Tüm Versiyonu Göster : Yeni üyeler için kullanama klavuzu
Bu topiğin içeriği çok ciddi olsun istemiyorum onu belirtiyim öncelikli olarak.
Herkesden herşey öğrenilir genel felsefesini benimseyerek , tecrübeli tecrübesiz herkesin forumlar genelinde değilde GS.TO özelinde bir kullanım klavuzuna yardım edeceğini düşünüyorum.
Yeni üyelere ışık tutarsa bu topik, üyeliklerden zeka testi yada TC kimlik no isteyen insanların nefretine engel olabileceği gibi zenginliği, çeşitliliği arttıracaktır umut ederim.
Gs to reklamsız detaysız yalın bir forumdur en çokta bunu severim ben .. Sanıyorum mali külfetler yüzünden sahiplik duygusu aşırı gelişmiş olup...adminleriyle asla va asla ters düşülmemelidir.
Misal böyle bir topic açılmamalıdır :)
mağlubiyet sonrası sinir,küfür vs. gibi aşırılığa kaçan postları forumdaki ağır abiler (sonra değinecem) dışında kimse giremez...buna dikkat....sen kimsin Aydın Yılmaz'a hakaret ediyorsun tarzı bir tepkiyle karşılaşma ihtimali yüksektir...(genelde bunu ağır abilerin gözüne girmek isteyen pre-ağır abiler yapar) maça mı buna mı kızacağınızı şaşırır öfkeden kudurursunuz, daha ileri giderseniz ....Sn Yasin Çakmak :) duvarına çarparsınız..
paniklemeyin,
cezanızın sonunu bekleyin...zaman herşeyi düzeltir...:)
Misal böyle bir topic açılmamalıdır :)
üzülmeyin.... aslında bu kadar çabuk tukaka edilmezsiniz...bana denk geldi..
''Kullanma'' mı? ''kullanama'' mı?
aslında sinirden kuduran, haksızlığa uğradığını düşünen yeni bir üyeye en iyi advise ...shut down....olmalıdır....log off bile kısmi tehlike barındırır...
her iki şekildede, fanatik GALATASARAYLIYSANIZ, NO POST kaçınılmaz....tercih sizin...:)
her iki şekildede, fanatik GALATASARAYLIYSANIZ, NO POST kaçınılmaz....tercih sizin...:)
Hehehe sana iyi akşamlar :)))))
JackDaniels
24-11-09, 23:51
Vaktin bol herhalde senin.
Bu forumda anlaşılan baya bi sarmış seni.
Atılmışın daha önce, inat etmişsin gelmişsin, kendi çapında bir mücadeleye girmişsin...
Ne mutlu ki vazgeçilmez bir forum oluşturmuşuz, kopmak istesende kopamıyorsun...
O yüzden , eyfini çıkar fazla kurcalama...
Vaktin bol herhalde senin.
Bu forumda anlaşılan baya bi sarmış seni.
Atılmışın daha önce inat etmişsin gelmişsin, kendi çapımda bir mücadeleye girmişsin...
Ne mutlu ki vazgeçilmez ir forum oluşturmuşuz, kopmak istesende kopamıyorsun...
Keyfini çıkar fazla kuracalama...
SN admine vallaha senin düşündüğün gibi değil demektense samimiyet göstererek anlayışına sığınmak en doğrusudur..
shut down ısrarımdır...
JackDaniels
25-11-09, 00:08
Dediğim gibi fazla kasma, kurcalama , şu niye böle diyo, bu niye böyle diyo ,ama bu böle dediydi, ben küstüm oynamıyom neyse vazgeçtim oynuyacam şekliyle fazla yorma kendini...
Rahat ol..Çok ciddi bir şekilde yazıyorum bunu..Hakkaten hiç gerek yok tanımadığın insanlara sanal ortamda kendini paralayarak bir şeyleri ifade etmeye çalışmaya....
Çok kurcalıyon...Kurcalama sonucundada 5 yaşında çocuğun yapmayacağı şeyleri yapıon, sonrasında tepki alıncada bu ne biçim forum diyon...
Gidion alakasız yerde alakasız bir zamanda heyyoo milan gol attı şaşalozluğu yapıon, barcelona-inter maç topiğinde, şu andaki Galatasaray'ın hocasına kapak yolluyon...Sabır topiğinde sabredemion...
