bulunuyor", Futbol dergisine göre.
Galatasaray antrenörü Hagi Kicker'e Ze Roberto'nun şampiyonluk yarışında çok iyi bir yardım olacağını söyledi.
Bu haber birşeyi kanıtlamaz ancak en azından karşı taraftan da böyle bir haber alınması gerçekten böyle bir transfer için çalışıldığını gösteriyor.
Abi karşı taraftan haber almak iyi de, biz adamı bugün özel uçağa bindirip getiricez diye bekliyoruz adamlar hala transfer listesi falan diyor..
Locatelli icin topic acsak m iacaba :) zebeto´nun gelecegi yok...
Serkan1905
27-01-05, 14:32
Ayrıca Ze Roberto ile ilgili bir transfer dedikodusu var Kicker'de." Kontratı uzatması halinde Münih'te alacağı parada indirim yapmak zorunda olan Brezilyalı, GS'nin transfer listesinde bulunuyor", Futbol dergisine göre.
Galatasaray antrenörü Hagi Kicker'e Ze Roberto'nun şampiyonluk yarışında çok iyi bir yardım olacağını söyledi.
bizim basin ne kadar kolpaysa, kicker gazetesi ayni derecede.
merak ediyorum, hagi ne zaman kicker dergisinle röportaj yapti... ;)
iki gun once ze roerto ismini azimiza besmeleyle alirdik yaa bi aciklama yapti hagi transferler gelmeye basladii bu ozhan canaydin simdiye kadar neden elini cebine atmiyoduu kendisi MONOCOnun en cok vergi veren ilk 5 isminden biri :kizgin:
Lig tv dedikodusu / haberi (Hürriyet muhabiri Er kaynaklı): Avrupa'nın çok önemli bir manejeri Ze Roberto'y Beşiktaş'a önerdi. Beşiktaş'ın istediği anda oyuncunun Türkiye'ye gelebileceğini belirtti. Beşiktaş yönetimi Ze Roberto'yu gündemine aldı!
Bugun de gelmezse bence ümidi keselim artık..Yarın da Locatelli icin bekleriz; O da gelmezse yarın, transfere son verdik; Hakan Yakın'in yeterli oldugunu düsündük acıklaması gelir..Biz de umutlandıgımızla kalırız her zamanki gibi..
BJK de, Kleberson'u alsın; kızdırmasınlar kafamı.. :)
Şu topicin baslıgını gören tüm rakip takım taraftarları herhalde sırıtarak "daha cok beklersiniz" diyor olmalı. Ve haklılarda..
Bu transferin olacagı falan yok arkadaslar. Ben artık ümidimi kestim.. Yöneticilerimize kanarak daha fazla heveslenmeyelim artik.
Hayali bile güzeldi..
İşlerin planlandığı (ya da en azından gazetelerde yazıldığı) gibi gitmediği bir gerçek ancak yine de transferden ümidimi kesmedim.. Şu yukarıdaki bjk haberi bile olumlu benim açımdan çünkü transferin önündeki en büyük engel olarak Ze Robeto'nun Türkiye'ye gelmek istememesini görüyordum.. Halbuki söylendiği üzere uygun şartlar sağlandığı takdirde bjk'ye bile gelmeye razıymış adam, ki eşit öneriler sunulduğu takdirde hangi kulübü tercih edeceğini söylememe gerek yok sanırım..
www.internetspor.com a göre ze roberto bugun saat 16 .15 te istanbul a inecekti...Nerde bu yahu...Yöneticiler de bir açıklama yapmıyor...Fatih gokşen Hakan'ın transferinden sonra yarın sürpriz bi oyuncu transfer edeceğiz demişti..E hani Fatih bey???(!)
Ayni sitede locatelli nin de bugun geleceği yazıyor...Keşke yazmasaydım bu site desteksiz sallıyor :lol:
İşlerin planlandığı (ya da en azından gazetelerde yazıldığı) gibi gitmediği bir gerçek ancak yine de transferden ümidimi kesmedim.. Şu yukarıdaki bjk haberi bile olumlu benim açımdan çünkü transferin önündeki en büyük engel olarak Ze Robeto'nun Türkiye'ye gelmek istememesini görüyordum.. Halbuki söylendiği üzere uygun şartlar sağlandığı takdirde bjk'ye bile gelmeye razıymış adam, ki eşit öneriler sunulduğu takdirde hangi kulübü tercih edeceğini söylememe gerek yok sanırım..
