Tüm Versiyonu Göster : istanbuldakiler kimler?
FEARLESS KNIGHT
24-01-05, 15:04
ya bu foruma yeni geldim..
istanbulda olup maclara gıden kım mnerak edıom..ve bı onerım var..
bu bursa macından sonra basın taraftar ile hagıuyı karsı karsıya getırecek..yazacak ta yazacak..
onlara karsı samıyendekı ılk macta herkes maca gelmeli ve en guclu bis ekılde I LOVE YOU HAGI diye 90 dakka bagırmalıyız
Hosgeldin Sabri.. Özletmissin kendini..
Basın basın diyip duruyoruz ama aylardır basına malzeme vermek icinde elimizden geleni yapiyoruz. Her kafadan ayrı bir ses cıkar oldu. Hakan Şükür konuşur, Ümit Karan konuşur, yöneticiler ayrı telden çalarlar.. Tam bir düzensizlik hakim..
Bence haftaya Konya deplasmanından galip dönersek ASY'deki Antep macında barış saglanır. Tribün takımı ve Hagi'yi bagrına basar.. Konya macında aksi bir sonucu düşünmek bile istemiyorum.. Keşke güclü bir başkanımız olsaydıda şu kaosa el koyup otoriteyi saglasaydi :(.
FEARLESS KNIGHT
24-01-05, 15:26
fatih terime sahip cıktıımız gibi hagi ye de sahıp cıkmalıyız..
butun mac ı love y hagı... diye babırmak ne kada guzel olur.bnasın got olur...
fatih terime sahip cıktıımız gibi hagi ye de sahıp cıkmalıyız..
butun mac ı love y hagı... diye babırmak ne kada guzel olur.bnasın got olur...
ergun gursoy izin vermez
FEARLESS KNIGHT
24-01-05, 15:47
O İZİN VERMEZ..BU İZİN VERMEZ...
artık kayıtsız kosulsuz sadece gs icin bagırmanın zamanı geldi..
ultras felsefesi bagımsız degıl mı..
yöneticiden bana ne..
takıma.....topcuya bagırırm..
tamamda duyduklarimiz kadariyla yönetimin parali adamlari var tribünlerde,bagiranlari susturuyorlarmis
daha demin yonetim - hagi toplantısı sırasında oraya gelip hagi lehinde bagırmaya gelen taraftarı 4-5 kişi gelir dalasıp susturmuslar.
ben bunları duyarken utanıyorum acaba bu işleri yaptıranlar acizliklerinden utanmıyolarmı??
Serkan1905
24-01-05, 22:34
daha demin yonetim - hagi toplantısı sırasında oraya gelip hagi lehinde bagırmaya gelen taraftarı 4-5 kişi gelir dalasıp susturmuslar.
ben bunları duyarken utanıyorum acaba bu işleri yaptıranlar acizliklerinden utanmıyolarmı??
ulan iyicine mafya olduk... :uzgun2:
Valla durduk yerde de medyaya malzeme vermenin bir anlamı yok diye düşünüyorum.. Belki de bu sene kaderimizi çizecek bir toplantı yapılıyor, sırf şov amaçlı toplanıp ortalığı iyice karıştırmanın ne gereği var..
Parma Maniac
24-01-05, 23:21
Sabri kardeşim hoşgelmişsin.. özledik yahu.. :)
UmBeRtO GS
26-01-05, 02:46
Fearless Knight ;)
Bogaziçili Aslan :)
Hoşgeldin
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to