Hayat mayat meselesi yapma..Yaz, oku, geç gitsin yahu...
Farkındayım burası Galatasaray.to alışkanlık yapar...Sende bu alışkanlığın keyfini çıkar...Bu alışkanlığı zarar dönüştürme..kontrol senin elinde...Haydi bakalım...
kimin hangi konuda hassas olduğunu bilemezsiniz...üstelik konu futbol ve GS ise... yumuşak olun....kelime haznesi önemlidir...kitap okuyun....köşerinizi ilerde çıkarmak üzere törpüleyin...
kelime haznesi gerçekten önemlidir. :)
shut down
log off
advise
roger that
do you copy me
ne yaparsanız yapın bu forumu çooooooook uzaklardan takip edenler vardı..Bu üyeler genelde GANDHI edasıyla gelir, o bilgelikle ağzınızın payını verebilirler...O yüzden ilk başlarda şu tarz entryleri öneririm;
-Katılıyorum...Gökhan ZAN yetersiz ama bizim takımın havası başkadır..
-doğru..hocamız ilk değişikliği şu nedenle yaptı....ama 2.sini anlayamadım.
-bende eski açığa giderim...
vs.. vs..
Allez ''nci'' olma yolunda ilerliyorsun hadi bakalım :)
kelime haznesi gerçekten önemlidir. :)
Sn Önder RB ağır abilerdendir nokta. kravatsız, traşsız karşısına çıkmayın, deplasmanına gitmeyin sizi tecrübesi ve bilgisi ile çiğ çiğ yer...baktınız size entry girdi...gidin bi daha düşünün...
korkmayın, yılmayın...kimseyi rencide etmez, bilmediğiniz konulara pek girmez iseniz...Admin hakkınızı hukukunuzu korur...(diye umuyorum şu dakka)
yersiniapestis
25-11-09, 00:35
Yuru be Allez! Hakli davanda arkandayiz! Bu Onder denen dinazor beni de dovmeye kalktiydi 6-7 sene evvel. Gerci sonra garip bir ihtiyar oldugu meydana cikti. Zaten herkes burada sanal bir kimligin arkasina siginmiyor mu?
Yuru be Allez! Hakli davanda arkandayiz! Bu Onder denen dinazor beni de dovmeye kalktiydi 6-7 sene evvel. Gerci sonra garip bir ihtiyar oldugu meydana cikti. Zaten herkes burada sanal bir kimligin arkasina siginmiyor mu?
kendisi bilge üyelerden olup....yeniler tarafından ikna edilmesi imkansız gibidir.
su gibi duru, plazma tv gibi net biridir. asla unutmaz..
saygılar.
yigit alan.
Noyan hoca :))))
ulan yermisinyemezmisinipes2009tis denen herif atmadılar mı seni daha bu forumdan
muhafızlar şey pardon adminler yetişin atın şu herifi buradan
zırt pırt gelip boksör olduğunu hatırlatıyor asabım bozuluyor
yersiniapestis
25-11-09, 00:44
kendisi bilge üyelerden olup....yeniler tarafından ikna edilmesi imkansız gibidir.
su gibi duru, plazma tv gibi net biridir. asla unutmaz..
saygılar.
yigit alan.
Kendisi yeni eski ayrimi yapmaz. Ikna olmak ya da etmek derdi yoktur, yalniz zeka tutulmasina ugramis bireylerle, Turkcesi bozuk ODTU'luleri uyarmaktan ayri bir zevk alir. Asla unutmadigi belgelenmistir.
Konu açma beceri gerektirir...tecrübe gerektirir...acemi iseniz KULLANMA KLAVUZU bile yazamazsınız....ama üzülmetin Admine konu başlığını değiştirmesi için rica edebilirsiniz...
lütfen..