Tabiki beşiktaşı tercih eder...
En azından maaşını alabilir...
Artık bu yaştan sonra onlar için takım isminin bir önemi olduğunu sanmıyorum.....
Tıpkı Van Hooijdonk gibi...Bir ara Gs Febe arasında böyle bi konu olmuştu...Hooijdonk da febeye gitmişti..
bjk ze roberto nun fiyatini yukseltiyor.. ze roberto nun turkiye ye gelecegi fakat hem gs hem bjk ile görüşücegi ögrenilmis
Gökşen, Ze Roberto için gitti..
Transfer atağına kalkan Galatasaray'da Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen, Bayern Munih'de oynayan Brezilya'lı Ze Roberto için özel uçakla Almanya'ya gitti..
Hakan Yakın'dan sonra Ze Roberto ve Locatelli'yi renklerine bağlamak için çaba sarfeden Galatasaray'da Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen, Ze Roberto'nun transferini bitirmek için özel uçakla Almanya'ya gitti.
Ayrıca Ze Roberto'nun transferinde son noktaya gelindiği de iddia edildi.
http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?haberid=100357
GÜRSOY: ''ZE ROBERTO VE LOCATELLİ GÜNDEMİMİZDE''
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, Konya yolculuğu öncesi Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, yabancı transferinde Ze Roberto ve Locatelli ile ilgili çalışmalarının son hızıyla sürdüğünü söyledi.
Transfer döneminin sona ereceği pazartesi gününe kadar her şeyin kesinleşmiş olacağını söyleyen Gürsoy, ''Transfer çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Ze Roberto ve Locatelli ile görüşmeler devam ediyor. Her ikisi de 48 saat içinde Türkiye'de olabilirler. Getirmek için elimizden geleni yapıyoruz'' dedi.
Ayrıca, daha önce gündemlerine aldıkları Ali Tandoğan ile yine görüşme halinde olduklarını yineleyen Gürsoy, iki yabancı transferi yapmaları halinde hangi oyuncunun gönderileceğinin sorulması üzerine de, esprili bir şekilde, ''Petre gidecektir herhalde'' cevabını verdi.
Tabi hepimizin ilk tercihi Ze Roberto ama Locatelli'ye baktım 2001/02 sezonu haricinde son 8-9 senedir ligin büyük bölümünde forma giymiş Udinese ve Bologna takımlarında.. Orta sahada tam o mevkide büyük eksikliğimiz olduğu düşünülürse bence Locatelli de çok ideal bir transfer olur..
Son gün pazartesiye kadar bu iki isimden biri bile gelse çok sevinicem ama gelene kadar epey ter dökücez belli oldu..
Resmi açıklama yapılmış yani hadi bakalım göreceğiz neler olacak ama bu tür oyuncuları gizli şekilde bitirmek lazım normalde.
Serkan1905
27-01-05, 23:35
Gökşen, Ze Roberto için gitti..
Transfer atağına kalkan Galatasaray'da Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen, Bayern Munih'de oynayan Brezilya'lı Ze Roberto için özel uçakla Almanya'ya gitti..
Hakan Yakın'dan sonra Ze Roberto ve Locatelli'yi renklerine bağlamak için çaba sarfeden Galatasaray'da Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen, Ze Roberto'nun transferini bitirmek için özel uçakla Almanya'ya gitti.
Ayrıca Ze Roberto'nun transferinde son noktaya gelindiği de iddia edildi.
http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?haberid=100357
haydi bakalim hayirlisi olsun. bu haber NTV de dogrulamisti...
kendimce, illa ze roberto olsun demiyorum. olursa süper olur. malum, parasiz pulsuz bi takimiz, avrupada da oynamiyoruz. yani kisacasi öyle fazla da bi cekici tarafimiz yok su an. buna ragmen bu adami getirebilirisek, ki bu adam dünyanin tartismasiz sayili oyuncularindan biri, epey bi "bal kaymak"olur, rakiplerimize de, tabiri caizse "kapak" olur.
aslina bakilirsa Locatelli, ki hic hatirlamiyorum bu adami, yeter diyorum. bu adam 8 senedir istikrarli bir sekilde, dünyanin en zor ligi olan italyan liginin orta halli bi takiminda oynuyorsa, vardir bir sey diyorum. yani bu kiyasi da, bizim ergün olsun, volkan vs. gibi oyunculara bakarak diyorum.
