PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hagi'den basın toplantısı

Sheva
24-01-05, 12:46
Şu an NTV'de canlı yayında.. Taraftar ve transferle ilgili sitemkar açıklamalar yapıyor, üzücü..

Sheva
24-01-05, 12:53
Bu iş bitmiştir, çok üzücü..

Bir efsana daha harcanmış oldu :(

Sovereign
24-01-05, 12:54
Yönetime sallıyor Hagi(Ergun Gürsoy'a tabi)

Petre neden 3 ay oynatılmadı diye kimse sormadı diyor...

Sovereign
24-01-05, 12:55
Ayrılmayacağım dedi.

Bazıları istemiyor ama onlara bu fırsatı vermeyeceğim dedi...

Tabi görevden alınmazsa...

LuisFigo
24-01-05, 12:56
hagi bugun ynalis birsey yaparsa ,bedelini cok agir öder..sakin olmali...

Sheva
24-01-05, 13:06
Galatasaray gibi bir takımda kimin oynatılıp kimin oynatılmayacağına yöneticiler karışmamalıdır dedi (sene başından beri süregelen Saidou olayı ile ilgili olarak)

Gerek bu konuda, gerekse taraftarların tepkisi ile ilgili olarak direk Ergun Gürsoy'u hedef gösterdi.. Ayrıca para yok ve para almayan oyuncularla elde ettiğimiz başarılar alkışlanacağına yuhalanıyoruz dedi..

Ergun Gürsoy bu lafları yer yutarsa belki ortam biraz durulur ancak pek mümkün değil açıkçası.. Ya cevap verecek ortalık iyice karışacak, ya istifa edecek ya da Hagi'yi görevden alacaklar.. Bugünden sonra bu olayı hasarsız atlatmamız mümkün değil ne yazık ki..

LuisFigo
24-01-05, 13:07
her mevki´ye 3´er isim verdim diyor hagi,bunlardan 1 ´er tane alin demis yönetime....

LuisFigo
24-01-05, 13:08
inceldigi yerden kopsun,kimin kellesi ucacaksa bugun yapsinlar,uzatmasinlar bu olayi !

LuisFigo
24-01-05, 13:17
eger rumen futbolcu istemeyen bir babayigit varsa,ciksin acik acik söylesin diyor,kari gibi konusmasinlar

24-01-05, 13:20
Yazık durum nerelere geldi.

LuisFigo
24-01-05, 13:21
bazi futbolcularim bu sezon hic para alamadilar dedi.... maalesef hagi biraz abartmaya basladi,yönetim bunun altinda kalmaz

LuisFigo
24-01-05, 13:22
hagi: "BENI ANCAK ALINAN SONUCLAR KOVABILIR " !!!!!!!!

ohaaaaaaa diyorum..... resmen meydan okudu

LuisFigo
24-01-05, 13:26
artik rumen kalmayacak ,petre´de ayrilabilir, en son´da ben giderim dedi

24-01-05, 13:27
Romen değil bu arada Figo rumen romen Romalı demek.

LuisFigo
24-01-05, 13:29
Romen değil bu arada Figo rumen romen Romalı demek. :D ok düzelttim,

LuisFigo
24-01-05, 13:34
Hagi yönetimi topa tuttu

George Hagi'den zehir zemberek açıklamalar. Basın toplantısı düzenleyen Hagi, Petre için bazı yöneticileri suçladı. Hagi, "artık bardak taşmaya başladı" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hagi bugün Florya'da bir basın toplantısı düzenleyerek şok iddialar ortaya attı. Hagi, Bursaspor maçında tribünlerden yükselen Petre karşıtı sloganların arkasında yönetimden bazı isimlerin bulunduğunu öne sürdü.

Ayrılmak istemiyorum ama bardak taşmaya başladı diyen Hagi kısıtlı imkanlarla çalıştıklarını iddia etti.

Hagi, Galatasaray gündemine bomba gibi düşen basın toplantısında, tribünlerden gelen tezahüratların yönetim içinden manipüle edildiğini iddia etti.

Hagi, yönetim içinde bazı isimlerin kendisine "Bu takımda Rumen futbolcu görmek istemiyoruz" dediklerini söyleyerek, "Ancak benim de Rumen olduğumu unuttular" diye konuştu.

Başarı durumunda herkesin öne çıkmaya çalıştığını ancak başarısızlığın kendisine yüklendiğini söyleyen Hagi, bacaklarıma tekme atıldığımı hissediyorum" dedi.

İstifa etmeyi düşünmediğini de vurgulayan Hagi, "Ben buraya kariyerim sayesinde getirildim. Gelirken bir görevi tamamlamak için geldim. Sonuna kadar mücadele edeceğim. Bu takım ligin transfere en az para harcayan takımıdır. Bu takımın futbolcuları paralarını alamıyor. Bu şartlar altında mücadele ediyoruz" dedi.

