PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hakan Yakın Galatasaray'da!

gian
23-01-05, 23:02
CNN Turk'te Kadir Çetinçalı yonetimin Hakan Yakın ile gorustugunu ancak Hagi'nin istemedigini soyledi..

Fatih Goksen baglandı; bu soruyu sordular..O da Hakan Yakın'la anlasıldıgını, Hagi'ye soylendigini, Hagi'nin hayır demedigini, sadece arastırdıgını, cunku Hakan'in son 6 ayda ve ondan onceki sene pek fazla oynamadıgından suphelerinin oldugunu, Hakan ile ilgili hazırlıklarının tamam oldugunu soyledi yonetimin..

Futbol Dunyasında tamamen habersiz Hakan ile ilgili olumlu gorus bildirmis ve keske bize gelse, Boca'ya gidecegine demistim..

Hala aynı fikirdeyim; tam istedigimiz oyuncu..Forvet arkasında, orta sahadan gole donuk oyuncu olarak cok is yapar Türkiye'de..İnsallah Hagi onay verir de, Hakan gelir..

M.Yasin Cakmak
23-01-05, 23:30
Once Hagi kalir mi onu dusunmek lazim...

23-01-05, 23:35
Gelse iyi olur ama geleceğini sanmam.

LuisFigo
23-01-05, 23:37
hagi plesan´dan vazgecmez,romen asireti kuracak istanbulda

ÖNDER RB
24-01-05, 00:05
haginin artık bu kadar dağılmış olamayacağını düşünüyorum

Sheva
24-01-05, 00:42
Adam sakat yahu ne diyorsunuz..

LuisFigo
24-01-05, 00:44
Adam sakat yahu ne diyorsunuz..

iyilesince oynatiriz :)

Sheva
24-01-05, 03:34
Bu arada sakat diye bir kalemde siliverdim adamı ama Basel'in CL'de başarılı olduğu sene oynadığı futbola az rastlanır gerçekten.. Özellikle İngiliz takımlarına karşı yaptıkları maçlarda İngiliz spikerler hayran hayran yorumlar yapıyordu Hakan'la ilgili.. Sonradan şanssız bir sakatlık ve bugünlere geldi ne yazık ki..

Sovereign
24-01-05, 12:38
Çok da sorunlu bir futbolcu ayrıca.(Bkz:genel Yakın ailesi tavırları)

Üstelik de bizim aradığımız tarz bir adam değil.Böyle oyunu kuracak,ara paslar atacak,pas yapıp takımı rahatlatacak tarz bir oyuncu değil.Tarzı forvete daha yakın.Direk gole giden,dripling yapıp şut atan şekilde.Yani bir açıdan Necati gibi oynuyor desek yanılmamış oluruz.Tabi onun frikik atan varsiyonu...:)

Bu arada sakatlığı düzeldi Sheva.Ancak TD ile takıma girme konusunda tartıştığı için takımdan gönderilme kararı alındı.Ondan önce de çok garip bir PSG macerası var kendisinin.

LuisFigo
25-01-05, 00:44
FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

hakan yakin yarin istanbul´A geliyormus....

kaynak:lig tv ,son dakika haberi

Serkan1905
25-01-05, 00:49
bak seeen..

demiyozmu kardesim bu toplantida da var bi hayir diye..

hayirlisi olsun, galatasarayim icin olsun... :D

Sheva
25-01-05, 00:52
Toparlanıyor muyuz ne :)

Şaka maka bu adam düzeldiyse hakikaten iyi futbolcudur.. Sovereign ara pas yok demiş ama adamı CL'de parlatan ara paslarıydı yahu :) (oyun kurucu değildir o kabul)

Uzun süredir oynamamış olması hiç önemli değil, sakatlığı tamamen geçtiyse çok iyi transfer bence.. Plesan falan mukayese kabul etmez..

M.Yasin Cakmak
25-01-05, 00:54
Iyi adamdir hakikaten Hakan ama Baljic'te superdi unutmamak lazim. Sakatligi ne durumda acaba.

ÖNDER RB
25-01-05, 00:56
locatelli sol kanat oynayabiliyorsa ve bahsedildiği kadar iyiyse takım eksiksiz duruma gelir. forvet açığımızı da gerektiğinde hakan kapatır.

inşallah gerçek olur.

LuisFigo
25-01-05, 00:58
locatelli sol kanat oynayabiliyorsa ve bahsedildiği kadar iyiyse takım eksiksiz duruma gelir. forvet açığımızı da gerektiğinde hakan kapatır.

inşallah gerçek olur.

gercek abi gercek,yalanim varsa foruma girmek nasip olmasin:)

Sheva
25-01-05, 01:00
Len kavga gürültüyü kapamak için yapmıyorlardır işallah.. Aylardır transfer yapamayan yönetim komple bir takım çıkardı toplantı sonrasında bakın şu işe :)

LuisFigo
25-01-05, 01:04
bu kadar yalan söylemezler herhalde

chivu
25-01-05, 01:06
İyi geceler Galatasaray halkı! Ağzına 6 aydır top oynamamaış bir adamla bile bal çalınabilen acaip insanlar ordusu...Bunca rezilliği bir HAkan Yakın'la unutturmaya çalışıyorlar diye saydırmaya girmiştim bu topiğe ama sanıyorum başarmışlar!

BRAVO! BRAVO! Gelsin başımızın üstünde yeri var!

