PDA

Tüm Versiyonu Göster : Saidou Malatyasporla anlaştı!

vicente
22-01-05, 22:41
Saido malatyasporla anlaşmış. pazartesi günü imza atıcakmış. umarım bir terslik yada yalan bir haber yoktur da kurtuluruz.

yurt dışı talipleri de nolmuş cok merak ettim şahsen. bütün fransa ligi sıradaydı en son saidoyu almak için!!

bizi ugrasıtırıp zaman kaybettirdigiyle kaldı..

neyse hayırlı olsun...

Serkan1905
22-01-05, 22:42
Saido malatyasporla anlaşmış. pazartesi günü imza atıcakmış. umarım bir terslik yada yalan bir haber yoktur da kurtuluruz.

yurt dışı talipleri de nolmuş cok merak ettim şahsen. bütün fransa ligi sıradaydı en son saidoyu almak için!!

bizi ugrasıtırıp zaman kaybettirdigiyle kaldı..

neyse hayırlı olsun...

bi dakka yaw. nerden duydun böyle bomba gibi :cene:

gian
22-01-05, 22:44
Bir oyuncudan bu kadar nefret etmemistim..Hic bir sucu yok belki ama resmen nefret ettim..

vicente
22-01-05, 22:45
bi dakka yaw. nerden duydun böyle bomba gibi :cene:

ya bu taraftar paketleri varya cep telefonuna geldi mesajla.. genelde dogru cıkıyo haberler ama %100 dogru diyemem tabi..

Sheva
22-01-05, 22:50
Doğrudur bence, Malatya zaten en başından beri talipti ama biz Fransız takımlarından haber beklediğimiz için transfer sonuçlanmıyordu.. Şimdi top yönetimde, Plesan'ı alabilecekler mi bakalım (bunu böyle büyük bir iş gibi sordum ama adam orda 100 bin dolar bonservisiyle hazır kıta bekliyor yani alamamak bir mucize olur aslında)

22-01-05, 23:21
Hayırlısı olsun, bence Saidou çok iyi olmasa da Petre'den daha yararlı olduğu kesindi. Şimdi Petre yüzünden Hagi de gereksiz yere suçlanacak rumen falan hesabı.

M.Yasin Cakmak
22-01-05, 23:25
Umarim dogrudur, hayirli olsun. Aldigimiz gune de lanet olsun.

gian
22-01-05, 23:25
Bence kesinlikle Petre'den faydalı degil..Tek yaptıgı topu alıp tek pas yapmak..Bunu Petre de yapıyor..En azından Petre buna ek olarak, defansta da oynayabiliyor, duran toplarda rakip takımın forvetleriyle eslesebiliyor..Ve 6 yıl daha genc..Ben de kesinlikle Petre'nin kalmasını isterdim..

vicente
22-01-05, 23:26
ben de bu rumen hesabını anlamıyorum. gecen gun ntvmsnbc de bi yazı okudumda avrupadaki teknik adamlardan örnekler veriyordu. işte arsenal, liverpool, valencia hoca transfer ilişkisi hakkında. ki o takımların mali zorunluluklarıda yok istedikleri yerden alabilirler. ama teknik direktor bildigini alır tabiki.

ve bence petre saidodan cok daha faydalı olabilcek bir oyuncu normal sartlarda. su anki gelinen nokta pekte normal degil. daha genc, daha uzun, defanstada oynıyabiliyor. saidodan daha uzun paslar atabiliyor vsvs ama dedigim gibi bundan sonra ondan faydalanabilirmiyiz bilemiyorum..

sonuç olarak saidonun gittiği iyi oldu bence çok uzamıştı zaten..

22-01-05, 23:32
Tartışılır tabii sonuçta Saidou 4-5 maç ancak oynadı doğrudürüst. Petre kaç maçtır oynuyor ben hiçbir numarasını görmedim hatta Önder abi'nin bir sözü vardır B. Akın'ın bundan ne eksiği vardı diye bence çok büyük bir eksiği yok. Zaten Malatya'da da Aykut sürekli oynatıyor.
Hagi'nin yanına görünmek için Petre'yi savumanızı anlıyorum bence bu soru sezon başında sorulsaydı hiçbiriniz istemezdiniz Petre'nin kalmasını ama şu an iş inada bindi diye böyle davranıyorsunuz siz de :)
Uzun top atıyor diye Petre'yi oynatmak pek doğru değil. Zaten önlibero mevkiinde çok fazlamız var Saidou gidecekse Petre de gitsin zaten gelecek sene yabancı 5e düşeceği için biri daha gönderilecek o da Petre olur muhtemelen.

osvaldo
22-01-05, 23:35
Ben Petre'ye gösterilen tepkiyi anlamıyorum. Adam genelde DMC oynuyor bizde. Oynadığı mevkideki bir topçunun yapması gerekenleri yaıyor. Tek pas yapıyor ayağında top tutmuyor, rakibe basıyor. Paslarının çoğu ileri doğru ve de isabetli. Benim izlediğim maçlarda en isabetli pas yapan adamların başında geliyor. Taraftar petre'den 3 çalım atıp gol pası vermesini ya da her maç gol atmasını mı bekliyor?