GALATASARAY’DA ERGUN GÜRSOY GÜNDEMDEKİ TRANSFERLER ZE ROBERTO VE LOCATELLİ HAKKINDA BEKLENEN AÇIKLAMAYI YAPTI!.. İKİ YILDIZ CİM-BOMLU OLACAK MI?.
27/1/2005 22:12
Ergun Gürsoy transferlere açıklık getirdi!..
Murat Yakın’ın transferinin ardından Brezilyalı Ze Roberto ve İtalyan Locatelli’yi gündemine alan Galatasaray’da Ergun Gürsoy bu iki ismin transfer döneminin biteceği Pazartesi gününe yetişeceğini söyledi...
Gürsoy, ''Transfer çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Ze Roberto ve Locatelli ile görüşmeler devam ediyor. Her ikisi de 48 saat içinde Türkiye'de olabilirler. Getirmek için elimizden geleni yapıyoruz'' dedi... Gürsoy bu iki ismin alınması halinde Petre’nin gideceğini söyledi...
ucankus <_<
az önce lig tv´de izledim ergun babayi...futbolcularin fiyati belli, anormal sartlar olmasa ,anlasabilirsek alacaz dedi..
Serkan1905
28-01-05, 00:52
anlasilan hepiniz ayni benim gibi bekliyonuz, her an flash bi haber düser diye..
bu ara Petre moskovaya gitmis diyene de bi haber okudum.. iyi de olurdu hani..
SON DAKİKA..PETRE SPARTAK MOSKOVA'DA!..
Galatasaray'ın Bursaspor ile karşılaştığı Türkiye Kupası maçında tribünlerin tepkisini çeken ve Hagi'nin de onayıyla göderilmek istenen Petre Rus ekibi Spartak Moskova ile anlaştı!.. İşte Detaylar..
Taraftarın tepkisinin ardından, Teknik Direktör Hagi'ninde gönderilmesine izin verdiği Petre Spartak Moskova ile anlaştı..
Petre'nin Rus ekibi ile kiralık olarak anlaştığı iddia edilirken, detaylı bilginin bu oyuncunun menajeri Becali tarafından yarın basına açıklanacağı öğrenildi..
TURKSPOR.NET
http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=3499
Ze Roberto tamam gibi
Brezilyalı oyuncunun eşi, "Çocuklarına okul bulununca" yumuşadı. G.Saray solak yıldızı bugün İstanbul'a getiriyor. Petre Moskova yolcusu.
İşlem tamam
Ze Roberto'nun transferine karşı çıkan eşi, iki çocuğuna okul bulunması ile yumuşadı Bugün ailece Türkiye'ye gelmesi beklenen Brezilyalılar, kesin yanıtlarını bildirecekler.
Hakan Yakın'ı renklerine bağlayan Galatasaray, B.Münih'in yıldızı Ze Roberto'nun transferini de bitirdi gibi. Dün İstanbul'da olması beklenilen oyuncunun, eşi İzabel'in çocukların eğitimini ileri sürerek Türkiye'ye gelmeye karşı çıkması üzerine transfer çıkmaza girmişti. Ancak dün Almanya'ya giden yöneticiler Fatih Gökşen ve Adnan Öztürk, Brezilyalılar'ı ikna etti.
TEFTİŞ YAPACAKLAR
GÖKŞEN ve Öztürk'ün, biri Kadıköy'de, diğeri Baltalimanı'nda olmak üzere İspanyolca eğitim veren iki okulun olduğunu ve çocukların burada eğitimlerini sürdürebileceğini söylemesi Ze Roberto'nun eşinin yumuşamasını sağladı. Bir aksilik olmazsa bugün İstanbul'a gelmesi beklenilen Ze Roberto ve ailesi, bu okulları gezerek son kararlarını yönetime iletecek.