Sheva
24-01-05, 13:57
Hagi ayrıca yöneticilerin takımda bir daha Rumen futbolcu görmek istemediklerini söyledi, bu Plesan'ı da kapsıyordur heralde..

FEARLESS KNIGHT
24-01-05, 14:44
İ..E BASIN YAPIO HERSEYI...
toplantıyı canlı yayıonladıular..hagi istifa etmıycem deyınce yayını kestıler..

alayına isyan..inadina ultrAslan...

LuisFigo
24-01-05, 14:53
İ..E BASIN YAPIO HERSEYI...
toplantıyı canlı yayıonladıular..hagi istifa etmıycem deyınce yayını kestıler..

alayına isyan..inadina ultrAslan...

yok öyle bisey abicim,lig tv sonuna kadar yayinladi.... sen özet görüntüleri fln izlemissindir...

24-01-05, 14:56
Lig Tv izlememiştir muhtemelen Figo herkeste LigTv yok sonuçta :)

FEARLESS KNIGHT
24-01-05, 14:57
ntv hemen kesti...
bu isi uzatan kım..
taraftarı-hagiye karsı gaza getıren kım...

LuisFigo
24-01-05, 14:59
hmm..ntv´yi bilmyiodum,haklisin o zaman

Sovereign
24-01-05, 16:21
I. RUMEN İSYANI !..

Galatasaray Teknik Direktörü Hagi, "Bazıları başarılı olmamı istemiyor" derken, yönetimin Rumen oyuncu istemediğini ama kendisinin de Rumen olduğunu unuttuklarını ve "kukla" olmadığını söyledi.. Rumen hoca, basın önünde alacak konularını da açtı..

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Türkiye Kupası 3. kademesinde Bursaspor ile İzmit İsmetpaşa Stadı'nda yaptıkları maç sırasında tribünlerden Petre aleyhine ve Ümit ile Saidou'nun lehine tezahürat yapılmasını, içeriden manipülasyon olarak niteledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrası bir basın toplantısı düzenleyen Gheorghe Hagi, konuşması öncesi neşeli hareketleriyle dikkat çekerken, toplantının başlamasından itibaren de oldukça sert açıklamalarda bulundu.

Bursaspor maçı sonrası yaşanan olaylar nedeniyle çok sinirlendiğini ve oyuncularıyla da konuşup basın toplantısını bugüne aldığını anlatan Rumen çalıştırıcı, ''Çünkü sıcağı sıcağına birşeyler söylemek istemedim. O anda farklı şeyler söyleyebilirdim. Maçtan sonra çok kızgındım. Normal olmayan şeylerle karşılaştık. Aleyhte tezahüratlar 70. dakikadan sonra başladı. Bu tezahüratlar takıma zarar verdi ve oyunu etkiledi. O dakikadan sonra da iyi oynayamadık. Kaybedebilirdik de. Çok çirkin bir durumdu'' dedi.

Galatasaray'ın gerçek taraftarlarıyla kesinlikle sorun yaşamadıklarını belirten Hagi, ''Gerçek taraftarlarımızla aramızda hiçbir sorun yok. İçeriden bir manipülasyon yapıldığını düşünüyorum. Takımın başarısı etkilenmek isteniyor. Bursaspor maçındaki taraftarlar tuzağa düşmüşler. Onları çocuk olarak görüyorum. Gerçek taraftarımızın takımdaki problemleri bilmesi gerekiyor. Bazı oyuncularımız için manipülasyon yapıldı. Olanlar Galatasaray'a kötülüktür. Bunlar, oyunculara takıma ve çalışmalara karşı saygısızlıktır. Arkasındakilerle ilgili de deliller olduğunu düşünüyorum'' diye konuştu.

-''ARTIK RUMEN OYUNCU İSTEMİYORUZ" DENDİ''-

Hagi, sarı-kırmızılı kulüpte Petre'nin hedef tahtası durumuna getirildiğine dikkati çekerek, ''Yöneticiler tarafından açıkça yüzüme, (Galatasaray'da artık Rumen oyuncu istemiyoruz) dendi. Sanırım benim de Rumen olduğumu unuttular. Bu bakımdan çok üzgünüm. Bunu söyleyen birkaç yönetici. Kendilerinden de öğrenebilirsiniz. Bundan önce Galatasaray'a birçok Rumen oyuncu getirildi ve hoca da ben değildim. O zaman ben de (neden o zaman alınabiliyordu da şimdi alınamıyor) dedim. Bunu anlamakta güçlük çekiyorum. (Hagi yine Rumenleri getirmek istiyor) diyorlar. Benim oynadığım dönemde önerdiğim Rumen oyuncular kötü müydü? Eğer Rumen istemiyorlarsa çıkıp herkesin önünde söylesinler. Artık takımda Rumen oyuncu olmayacak. Petre de gidebilir. 'Son Mohikan' ben kalacağım'' derken, yöneticilerin Plesan'ı alabilecekleri yönünde açıklamalarının hatırlatılması üzerine ise, ''O halde ne yapacaklarını yöneticilere sorun'' yanıtını verdi.