Saidou'yu da Petreyi de izledim ve benim futbol ölçülerime göre Petre hem çok yönlü bir topçu hem de yetenek olarak Saidou dan daha iyi. Ayrıca genç bir oyuncu olması da avantaj. Asıl Saidou gibi bir amele GS gibi bir takıma nasıl transfer edilmiş bunu araştırmak lazım.

gian
22-01-05, 23:36
Ata ben hep Petre ile ilgili olumlu dusundum; Hagi icin degil..

Ayrıca elbette bugun bana transffer yetkisi versen alacagım adam Petre olmaz..Ama Saidou mu Petre mi dersen, hic dusunmeden Petre derim...Petre'nin gecen sene Kadıkoy'de oynadıgı futbolu unutmadım..Ki o zamana dek hic defansta oynamamıstı..

Bence potansiyeli olan bir oyuncu, ama hic bir zaman kendisine bir guven asılanmadı..Hep korkarak hep hata yapma korkusuyla oynayan bir futbolcudan ne bekleyebilirz ki?

22-01-05, 23:42
Unutmayın ki aynı şey Saidou'ya da yapıldı ilk kötü maçında 45te oyundan çıkarıldı bir daha da oynatılmadı sanki ona güven mi aşılandı? Haftalarca yönetimin transferi diye kadroya bile almayan ben miydim? 3 maçlık en iyi oynadığımız periyotta Saidou vardı ve bence gayet faydalıydı ha çok süper mi bir oyuncu değil.
Ayrıca kaçınız lig sırasında neden Petre oynamıyor dediniz, ben burada hiç öyle bir istek hatırlamıyorum. Sadece savunma yapacağımız maçlarda (FB deplasmanı gibi) belki bir işe yarayacak diye yabancı kontenjanında tutamayız. Bratu'nun talibi çıktı diye gönderebildik ama bunun talibi de çıkmadı pek çıkacağını da sanmıyorum.

Selo
22-01-05, 23:52
..

Sheva
23-01-05, 00:00
Unutmayın ki aynı şey Saidou'ya da yapıldı ilk kötü maçında 45te oyundan çıkarıldı bir daha da oynatılmadı sanki ona güven mi aşılandı? Haftalarca yönetimin transferi diye kadroya bile almayan ben miydim? 3 maçlık en iyi oynadığımız periyotta Saidou vardı ve bence gayet faydalıydı ha çok süper mi bir oyuncu değil.
Ayrıca kaçınız lig sırasında neden Petre oynamıyor dediniz, ben burada hiç öyle bir istek hatırlamıyorum. Sadece savunma yapacağımız maçlarda (FB deplasmanı gibi) belki bir işe yarayacak diye yabancı kontenjanında tutamayız. Bratu'nun talibi çıktı diye gönderebildik ama bunun talibi de çıkmadı pek çıkacağını da sanmıyorum.

Ata bence burada Saidou veya Petre'nin futbolculuğunu tartışmak konuya ışık tutmuyor.. Orada 25 dakika Petre'yi yuhalayan taraftar Petre'nin genel olarak nasıl bir futbolcu olduğunu düşünerek mi yoksa bugünkü performansı sebebiyle mi yuhaladı? Bence ikisi de değil.. Veya Saidou diye bağırırken acaba iyi oynadığımız o 3 maç akıllarına mı geldi, yoksa bütün bunlar daha önceden hazırlanmış, örgütlenmiş bir tepki miydi?

