Tüm Versiyonu Göster : Ergun Gürsoy TRT 1 de
reha muhtar yılmaz vural ve bülent yavuzla beraber stadyum özelde şu an
Evet ama şu ana kadar bir şey demedi.. Taraftar takım 3 oyuncu değişikliği yapmasına rağmen Petre dışarı diye bağırıyor çok bilinçsiz falan dedi. Oyuncu almak kolay değil bundan öncekiler 30 milyon harcadı da ne oldu sonra göndermek için bir daha para ödediler falan dedi Hıncal'a çattı.
Ergun bitti Reha başladı :)
Zafer'i 1 milyon 100 bin dolara almıştık dedi yönetime gelmeden. Daha sonra kasetleri İspanya'ya göndermişler Del Bosque de kim bu Zafer benim ihtiyacım yok demiş :D
Doğru demiş, ben de hiç beğenmem.. Ama her maç bjk'ye 2 gol atar fiks tarife :)
reha coştu bir kere bosque yi yerin dibine sokup çıkarıyor
Ziya- Sinan ikilisi istenmiş ama olmamış Ziya haber bekledi olmayınca GB'ye gitmiş demek ki :D
Fatih Akyel'i Hagi istedi dedi.
Tribün liderleriyle görüştük Akyel için bizim bir sorunumuz yok dediler dedi.
M.Yasin Cakmak
24-01-05, 00:30
Sadece Plesan diyor anladigim kadariyla...bir de santrofor yedegi genc Turk dedi.
Kabze mi acaba? Başka yedek tanımıyorum genç Türk.
M.Yasin Cakmak
24-01-05, 00:33
Kabze ile ugrasiyolar da paralari yetmiyor. Ikna etmeye calisiyorlar herhalde. Riquelme falan hayal...
Hakan Yakin icin de olacak manasinda birsey demedi.
Bugun gazetelerin birinde 86 dogumlu gurbetci bir forveti getirdigimiz yazıyordu..O olabilir mi acaba?
M.Yasin Cakmak
24-01-05, 00:35
Yasin Karaca kac dogumluydu :)?
tgrt´de de mösyo kiran avr...riquelme,djordjevic gibi isimler sayikladi.... kaafyi siyirmis herhalde :) bu hafta ici iki bomba transfer geliyomus,hadi hayirlisi
Yasin, ne Yasin Karaca'sı..:) O Sebat'a geldi kadroya bile giremedi, palavra bir adam O :)
Ali diye bir cocuk benim dedigim; son 2 senede oynadıgı takımlarda 40 gol atmıs..
Ergun Gürsoy şu an TRT 1 de konuşuyor ilginç bir laf etti. "F.Akyel transferi için tribün liderlerine danışıp onların onayını almıştık" dedi. Bu ne demektir yahu? Kimdir bu adamlar? Koskoca kulüp bu 3-5 kişiden icazet mi alacak transfer için? Kimdir bu adamlar da taraftar adına konuşabiliyorlar? Bu işlerin çivisi çıkmış iyice sıtkım sıyrıldı.
F.Akyel aleyhine bağıranları kimin dövdürttüğü de yöneticimizin ağzından onaylanmış oldu. Şimdi dünkü tepkinin ardında yönetim parmağı olduğuna daha çok inanıyorum.
M.Yasin Cakmak
24-01-05, 00:38
Yanlis dedi... tribun liderlerini bir sekilde ikna ettik diyecekti de dili surctu :)
Bu arada dikkat edin Kiran ve Gursoy her yerde rakip. Ayri kanallara cikiyor ve baska futbolculardan bahsediyorlar.
Ali Avcıoğlu diye bir genc getiriyoruz dünkü Sabah'taki habere göre..
86 dogumlu..
Tennis Borussia Berlin takımından..
5 kez Alman genc milli takımında oynamıs..
Gencler liginde gecen sezon 28 bu sezon 20 gol atmıs..Pazartesinden itibaren denenecekmis..
Osvaldo adam eşeğini sağlam kazığa bağlıyor, gelirse çatlak bir ses çıktığı takdirde olaya hakimim, sesi çıkaranların sesi kesilir diyor.. Esas konu, icazet mi alıyor yoksa kendisine bağlı adamlara böyle bir talimat mı veriyor?
Faik ne güzel açtı Ergun Gürsoy'u, ya da Gürsoy hep mi bu kadar patavatsızdı?
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to