-''PETRE'NİN OYNATILMASI İSTENMEDİ''-

Rumen teknik adam, Petre'nin ilk yarıda yönetimin isteği üzerine forma şansı bulamadığını söyledi.

Sezon öncesi kulüp başkanı Özhan Canaydın ile konuştuğunu ve Petre'nin kalmasını istediğini hatırlatan Hagi, ''Hazırlık maçlarında ve ligin ilk 3 haftasında oynadı. Daha sonra ise 3 ay oynamayınca kimse sormadı neden diye'' dedi.

Bir basın mensubunun, ''Yönetimin istemediğini herkes biliyor'' sözleri üzerine Türkçe olarak, ''O zaman neden yazmadın'' diyen Hagi, karşı çıkıp çıkmadığının sorulması üzerine, ''O zaman benim ceketimi alıp gitmem gerekirdi. Ama ben Galatasaray'a gitmek için gelmedim. Galatasaray gibi bir kulüpte kimin oynayıp kimin oynamayacağının dışardan söylenmesi doğru değil. Çünkü bu, teknik heyetin sorumluluğu. O zaman anlayış gösterdim ama bardak taşmaya başladı'' diye konuştu.

-''SÖZLEŞMEM BİTENE DEK BURADAYIM''-

Hagi, görevinden istifa etmeyi düşünüp düşünmediğin sorulması üzerine, şöyle konuştu:
''Ben, sözleşmemin sonuna dek buradayım. Galatasaray'a geri dönmek için gelmedim. Bazıları istiyordu ama onlara bu yanıtı vermeyeceğim. Galatasaray'ı çok seviyorum. 5 yıl burada güzel günler yaşadım. Yalnızca iyi çalışmam için rahat bırakılmak ve polemik yaratılmamasını istiyorum. Parasız bir dönem içinde neler yaptığıma herkes baksın ve beni ona göre değerlendirsin. Hagi'yi takımın başına getirdiklerinde kukla olarak oynatabileceklerini mi düşünüyorlardı. Böyle birşey olamaz. Galatasaray'ın alacağı sonuçlardan ben sorumlu olduğuma göre, teknik kararları ben almalıyım.''

-''BAŞARILI OLMAMI BAZILARI İSTEMİYOR-''

Bursaspor maçında takımda oynayan oyuncuların aleyhine, giden oyuncuların ise lehine tezahürat yapılmasını farklı algıladığını kaydeden Hagi, şunları söyledi:
''Sanırım, takımın ve benim başarılı olmam bazılarının işine gelmiyor. Bana arkadan tekme atılmak isteniyor. Benim yönetimle hiçbir sorunum yok. Teknik bakımdan düşüncelerimi söyledim. Sezon başında bir stratejim vardı, ikinci yarı için de yeni bir stratejim var. Ben, yönetime yalnızca önerilerde bulunuyorum. Yapılıp yapılmaması benim elimde değil. Ben Galatasaray'a adımla, kariyerimle geldim. Güzel şeyler oldugunda ortaya çıkılıp, sıkıntılı durumlarda ise herşeyin benim üzerime atılması doğru değil. Tüm polemiklere ismimin karıştırılmasından hoşlanmıyorum. Polemiklerin içinde hep ben yer alıyorum. Oynattıklarım veya oynatmadıklarımla ilgili yazılar yazılıyor. Tüm kararlarım tekniktir ve doğrudur.''

-''OYUNCULARIMIN ALACAKLARI ÖDENSİN''-

Hagi, Galatasaray'da oyunculara, sezon başından beri çok az ödeme yapıldığını, hatta bazı oyuncuların ise hiç para alamadıklarını kaydetti.

Kendisini en mutlu edecek durumun oyuncuların mali sorunlarının çözülmesi olduğuna dikkati çeken Hagi, şöyle devam etti:
''Hiç kimse oyuncular için durumun kolay olduğunu düşünmesin. Futbolculaımızın da kendi sorunları var. 6 aydır çalışıyorlar ve alacakları var. Galatasaray için çalışan, herşeylerini veren oyuncular. Bu bakımdan çok üzülüyorum. Çirkin olaylar yaşanıyor. Ama kulüpte para yok. Bu durumda biz bir başarı yakaladık. İkinci yarıya da iyi hazırlandık. Ama daha hiç para alamamış oyuncularım var bu sezon. Beni en mutlu edecek şey, oyuncularımın mutlu edilmesi ve alacaklarının ödenmesi olur. Bursaspor maçı sonrası soyunma odasında gördüklerimin kolay olduğunumu sanıyorsunuz. Yaşananlardan sonra onlara ne söyleyebilirim, takımı nasıl bir arada tutabilirim. Futbolcularım görevlerini yapmışlardır.''