Ayrıca Hagi'nin çok ters birşey olmadığı sürece istifa edeceğini sanmıyorum çünkü o da bu karmaşanın arasından takımı zirveye taşıyıp kariyerine çok önemli bir başarı eklemek istiyor.. O yüzden şimdilik olan bitene biraz da kendi iyiliği namına tahammül ediyor.. (Bu bölüm Selo'ya cevaben yazılmıştı, havada kaldı biraz :))

23-01-05, 00:06
Doğanay ben bağırmayı tasvip etmedim ki zaten bu benim görüşüm sadece. Bağırma olmasaydı da görüşlerim buydu benim demek istiyorum yoksa bağıran taraftarın güdümlü oldukları kesin diğer topicte de yazdım tezahürat başlar başlamaz Can'ı aradım aynı şeyi ona da söyledim

vicente
23-01-05, 01:40
Tartışılır tabii sonuçta Saidou 4-5 maç ancak oynadı doğrudürüst. Petre kaç maçtır oynuyor ben hiçbir numarasını görmedim hatta Önder abi'nin bir sözü vardır B. Akın'ın bundan ne eksiği vardı diye bence çok büyük bir eksiği yok. Zaten Malatya'da da Aykut sürekli oynatıyor.
Hagi'nin yanına görünmek için Petre'yi savumanızı anlıyorum bence bu soru sezon başında sorulsaydı hiçbiriniz istemezdiniz Petre'nin kalmasını ama şu an iş inada bindi diye böyle davranıyorsunuz siz de :)
Uzun top atıyor diye Petre'yi oynatmak pek doğru değil. Zaten önlibero mevkiinde çok fazlamız var Saidou gidecekse Petre de gitsin zaten gelecek sene yabancı 5e düşeceği için biri daha gönderilecek o da Petre olur muhtemelen.

petre il eilgili düşüncelerimi heralde tam anlatmadıgım için direk olarak petreyi savunmamı hagi inatlasmasına baglamıssın. halbuki fatih terim zamanından beri takdir ederim kendisini. ki zamanında ajax la atremanlara da cıkmıs birisi kendisi. (tabi burda olaya ajax bakmış denemiş begenmemiş diye bakmakta mümkün ama koca dunyada o kadar elemeden gecirip oralara kadar getirip denemelerinide büyük bir olay olarak algılamakta.. tamamen bakıs acısına kalmış.)

ayrıcada bülen akın gibi futbolcu kategorisine koymakta tereddut ettiğim biriyle kıyaslama biraz acımasız olmus bence o adamın ayagıyla top ilk defa bulusuyomuş gibiydi her mac. ki genclerbirligindede tutunamamış birisi kendisi. su anda nerde napıyo pek ilgilenmiyorumda zaten.
ve sanırım saido gitti conce gidici demekki önlibero mevkiinde fazlamız yok o kadar.
ve gecen sene attıgımız en guzel gollerden biride petrenin attıgı bir voleydi hatırlarsınız belki.

neyse topic saidoydu petreye kaydı kusura bakmayın cevap hakkından dolayı :)
son olarakta saidonun gs yi karıstırmak için basının pompalaması olarak goruyorum.. bu adam kac senedir oynuyodu istanbulspordada birden gsye gelincemi bu kadar hayati bir adam oldu. gitti yabancımızı alabilirz artık..

Saunders
23-01-05, 01:48
Kurtulduk...

23-01-05, 01:48
Ahmet inatlaşmayı sana değil Çağdaş'a (Gian) yazmıştım ama olsun :)
Ajax efsanesi yüzünden böyle oldu zaten Petre. Dediğim gibi 3. ligte birçok topçu var hepsi Petre kadar oynar bir vole ile adam alacaksak 3. ligte ne goller oluyordur kesin.
B. Akın zaten teknik bir adam değildi olması da gerekmiyordu, onun görevi kesicilik ve presti bence gayet de başarılıydı taraftarın gereksiz teknik adam sevdası yüzünden fazla önplana çıkmadı. Yoksa Song da bence teknik olarak B. Akın'dan çok farksız değil ama mevkilleri farklı olduğu için fazla sırıtmıyor. Merak ediyorsan ben söyleyeyim Malatyaspor'da 10 maçta oynadı bu devre B. Akın hepsinde ilk 11 başladı, Ersun Yanal , Aykut gibi hocalar herhalde topla ilk buluşan adamı transfer edecek kadar futboldan anlıyorlardır :)
Önliberoda ise Volkan- Ayhan-Ergün-Conse-Cihan alternatifleri var. Kaldı ki Plesan gelecekse muhtemelen bu önliberolardan sadece biri oynayacak.

vicente
23-01-05, 02:15
abi gs da oynıycak bir adamdan bahsediyoruz. gs orta sahasından. malatya veya denizli degil. mesela milanın önliberosuna bak. hucum yapmak istiyen takımların top kaybını minimuma indirmesi lazım.. sadece top kapma önemli olsaydı batista kral olurdu bizde.