YÜZDE 99 BİTTİ
BU transferle ilgili açıklama yapan Interfood Uluslararası Futbol Menajeri Şükrü Kaya, Ze Roberto işinin yüzde 99 bittiğini belirterek, "Sadece ufak ayrıntılar var, ancak önemli değil. Biz B.Münih Başkanı Beckenbauer, menajer Hoeness ve şube sorumlusu Rummenigge ile konuştuk ve problem kalmadı. Bu transfer, Galatasaray'a şimdiden hayırlı olsun'' dedi.
http://www.pasfotomac.com.tr/gal101.html
-----------------------------------------------------------------------------
eşini ikna etmisiz..hayirli olsun artik :)
Bu hürriyet'teki Ahmet İncel denen adam sinir etti beni iki gündür.. Önce Ze roberto'nun ağzından transferden haberim yok diye yazdı, bugün de teklif almadık başlıklı bir haberi var.. Ya bizim yönetimde ya da bu adamın haberlerinde bir gariplik var, çıkacak ortaya 3 gün sonra..
---------------------------------------------------------
G.Saray’dan teklif almadık
B.Münih Sözcüsü Hörwick ve Ze Roberto, sarı kırmızılı kulüple hiç görüşmediklerini açıkladılar. G.Saraylılar ise bu transfer için dün Almanya’ya gitti.
GALATASARAY’da, Bayern Münihli Ze Roberto’nun transferi bilmeceye dönüştü. Konu ile ilgili olarak Hürriyet’in sorularını yanıtlayan Ze Roberto, sarı kırmızılı kulüple hiçbir şekilde görüşmediğini belirterek, ‘Menajerimle görüşmüş olsalar dahi, haberim olurdu. Benim çocuklarım burada okula gidiyor. Yıllardır Almanya’dayım ve mutluyum. Rahatımı neden bozayım? Değil Galatasaray’a, hiçbir yere gitmiyorum’ diye konuştu.
Bayern Münih Basın Sözcüsü Markus Hörwick de, Ze Roberto için kendilerine herhangi bir teklif getirilmediğini vurgulayarak ‘Ze Roberto’nun sözleşmesi temmuz ayında bitecek. Ama kendisi saten satış listesinde bulunmuyor ki’ dedi.
Ze Roberto ve Bayern Münih Sözcüsü Hörwick’in bu sözlerine karşın, Galatasaray yöneticilerinden Fatih Gökşen ve Adnan Öztürk, Başkan Özhan Canaydın’ın talimatı üzerine, dün saat 15.30’da özel uçakla Almanya’ya gitti. Gökşen ve Öztürk’ün burada Bayern Münihli yöneticiler ve Brezilyalı futbolcuyla görüşeceği bildirildi.
Yani sırf şu Hürriyet'e kapak olsun diye bile istiyorum bu transferi..
Bu arada Turgay Kıran'a sordular; boyle boyle Ze Roberto bilgim yok diyor, Bayern gorusmedik diyor diye; O da dedi ki; Hakan Yakın'ın geldigi gün Hakan'ın teklif almadım acıklaması vardı bir gazetede (Sabah)..Dolayısıyla klupler ve oyuncular, son ana dek islerin profesyonel bir cercevede yürümesini istiyor ve dışarı bilgi vermek istemiyor..Bundan kaynaklanıyor dedi..
Ben de Locatelli ve ya Ze Roberto derken, ikisinin birden alınmak istendigini duyunca gaza geldim..Artık biri bitsin (Ki ben Locatelli'yi daha cok istiyorum nedense)..
Serkan1905
28-01-05, 13:00
http://www.fcbayern.t-com.de/de/aktuell/presse/2005/02868.php?fcb_sid=70b659f127934a07a8b72caf889fa278
ze roberto isi olmicak gibi. Bayernin resmi web sitesinde gazeteden alinti yapmislar. ve Höneßin böyle bir transferden haber olmadigini, ve robertonun kalacagini yazmislar.
adamlar resmi sitelerini niye yalan haber koysunlar ki..
olsun, en azindan Locatelli olur insaallah...
Aynı resmi sitede dün de Galatasaray'ın Ze Roberto'ya teklif yaptığını yazıyordu...
Orası gazetelerden alınan haberleri derliyor...