--------------spoiler-------------------------------
bu topiğin Önder ile olan tartışmamla ilgisi alakası yoktur..uzun zamandan beri yapmak istediğim bir şeydir..herkesin sonsuz anlayışına sığınarak, samimi, kendini eleştirebilen olgunluktaki yardımlarını bekliyorum nokta
-------------spoiler----------------------------------
yersiniapestis
25-11-09, 00:46
ulan yermisinyemezmisinipes2009tis denen herif atmadılar mı seni daha bu forumdan
muhafızlar şey pardon adminler yetişin atın şu herifi buradan
zırt pırt gelip boksör olduğunu hatırlatıyor asabım bozuluyor
Bozma adamin kullanma kilavuzunu Roberto Baggio Onder. Utanmasan bir de bu muhim baslik altinda mac skoru vereceksin.
Bu arada bana ozel mesajla bir cebini ativer.
Kendisi yeni eski ayrimi yapmaz. Ikna olmak ya da etmek derdi yoktur, yalniz zeka tutulmasina ugramis bireylerle, Turkcesi bozuk ODTU'luleri uyarmaktan ayri bir zevk alir. Asla unutmadigi belgelenmistir.
üstte verdiği canlı ders kayıtlara girmiştir...yersiniapestis kesin kes aşısı yoktur..
vazgeçtim atmayın
2-3 büyük rakı ayarlayın acilen adresine yollayın bu herifin, sarhoş olup sızıp uyusun
Allez hocam supersin. Bir ara bana da deginirsen mutlu olacağım.. :)
yersiniapestis
25-11-09, 00:51
Ermeni Qian..
"Kendini elestirebilen olgunluktaki yardim" diyor adam.
Sana ne diye deginsin?
maç önü;
ezeriz,koyalım geçelim tarzı entryler az ama öz puanlar toplar....maç ayırt etmeden yeniler girmelidir...
kazanılan maç sonrası entrynizi hatırlatın ki... uğurunuz tescillensin....aksi durumda çaktırmadan silin...
Allez, candır. Ben samimi buluyorum çabasını :)
Allez hocam, sen de biraz daha doldur altını söylemlerinin..
Allez hocam supersin. Bir ara bana da deginirsen mutlu olacağım.. :)
konu başlığındaki typing mistaki düzeltecek tek adamdır.....asla polis değil....laf aramızda en sevdiğim Admin dir.
sen onu gençliğinde görecektin formdan düştü son zamanlarda
Allez'im benim. Boşuna arka çıkmamışım bak :)
Chicago'lardan duyulsun, yersiniapestislere kapak olsun..
sen onu gençliğinde görecektin formdan düştü son zamanlarda
sakın ama sakın samimi oldum, biraz dozu arttırayım moduna girmeyin....sen giremezsin, onlar seni alırlar...
kesin 2. bir lisan öğrenin......ne işe yarar bilmiyorum ama öğrenin...
aman nerdeyse unutuyordum....
bu camiyada bayan basket ve su sporları önemlidir...anlıyorsanız yorum yapın korkmayın...bilge, ağır ağbi bu konular için login olup senle uğraşmaz...
anlamıyorsanız, ordan burdan copy-paste yapın kaynak vererek girin..boş bırakmayın...
forumda zikism rüzgarları esiyor :) Bir açılım da forum için yapalım diyorum da Önder engelliyor.
forumda zikism rüzgarları esiyor :) Bir açılım da forum için yapalım diyorum da Önder engelliyor.
bazen her entryi anlayamazsınız, ama yaptığınız iş 2 benzemezi bile yakınlaştırıyorsa, doğru yoldasınız..
gelelelim avatara !!!!!!!!
-resmi siteden print-screen ile arakladığınız resimleri kullanmayın. yüksek çözünürlüklü resimlerdir bunlar...karınca postalı gibi kalır.
-birde kaplumbağa terbiyecisi ebadında avatarı olanara sakın özenmeyin. forumun yapay zekası yeteneğinize göre limit vermektedir. (benin 10x10 mesela)
Zamanında şu Özhan başkana da çok sövdünüz yapmayın dedim ..5 kişi köşede dövdüler beni de.Çok çektim çok..Aralarında yaşlı biri vardı ama Önder miydi bilmiyorum.. karanlıkda göremedim :)
Vaktinde tribün konusunda fırçasını yemişliğim olmuştur Önder abinin. O gün, o fırçayı gördükten sonra, muhalefet olmaya devam ettiğimde yiyeceğim muhtemel dayağı hesap bile edemedim. Gencim, daha önümde yıllar var diyerekten, Önder abiden dayak yememek için -laf aramızda- kendisine büyük bir saygı göstermişimdir. Taptığı kişilere tapmışımdır, bizlere gösterdiği post-modern yolda yürümeye çalışmışımdır.