Sovereign
25-01-05, 12:57
Hagi'den ültimatomu yiyen yönetim gaza geldi sanırım...

http://www.sabah.com.tr/2005/01/25/im//046BC8A822F88B4E833D4A4Cb.jpg

Ara tranfserde sadece Dardanelspor'un yedek kalecisi Fevzi'yi kadrosuna katan Galatasaray, Almanya'dan Ali Avcıoğlu'nu denemek üzere İstanbul'a getirdi. Tennis Borussia Berlin'de forma giyen ve Almanya 18 Yaşaltı Milli Takımı'nda da 5 kez oynayan genç forvet 30 Haziran 1986 doğumlu. Kulübünün hem genç takımında hem de Oberliga'da mücadele eden A takımında oynayan Ali, geçen sezon 28, bu sezon da 20 gol attı. Daha önce Fenerbahçe ve Gençlerbirliği'nin de ilgilendiği Ali Avcıoğlu'nun idmanlarda deneneceği ve beğenilirse transfer edileceği öğrenildi.

Sheva
25-01-05, 13:10
Ah be abi resmi görünce Hakan geldi sandım :) Oberliga dediği kaçıncı lig oluyor ki acaba?

Sheva
25-01-05, 13:39
Daum'un bu kadro yapısında Hakan'ı istediğini hiç zannetmiyorum, maksat fiyat yükseltmek her zamanki gibi..

-----------------------------------------------------
Cimbom'un istediği Hakan Yakın'a Fener de talip...

Geçen sezon devre arasında transfer etmek için uğraş verdiği Hakan Yakın'a bir kez daha teklif götüren Fenerbahçe, olumlu yanıt aldı.

Daum’un isteğiyle
Fenerbahçe, Hakan Yakın’dan bir türlü vazgeçmiyor. Sarı - Lacivertliler, geçen sezon alamadıkları Türk asıllı İsviçreli futbolcuyu transfer edebilmek için bir kez daha harekete geçti. Bir yıl önce, Daum’un isteği doğrultusunda Hakan Yakın’la temasa geçen yöneticiler, kendisiyle anlaşmaya varmış, hatta ön sözleşme bile imzalamıştı. Ancak Hakan daha sonra Fenerbahçe’ye gelmekten vazgeçmiş ve Stuttgart’a imza atmıştı. Bunun üzerine Sarı - Lacivertli yöneticiler, konuyu FIFA’ya götüreceklerini belirterek, yıldız oyuncuyu suçlamışlardı. Konu transfer dönemi kapandıktan sonra da uzun süre gündemde kalmış ancak daha sonra FIFA’ya gitmekten vazgeçilmişti.

Cim Bom da istiyor
Yöneticiler, geçtiğimiz günlerde Stuttgart’tan ayrılan Hakan için yeniden girişim başlattı. Teknik direktör Daum’un ısrarla istediği başarılı oyuncuyla temasa geçen Sarı - Lacivertliler, bir dönem Fenerbahçe forması giyen ağabeyi Murat Yakın’ın da tavsiyesiyle kardeş Yakın’dan olumlu yanıt aldı. Daum’un, “Hem orta sahada hem de forvette kullanırım diyerek alınmasını istediği Hakan’ın bonservis sorununun olmaması transferi kolaylaştırırken, bu oyuncuya Galatasaray’ın da talip olması nedeniyle yöneticiler ellerini çabuk tutmak istiyor. Gurbetçi futbolcuyla yapılacak son görüşmenin ardından transferin noktalanması bekleniyor.

LuisFigo
25-01-05, 15:31
Flaşşşşşşşşşşşşşşşş Flaşşşşşşşşşşşşşşş Flaşşşşşşşşşşşşşşşş

HAKAN YAKIN SU AN ISTANBUL´DA :okey:

Sheva
25-01-05, 15:39
Hadi işallah bir işimiz de hayırlı sonuçlansın.. Tekrar ediyim sakatlığı tamamen düzeldiyse çok faydalı bir transfer, tribünlerin de izleyeceği bir oyuncu olur..

Sovereign
25-01-05, 15:53
Haber nerden?

Boşuna sevinmeyelim de sonra...

LuisFigo
25-01-05, 15:55
LIG TV; AJANSSPOR

25-01-05, 15:56
www.ajansspor.com

Sovereign
25-01-05, 15:56
O vakit tek sorun FB için mi geldi yoksa bizim için mi?

:D

Parma Maniac
25-01-05, 15:57
haydaaa olaya bak.. hadi hayırlısı :)

LuisFigo
25-01-05, 15:59
ANLASIRSAK SÜPER OLUR;ADAM MANYAK BISEY....NECATI´YE ARA PASLARIYLA EN AZ 20 GOL ATTIRIR....

Sovereign
25-01-05, 16:05
Ara pasını bilmem de en azından Freekick atacak ve korner kullanacak bir adama sahip oluruz...

Yalnız tahminim odur ki bu transferle Necati'nin forması tehlikeye girebilir..

LuisFigo
25-01-05, 16:09
Ara pasını bilmem de en azından Freekick atacak ve korner kullanacak bir adama sahip oluruz...

Yalnız tahminim odur ki bu transferle Necati'nin forması tehlikeye girebilir..

hic sanmiyorum, hagi necati icin o benim 9 numaram dedi.... conce´nin yanin´da oynayanlar düsünsün artik :)

Sovereign
25-01-05, 16:12
Eğer Hakan'ı Flavio'nun yanında oynatmak için aldıysak zaten vay halimize...

Yol geçen hanı gibi isteyen orta sahada at koşturur...

Bakınız FB'nin Hooijdonk sakatlanmadan önceki durumu...

25-01-05, 16:13
Sovereign haklı bu transfer ile Necati'nin forması tehlikeye girer. Hakan Yakın defansif özellikleri olmayan bir oyuncu. Bir ihtimal belki solda serbest oynatabilir Hasan gibi diyecem ama o bile zor.

LuisFigo
25-01-05, 16:17
4-1-2-1-2 sistemine gecicez demek ki....

mondi

cihan-song-tomas-orhan

conce

hasan-ergün (volkan,ayhan)

hakan yakin

necati-hakan sükür

Sovereign
25-01-05, 16:21
Bu saatten sonra bir sistem değişikliği de çok zor kanımca...