Son olarak kendi alacakların sorulması üzerine, ''Benim de durumum oyuncularla aynı. Fazla bir ödeme alamadım. Ancak anlayışla karşılıyorum. Burada kalmak istiyorum ve tek bildiğim yarın sabah antrenmanımızın olduğu. Eğer ayrılmak isteseydim, Romanya Milli Takımı'nın önerisini kabul ederdim. Galatasaray'ın başında olmak benim için büyük bir onur ve bazı şeylerin tabii ki düzelmesi gerekir'' diye konuştu.

ÖNDER RB
24-01-05, 16:22
dinlemedim ama zannedersem kadir çetinçalının ifadelerini basının karşısında da söylemiş.

evet sevgili korcan şimdi fikrini alayım istifa edecek adam soyunma odasında futbolcusuna anlatmayacak mı demiştin. ben de onu diyordum zaten istifa etmezse yollayın diye. şimdi çıktı galatasaray yönetimine meydan okudu. ne düşünüyorsun bu da mı normal?

Sovereign
24-01-05, 16:31
Hagi çok açık bir seçim istemiştir başkandan...

Ya beni kov,ya da benim arkamdan dolaplar çaviren Ergun Gürsoy'u...

Şimdi düşününce ulan bu kadar komployu acaba hem E.Gürsoy'u hem de Hagi'yi ezelden beri saf dışı etmeye çalışan Ö.Canaydın mı tezgahladı?

Baksanıza o günkü olaydan beri ne ses verdi ne açıklama yaptı?

ÖNDER RB
24-01-05, 16:35
sovereign dediğin gibi bir tezgah bile yapmış olsa çıksın bu tezgaha düşen ikisini de kovsun o koltuğun şerefi için.

bizi yeterince yerin dibine soktu bari müsebbibi kendi bile olsa gerekeni galatasaray başkanlık koltuğuna yakışanı yapsın bir sefer.

korcank
24-01-05, 16:38
Ben de izlemedim Önder, şimdi bölük pörçük okuyarak anlamaya çalışıyorum söylediklerini. Eğer bir yukarıdaki mesajda yazılanlar kadarsa söyledikleri, (ilk izlenim olarak) her satırının doğru olduğunu düşünüyorum. Hiç bir yerinde 'densizlik' göremiyorum.

'Normal' mi diye soruyorsun? Değil! Anormallik Hagi'nin söylediklerinde değil fakat. Bu koşulları oluşturan yönetimde. Bir Teknik Direktör, her şeyden önce oyuncusunun yanında olmalıdır. Öyle, bel altından 'kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla' taktikleri ile; iki yüzlüce hatta kahpece Galatasaray'ın tarihinde olmadığı biçimde tribün maşa edilmişse; adam olan insanın bu tepkiyi, kıvırmadan, saman altından su yürütmeye kalkmadan vermesi gerekirdi. Ve Hagi bunu yapmış.

Neyse, şu basın toplantısını elbette bir kanalda yeniden bulur, izlerim. İlk andaki düşüncelerim ise yazdığım gibidir ve hala Hagi'nin söylediklerinde seni rahatsız edenin ne olduğunu, ciddden anlayamıyorum.

Sheva
24-01-05, 16:40
Kısaca araya girip, seyredemeyenlerin akşam mutlaka bir kanalda yakalamalarını ve Hagi'nin ses tonuna ve genel tavrına dikkat etmelerini tavsiye ederim.. Açıklamaların anlamı bir kat daha artacaktır..

24-01-05, 16:41
Yok mu şunu capture eden yahu?

ÖNDER RB
24-01-05, 16:42
Gerek bu konuda, gerekse taraftarların tepkisi ile ilgili olarak direk Ergun Gürsoy'u hedef gösterdi.. Ayrıca para yok ve para almayan oyuncularla elde ettiğimiz başarılar alkışlanacağına yuhalanıyoruz dedi..

korcan o yazıyı ben de şimdi okudum. benim yorumum daha önce bizim arkadaşların özellikle doğanayın bu yazdığının değerlendirmesiydi

Sheva
24-01-05, 16:48
Bir dakika bir dakika, aynen yukarıda yazılan şekilde konuşmuştur, kesinlikle bir yanlış anlaşılma yoktur..

Sheva
24-01-05, 16:51
Haber kaynağı objektif olmak adına bu şekilde yazmamış olabilir ancak Hagi gerek Saidou olayında, gerekse taraftar konusunda 'içeriden manipulasyon var' diyerek direk Ergun Gürsoy'u kasdetti.. Bunun hiç lamı cimi yok..