:)
Zamanında şu Özhan başkana da çok sövdünüz yapmayın dedim ..5 kişi köşede dövdüler beni de.Çok çektim çok..Aralarında yaşlı biri vardı ama Önder miydi bilmiyorum.. karanlıkda göremedim :)
Absolute ile birlikte son Ali Yavaş döneminin umut vaad eden genç yeteneklerinden biridir.
mücadeyi sevmez, tarzı Aydın Yılmazı hatırlatır...hızlı yumuşak etkili....
Vaktinde tribün konusunda fırçasını yemişliğim olmuştur Önder abinin. O gün, o fırçayı gördükten sonra, muhalefet olmaya devam ettiğimde yiyeceğim muhtemel dayağı hesap bile edemedim. Gencim, daha önümde yıllar var diyerekten, Önder abiden dayak yememek için -laf aramızda- kendisine büyük bir saygı göstermişimdir. Taptığı kişilere tapmışımdır, bizlere gösterdiği post-modern yolda yürümeye çalışmışımdır.
GS.to'da hidayete ermek budur.
GS.to'da hidayete ermek budur.
"Budur" diyorsan budur Allez hocam, yapacak bir şey yok.
genç yeteneklerinden biridir
:) genç semih gibi 35 lik gençlerden..
Zamanında şu Özhan başkana da çok sövdünüz yapmayın dedim ..5 kişi köşede dövdüler beni de.Çok çektim çok..Aralarında yaşlı biri vardı ama Önder miydi bilmiyorum.. karanlıkda göremedim
ben bulaştırmam elimi pis işlere
muhafızlara söylerim onlar halleder :)
umutcan sen fırça görmemişsin dur daha yeni başladın :)
karacaf demiş ki:
Zamanında şu Özhan başkana da çok sövdünüz yapmayın dedim ..5 kişi köşede dövdüler beni de.Çok çektim çok..Aralarında yaşlı biri vardı ama Önder miydi bilmiyorum.. karanlıkda göremedim
ben bulaştırmam elimi pis işlere
muhafızlara söylerim onlar halleder
umutcan sen fırça görmemişsin dur daha yeni başladın
...tıpkı gençlik döneminde hasan şaşla haginin paslaşmaları gibi...takımın beyni ve dinamizmi uyum içinde..
Bu ben oluyorum galiba. :)
Ne diyem Mahmut mu diyem :)
Film çiçek abbas:
çiçek :herkese benden çay Şakir'e de ver..
şakir:len sen bana nasıl şakir dersin.. ( abi demesi gerektiğini kastederek )
çiçek :ne diyem Mahmut mu diyem ..
Bu ben oluyorum galiba.
diğer odtü lüden biridir. açığını yakalarsa Önder Rb' yi mumla aratır...saygıda kusur büyük problem çıkarır..
Burası sözlüğe döndü, hakikaten saygıda kusur problemdir, doğru demişssin, ama sadece yaşla da kazanılmıyor saygı, hakedeceksin.
Burası sözlüğe döndü, hakikaten saygıda kusur problemdir, doğru demişssin, ama sadece yaşla da kazanılmıyor saygı, hakedeceksin.
nokta.
bence de NOKTA.
shut down ısrarımdır...
M.Yasin Cakmak
25-11-09, 11:50
Entry girmeyin lan.
Entry girmeyin lan.
...
paniklemeyin,
cezanızın sonunu bekleyin...zaman herşeyi düzeltir...
JackDaniels
25-11-09, 13:13
Allez tahmin ettiğim üzere, boş vakti çok olan bir arkadaş...
Bizede böyle bir eleman lazım aslında...Foruma fazlasıyla vakit ayıracak yeni bir admin arayışımız var...
Allez admin olsun.
Admin oluğu zaman Önder RB 'yi mecbur kollayacağı içinde aralarındaki husumet ortadan kalkar, forum rahat bir nefes alır, onlar erer muradına..vs..vs.
yersiniapestis
25-11-09, 13:59
Bu ben oluyorum galiba. :)
ODTU'lu kontenjanindan girersin istersen :)
Tunus'ta bir Zodiac Bar vardi. Acik mi halen orasi?