Bekleyip göreceğiz tabi...

Bir yabancı hakkımız daha yok mu bizim?Bir transfer daha iyi gider aslında...

Tabi para varsa...:)

Sovereign
25-01-05, 16:29
İsviçre Milli Futbol Takımı formasını giyen, Almanya Birinci Ligi ''Bundesliga'' takımlarından Stuttgart'ın oyuncusu Hakan Yakın, Galatasaray ile transfer görüşmesi yapmak üzere İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'nda menajeri Harun Aslan tarafından karşılanan Türk asıllı oyuncu, Galatasaray ile transfer görüşmesi yapmak için geldiğini belirterek, ''1 yıldır futbol oynamıyorum, ama 2-3 hafta içinde hazır olabilirim'' dedi.

Hakan Yakın, Galatasaray ile anlaşması halinde 6 aylık bir sözleşme imzalayacağını dile getirirken, transferinin gerçekleşebilmesi için, sarı-kırmızılı yöneticilerin öncelikle kulübü Stuttgart ile anlaşması gerektiğini söyledi.

Tecrübeli futbolcu, daha sonra menajeri ile birlikte transfer görüşmeleri yapmak üzere Galatasaray Kulübü'nün Mecidiyeköy'deki binasına gitti.

Sheva
25-01-05, 16:39
Hakan için profesyonel futbola dönme, bizim için de son derece düşük bir maliyete ya tutarsa diyip kaliteli bir oyuncuya sahip olma şansı.. Sakatlığı geçmiş olsun, deli gibi koşmasına gerek yok İstanbul'da çözeceği çok maç olur..

ScHenKaL
25-01-05, 16:41
Neden 6 aylık sözleşmeye imza atıyo ki?

25-01-05, 16:43
Stuttgart ile niye anlaşıyoruz bir de? Kiralık mı geliyor kendisi. Bu arada 1 yıldır oynamaması kötü tabii bakalım ne zamana form tutar.

Sheva
25-01-05, 16:45

Hocam 1.5 senedir topa ayağını sürmemiş bir oyuncu.. İkinci yarı beklenen performansı gösteremezse kolaylıkla gönderme şansımız var, opsiyonludur istersek uzatırız büyük ihtimalle..

ScHenKaL
25-01-05, 16:47
eywallah hocam beni aydınlattığın için ;)
opsiyonlu olması iyi olur ..........

cozker
25-01-05, 16:49

İyilesene kadar bizde oynar herhalde, iyilestikten sonra da bundesliga'ya tekrar geri döner..
1 senedir futbol oynamıyor olması büyük handikap..

Sovereign
25-01-05, 16:58
Sakatlık problemini atlattı Hakan...

Sakatlığı vardı bundan 1.5 sene önce.PSG bunu transfer etti.Bu da transfer olur olmaz ameliyat oldu PSG'nin fikrini almaksızın.Anında serbest bırakıldı.Stuttgart aldı o sırada.Geçen sene bayağı bir maçta oynadı.Ama çoğu zaman yedek kalıyordu.Bu sebeple TD ile tartıştı ve kadro dışı kaldı.

En azından sakatlık problemi geçti sanıyorum.Tek sorunu antreman ve maç eksiği...

Sheva
25-01-05, 17:08
Boca ile anlaşamadığını görmüştüm ama detaylı okumamıştım.. İlginç bir haber aşağıda;

Mere hours after announcing that they had landed Switzerland playmaker Hakin Yakin, Boca Juniors coach Jorge Benitez has reportedly insisted that the board send the player back to Stuttgart.

Before the possible reversal, club president Mauricio Macri explained how the one-year deal came about.

"We have been in negotiations for Yakin for 25 days more or less," he recounted. "Everything started when I met with Paolo Futre in Uruguay and he offered me the player because he knew that our coach was asking for a player for that position.”

"The negotiations were not easy because we had to compete against teams like Atletico Madrid and Mallorca that were offering him a better personal contract, but he said that as he admired Diego Maradona and Juan Roman Riquelme he made the decision of accepting our offer."

Kısaca Boca hocası böyle bir transferden haberi olmadığı ve karşı çıktığı için geri yollamışlar (başka bir kaynakta da aynı şekilde verilmiş haber).. Menajerler önermiş Hakan'ı tam aradığınız mevkiye uygun bir oyuncu demişler.. Aynı sırada A. Madrid ve Mallorca gibi takımlarda teklifte bulunmuş ama Hakan Boca'yı seçmiş.. Fena referanslar değil bunlar..

LuisFigo
25-01-05, 17:10
hakan yakin´in yetenegi,klas´i tartisilmaz,tek soru isareti sakatligindan kurtulup kurtulmadigi ...yoksa hakan plesan´dan da,gallardo´dan da iyi bir futbolcu...

barT
25-01-05, 17:11
http://www.gcfiles.ch/videos/ajax_gc.avi
http://www.gcfiles.ch/videos/fcb_gc_1_01.avi

Sheva
25-01-05, 17:14
.avi dosyalarını Windows media player oynatmıyor değil mi??

LuisFigo
25-01-05, 17:16
oynatmaz olur mu...

Sovereign
25-01-05, 17:17
Abartmayalım Figo...