ÖNDER RB
24-01-05, 16:52
hangi yukarıda yazılan doğanay senin yazdığın mı detaylı röportajın yazıldığı mı.

detaylı yazıda çok kurcalamazsan ergun gürsoy iması bile yok.

Sheva
24-01-05, 16:57
Önder abi eve gidince detaylı yazıcam bütün toplantıyı ancak taraftar ve saidou konusunda Ergun Gürsoy'u ima etmedi demek aptallık olur şimdilik o kadar söylüyorum (çok bariz doneler var)

Akşam izleyebilirseniz herkes görecektir..

ScHenKaL
24-01-05, 16:57
yok yok hagi de gözümden düştü...tüm medyanın önunde rezil etti bizi...hagi nin inadı olmasaydı şimdi çok farklı olurdu..

chivu
24-01-05, 16:58
HAgi bu satranç oyununda hamlesini yapmıştır ve yönetimi de fena halde köşeye sıkıştırmıştır. Fakat yönetim şimdi onu kovarsa "demek anlattıkları doğruymuş ki kovdular" düşüncesi oluşup yönetim daha da tepki çekecektir. Bu nedenle de yönetimin tribün hamlesine karşı Hagi daha zeki olduğunu gösterid.Ha galatasaray satranç oynanacak yer midir? HAYIR! O halde ip inceldiği yerden kopmalı ikisi birden(hagi ve yönetim) bu seneyi kaybetme pahasına gitmelidir. Zira bu kadar gerginlik bu seneki 2. lik için geleceği tehlikeye atacaktır...

cozker
24-01-05, 17:05
Ayrıca eger biraz hafızaları zorlarsanız sezon başlamadan evel Ergün Gürsoy'un "Bir daha asla Rumen futbolcu transfer edilmeyecek" demecini hatırlayabilirsiniz.. Bu lafı sadece Hagi'nin yüzüne karsı degil medyanın önünde söylemişti zaten..

korcank
24-01-05, 17:06
Resmi siteye göre Hagi basın toplantısı falan düzenlemedi. Burada, telefon başında, mailing listlerde yazışan - konuşan, bir haber almak için çırpınan bütün Galatasaray'lılar var olmayan bir hayalin peşinde zaman öldürüyor!

YK Seçimlerinde her adaya eşit yer veren 'demokratik' sitemiz (benzetme başkalarına aittir, keşke akıl edip ilk ben yazsaydım) PRAVDA olmuş.

Çirkinlik, rezalet, acz; bütün bünyeye hızla yayılıyor. Kirlenmeyen hiç bir temiz nokta kalmıyor.

korcank
24-01-05, 17:10
Bir de şu metin var:

FLAŞ... FLAŞ... HAGİ'DEN YÖNETİME BOMBARDIMAN - Açıklamaların tam metni - Not: resmi site sansurledi, basın toplantısını duyuran haberi bile kaldırmıslar - ortam gelişmelere gebe !