ODTU'lu kontenjanindan girersin istersen :)
Tunus'ta bir Zodiac Bar vardi. Acik mi halen orasi?
Türkçe'yi düzgün kullanmaya çalıştığımı düşündüğümden çok da alınmadım üstüme. :)Zodiac'ın sahibi-ki kendisi koyu Galatasaraylı- yanına James Cook diye bir mekan da açtı, Avrupa maçlarını orada takip ediyorduk bu seneye kadar, daha pub havasında, favori mekanlarımdan.
yersiniapestis
25-11-09, 14:15
Türkçe'yi düzgün kullanmaya çalıştığımı düşündüğümden çok da alınmadım üstüme. :)Zodiac'ın sahibi-ki kendisi koyu Galatasaraylı- yanına James Cook diye bir mekan da açtı, Avrupa maçlarını orada takip ediyorduk bu seneye kadar, daha pub havasında, favori mekanlarımdan.
Aytek efsane adamdir :)
BJK ve FB maçlarında müziği kapatmıyor mesela ama bizim maçlarda formasını giyer, maçın sesi sonuna kadar açılır, he he. :)
Aslan Suat
25-11-09, 14:48
Lazio macinin sonucunu ögrenmem icin hangi foruma sapmam gerekiyor? Mümkünse fenerli Yasininin "Böcek" topiginden gecen bir yol olsun.
gelelelim avatara !!!!!!!!
-
-birde kaplumbağa terbiyecisi ebadında avatarı olanara sakın özenmeyin. forumun yapay zekası yeteneğinize göre limit vermektedir. (benin 10x10 mesela)
Abi valla ben de muzadirbim aynı dertten. Bende de 50x50 gözüküyor. Ne yaptıysam olmadı, büyümüyor bir türlü.
Abi valla ben de muzadirbim aynı dertten. Bende de 50x50 gözüküyor. Ne yaptıysam olmadı, büyümüyor bir türlü.
bu avatar olayına derhal çare bulunmalı.yetkililere sesleniyorum
Bilgeler ve ağır abiler entellüktüel bir düzlemde şakalaşıyorlarsa 2 ana nedeni vardır.
a) futbol takımı ligte boktan punlar kaybetmesine rağmen , avrupada ses getiriyordur.
b) basına ve taraftara açık bir GS.to idmanında ortada sıçan oynayan bilgeler ve ağır abiler, sıçan olarak sizi seçmişdir..:)
Bilgeler ve ağır abiler entellüktüel bir düzlemde şakalaşıyorlarsa 2 ana nedeni vardır.
a) futbol takımı ligte boktan punlar kaybetmesine rağmen , avrupada ses getiriyordur.
b) basına ve taraftara açık bir GS.to idmanında ortada sıçan oynayan bilgeler ve ağır abiler, sıçan olarak sizi seçmişse..:)
Ne içiyosan aynısından istiyorum :)
b) basına ve taraftara açık bir GS.to idmanında ortada sıçan oynayan bilgeler ve ağır abiler, sıçan olarak sizi seçmişse..:)
Böyle giderse allez, yeni birtakım efsaneler yaratma yolunda ve gücünde gibidir. TO yu ve buradakileri severim. Allez ide çok sevdim.
Bilgeler ve ağır abiler entellüktüel bir düzlemde şakalaşıyorlarsa 2 ana nedeni vardır
Bir üçüncü nedeni de entelektüel düzlemin tek L li boyutundan entellektüel düzlemin çift L li boyutuna duhul edememeleri olabilir...
Bir üçüncü nedeni de entelektüel düzlemin tek L li boyutundan entellektüel düzlemin çift L li boyutuna duhul edememeleri olabilir...
Çok ön plana çıkarsanız asla ""-de" -da" yanlız" herkez" yazma becerinize güvenmeyin.
Artık baş öğretmensiniz, tümleci asla dolaylı kullanmayın...direk kullanın.
Hatırlatma,
-sıkışınca bu yolu asla izlemeyin. bu forumda heran Kaşgarlı Mahmut çıkabilir, şimdi benim yapacağım gibi bir kaynak koyar...motivasyon kırıcı olur.