Plesan'dan iyi futbolcu olabilir ama,Gallardo derken biraz dikkat.Arjantin Milli formasını defalarca giymiş bir adamdan sözediyoruz...

barT
25-01-05, 17:17
bende oynatıyor

Sheva
25-01-05, 17:25
İlginç bir transfer aslında.. Hagi 1 aydır Plesan diye tutturdu, yönetim önce Rumen futbolcu almıycaz dedi sonra da Hagi'nin başta karşı çıktığı Hakan Yakın'ı getirdi.. Hagi dün kızıyordu ama yine karışılmış oldu işine..

savatage
25-01-05, 17:54
http://www.gcfiles.ch/videos/ajax_gc.avi
http://www.gcfiles.ch/videos/fcb_gc_1_01.avi
ilki,
yani daha güzel olan gol Murat Yakın'ın.
zaten Grasshoppers formasıyla ajax'a atıldığı belli oluyor.

ancak sadece serbest vuruşları(kornerler özellikle) için bile faydalı bir oyuncu.

LuisFigo
25-01-05, 18:02
eleman su an lig tv´de konusuyo,gs icin geldim dedi,fb ile alakam yok.... basini salladi,onlar kim oluyor der gibi :)

maalesef türkce bilmiyo ,tercümanla gelmis

firatad
25-01-05, 18:27
umarim alinir en azindan isvicre milli takimini tek basina göturuodu
cok faydali olur

ScHenKaL
25-01-05, 18:27
turkçe bilmiyo demek...olsun..futbolunu konuşturur inşallah gs de.inşallah anlaşırlar

Parma Maniac
25-01-05, 19:52
anlaşmışız sanıyorum..

LuisFigo
25-01-05, 20:06
SON DAKİKA!... GALATASARAY, 2005 YILININ İLK TRANSFER BOMBASINI PATLATTI!... SARI-KIRMIZILI TAKIM, HAKAN YAKIN’LA HER KONUDA ANLAŞMA SAĞLADI!...

Hakan Yakın Galatasaray’da!...

Sarı-Kırmızılı Takım, pazarlık masasına oturduğu Hakan Yakın’la 6 aylığına anlaşma sağladı!...

ucankus

gian
25-01-05, 20:11
Ergun Gürsoy acıkladı; anlasma saglandı..Yarın kontrolden gececek, sonra da sözleşme imzalanacak dedi..

Ayrıca baska transferler de olacak dedi.. :)

gian
25-01-05, 20:16
İnşallah Kubilay Türkyılmaz gibi kalbimizde bir yer edinir..

Hayırlı ugurlu olsun..

ScHenKaL
25-01-05, 20:22
Galatasaray Spor Kulübü, Alman Bundesliga ekiplerinden VFB Stuttgart takımında oynayan Hakan Yakın'la ön protokol imzalamıştır.

Yarın sabah sağlık kontrolüne girecek olan Hakan Yakın ile, sağlık kontrollerinde herhangi bir sorun çıkmaması durumunda, resmi sözleşme imzalanacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü

İnfo: Hakan Yakın

22 Şubat 1977 doğumlu Hakan Yakın, İsviçre'de FC Concordia Basel başladığı kariyerine FC Basel takımında devam etti. Bu kulüpte 4 yıl forma giyen Hakan Yakın, Grasshoppers ve FC St. Gallen takımlarında da oynadı. 2000/2001 sezonunda attığı 10 golle Grasshoppers'in kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Hakan Yakın ertesi sezon ağabeyi Murat Yakın'ın da forma giydiği FC Basel'e transfer oldu. 2001/2002 sezonunu şampiyon kapatan FC Basel'de 27 maçta 12 gol atan Hakan Yakın, aynı sezon Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura yükselen FC Basel'de başarılı bir performas ortaya koydu. Geçen sezon FC Basel'de 6 maçta 3 gol atan Hakan Yakın sezon başında Bundesliga ekiplerinden VFB Stuttgart'a transfer oldu.

İsviçre Milli Takımı formasını ilk kez Şubat 2000'de giyen Hakan Yakın, 2002 Dünya Kupası eleme grubu maçlarının tümünde görev yaptı. EURO 2004 eleme grubunda bir maç hariç tüm karşılaşmalarda forma giyen Hakan Yakın, ilk maçta Gürcistan'a attığı gol sonrasında İsviçre'ye İrlanda Cumhuriyeti deplasmanında da üç puanı kazandıran isimdi. EURO 2004 eleme grubunda evinde İrlanda Cumhuriyeti'ni 2-0 yenen İsviçre Milli Takımı'nda görev yapan ve 1 gol atan Hakan Yakın, finallerde 3 maçta da görev yaptı. 1. 80 boyundaki Hakan Yakın sol ayaklı ve oynadığı takımlarda forvetin arkasında ve sol kanatta görev yaptı.

Hadi hayırlısı :D

gian
25-01-05, 20:23
Şenkal'cım boyle bir topik var; ona tasıyorum..

25-01-05, 20:53
Hayırlı uğurlu olsun inşallah bu transfer çehremizi ve gidişatı değiştirir.

chivu
25-01-05, 21:08
Atacım hiçbişi değişmez. Zira bu iş sistem işi falan değil.Hakan Yakın gibi bir adamı 6 saatte alacak kadar güçlüler madem akılları nerdeydi 1 aydır? Bu iş sadece dünkü rezilliklerini unutturmak için can havliyle yapılmış, muhtemelen birilerinin cebinden para verek yaptğı bir hamledir. Ha taraftar o rezillikleri, dayak yiyen galatasaraylıları, edilen küfürleri, yönetici ve hocanın şaklabanlıklarını unutur mu? Burası gibi aklı başında insanların olduğu bir yerde bile o topikler unutulup bu konuşuluyorsa UNUTUR!

25-01-05, 21:21
Haklısın ama ne yapabiliriz ki? O konuda battık zaten en azından sportif açıdan biraz güçlenelim de iyice batmayalım.

Sheva
25-01-05, 21:34
Chivu öyle de olabilir ama bence bu kadar olay çıkmasında bir etken de Hagi'nin Plesan ısrarıydı (ki hocanın hakkıdır sistemine uyacağını düşündüğü oyuncuyu aldırmak) Dün Hagi'nin bu direnci biraz kırılınca yönetim belki de kendi listesindeki oyunculara yöneldi.. Bu Hagi'de bir sıkıntı yaratmazsa bence çok da iyi oldu, yeter ki bu sefer de Hagi bunu gurur meselesi haline getirmesin..

