Tüm Versiyonu Göster : Noluyoruz lan?! Youla resmen Galatasaray´da! Haldun GS TV de su an
Ray52Lewis
23-12-09, 19:51
http://tecrubem.net/wp-content/uploads/2009/09/sazanbaligi.jpg
Bu ne biliyor musunuz?
Sazan baligi...:D
Madem ki Youla söylentileri tavan yapmis, bir bomba patlatayim dedim...:D
Her transfer döneminin sazan topigi olur...
Hadi bakalim, atlayanlarin isimlerini alalim...:)
Topic de hemen kaydirilmasin lütfen...
yuhh ilk ben sazan oldum galiba hemen galatasaray.orga baktim
USAtaraftar
23-12-09, 19:56
Saka bir yana, yarim sezon icin olursa cok sevinirim. Nonda'yi bundan sonra sahada gormek dahi istemiyorum.
Namelessonegs
23-12-09, 19:56
Atladım :(..Yapmayın ya..Fakat gercek olabilir hehe :D
Kontrollü atladım. :D
Şöyle ki; forum anasayfada Youla resm... yazısını görür görmez resmi siteyi açtım. İçim biraz ferhladı, ssonra foruma dönüp GSTV'yi görünce hass dedim.:)
Şakası bile berbat yani. Hadi Kona az buçuk teknik bir adamdı, bir nebze kabullenebilecek bir transferdi.
Ray52Lewis
23-12-09, 20:07
Ehehehe...
Bu topic sayesinde GS.org hit rekoru kiracak bugün desenize...:D
:) başlığı okur okumaz; bu kadar rezillik olmaz, bırakıyorum ulan Galatasarayı dedim. :D neyse ucuz atlattık. nee youlası ya
edit: ben de fırsat kolluyormuşum yani bırakmak için. :)
Ray52Lewis
23-12-09, 20:09
Atladım :(..Yapmayın ya..Fakat gercek olabilir hehe :D
Engin, sen fazla maraton, internetspor gibi asparagas sitelerinde dolasiyorsun, seni cepte saymistim zaten...:D
Abicim yapmayin böyle sakalar yahu :)
Namelessonegs
23-12-09, 20:13
Engin, sen fazla maraton, internetspor gibi asparagas sitelerinde dolasiyorsun, seni cepte saymistim zaten.
:D..Hocam bazen istemedigimiz haberler dogru da cıkabiliyor ama :)..Lincoln kacacak derlerken, hepimiz basına soverken,kacmıstı adam..Bilgi iyidir :)
USAtaraftar
23-12-09, 20:14
Engin, sen fazla maraton, internetspor gibi asparagas sitelerinde dolasiyorsun, seni cepte saymistim zaten...:D
Hocam onlar degil de onun asil kaynagi turkspor. hala sitenin sahibi oldugundan supheleniyorum :)
Namelessonegs
23-12-09, 20:16
Valla ben Turkspor'u ilk defa bu forumda ogrendim..Hatta, Yasin'in referansını verebilirim :D
Adamlara yalancı,sallamasyon dediniz, Keita ve Elano dahil her transferi yazdılar :)
( Tutmayanlarda var elbet ama Bild gazetesi bile tutturamaz her zaman:)..Bilgi paylasmayalımda,imza atılınca mı yazalım illa? )
GSoldier1905
23-12-09, 20:26
Atladım bende.Şaşırmadım desem yalan olur.
Valla ben de bütün gün Youla söylentisinin ayyuka çıktığı bir ortamda atlamak zorunda kaldım:D Şu ligde herhalde en az ihtiyacımız olan adam youla'dır...
M.Yasin Cakmak
23-12-09, 20:40
Direk atladim, bravo :).
Ama bu bolumda hic sevmem boyle muhabbetleri, Hertelden'e ucar bu baslik.
Bu sazandan sonra bir bakiyorsunuz ikinci devrede gercekten youlayi almislar . Youla? Yok o zaman Tanker Nondaya bile ragziyim.
ahahaha amazon sazan'ı mı bu, geçen belgeselde izledim hayvan gibi oluyor bunlar :)
Zaten hayvanlar:lol:
Neyse ben yemedim. Bir hatun vardi ona girmek icin baktim:)
Namelessonegs
23-12-09, 22:32
Valla su sazanı gorunce, adamın piranha olası geliyor :)
1 Nisan'a kadar bekleyemediniz mi? :D
oha sazan o muymuş lan. hiç düşündüğüm gibi değil :D
Valla her teldende görmek nasip olunca başlığı dedim heralde sazan topici bu :D
Yemedim yani :D
Kontrollü atladım. :D
...........
Ben kontrolsüz atladım:D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to