Tüm Versiyonu Göster : Dedehayır Istifa !!!!!
Basketbol forumuna hiç yazmam nedeni takip etmemem değil sadece sürekli orta sıralarda takılmamıza bir isyandı. Ancak artık bıçak kemiğe dayandı, Basketbol şubesinde, bayan basketçilere küfür eden ( Esra Şencebeyle Müge), şişe fırlatan, lisenin en köhne zihniyetine sahip, sadece liselilere karşı denge amacı ile orda bulunduğuna inandığım, basketbolun b sinden anlamayan, galatasaray tarihinin en büyük skandalı yaşanmışken halen kameralara sırıtacak kadar pişkin bir herifin bu klüpte olmasını istemiyorum.
Bu adamki özhan canaydın görevi bıraktığında tüm galatasaray bayram yaparken, galatasaray 5 sene geriye gidicek, başkan bizi bırkamasın diye ağlamaklı konuşan biri.
Bu gurur yoksunu adam istifa etmeyeceğinden derhal yönetimden çıkarılmalıdır, tüzük buna izin vermiyorsa tüm yetkileri elinden alınmalıdır.
BU FORUMU OKUYORSAN TEKRAR YAZIYORUM BİR GRAM ŞEREFİN ONURUN HAYSİYETİN VARSA İSTİFA EDERSİN DEDEHAYIR
Belki basına itibar etmiyoruz ancak yaklaşık bir ay önce ht de çıkan bir çok haberin gerçek olduğunu söyleyen bir çok kişi var, alisamiyen.net gasbasket.org ve ultraslan forumlarında.
Haberin linki http://www.htspor.com/Basketbol/spor-haber/120433-dedehayirsiz.aspx
Hit vermek istemeyen olursa kısaca aşağıdaki gibi;
SABIKA LİSTESİ
2006/07: Pınar Karşıyaka maçında sahaya inerek hakemlerin üzerine yürüdü, soyunma odasına kadar takip etti, güçlükle engellendi.
2006/07: Beşiktaş Cola Turka maçında gözlemci Altan Kutucu'ya ana avrat küfrederken oğlu da kendisine eşlik etti.
2006/07: İzmir'deki Bayanlar Türkiye Kupası maçında Galatasaray'ın Arı Koleji'ne elenmesini hazmedemeyince, oyunculara ağıza alınmayacak küfürler etti.
2006/07: Fenerbahçe maçı sonunda İbrahim Kutluay’ın kızkardeşine ağır küfürler savurdu. Ardından basın mensuplarına saldırdı.
2007/08: Fenerbahçe ile Caferağa'da oynanan final serisinde seyirciye üst üste birkaç kez orta parmağını işaret ederek provoke etti, Aziz Yıldırım tarafından sert biçimde uyarıldı.
2007/08: Türk Telekom play-off maçı sonrası rakip soyunma odasına gidip, oyunculara ve teknik ekibe ağıza alınmayacak küfürler etti.
2007/08: Bayanlar Ligi final serisinde Ayhan Şahenk'te oynanan maç sırası ve sonrasında Fenerbahçeli bayan sporculara ağıza alınmayacak küfürler savurdu.
2008/09: Fenerbahçe derbisinde rakip yönetici Semih Özsoy’un üzerine yürüdü. Maç sonuna doğru kendi takım oyuncularına küfür etti.
Buda benden;
2009/10: Erkek basketbol takımının başında almanya kampına gitti.
Son olarak, dedehayırın gsbasket.org sitesinde eleştire karşı yazdığı bir cevabın içinden bir örnek ki bu bu adamın galatasaray geleniğini nasıl gördüğününde bir kanıtıdır;
"Görüyorum ki Galatasaray geleneğinde var olan kıymet bilmezlik ve kişilik haklarına zarar verecek ölçüde eleştiriler maalesef bu seçkin sitede de oldukça rağbet görmektedir"
Haber doğan haber ajansından, inanırsınız inanmazsınız, ama burda olayın kahramanı ne haldun üstüne, ne adnan sezgin nede yiğit şardan. Gurur şeref haysiyet yoksunu bu adamın ben bunu yaptığınada inanıyorum.
Özhan Canaydın yüzünden yöneticiler birbirine girdi...
Kadir ÇETİNÇALI, İstanbul DHA
Galatasaray'da basketboldaki skandalın artçı sarsıntıları sürüyor.
Yönetim kurulunun Yiğit Şardağ'ın istifasını kabul ettiği toplantının perde arkasında büyük tartışma ve çekişmelerin yaşandığı ortaya çıktı. Basketboda yaşanan skandal sonrasında eski başkan Özhan Canaydın'ın "Burası sarımsakspor mu? Sokak kulübü yönetirse böyle olur şeklindeki" eleştirisi, sarı kırmızılı yönetimde ayrı bir kavgaya neden oldu.
