Tüm Versiyonu Göster : Riquelme-Djordjevic
TGRTde Turgay Kıran konuk spor programına..
Spiker edindikleri bilgilere gore Galatasraay'in Hakan Yakın'ın yanı sıra Riquelme ve Djordjevic ile gorustugunu soyledi ve dogru mu diye sordu Kıran'a..
Kıran yalanlamadı; dogrudur bazı isimlerle gorusuyoruz, ama 1-2 isim alacagız ama size isim veremem gibisinden konustu..Spiker usteledi; yine acık konusmadı ama tavırlarından anladıgım gercekten konusuldugu..
Pazartesi-Salı günü 1-2 kisi gidecek ve 1-2 kisi alacagız dedi Kıran..
Bu arada Riquelme bu aksam Valencia'ya 3 gol atmıs..
Yani alamasak bile soyle palavra haberleri bile ozlemisiz yahu :)
Anelka'nın yanında Plesan ezilmesin diye yapmışlar bence.. Riquelme bu sene iyi oynuyor Villareal'de, daha geçenlerde hakkında uzun bir makale okudum yetenekleriyle ilgili.. Plesan gelecek, Riquelme veya Djordjevic için de tüh son anda olmadı diyecekler..
Riquelme'yi yavaş alalım adam döktürüyor orada verirler mi sana.
riquelme djordjeviç vay vay vay
bu ikisini alalım bursa maçında protesto edenleri tek tek sırtımda taşırım
Riquelme ve Djordjevic degildir, ve ya dır..Yani ikisinden biri alınabilir..
Riquelme Villarreal'de kiralık..Hala Barça'nın futbolcusu..
Riquelme gelse ben de forumun 239 uyesini sırtımda tasırım ama zor iste :)
İyi de napacaklar kiralık kontratını mı yırtacaklar. Mümkün değil gelmesi.
M.Yasin Cakmak
24-01-05, 00:28
Riquelme imkansiz otesi birsey abi...cok zor...
Riquelme´nin formasini aliriz ancak :)
Belki Arda, Mulayim veya Cafercan ile profesyonel kontrat yaparlar.. Alin genc, super, yetenekli transfer :)
Bence orda Djordjevic ismini duyunca kafa sallamıştır onay anlamında, Riquelme'yi de iki saat inkar etmekle uğraşmamak için sesini çıkarmamıştır.. İyi olmuş, biraz da böyle transferlerle gündeme gelelim şanımız yürüsün :)
Ayrıca Riquelme'yi alamayacağımız fikrine katılıyorum ancak Djordjevic'i bu yaşından sonra rahatlıkla alabilmemiz lazım istersek.. O kadar da abartmayalım durumumuzu..
Djordjevic, Olympiakos'un efsane olmuş bir futbolcusu.Bir nevi Hagi'leri...
Kendi isteğiyle ayrılmadıktan sonra Olympiakos'un onu bırakacağını sanmıyorum...
En azından bizimle benzer özellikler taşıyan taraftarın böyle birşeye izin vermesi de çok zor...
Riquelme ise Villareal'de adeta bir kral.Kendini buldu bu takımda.Bu sene de kiralık mı bilmiyorum ama Villareal onu bırakmaz.sanırım ilk alma opsiyonu da kendilerindedir zaten.
Adamlar anelkayı alıyor.biz plesanla daha ilgileniyorz.Bizimkilerde demişlerki bari bizde riquelme ile ilgilenelmde taraftar biraz sevinsin yoksa alacaklarından diil yani.Ama kısmet bakarsın bi sabah kalkmısız riquelme ist e gelmiş.Ama avrupa yakasına diil.
FEARLESS KNIGHT
24-01-05, 15:07
ergun gursoy da alıcaz bırılerını dedı..
bu arada turgay kıran kım ya...dun gece adam takımdakı oyuncuların adlarını bıle soyleyemedi...
bi de baskan olucaktı dı mı bu adam:)
alıcak yer kalmadı vallahi...
yabancı kontenjanından...
Belki Arda, Mulayim veya Cafercan ile profesyonel kontrat yaparlar.. Alin genc, super, yetenekli transfer :)
Hiç fena olmaz bana sorarsan.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to