Belki o kadarı biraz zor ama bu Hakan Yakın Basel'de oynadığı topu oynarsa ortalık birbirine girer.. Sakatlığı geçmiş ona emin olduk artık biraz da antremanlıysa 2-3 haftaya rahatlıkla girer takıma.. Belki en faydalı olacak transferimiz değil ancak benim uzun süredir beklediğim tarzda bir oyuncu, çok sevindim o yüzden bu transfere.. Hele bu kadar sevinmişken kesin son anda olmaz diyordum, resmi açıklama da yapılmış ki rahatladım..

ScHenKaL
25-01-05, 21:50
hakan yakın iyi futbolcudur iyi...şüpheniz olmasın... :okey:

gian
25-01-05, 22:18
Chivu; ne yapmamızı bekliyorsun anlamıyorum..Bu yonetim anlayısına, yanlıslıklara her fırsatta deginiyoruz..İyi bir futbolcu alındıgında buna da sevinmeyeceksek, neden Galatasaray'i tutuyoruz ki?

Herseyi hayatın gercekleri/olması gerekenler perspektifinden, cok düz degerlendiriyorsun kanımca..Oysa futbol ve taraftarlık cogu zaman, mantıkla bagdasmaz..

Evet, Ozhan Canaydın'dan nefret ediyorum, şu forum ortamlarında Canaydın'a yonelik agır elestiriler yapan belki de ilk adamlardan biriyimdir, ama Hakan Yakın'in alınmasına da seviniyorum..Bu kadar basit..

Son günlerdeki mesajlarına bakıyorum da; aclık grevi yapmamızı beklemiyorsun dimi abi? :)

M.Yasin Cakmak
25-01-05, 22:18
Hayirli olsun. Bi de Ze Roberto gelirse kaymakli kadayif olur.

gian
25-01-05, 22:29
http://www.ntvmsnbc.com/news/180729.jpg

Galatasaray, Hakan Yakın’la anlaştı
Galatasaray, İsviçre Milli Takımı ve Stuttgart’ın oyuncusu Hakan Yakın ile anlaşma sağladı.

İstanbul
NTV-MSNBC VE AJANSLAR

25 Ocak 2005— Hakan Yakın, Mecidiyeköy’deki kulüp binasında yöneticilerle yaptığı yaklaşık 3 saatlik görüşmenin ardından anlaşma sağladı ve ön protokol imzaladı. Hakan, sabah Bakırköy Acıbadem Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünün ardından öğleden sonra resmi sözleşmeye imza atacak.

Hakan Yakın ile yönetici Fatih Gökşen, ön protokol imzaladıktan sonra kulüp binasının önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.
Fatih Gökşen, Hakan Yakın ile 6 aylık kiralık olarak anlaştıklarını ve ön protokol imzaladıklarını ifade ederek, “Sezon sonunda opsiyonu Galatasaray’da olacak. İnşallah 100. yılımızda, onun için de bizim için de hayırlı olur” dedi.
Gökşen, yabancı transferlerle ilgili soruları da yanıtlarken, Saidou’nun kiralık olarak verilme işlemlerinin yarın sona ereceğini dile getirerek, “Transferin bitmesine az bir süre kaldı. Saidou’nun ayrılması kesinleşmediği için kontenjanımız henüz boşalmadı. Ancak biz çalışmalarımızı yaptık ve hazırız. Yarın ya da öbür gün size sürpriz bir transfer haberi verebiliriz” diye konuştu.
Galatasaray’ın büyük bir kulüp olduğunu ve her zaman iyi transferler yaptığını kaydeden Fatih Gökşen, kimsenin tereddüt etmemesini, Galatasaray’ın ne yaptığını çok iyi bildiğini söyledi. Gökşen, kariyeri ve sportif geçmişi ile en iyi futbolcuları kadrolarına dahil etmeyi sürdüreceklerini dile getirerek, “Transferi için çalıştığımız oyuncular Galatasaray’a yakışır, yüzümüzü güldürecekoyuncular. Takımımıza güç katacaklardır. Bu haftayı transferde dolu dizgin geçireceğiz. Biz çok iyi futbolculara sahibiz. Yeni gelecek oyuncularla da takımımız çabucak uyum sağlayacaktır” dedi.
Teknik direktör Gheorghe Hagi ile dün yaşanan gerginlikle ilgili bir soru üzerine de Gökşen, “Bu konu kapanmıştır. Galatasaray’da hiçbir sorun yoktur” açıklamasını yaptı.

HAKAN: HERHANGİ BİR SAKATLIĞIM YOK
Hakan Yakın ise Galatasaray’a transfer olduğu için çok memnun olduğunu belirterek, “Galatasaray’da önemli başarılara imza atmak istiyorum” dedi.
Bir senedir takımı Stuttgart ile idmanlara çıktığını ve 8-10 maç yaptığını ifade eden Hakan, “Herhangi bir sakatlığım yok. Sadece maç eksiğim var. Ayrıca İsviçre Milli Takımı’nda da 5 maçta forma giydim”diye konuştu.
Hakan Yakın, “Galatasaray 10 numara oyun kurucu arıyordu. Bunu kaldırabilir misin?” şeklindeki bir soru üzerine de bu tür baskılara dayanabilecek tecrübeye sahip olduğunu vurguladı. Hagi ile henüz konuşmadığını kaydeden Hakan, “Konuşmadım ama listesinde olduğumu biliyorum” dedi.
Ağabeyi Murat Yakın’ın Türkiye’den çok mutlu ayrıldığını ve Türkiye’yi sevdiğini ifade eden Hakan, “Onun buradan ayrılma sebepleri başkaydı. Ben de Türkiye’ye severek geldim. Başarılı olacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.
Türkiye’de ilk günü olduğu için Almanca konuşan ve mesajlarını tercümanı vasıtasıyla ileten Hakan Yakın, “Türkçe biliyor musun?” şeklindeki soruya Türkçe “Evet biliyorum” diye karşılık verdi.