Galatasaray teknik direktörü Hagi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde
düzenlediği basın toplantısında şok açıklamalar yaptı. İşte Hagi'nin açıklamaları; "Maç esnasında yapılan tezahuratlar nedeniyle takım son 20 dakika
sahada yoktu. biz Bursaspor'a elenebilirdik. Bu bakımdan taraftarın tepkisi çirkin oldu.
Bu olaylarla ilgili benim gerçek taraftarlarımızla bir sorunumuz yoktur.
Bu tezahuratları yapanlar tuzağa düşmüştür. Gerçek taraftarlarımız
takımdaki gerçek sorunları bilmek istiyor, bu yüzden basına açıklama yapıyorum.
Sahaya çıkanlar alkışlanmalıydı. Çünkü bu insanlar Galatasaray renkleri için mücadele ediyorlar.
Oyuncularımın kendi problemleri var. Bu problemleri herkes biliyordur. Hemen
hemen 6 aydan bu yana çalışıyorlar ve alacakları var. Bunlar Galatasaray için
büyük özveriyle çalışan insanlardır. Bu tezahuratları yapan çocuklar
Galatasaray'ın başarısını istemeyen bazı insanlar tarafından yönlendirilmiştir.
İçerden biri olarak değerlendiriyorum çünkü Petre'yi hedef gösteriyorlar.
Bazı yöneticiler açıkca şunu söyledi, "Bu takımda Rumen oyuncu görmek istemiyoruz". Herhalde
benim de Rumen olduğumu unutuyorlar. Bunu söyleyen birkaç yönetici. Bunu onlara da sorabilirsiniz.
Ben gelmeden önce birçok Rumen oyuncu yer aldı. Bana göre bu takıma Rumen oyuncular birçok katkıda bulundu.
Benim anlamadığım takımda bulunmayan bazı oyuncular için tezahurat yapılması şaşırtıcı.
Bana bazı tekmeler atılmaya çalışılıyor. Ben her türlü sorumluluğu üzerime alıyorum.
Beim yöneticilerle hiçbir sorunum yok. Teknik açıdan gerekli açıklamaları yaptım kendilerine. Ben bazı
stratejiler belirledim. Beni Galatasaray'ın başına kariyerim ve ismim getirdi. Beni buraya Ergun Gürsoy getirmedi.
Güzel şeylerde onlar önplana geçiyor, kötü şeylerde beni hedef gösteriyor.
Yöneticilerle her zaman görüüşüyorum. Yönetim bilmeden hiç bir adım atamam. Bütün değerlendirmeleri yönetime yaparım.
Teknik olarak takım iyi yolda. Hazırlıklarımız iyi gidiyor. Taraftarlarımız gerçekleri bilmeli; gerçek şu; takımda para yok.
Şu ana kadar para sıkıntısı çektik. Bazı futbolcularımız sezon başından bu yana para almıyor. Ben futbolcularımı çok başarılı buluyorum.
Bursaspor maçında tribünleri kim bağırttıysa bizlere büyük saygısızlık yaptı. Bunun da delilleri var.
Petre ciddi bir oyuncu. Teknik açıdan çok yönlü bir oyuncu. 3 ay kayboldu kimse bunu yazmadı. Neden kayboldu?
(Bu esnada basın mensupları neden diye sordular. Hagi Türkçe olarak 'Neden yazmadınız' diye sordu)
Ben aslında Ağustos ayında gitmeliydim. Ağustos'ta bazı garip şeyler yaşandı. Ama Romanya'da bir atasözü vardır; '
Bardak taşmaya başladı' diye. Ben ayrılmayı düşünmüyorum. Ben sözleşmemin sonuna kadar çalışmam gerekiyor. Bazıları
benim ayrılmamı istiyordur ama ben onlara bu sevinci yaşatmayacağım.
Bütün bu konuları yöneticilerimiz biliyor. Yaptığım herşeyi tek başına yapamam. Her kötülük yaşandığında herşeyin
benim üzerime atılmasına analam veremiyorum. Ben Galatasaray'ı çok seviyorum. Ben sadece başarılı olmak için sadece
rahat çalışmak istiyorum. Sahada oyuncularımız mücadele ediıyor. O sırada taraftarlar sahada olmayanlar için tezahurat yapıyor.
Ben oyuncularımla birlik beraberlik içindeyiz. Ben sadece teknik olarak konuşuyorum. Takımla ilgili böylesine şeyler
yaşandığı için bunları paylaşmak istiyorum. Bir gazete benim için 'Kral' diye yazdı. siz parasız kral gördünüz mü?
Ben sadece takımımla ilgilenmek arzusundayım. Ben yöneticileri teklifte bulunuyorum; bundan sonra ne yaparlar bilmiyorum.
Transfer için 3 alternatif isim verdim. Ben teknik olarak bu 3 ismi verdim ve takımın teknik direktörü olarak bekliyorum.
Teknik açıdan şunu değerlendiriyorum; 9 numara olarak Necati ve Hakan şükür var. Ümit burada yedek kalacaksa gitsin başka bir takımda oynasın.
Petre hem orta saha hem de defans oynayabiliyor. Conceiçao ve Saidou da olunca ben yabancı kontenjanı için Saidou'nun gönderilmesini istedim.
Ben doğru yapmaya çalışıyorum. Ben tekrar ediyorum sadece destek istiyorum. Beni bu takıma kukla amacıyla getirdilerse yanılıyorlar.
Hagi hiçbir zaman kukla olmaz. Benim sorunum teknik direktörün sorumlulukları dahilindedir. Yöneticilerin de kendilerine göre sorumlulukları var.
Mesela tüm futbolcularla ilgili teknik bilgileri değerlendiriyorum. bu işi ben yapıyorum. Sportif direktörümüz istifa etti. Ligin ikinci yarısı başladı
hala stortif direktörümüz yok. Nerede sportif direktör? Sizler beni tanıyorsunuz ben bu ekibe inanıyorum. En büyüğünden en küçüğümüze kadar bir takım olduk.
Takım hakkında sürekli spekülasyonlar yapıldı. Rumen oyuncular istenmiyorsa çıkıp açıklama yapsın.
Hem Petre'yi ben getirmedim ki? Tekrar ediyorum; ben sadece Galatasaray için çalışmak istiyorum. Rahat çalışmak istiyorum. Başka birşey istemiyorum.
Beni en mutlu edecek şey; Galatasaray'da mücadele eden insanları rahatlatmaları, yani paraların ödenmesi. Bursaspor maçının son 20
dakikasında futbolcular tribünden şimdi ne diye bağıracaklar diye maçı bıraktılar. Bazı oyuncularım sezon başından bu yana para alamıyorlar.
Bu normal mi? Hem özveriyle oynayacaklar hem de taraftardan tepki görecekler? Ben o insanların çocuk olduğunu düşünüyorum onlar gerçek Galatasaraylı olamaz.
beim herkese saygım var. Ben Galatasaray'a ayrılmak için gelmedim. Yarın sabah 10:30'da antremanımız var.
Ben bu açıklamaları yaptım ama ben kesinlikle Galatasaray'dan ayrılmak istemiyorum."