ve bu 3. ligdeki herhangi bir topcu olayıda pek inandırıcı olmuyo ama. biz 21 yasında gs gelebilmiş bir adamdan bahsediyoruz. ve bence oynadıgı maclardada basarılı bir adam(basarı derken pas yuzdesi, top kapma, hızlı oynayabilme, kafa topları vsvs gibi seylere bakıyorum).oyle muazzam bir yetenekten bahsetmiyorum ama volkan oynuyosa eger volkandan daha yararlı bence. hemde cok yönlü. mesela hemen bir ornek aklıma geldi bülent akın demişken. bülent akınla floquin (nasıl yazılıyodu bu adam) defansta oynamıslardı bir zamanlar bir bursa macında hatırlamak bile istemediğim.

ve daha cok maca giden varsa benden daha iyi bilir. benim gittiğim maclarda ilk gunden (olimpiyat stadı gunlerinden) beri bu petre dene adam tribune cagrılmıyor hiç. yazık gencecik adam hep bir baskı altında oynuyor. hatasını bekliyen bir seyirci toplulugu onunde.

saidonun gitmesinin iyi oldugu konusunda hem fikir oldun galiba istanbul spor gunlerini soyleyince :)

23-01-05, 02:25
Ben zaten Saidou süper topçu demedim , İstanbulspor'da da kötü oynamıyordu ayrıca ben oradaki oyununu da beğenirdim. Sadece gönderilecekse Saidou değil Petre gönderilmeli dedim.
Petre konusunda sadece ben değil ultraslan forumundakiler yani GS taraftarının geneli böyle düşünüyor , bence bu oyuncunun yabancı kontenjanını doldurması çok gereksiz. Hızlı oynayabildiğine ve çok fazla top kapabildiğine katılmıyorum, o da benzerleri gibi yakınındakilere kısa paslar atan belki biraz tekniği iyi olan bir oyuncu ama bu avantajını da kendisine fazla güvenerek kritik top kayıpları yaparak kaybediyor.
Milan Chelsea gibi takımların önliberoları zaten kıyas olamaz milyon eurolarla ölçülen adamlar o şekil önliberolar zaten sayılı takımlarda var.
Benim görüşüm önliberonun çok teknik olmasına gerek yok ilk görevi kontraları karşılamak ve orada sürekli kademeye girerek o alana giren rakibi yormak ve defansın işini kolaylaştırmak olmalıdır.

Sheva
23-01-05, 05:03
Saidou'nun Malatya'ya transferi bugün bütün gazetelerde var, sonunda kesin olarak halloldu diyebiliriz.. Plesan için bir engel kalmadı, işin kötüsü 2-3 haftayı da uyum süreci diye geçiştirirler..

ÖNDER RB
23-01-05, 14:38
ne saidou ne de petre galatasaray takımında top oynayamaz. yabancı kontenjanı boşaltacaksan ikisini de yollayacaksın.

bülent akın konusunda hala aynı fikirdeyim sahaya yüreğini bu iki adamdan da fazla koyuyordu. evet kötü top kullanıyordu galatasaray için yetersizdi ama bu 2 adamdan eksik değildi. öyle bir iki maç söyliyeceksek biülent akınında destan yazdığı bir fener maçı vardı.

Jay-Jay
23-01-05, 18:12
Tamam önliberonun çok yaratıcı özelliklere sahip olması gerekmez, top keser ancak kesinlikle olması gereken bir şey var ki o da top hakimiyetidir ve bence Petre'de bu yok. Ben şahsen günümüz futbolunda, belli ölçüde top hakimiyeti, top tekniği, isabetli pas atabilme yeteneği olmayan oyuncuyu önlibero olsa bile tutma lüksü olmadığını düşünüyorum. Şu anki mali yapı ve genç olması Petre'nin GS'de oynamasını tolere edibilir ama bence Saidou da Petre'de GS'de oynayamaz. Bir de, Petre, Saidou deniyor ama bence bu takımda bu formuyla en son oynaması gereken adam Volkan'dır. Hiç mücadele etmiyor, elini kolunu sallayarak halı sahada oynar gibi top oynuyor. Bu benim dışarıdan edindiğim fikrim tabi staddan izleyenler daha iyi bilir.

vicente
23-01-05, 23:02
ben zaten digerlerine gore petre iyi diyorum ve genc olması da önemli tabi bundan sonra bi işe yaramaz o ayrı. hele volkan her aklıma geldiginde cıldırcak gibi oluyorum.. ama saido kadar düz vasat bir oyuncu için bu kadar yaygara cıkması da acayip anlamsız..