M.Yasin Cakmak
25-01-05, 22:33
Yakismis aslana

25-01-05, 22:33
Ulan ne gitmez Saidouymuş bahane midir nedir bu da. KAç paraya anlaştınız da gitmesi kesinleşmiyor diyip duruyorsunuz mahsus yapıyorlar.

LuisFigo
25-01-05, 22:35
ergun gürsoy su an lig tv´de süper lig basliyor programin´a katiliyor( telefon baglantisi) turgay seren´le kapisacak neredeyse :) bu hafta icinde 2 süper futbolcu alacaz dedi.....

firatad
25-01-05, 22:35
Galatasaray'ın ilk transfer bombası Hakan Yakın oldu.. Yıldız futbolcu ile her konuda anlaşan sarı kırmızılı ekip, Hakan'ı 6 aylığına kiralık olarak renklerine bağladı..

gian
25-01-05, 22:36
Fritad; hosgeldin..

Kucuk bir uyarı; lutfen konu acmadan bu konu daha once acılmıs mı diye bak..

Tasıyorum topigini..

ScHenKaL
25-01-05, 22:36
Arada bi bunlar kavga etsinler hagi ile yönetim....bak akılları başlarına geldi...oh bee :kiskis:

M.Yasin Cakmak
25-01-05, 22:37
Cagdas ayni anda tasidik :)

gian
25-01-05, 22:39
http://www.galatasaray.org/images/haber3/25012005_02.jpg

http://www.galatasaray.org/images/haber3/25012005_03.jpg

Sheva
25-01-05, 22:44
Bu adamı Basel'deki haliyle orta sahada Volkan'ın yerine Conce'nin yanında düşünüyorum ve bir an önce 2-3 hafta geçsin diyorum :) Cidden uzun zamandır görmediğimiz özelliklerde bir oyuncu, oyununu oynayabilirse çok kişi şaşıracak.. Keşke sezon başı alabilseydik veya en azından transfer dönemi başında..

Bu arada hala Saidou'yu halledersek bir yabancı transferi daha var diye gerilim yaratıyor yönetim.. Hadi be yönetim Ze Roberto biraz zor ama alın şu Locatelli'yi de bomba gibi girelim ikinci yarıya..

gian
25-01-05, 22:46
Abi Hakan Yakın bu, boru degil, herkes cok kücümsüyor ama Serhat denen adam Türkiye'de ne iş yapıyor, Hakan Yakın ortalıgın tozunu atar..

Ayrıca bu adam Euro2004'te de bence İsvicre'nin en iyisiydi..Ki İsvicre cok kötüydü, o yuzden performansı sekteye bile ugradı..

LuisFigo
25-01-05, 23:30
Abi Hakan Yakın bu, boru degil, herkes cok kücümsüyor ama Serhat denen adam Türkiye'de ne iş yapıyor, Hakan Yakın ortalıgın tozunu atar..

Ayrıca bu adam Euro2004'te de bence İsvicre'nin en iyisiydi..Ki İsvicre cok kötüydü, o yuzden performansı sekteye bile ugradı..

dingiltere macinda cok güzel oynamisti

Jay-Jay
25-01-05, 23:34
Anelka hakkında o kadar yorum yapıldı, ben de Hakan hakkında görüşlerimi bildireyim bari;) Hakan'ı oyun tarzı olarak çok beğenirim, enteresan bi futbolcudur, hem şutu var hem gayet hızlı. Ayrıca çok kendini çok iyi boşa çıkarıyor. Bunlar olumlu yönleri ancak bir de olumsuz tarafı var ki bence 1 sene top oynamamış adam 6 aylığına kiralanmamalı. 1 sene oynamadıysa 1 aydan önce 90 dk oynayamaz. Son olarak, Hakan kesinlikle playmaker değil, sanki orta sahaya daha yakın bir adam daha faydalı olurdu gibi ama vardır Hagi'nin bi bildiği. en büyük tehlikeyi ise en sona sakladım; Bu adamın annesi tam bi bela:), Tv de görmüştüm her antremana 3 tekerli bisikletle gidio, çekirdek çıtlıo, sonra da gazetelere demeç verio, İsviçre'de de baya meşhurmuş galiba...

chivu
25-01-05, 23:42
Chivu öyle de olabilir ama bence bu kadar olay çıkmasında bir etken de Hagi'nin Plesan ısrarıydı (ki hocanın hakkıdır sistemine uyacağını düşündüğü oyuncuyu aldırmak) Dün Hagi'nin bu direnci biraz kırılınca yönetim belki de kendi listesindeki oyunculara yöneldi.. Bu Hagi'de bir sıkıntı yaratmazsa bence çok da iyi oldu, yeter ki bu sefer de Hagi bunu gurur meselesi haline getirmesin..

--------------------------------------------------------------------------------
Shevacim hadsizlik ediyorum belki de ama söylediğinin iki seçenekte de tutar tarafı olmadığını düşünüyorum:

1.MAdem yönetimin kendi listesi var ve bunu hagiye dayatabilecek kadar güçlüler, neden öyleyse bu kadar beklendi
2.Madem Hagiye inanıyorlar ve onun istediği oyuncu için uğraşıyorlar, o zaman neden HAgi her mevkiye 3 oyuncu verdim derken neden HAgi'nin listesindeki oyuncular yerine kendileri bir adam getiriyor?