-------------------------------------------------------------
http://tdkterim.gov.tr/bts/?kategori=verilst&kelime=entellekt%FCel&ayn=tam
entellektüel Fr.intellectuel
Entelektüel1 § “Senin gibi entellektüeller dejenere ediyor bu milleti.” -Nazım Hikmet Ran, Kan Konuşmaz, 72.
---------------------------------------------------------------
Serkan1905
25-11-09, 19:46
What the f...?...
Severk izliyoruz,devam :)
M.Yasin Cakmak
25-11-09, 20:16
Bolum 3 Kisim 21:
-Forumumuz (ne yazik ki) Alles(z) Inklusiv'dir.
Yurt dışından bağlanan kesinlikle es geçemeyeceğim değerli üyelerimiz vardır.
Maçımız oynanırken kaçırdığımız her gol onlara yalnız hakan şükürü ve sütlü nuriyeyi hatırlatmaz. Martılara simit atmayı, kanlıcada yoğurt yemeği özlerler. Anlayın işte, gurbet zordur, zorluktur.
Ama neşeli,eğitici katkıları yok mudur ? Hemde nasıl vardır;
Kendi aralarında öyle mekan ve durum tanımlamaları yaparlar ki ,sanırsınız koca dünya odanıza gelmiş.
mesela newyork,
- kardeş hala Eden deki High Bridge iş çıkış saatlerinde sıkışıyormu ?
- evet, malesef ama ben Bronx dan kaçıyorum.
- sakat olmasın, siyahlar?
- yok, yok..harleme 2-3 block kala higwaya kaçıyorum
- hatırladım..sağda yunanlıların takıldığı pub var..
- bilirim , canım rakı çektiğinde uzo içmeye oraya giderim.
gülüşmeler vs..
Siz sakın sakın emin olmadan detaya girmeyin, kimin nerde olduğu belli olmaz. Hele hele 2 günlük city tur bilgisi ile ahkam kesmeyin.
Allez kardeşim,
Ben kendi adıma konuşacak olursam, senin yazdığın "zıt fikirler" beni hiç ama hiç rahatsız etmiyor, aksine seviniyorum. Seviniyorum çünkü birilerinin çıkıp şeytanın avukatlığını yapması lazım. Forum olarak bu bizi ileriye götürür, bakış açımızı genişletir. Bu yolda tabiki sana eleştiriler olacaktır fakat sen fikirlerini, altını çeşitli argümanlarla dolduracak şekilde dile getirirsen bu eleştirilerin de altından kalkabilirsin. Ancak bu zıt fikirleri yazarken kullandığın üsluba dikkat etmende fayda var. Kaybedilen bir maçtan sonra Rijkaard hakkında "Bu adam hoca değil, elalemin Surinamlısını başımıza getirdiler" gibisinden birşeyler yazdığını hatırlıyorum. Bu söylediğimi sen mi yazdın yoksa başka bir arkadaş mı yazdı net hatırlamıyorum ama benim aklımda sen yazdın diye kalmış. Bu örneği beraber inceleyelim; sen Rijkaard'ın hocalığını beğenmeyebilirsin, konuyla ilgili eleştirilerde yapabilirsin ancak kariyeri ortada olan bu adama "hoca değil" diyemezsin hele hele "elalemin Surinamlısı" gibi ırkçılığa varan söylemlerde hiç ama hiç bulunamazsın. Böyle yaptığın sürece bu forum seni dışlar.
Tekrar ediyorum, kimsenin senin fikirlerinle ilgili bir derdi yok, en azından benim yok ancak bu fikirleri dile getirme şeklini bir daha gözden geçirmende fayda var.
Edit: del bosque hakeme saati gösteriyor....bitti diyor....arap del bosque.... ulan sende futboldan para kazanıyorsun ya.....hollandada surinam asıllı biri....normalde sokakta toz satması lazım....yürü anca gidersin....abdullah avcı diyorum....
Gönderdiğin mesaj da buymuş.
Şimdi şöyle ; http://tdk.gov.tr/TR/Genel/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF437673 4BED947CDE&Kelime=entellekt%u00fcel
Sonra da böyle ; http://tdk.gov.tr/TR/Genel/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF437673 4BED947CDE&Kelime=entelekt%u00fcel
Motivasyon dediğin nedir ki Mahmut kır gitsin...
kırma mahmutun motivasyonunu
bırak kalsın böyle :)
-sıkışınca bu yolu asla izlemeyin
bazen zincirleri kırın ..
