PDA

Tüm Versiyonu Göster : Tugay yuvaya mı dönüyor?

gian
23-01-05, 19:14
Vatan'in haberi:

Tugay yuvaya dönüyor!

G.Saray, eski yıldızı Tugay Kerimoğlu 'Gelirim' deyince Blackburn ile temasa geçti. 35'lik futbolcu 6 yıl aradan sonra sarı-kırmızılı formayı giymeye hazırlanıyor

23/01/2005

Türk futbolunu Avrupa arenasında başarıyla temsil eden G.Saray'ın eski yıldızı Tugay Kerimoğlu yuvaya dönmek için gün sayıyor. 1999-2000 sezonunun devre arasında İskoçya'nın G.Rangers kulübüne giden ve oradan da Premier Lig'de Blackburn Rovers takımına transfer olan Tugay yaklaşık 6 yıllık aradan sonra yeniden sarı-kırmızılı formayı giymek için hazırlanıyor. Eski yıldızı ile temas geçen G.Saray yönetimi "Gelirim" yanıtını alınca hemen oyuncunun kulübü ile temasa geçti

Yarın netleşecek
Her fırsatta futbolu G.Saray'da bırakmak istediğini söyleyen Tugay, yöneticilerin bu teklifine sıcak baktığını ifade ederken şunları söyledi: "Ben kariyerime G.Saray'da başladım. Futbolu yetiştiğim kulüpte bırakmak isterim. Eğer kulübümle anlaşabilirseniz ben de sarı-kırmızılı formayı yeniden giymenin heyecanını yaşayacağım." Bu diyalogun üzerine G.Saraylı yöneticiler B.Rovers ile temasa geçerken, transfer yarın ya da salı günü netlik kazanacak. Sarı-kırmızıhlar daha önce, bu sezon başında Tugay ile masaya oturmuş, ancak anlaşma sağlanamayınca milli futbolcu kulübünde kalmıştı.
Haber :Harun MUSLU

-------------------

Tugay bu forma ile bırakmayı hakeden baslıca isimlerden biridir..6 ay icin, gayet de iyi oynar..En azından kalcasını donduremeyen Volkan'dan iyi is yapar..Orta sahaya kalite katar..Ben sıcak bakıyorum bu transfere..Ama elbette yine herkes vay gidenler donmemeli, vay iyice yaslı bir kadro oluyoruz diye karsı cıkacaktır..

ÖNDER RB
23-01-05, 19:18
tugay gelsin ben sırtımda taşırım onu ama takımda onu sevmeyenler çok fazla zor bu transfer.

eğer yönetim bu sefer basiretli davranıp getirirse her yönden bizim için çok ama çok faydalı olur.

seyko
23-01-05, 19:18
ligtv günaydin futbolda'da ben profesyonelim, bjk ve fenerin bana teklif göndermesinden gurur duydum ve orada seve seve oynarim diyen futbolcuyu artik bu takimda görmek istemiyoruz...

ÖNDER RB
23-01-05, 19:20
önce hakan şükürü kapıya koyarsak ben de senle beraberim.

tugayı tanıyorsanız onun galatasaraylılığını tartışamazsınız.

seyko
23-01-05, 19:23
önce hakan şükürü kapıya koyarsak ben de senle beraberim.

tugayı tanıyorsanız onun galatasaraylılığını tartışamazsınız.

hakani zaten istemiyorum, biliyorsunuz ;)

enginbey
23-01-05, 22:58
beyler bırakın artık Tugay'ı falan.adam gelmiş yaş bakımından yolun yarısına bundan sonra ne verebilir galatasaray'a.yok jübile için gelecekse bir şey diyemem.Bülent futbolu bırakmaya hazırlanırken Tugay'a transfer için para mara verilmez...günahtır..yazıktır..

Sheva
24-01-05, 00:52
ligtv günaydin futbolda'da ben profesyonelim, bjk ve fenerin bana teklif göndermesinden gurur duydum ve orada seve seve oynarim diyen futbolcuyu artik bu takimda görmek istemiyoruz...

Bu lafları başkaları söyleyince herkes ayaklanıyor ama Tugay'dan gelince ses yok.. Tugay'ı ben de çok severim, Volkan'a da 10 kere tercih ederim ama nereye varıcaz ki bu transferlerle şampiyon mu olucaz?

M.Yasin Cakmak
24-01-05, 00:55
Tugay'in oynadigi mevki de Galatasaray'a verecegi nedir ki?

ÖNDER RB
24-01-05, 00:59
yasin tugay ön libero oynuyor hatırlatayım dedim.

Sheva
24-01-05, 01:01
Abi tamam işte, top alıp top verecek 45 dakikada şişecek.. Çok izledim Blackburn'de hakikaten koşacak hali yok..

M.Yasin Cakmak
24-01-05, 01:03
On libero oynayan adam mac boyunca surekli kosar abi. Bu yasinda kaldiramaz imkansiz.

Zaten takim zaten on libero ciftligine dondu, bir tane daha lazim mi?

ÖNDER RB
24-01-05, 01:05
ingiltere ligini kaldırıyor adam yapmayın çocuklar.

yasin oyun sistemimiz çift ön liberolu içine sinen işte budur diyeceğin ikiliyi yazarmısın

M.Yasin Cakmak
24-01-05, 01:06
Plesan gelince tek on liberolu sisteme donuyoruz abi.

Flavio yeterli.

Sheva
24-01-05, 01:10
Bu arada yanlış anlaşılmasın, Tugay'ın ölüsünü Volkan'a tercih ederim ayrıca bir de üstüne Tugay'ı tekrar GS forması ile görmenin sevinci var ama elimize somut birşey geçmez onu demek istiyorum..

LuisFigo
24-01-05, 01:14
bana ne ,bana ne ..ben zidane´i isterim :) o da yasli

Sovereign
24-01-05, 12:26
Bize gereken tarz,sistemimize uyacak futbolcu modeli bu...

Tugay,Emre,Skoko vs...

Ama tabi Tugay'ın bundan 10 sene öncesi lazım bize.Şu anki hali değil...

ÖNDER RB
24-01-05, 16:49
sovereign tugayın şimdiki hali 10 sene önceki halinden çok daha pozitif ve takıma faydalı. ingiltrede direkt ileri oynamayı öğrendi biz de çok iyi oynasa da el freni görevindeydi.