Çağdaş hocam açlık gervi falan beklemiyorum tabii ki :) Ama açıkçası ben son 3 günde koskoca Galatasaray'ın 3-5 zibidinin yönetim krizi çıkartıp fırtınalar estirebileceği kadar aşağılandığını gördüm. Koskoca Galatasaray "Reisin takası " haline geldiğini, getirldiğini gördüm. Yönetim ve hocanın karşılıklı birbirini aşağılayıp sonra da yaladıklarını gördüm.O yüzden açıkçası Galatasaray 3 gün içinde hem şampiyonluğu hem de daha büyük şeyleri kaybetti.O yüzden HAkan MAkan pek umurumda değil ....

Serkan1905
25-01-05, 23:52
hayirlisi olsun. en sonunda yönetim yüzümüzü güldürebildi. insaallah bundan sonra da, bir daha üzülmeyiz.

yalniz anlamadigim bazi olaylar var. Hakan Yakin icin 1 hatta 1,5 yildir top oynamiyor dediniz. nasil oluyor bu? adam 2004ün yazinda, tabiri caizse, beygir gibi kosturuyordu?

arti, ön libero 1 e düsecek, fener gibi olabiliriz diye yorumlar var. hak vermiyorum cünkü fenerde bizim gibi saglam bir savunma yapisi yok. hem iki ön libero oynadigimiz, ki her mac oynadik, hangi macta iki önlibero da tam anlamiyla fayda sagladi bize. hep birinden biri iyi oynuyordu, diger ölü.

yönetimi tebrik ediyorum. insaallah devami gelir...

Leotheking
25-01-05, 23:56
Yumurta kapıda lig baslıyor. Degerli yoneticilerimiz transfer yapıyor...

Good morning, let's go fishing.....

Yaktılar bombanın fitilini, koydular Hagi nin kucagına...

Bravo yönetim. İşinizi ve adam harcamayı çok iyi biliyorsunuz !!

Sheva
26-01-05, 00:00
yalniz anlamadigim bazi olaylar var. Hakan Yakin icin 1 hatta 1,5 yildir top oynamiyor dediniz. nasil oluyor bu? adam 2004ün yazinda, tabiri caizse, beygir gibi kosturuyordu?

Serkan onda çok haklısın, yalnız ben de dahil böyle diyenler daha ziyade düzenli top oynamadı demek istediler.. Sanırım 2 senede toplam 9 lig maçında oynadı ki, dakika olarak bakarsak 4-5 maçı ancak bulur.. Yine de Euro 2004 sakatlığı atlattığını görmek adına güzel bir referans..

Tabi bana kalırsa bütün bu sakatlık, idmansızlık, maç eksiği vs Hakan eğer tekrar kendini vitrine çıkarmak ve CL'de oynamak isterse hikaye olur.. Bütün iş Hakan'ın o motivasyonu kendinde hissetmesi, gerisi gelecektir..

Sheva
26-01-05, 00:01
Hakan'la ilgili bilgiler içeren mükemmel bir yazı;

http://www.wldcup.com/euro/2004/players_present/467_hakan_yakin.html

(32 milli maçta 13 gole dikkat)

savatage
26-01-05, 00:05
sakatlığı vardı;
Euro2004'te oynadıktan sonra PSG'nin isteğine karşın ameliyet olunca PSG'de onu almaktan vazgeçti.
Daha sonra Stuttgart'ta sakatlığı geçmesine rağmen istenileni veremedi.

ancak Türk insanının öyle garip huyları var ki,
ismi Hakan olduğu için bile laf söylenebiliyor.
Halbuki şu kalitede bir oyuncunun adı Michael olsa kimsenin gıkı çıkmazdı.

Türkiye'ye gelmiş en iyi transferler arasına girdi bile bu arada!
Keşke bonservisiyle alsaydık,
Carew'de dediklerim Hakan için de geçerli.
yaşı genç ve çok kar getirebilecek bir oyuncu.

Serkan1905
26-01-05, 00:07
Bütün iş Hakan'ın o motivasyonu kendinde hissetmesi, gerisi gelecektir..

eee motivasyonu da ali sami yenin o büyük taraftari saglayacaktir insaallah.

yalniz umarim su adami da takimin bazi canavarlari harcamaz. az biraz kendine güvenmesi, ve kendini lider gibi hissetmesi lazim arkadasin.

soprano79
26-01-05, 09:18
Tam bir lider oyuncudur kendisi.Basel'de müthiş işler yaptı.Sonra PSG'ye transfer oldu ama sakatlığından dolayı sanırım ameliyat oldu kulüpten izin almadan.Sonra Stuttgart'a transfer oldu.Bir kaç maçını izledim.Tam aradığımız bir 10 numaradır.Eğer eski formuna da kavuşursa çok fayda sağlar takıma.2'li forvetin arkasında amc olarak çok iş yapar.

ScHenKaL
26-01-05, 09:52
EEE bu adam 16 numarayı giyecekmiş :karisik:

Sheva
26-01-05, 10:33
EEE bu adam 16 numarayı giyecekmiş :karisik:

Sene başında verilen forma numarası değiştirilemiyor galiba, dolayısıyla 10 numara Ümit'te kalacak bu sene..

ScHenKaL
26-01-05, 11:05
Ulen Ümit hala başımıza belasın yaa :bagir:

Onur1905
26-01-05, 11:39
İyi transfer.Çabuk hazır duruma gelir umarım.

ScHenKaL
26-01-05, 16:30
Hakan Klas Bir Oyuncu...Çok Da Yetenekli...Bence Kısa Surede Hazır Olur...

seyko
26-01-05, 16:54
http://www.vfbstuttgart.de/index2.php

6 aylik kiralik bizde, kira sonunda alma opsiyonu elimizde...

hadi bakalim hayirlisi...