Sonra da böyle ;
kırma mahmutun motivasyonunu
bırak kalsın böyle
ve en önemlisi;
elinize fırsat geçmişse Tuncel Kurtiz gibi olun, kerpeten ali gibi değil.
Tuncay Kurtiz
baba o kim çıkartamadım
Allez kardeşim,
Ben kendi adıma konuşacak olursam, senin yazdığın "zıt fikirler" beni hiç ama hiç rahatsız etmiyor, aksine seviniyorum. Seviniyorum çünkü birilerinin çıkıp şeytanın avukatlığını yapması lazım. Forum olarak bu bizi ileriye götürür, bakış açımızı genişletir. Bu yolda tabiki sana eleştiriler olacaktır fakat sen fikirlerini, altını çeşitli argümanlarla dolduracak şekilde dile getirirsen bu eleştirilerin de altından kalkabilirsin. Ancak bu zıt fikirleri yazarken kullandığın üsluba dikkat etmende fayda var. Kaybedilen bir maçtan sonra Rijkaard hakkında "Bu adam hoca değil, elalemin Surinamlısını başımıza getirdiler" gibisinden birşeyler yazdığını hatırlıyorum. Bu söylediğimi sen mi yazdın yoksa başka bir arkadaş mı yazdı net hatırlamıyorum ama benim aklımda sen yazdın diye kalmış. Bu örneği beraber inceleyelim; sen Rijkaard'ın hocalığını beğenmeyebilirsin, konuyla ilgili eleştirilerde yapabilirsin ancak kariyeri ortada olan bu adama "hoca değil" diyemezsin hele hele "elalemin Surinamlısı" gibi ırkçılığa varan söylemlerde hiç ama hiç bulunamazsın. Böyle yaptığın sürece bu forum seni dışlar.
Tekrar ediyorum, kimsenin senin fikirlerinle ilgili bir derdi yok, en azından benim yok ancak bu fikirleri dile getirme şeklini bir daha gözden geçirmende fayda var.
Edit: del bosque hakeme saati gösteriyor....bitti diyor....arap del bosque.... ulan sende futboldan para kazanıyorsun ya.....hollandada surinam asıllı biri....normalde sokakta toz satması lazım....yürü anca gidersin....abdullah avcı diyorum....
Gönderdiğin mesaj da buymuş.
2 haftalık cezanız 3-4 hafta olarak uygulansa bile rehavete kapılmayın, sizin için temiz kağıdı diye birşey yoktur.
durun durun paniklemeyin;
Eski hükümlü kontenjanından devam edebilirsiniz.
Allez kardeşim ben birşeyi merak ettim:
Sen diyorsun ki burada bir cunta var..Bu cuntacıların karşısına çıkan farkli fikir sahibi adamlar cuntanın kollukuvvetleri -adminler-:) tarafından yargısız infaz ediliyor.Onlara dalkavukluk edenler -ki bu grup Önderin dışındakilerin hepsi oluyor sanırım- ayakta kalabiliyor diğerleri -selo,usa vs..- harcanıyor.
Yukarıdaki ön kabul doğruysa, burası forumdan ziyade 3 beş arkadaşın chat ortamı demektir.E sende elleme arkadaşları abicim.Ne yoruyon kendini william wallace mı olacan başımıza..
Bu mesaj en son " Bugün " tarihinde saat 12:05 itibariyle ÖNDER RB tarafından düzenlenmiştir....
Last edited by Allez; Bugün at 12:19.
Edit hakkı kutsaldır ama Azı makbuldür.
baba o kim çıkartamadım
boşver editi o kim aydınlat bizi :)
yeni üyelere ufak bir nasihat da benden
zordur çıkıp ders vermeye kalkmak insanlara
hele tuncel kurtiz gibi büyük bir sanatçının adını bilmeden ondan örnek vermek adamı bazen mosmor yapar
siz siz olun ya ders vermeye kalkmayın
ya bilginizin yettiği konular hakkında yazın
yeter artık... ben asında rijkaardı hiç sevmem. ama söyleyemiyorum korkumdan..kahrolsun cunta ve işbirlikçileri..
freeedooooooomm....