Geodreieck
24-01-05, 17:34
Basin onunde bunlari tartismak yanlis. Hagi bunlari anlatti da n'oldu simdi? Hagi kovulmali bu yaptiklarindan sonra.

Sheva
24-01-05, 17:38
Petre ciddi bir oyuncu. Teknik açıdan çok yönlü bir oyuncu. 3 ay kayboldu kimse bunu yazmadı. Neden kayboldu?
(Bu esnada basın mensupları neden diye sordular. Hagi Türkçe olarak 'Neden yazmadınız' diye sordu)
-------------------------------------------------------

Yukarıda korcan abi'nin yapıştırdığı yazıda tam göremedim ancak Hagi 'neden yazmadınız' dedikten hemen sonra, Galatasaray gibi büyük bir takımda yöneticiler takım kurmaya kalkışmaz ve karışmaz dedi (Saidou'nun oynadığı maçlarda Ergun Gürsoy'un zoruyla oynatıldığını ima ederek)

Sheva
24-01-05, 17:49
Bu arada yöneticilerin Rumen oyuncular ile ilgili sözleri ve Hagi'nin bunları toplantıda kendini örnek göstererek 2-3 kez tekrarlamasından sonra Plesan transferi de imkansız gibi birşey bence.. Kimsenin yüzü tutmaz bu saatten sonra..

LuisFigo
24-01-05, 18:16
yönetim olaganüstü toplanmis,az önce lig tv´de söylediler

kara01
24-01-05, 21:11
bakalim yonetim ne karar alacak toplandida bakarsiniz baskan baskanligini hatirlar da elini masaya vurur bu sefer :kizgin:

Sheva
24-01-05, 21:16
bakalim yonetim ne karar alacak toplandida bakarsiniz baskan baskanligini hatirlar da elini masaya vurur bu sefer :kizgin:

Herkes böyle düşünüyor ancak şu anda Hıncal aynen yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bu olayların tamamen Özhan Canaydın kontrolünde ilerlediğini ve bütün bunların Ergun Gürsoy ve Hagi'yi tasfiye planının bir parçası olduğunu söylüyor..

Benim aklım ermedi bu işe, bakalım yönetim ne açıklama yapacak toplantı sonrasında..

vicente
24-01-05, 22:23
haginin dediklerinin yaptıklarının hepsine sonuna kadar katılıyorum en azından adam gibi adam oldugu ordaki her satırdan belli oluyor. nasıl oluyor da hagi bundan sonra istifa etmeli diyorsunuz anlayamıyorum. birileri gidip 3-5 kişiyi masa olarak kullanıp ortalıgı karıstırıyo klbuun teknik direktorune karsı bir olay baslatıyor. adam gibi şikayetlerini hocayla konusup yada baska sekilde halletmiyor yani kalleşlik yapıyor sadece hagiye degil tum gs yi rezil eden bir kalleslik. sonra ne yani hagi sussunmu ortalıkta bin tane dedikoduyla takımmı yonetilir. bu konusmadan sonra yönetim ya bu dedikoduları bitircek işleri yapar yada gider hagiyi kovar bu senede uçup gider.
hayatımda ilk defa boyle birşey goruyorum hocayı kovmak için bıktırmak için ne yolları deniyorlar.

not: demin cnnde gordum. yonetim hagiyle toplantı yaparken 20 kadar taraftar gelmiş hagi lehinde bagırmıslar. bir muddet sonra 4-5 kişi cıkagelmiş bu hagi lehine bagıranlarla dalasıp susturup yollamıslar. olmaz boyle bir şey ya. kuyrugundan korkan kediye donduk. cibiliyetsiz karaktersiz adamlar...

Onur1905
24-01-05, 22:59
Gerçekten yazık.Her türlü olumsuzluğa rağmen bir şeyler yapmaya çalışan bir takım bu kadar baltalanamaz.

İki dönemdir bu beceriksiz,kazma yönetimi gördükten sonra sanırım kimse Hagi'nin dediklerinde bir art niyet aramaz.

Galatasaray'ı bu durumlarda görmek gerçekten çok üzücü.