Yani Bayern'in resmi açıklamaları değil...
fatih gökşen almanyaya gitti. bugün yarın sözleşme imzalanılacak.Bu gece gelmesi sürpriz olmaz.
Ze Roberto tamam gibi
GÖKŞEN ve Öztürk'ün, biri Kadıköy'de, diğeri Baltalimanı'nda olmak üzere İspanyolca eğitim veren iki okulun olduğunu ve çocukların burada eğitimlerini sürdürebileceğini söylemesi Ze Roberto'nun eşinin yumuşamasını sağladı. Bir aksilik olmazsa bugün İstanbul'a gelmesi beklenilen Ze Roberto ve ailesi, bu okulları gezerek son kararlarını yönetime iletecek.
http://www.pasfotomac.com.tr/gal101.html
-----------------------------------------------------------------------------
eşini ikna etmisiz..hayirli olsun artik :)
Brezilyada dil portekizce değilmi ya? :karisik:
Son (ve ne yazık ki kesin) haber; gelmiyor..
Ewt Arkadaslar beklenen haber CNN Turk ten geldi...
Bayern mUnchen ve ze roberto yani ikisi birden bu transfere hayır demiş... ____Kadir Çetinçalı____
Ne yapalım kader...Artık Tomas Locatelli yi bekliyoruz....
Hayali bile güzeldi o zaman desenize..
Locatelli de gelmez simdi..
lig tv´de söylediler, locatelli transferi´de zormus...para´da anlasilamiyomus,cok istiyomus :(
plesan is coming ...
Mazhar Alanson'un dediği gibi:
"Benim hala umudum var,
İsayan etsem de istediğim kadar..."
En azından Pazartesi mesai saati sonuna kadar... :)
Serkan1905
28-01-05, 15:36
olsun ya.
Hakan Yakin da iyi bir transfer. bu takim sampiyon olacaksa, öyle ya da böyle yine olacaktir.
Hagiye güveniyorum...
ah ya...Keşke bu kadar fazla gaza gelmeseydim...Gelseydi çok güzel olurdu...
Yok yok ben artık locatelli yi de istemiyorum...Ze roberto kalitesinde olmalı eğer başka biri gelecekse. :(
Ben Locatelli'nin böyle bir tekliften haberdar oldugunu bile sanmiyorum. Belki Türk medyasindaki haberler dolayli yoldan kulagina ulasmis olabilir, daha ötesini zannetmiyorum. O yüzden pek umutlanmayalım derim..
FLAŞ!... ZE ROBERTO UZUN SÜREDİR TRANSFER GÖRÜŞMESİ YAPTIĞI GALATASARAY’A OLUMSUZ YANIT VERDİ?... NEDEN Mİ?...
28/1/2005 17:15
Ze Roberto’dan haber geldi!...
Galatasaray, ara transferin sona ermesine sayılı günler kala Ze Roberto transferinde başarılı olamadı, Locatelli için ise kulübü Bologna ile görüşmeler sürüyor...
Bayern Münih'te oynayan Brezilyalı Ze Roberto ile görüşmek için Almanya'ya giden Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen, futbolcunun eşini ikna edemedi...
Sarı-kırmızılılar transferi gerçekleştirmek için Brezilyalı Conceiçao'yu da devreye soktu ancak sonuç alamadı. Cimbom'un peşinden koştuğu bir başka isim, Bologna'lı Locatelli ile ise görüşmeler sürüyor. Ara transferin sona ereceği 31 Aralık tarihine kadar İtalyan oyuncunun Galatasaray'a gelip gelmeyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor...
Tamam Ze Roberto olmayabilir son derece normal ama hiç hikaye anlatmasınlar.. Böyle bir transfere kalkıştığımıza göre belli bir bütçe ayrılmış demektir.. Bu bütçenin de büyük bölümü transferin yatmasından dolayı kullanılmadığına göre; gerek o bölgedeki oyuncu kalitemizin düşük olmasından gerekse de Saidou ve Petre'nin ayrılmasından sonra kadro darlığı çekmemiz dolayısıyla, o mevkinin oyuncusu ve diğer transfer hedefimiz Locatelli mutlaka alınmalıdır.. En azından alın(a)mama sebebi maddiyat olmamalıdır..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to