ScHenKaL
28-01-05, 14:06
Hakan Yakın, İsviçre bana dar geliyor deyince, Basel teknik direktörü, nereye gidersen git dedi. Stuttgart’ta da hocası Magath’ı delirtti.

Fener’i yarı yolda bıraktı

Futbol hayatına Basel’deki Concardia takımında başladı. Grasshoppers, Basel ve Stuttgart gibi takımlarda top koşturdu. Ancak teknik direktörleriyle yaşadığı sorunlar nedeniyle sık sık gündeme geldi.

Kariyerinin en iyi yıllarını Basel’de geçirip, iki yıl üstüste şampiyonluk yaşadıktan sonra, “Artık bana İsviçre dar geliyor, Avrupa’nın başka takımlarında futbol oynamam gerekliö diyerek ayrılmak istedi. Kararı kulüpte büyük huzursuzluğa neden oldu. Teknik direktör Christian Gross’un, “Nereye gidersen git!" resti sonrası, Fenerbahçe ile flört etti ancak son dakika çalımıyla Stuttgart’la anlaştı. Yani Fenerbahçe’yi yarı yolda bıraktı.

Ne Magath’la ne Sammer’le!..

Almanya’daki ilk günlerinde de yine dilini tutmayı başaramadı! “Ben bu takımda rahat oynarım, kimse beni kesemezö sözleri, hocası Felix Magath’ın kulağına gitti. Bundan sonra da teknik adamla arası hiç düzelmedi ve sürekli kulübede oturdu. Magath’ın yerine gelen Sammer’le de yıldızı bir türlü barışmadı. Almanya’da yaşadığı hayal kırıklığı nedeniyle, oynayabileceği bir kulübe gitmek istedi ve gelen sürpriz davet üzerine Boca Juniors Başkanı Mauricio Macri ile görüştü. Ancak Arjantin ekibinin hocası Jorge Benitez bu transfere karşı çıktı. Benitez’in gerekçesi de diğer teknik adamlarınkiyle aynıydı.

Son limanı Türkiye oldu

Benitez’in açıklamaları Yakın’ın tavrıyla ilgili bilgi veriyor: “Hakan Yakın hakkında Avrupa’dan aldığım istihbaratlar doğrultusunda, problemli bir oyuncu olduğunu öğrendim. Takıma fayda yerine, zarar vereceğini düşünüyorum. Bu yüzden Yakın’ın transferine karşıyım." Benitez’in tavrı sonrası Boca kapıları ona kapandı.
Kulüp arayışında son liman olarak Türkiye’ye sığındı. Galatasaray’a katkısının ne olacağı hakkında çok bilgi sahibi değilim. Ancak şunu söyleyebilirim; İç çekişmeler yaşanan ve Hagi gibi asabi bir teknik direktörün işbaşında olduğu Galatasaray’da, geçmişteki gibi sivri açıklamalar yaparsa, yeni problemler yaratabilir.
__________________________________________________ __
İnsallah başımıza bela olmaz....Geçimsiz bi futbolcuymuş?(!)

Okan Y.
28-01-05, 14:33
bu Yakın kardeşler genelde çok iyi oyuncular olurlar ama vesile oldumuda kaçarlar.

Abisi Murat Yakın Aureliodan dahi daha öte bir DMC ydi ama depremden korkuyorum diye kaçtı adam.

Anneleride Semra Hanım tarzı bir anne :lol:

Sheva
28-01-05, 14:54
Murat-Hakan Yakın kardeş olmalarına rağmen hem futbol hem de fiziksel özellikleri çok farklı.. Murat'ın Aurelio'dan iyi bir dmc olduğunu düşünmüyorum çünkü fizik gücü olmasına rağmen çok mücadeleci bir oyuncu değildi ve durarak oynuyordu.. Tabi uzun paslarına laf yok.. Hakan ise Murat'tan çok farklı, daha hızlı, kıvrak, top süren hücuma dönük bir oyuncu.. Şut ve pas özellikleri ikisinin de iyi..

Murat Yakın'ın kaçmasında deprem kadar o dönem fenerin kötü yönetilmesi ve gidişatı da etkendir bana kalırsa.. Ayrıca yukarıda yazıldığı gibi fener'le anlaşacakken Stuttgart'ın teklifi üzerine oraya gitmesi yarı yolda bırakmak değil, doğru karar vermektir..

gian
31-01-05, 16:30
Hakan Yakın ilk idmanına cıktı..

http://www.galatasaray.org/images/haber/idman_yakin.jpg

ScHenKaL
02-02-05, 11:22
Soğukkanlı tavırlarıyla dikkat çeken ve sol ayağını raket gibi kullanan Hakan Yakın, teknik direktör Hagi'nin ağzını açıkta bırakan bir performas sergiledi...

Çiçeği burnunda Galatasaraylı Hakan Yakın'ın antrenmanlardaki yüksek performansı teknik direktör Hagi'nin moralini yükseltti. Özellikle soğukkanlı tavırlarıyla dikkat çeken ve sol ayağını raket gibi kullanan Hakan Yakın için Rumen çalıştırıcı "Beklediğimden daha iyiymiş. Sadece maç eksiği var. Almanya'daki antrenmanlarını hiç aksatmadığı belli oluyor" dediği öğrenildi.

CUMA GÜNÜ SAHADA
BEYLERBEYİ ile oynanan hazırlık maçında bir gol atarak, kalitesini gösteren Hakan'ın Gaziantep maçında oyuna sonradan girmesinin gündemde olduğu ifade edilirken, yıldız oyuncu, Galatasaray'da çok iyi bir ortam bulduğunu söyledi. Taraftarların 10 numara isteğini karşılayacağını ifade eden Hakan, "Kondisyon eksikliğim kapandığı anda herkes çok iyi bir Hakan izleyecek" dedi.