Saunders
24-01-05, 23:29
of offff

futbolcular para alamıyor,yöneticiler işi bilmiyor,antrenör ayrı bir telden çalıyor.....

Eğer bu takım şampiyon olursa yüzyılın mucizesi olur...

LuisFigo
24-01-05, 23:38
bitmedi mi bu toplanti,ne bicim bir kulup bu ?! insan arada bir cikip medya´yi bilgilendirmez mi

gian
24-01-05, 23:39
Şaka maka 6 saattir sürüyor..3 saattir de Hagi iceride..

Bu arada iceride tv de izliyorlarmıs..Bütün yorumları izlediler herhalde Hıncal filan..

24-01-05, 23:41
Anlamadım ben de ne toplantıymış hakikaten keşke bu toplantıyı Hagi'nin konuşmasından önce yapsalardı.

M.Yasin Cakmak
24-01-05, 23:42
Ne tur yayinlar izliyorlar acaba..malum saat 12'ye de yaklasiyor. Millet uyusun caktirmadan tuyelim hesabindalar mi acaba....

LuisFigo
24-01-05, 23:43
bence hagi-ergun gursoy ikilisinden biri istifa edecek...

gian
24-01-05, 23:43
Transferi de mi gündeme getirdiler acaba..

İddialara göre bu arada Habertürk'te soylendigine gore, acıklama 12'den sonraya bırakılıyormus ki, yarın gazetelerde az yer bulsun diye..

Yatamadık anasını satim, sabah 6 bucukta kalkacagım :(

kara01
24-01-05, 23:44
demin cnn turkte toplantida spor manejleri de var diye bir soylesi gecti parmadan bir oyuncunun bir de murat yakinin manejerleri ne toplantiysa bu boyle

M.Yasin Cakmak
24-01-05, 23:44
Manyak admlar aldik, mutluyuz gururluyuz , Hagi'nin de dili surcmus ya da tercuman yanlis cevirmis falan diyecekler herhalde.

gian
24-01-05, 23:45
Habertürk'te söylendigine göre camianın agır topları kimse Galatasaraydan büyük degildir, Hagiyi kov telkinleri gidiyormus Canaydına..Yerine Bülent Ünderin getirilmesi konusuluyormus..

Boyle bir sey olursa, ki sanmıyorum..Allah sizin belanızı verir insallah..

24-01-05, 23:46
Yahu içeridikilerin TV izlediği ne belli helikopterle mi bakmışlar dürbünle mi

M.Yasin Cakmak
24-01-05, 23:46
Boyle birsey olursa kufur etmesini bilenler floryayi basmasini da bilmeli.

gian
24-01-05, 23:49
Cam acıkmıs Ata; hangi kanalı izledigini bile soylediler :)

Kesin bence transfer de konusuluyor..Cunku Turgay Kıran pazartesi hocayla konusup transfer isini kesin karara baglayacagız demisti..

Pleşan kesin alınmayacak, Hagi yoluna devam edecek, ama O da Pleşan ve Petre'den taviz vermis olacak, yonetimin istedigi transferler olacak..Hersey de güzel olacak insallah diye polyannacılık yapayım :)

24-01-05, 23:54
İstifa yok Hagi özür dilemiş, bir de Locatelli ismi çıktı ne alaka ya?

gian
24-01-05, 23:54
Turgay Kıran cıkmıs, Hagi yonetimden ozur diledi, yola devam ediyoruz demis :)

gian
24-01-05, 23:55
Lucatelli mi? Süper olur vallahi, nerden duydun?

24-01-05, 23:59
NTV'de söylendi menajerler mi ne gelmiş galiba.

Tomas LOCATELLI
20 | Bologne Midfielder
Height: 1.75m. Weight: 72.00kg. Nationality: Italy
Born: 09/06/1976 in Bergame
First professional match: Atalanta - Udinese : 1-1 on 02/04/1994

Sheva
25-01-05, 00:00
Cnn Turk'te fonda taraftarın tezahüratlarıyla Kıran ve Hagi son derece olumlu bir görüntü verdiler.. Bana yapmacık gelmedi açıkçası, sanki bazı şeyler konuşulup çözüme kavuşturulmuş gibiydi (Orada toplanan taraftarlar da öyle güzel bağırıyordu ki ben bile gaza geldim o an :))

Ergun Gürsoy yoktu tabi aynı karede, herşeye rağmen onun da yönetimde kalmasını isterim.. 100. yılda bu yola beraber çıktılar beraber mutlu sonla bitirecekler hayırlısıyla..

chivu
25-01-05, 00:21
Yahu bu tam bir "Hagi'De azıcık konuşup rahatlasın sonra bağlarız olayı"" olmuş.Bu işin devamında "tercüman yanlış çevirmiş söyleneneleri" bile diyebilirler. Boşuna tartışıyoruz buralarda.Al birini vur ötekine...