Toplantıda yöneticilerden Sinan Kılıç'ın Özhan Canaydın'ın bu açıklamasını eleştirmesi ve "Nasıl acayip bir adam, bu lafları nasıl söyler büyük ayıp etti" diye çıkışması üzerine, yönetim kurulu toplantısında bulunan Mehmet Helvacı, Faruk Bil ve Ahmet Dedehayır'ın, Sinan Kılıç'ın üzerine yürüdükleri öğrenildi. Bu üç yöneticinin Özhan Canaydın'a hakaret ettiğini ileri sürerek Sinan Kılıç'a doğru yöneldikleri ve Ahmet Dedehayır'ın Sinan Kılıç'ı dövmek için hamle yaptığı belirtildi. Toplantıyı ağır grip olduğu halde yöneten başkan Adnan Polat'ın kavgayı güçlükle önlediği ve yaşanan tartışmadan büyük üzüntü duyduğu bildirildi. Bu tartışma sonsasında Sİnan kılıç'ın Özhan Canaydın'a sarfettiği sözlerden geri adım atması üzerine tartışma yatıştı ve Yiğit Şardan'ın istifasının kabulu ile toplantı sona erdi...
Namelessonegs
24-11-09, 00:00
Zorunlu Açıklama: DHA
Bugün Doğan Haber Ajansı mahreçli, Kadir Çetinçalı imzalı "Özhan Canaydın Yüzünden Yöneticiler Birbirine Girdi" başlıklı bir haber bazı gazetelerin internet sitelerinde yer alnmıştır.
Haberde bahsedildiği gibi Galatasaray Spor Kulübü'nde "tartışma, kavga" vb. hiçbir olay yaşanmadığı gibi Galatasaray Yönetim Kurulları'nda böyle bir olay yaşanması mümkün değildir.
Dolayısıyla sözkonusu yayın kesinlikle gerçekleri yansıtmamaktadır.
Kamuoyuna duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
olay gerçek de olsa bu yalanlama mecburen gelecek zaten.
dedehayır ve helvacı bunu yapabilecek tiniyette adamlar bana hiç garip gelmedi. polatın bu ikiliyi listesine alması bile büyük hataydı.
dedehayırın ise mokunda boncuk olduğuna tamamen inandım artık. görünür hiç bir efektif katkısı olmayan, aksine rezillikleri bini aşan bir adamı bu kadar ortalarda tutmanın başka hiç bir açıklaması yok.
Yok bu adam istifa etmiyecek halen her televizyona çıkışında pis pis sırıtıyor ben bu adamı yönetimde gördükçe deli oluyorum.
Etti allahım en sonunda etti. etti değilmi sabah etti deniyordu, divandan sonra açıklanacaktı. ancak resmi sitede bir duyuru göremedim.
etti çok şükür etti, bundan sonra gazetelerin hazırladığı keyfi sabıka listelerine göre keselim hepsinin biletini, ne demekmiş öyle küfür falan..
Varmı daha birileri. Fırsat bu fırsat. Asıp kesmeye devam.
haa bu ahmet dedehayır küme düşen takıma avrupa kupası falan kazandırdı ama olsun, ne demekmiş öyle tahrik üzerine fener yöneticisiyle kapışmak falan, fener lan o susucan oturucan karşısında..
Namelessonegs
26-11-09, 01:11
"BU OLAYIN HESABI KONGREDE VERİLECEK!"
Galatasaray Spor Kulübü’nün bugün yapılan Divan Kurulu toplanısındaki en önemli gündem maddesi Basketbol Şubesi’nde yaşanan ‘Cemal Nalga’ skandalıydı.
Cemal Nalga’nın sahte bir forma ve numara ile bir hazırlık maçında oynatılmasının ortaya çıkmasının sonucunda Galatasaray’a verilen ağır cezaların ve istifaların ardından yaşanan ilk Divan Kurulu Toplantısı’nda Adnan Polat ve Yönetim Kurulu, üyeler tarafından sert biçimde eleştirildi.
Kürsüye çıkan ve konuşma yapan üyelerin hemen hemen hepsi Yönetim Kurulu’nu yerden yere vururken tam anlamında bir eleştiri bombardımanı yaşandı.
Kurulda söz alan Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Faruk Süren, “Burada yapılan büyük bir ihmalkarlık var. Ancak bu konu artık burada bitmeli. Çünkü kongreye az bir zaman kaldı. Bu konu gereğinden fazla uzarsa kaybeden Galatasaray olur” dedi.
Kürsüde konuşan üyelerden bazıları ise Adnan Polat ve Yönetimine adeta aba altından sopa gösterdi. Üyeler, “Bu olayın hesabı kongrede verilecek” derken kürsüye son olarak Başkan Adnan Polat çıktı.
Polat, duygusal bir konuşma yaparken bu olayın büyük bir hata olduğunu kabul etti ve üyelerden özür diledi. Bu olayın kabul edilemez bir hata olduğunu belirten Polat, “Ancak biz bu hatanın bedelini ağır biçimde ödedik, ödüyoruz. Şu an ihtiyacımız olan şey destek” şeklinde konuştu.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: BAHRİ HAVADIR
Hadi buyrun bakalım...