Allez kardeşim ben birşeyi merak ettim:
Sen diyorsun ki burada bir cunta var..Bu cuntacıların karşısına çıkan farkli fikir sahibi adamlar cuntanın kollukuvvetleri -adminler-:) tarafından yargısız infaz ediliyor.Onlara dalkavukluk edenler -ki bu grup Önderin dışındakilerin hepsi oluyor sanırım- ayakta kalabiliyor diğerleri -selo,usa vs..- harcanıyor.
Yukarıdaki ön kabul doğruysa, burası forumdan ziyade 3 beş arkadaşın chat ortamı demektir.E sende elleme arkadaşları abicim.Ne yoruyon kendini william wallace mı olacan başımıza..
Önder'in doğum günü, bayramlar gibi önemli günlerde öncü olmaya çalışın, olmazsa biryerlerinden mutlaka yakalayın.
--------------------------------------------------------------------
Değerli GS TO ,
1905'den beri istisnasız hepinizi sevdiğimi saydığımı hatırlatarak.
Bu güzel arife gününde çoluk çocuk İzmir yollarına düşmeden, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.
yiğit.
----------------------------------------------------------------------
yeni üyelere ufak bir nasihat da benden
zordur çıkıp ders vermeye kalkmak insanlara
hele tuncel kurtiz gibi büyük bir sanatçının adını bilmeden ondan örnek vermek adamı bazen mosmor yapar
siz siz olun ya ders vermeye kalkmayın
ya bilginizin yettiği konular hakkında yazın
Sn Önder RB ağır abilerdendir nokta. kravatsız, traşsız karşısına çıkmayın, deplasmanına gitmeyin sizi tecrübesi ve bilgisi ile çiğ çiğ yer...baktınız size entry girdi...gidin bi daha düşünün...
gittim.
Bu topigi kacirmisim, daha yeni okudum , tadi damagimda kaldi:) Efsane olur mu bilmem ama top 10 olmasi gereken bir topik.
UmBeRtO GS
01-12-09, 01:27
Ben de ALLEZ'i severek okuyorum özellikle bu topicte :)
Nazım Hikmet gibi adamsın entellektüel demeniz bile aynı be Allez, şiirsel hitabet sanatın ondan geliyor herhalde.
Her ne kadar vergi odesekte burada yaslanacak olsakta burasi bizim ulkemiz degil herseyi de degistirmemiz mumkun degil maalesef bunu bazen unutuyoruz herseyi yapabilecegimizi dusunuyoruz ama boyle referandumlarla insanlar kendine geliyor iste.
Cohibam bitmek üzere ancak tek gözüm kapalı devam edebiliyorum, kırmızı yakut bitti ama allahtan Erikli eve getiriyor (444 0 222 sürekli 1’e basın) …birden aklıma Patriotun yukarıdaki satırları geldi aklıma ulan dedim “bizim” forum bu statement ile ne güzel anlatılır.
Yeni üye ya da Mustafa Sarp,
Sen burayı seveceksin ama asla buraya ait olamayacaksın;
Çünkü;
Bu forumda her üye; payı farklı, paydası GALATASARAY kesiri değildir.
Ortak payda, muhtemelen sizin algılayamayacağınız, durumu göre ortaya çıkan ani bir iradedir.
Ki bu irade;
Ortada apaçık sorunları eleştiren birine TARZİ sebeplerle (forma yırtma dahil) ağzının payını vermek iken, sarkastik söylemlerin çok ötesinde birinin anasına avradına sövmeye kadar uzanabilir. Dumur ise, Yahu bırakında hakedene hakettiği gibi davranalım yahu gibi nerede ve nasıl kullanılacağı asla bilinemeyen eksepşınlardır.
Siz kendi iradenizi oluşturacak çoğunlukta ve ağırlıkta değilseniz, kafalardaki referandum sizi öylede böylede kendinize getirir.
Sözün özü;
siz siz olun forumda CLARK KENT , statta SÜPERMAN olun.
Hep kendiniz olmayın, çeşitlilik iyidir…
Yeni üye;
Söyleyecek fikrin yoksa, den-den yada ignore list kullan.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to