Yapmayın göznüzü seveyim, evet ben gaza geliyorum **** basının gazına geliyorum o yüzden de şardanın istifasına babamı kaybetmiş kadar üzüldüm.
Evet tekrar söylüyorum ben gaza geliyorum, peki gs basket org, ultraslan forum ve alisamiyen.net te yazan kendi renktaşlarımızda bu olay olmadan önce basın bunları yazmadan öncemi gaza geliyordu.
Topikte yazanların %99 u doğrudur.
Dedehayır lisenin geri kafalı zihniyetinin en baş temsilcisidir.
Çuvaldaki çürük elmadır, ve diğer tüm elmarıda içten içten çürütmeye çalışmaktadır. Özhanın bıraktığı gün ağlayan adamdır, galatasaray 5 sene geri gidicek diyen adamdır, basketbolcumuza su şişsei fırlatan, küfür eden adamdır.
Dır da dır yahu dır da dır. Saymakla bitmiyor yaptıkları.
UmBeRtO GS
26-11-09, 03:45
haa bu ahmet dedehayır küme düşen takıma avrupa kupası falan kazandırdı ama olsun
Bu kulüpte başarılardan önemli şeyler vardır.
Bu rezalet sonucunda Şardan'ın istifa etmesi kadar doğal bir durum olamazdı. Hatta Şardan'ın istifası Dedehayır'ınkinden öte olarak zorunluluktur. Çünkü Şardan Erkek Basketbol Şubesi Başkanıdır. Dedehayır ise sadece Bayan Basket şubesinin Başkanı..
Yani bazılarının düşüncesinin aksine Dedehayır'ın istifası Şardan'ınkinden daha büyük(!) bir davranıştır.
Siz bu şubeden sorumlu insanlarsınız, ne demek haberim yoktu deyip sıyrılmak.
Bu şubenin başındaysan herşeyini bileceksin, herşeyinden haberdar olacaksın.
Zaten haberin yoksa bu işin başında olmanın anlamı yok.
Bir fabrikan var ve içinde fuhuş yapıldığı ortaya çıkıyor, müdürü olarak istifa edermisin etmezmisin, yoksa benim haberim yok muydu dersin? Orasının müdürü olduğun için herşeyinden de sen sorumlusunudur. Tabii ki müdür olarak senin kellen istenir.
Bu yüzden dediğim gibi ah Şardan çok önemli adamdı, büyüklük yaptı gibi bir şey kesinlikle düşünmüyorum. Daha şubesine sahip çıkamayan, görevli olduğu kurumda olan bitenden haberi olmayanlar koca kulübü yönetemezler.
Bu istifalar büyüklük değil, olması gerekendir.
Not : Sheva'dan alıntı yaptım ama genel olarak yazdım bu yazıyı.
UmBeRtO GS
26-11-09, 04:10
lisenin en köhne zihniyetine sahip, sadece liselilere karşı denge amacı ile orda bulunduğuna inandığım
Şunu da belirteyim yanlışlık düzelsin en azından.
Ahmet Dedehayır Galatasaray Liseli falan değildir.
1963 İstanbul doğumlu olan Ahmet Dedehayır, 1982 yılında İstanbul Özel Alman Lisesi’nden...
ne demek herşeyini bileceksin yahu, koca yönetici dandik bir hazırlık maçındaki esame listesini bilmek zorunda mı? iyi o zaman, o gün hoca rahatsızsa veya istifa etmişse taktiği de yönetici versin, transferi de yönetici yapsın, rakip takımı da yönetici izlesin, scoutluğu da yönetici yapsın, ee profesyonel geçinip parayı indiren o adamların ne mesuliyeti var o zaman, böyle saçma şey olur mu? kulüp her nedense bu konuda aşırı bir hassasiyet gösterdi, halbuki bu konularla birebir ilgilenen ve galatasaray kulübünden maaş alan ne kadar adam varsa kıçlarına teneke bağlanması fazla fazla yeter bir karardı, bunu da yaptılar ancak ötesinde büyük ihtimal kulüp içi hadiselerden işin ucunu alamadılar..
ne oldu şimdi, üzerinde aylarca çalışılan projeler öksüz kaldı, sebep ne, bilmem ne takımına karşı oynanan hazırlık maçında okan çevik beyim kafasına esip dangalaklık yaptı diye.. yazık oldu, iyi bir dalga yaratmıştı bu konuda yiğit şardan ama hepsi heba oldu, yavaş yavaş tüm projelerin şalter indirdiğini de görmeye başlarız yakın zamanda..
ne demek herşeyini bileceksin yahu, koca yönetici dandik bir hazırlık maçındaki esame listesini bilmek zorunda mı?.
Esame listesini de bilecek te onu biilmiyorsa bile 2.10 luk Cemal ileTufan'ı birbirinden ayırmayı billecek."Ne oluyor lan burada" diiyecek. Bunu yapamıyorsa Almanya kafilesinin başında ne bok yemeye gtmiş? O olay Dedehayır'ın bilgisi dahilinde oldu. Kmse bana hikaye anlatmasın.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to