PDA

Tüm Versiyonu Göster : Petre'ye Edilen Küfürler!

gian
22-01-05, 21:49
Bugun 5-0 yenilip elensek bu kadar üzülmezdim..

Galatasaray'in sahada yer alan bir oyuncusuna hic bıkmadan usanmadan küfür ediliyor su satırları yazarken..

Alısmıstım ben Besiktas seyircisi oyuncusuna küfretmisti, Fener seyircisi etmisti..Ama ben Galatasaray taraftarının en kötü zamanda dahi bunu yaptıgına tanık olmamıstım..

Asıl siz ###### olup gidin taraftar bozuntuları..Yerin dibine soktunuz Galatasarayı..Yuzuncu yılda kenetlenme nasıl olur gosterdiniz..

Bu Galatasaray mı sampiyon olacak?

Peh!

Bizi ne transfer yapamamak yıkar, ne de rakibin yaptıgı flaş transfer..

Bizi boyle taraftar yıkar..

Yazıklar olsun!

Edit. Forumda küfürlü veya hakaret içeren başlık açması sebebiyle gian nickli kullanıcımızın uyarılmasına karar verilmis ve başlığı gereğince düzenlenmiştir - GalataSarayı Yönetimi

LuisFigo
22-01-05, 21:52
Yaziklar olsun hepsine, fenerbahceliler´den hic bir farkimiz kalmadi.... biz böyle degildik,cok yazik oldu :(

Sheva
22-01-05, 21:55
Petre mi yolladı o bağırdığınız Ümit'i, Saidou'yu! Petre mi alamadı 100 bin dolara Plesan'ı! Petre mi ödemiyor oyuncuların parasını! Yiyorsa bağırsanıza yönetime! Ayıp size ayıp, şampiyonluk bizim neyimize CL'ye kalırsak oturup şükredelim..

LuisFigo
22-01-05, 21:56
Petre mi yolladı o bağırdığınız Ümit'i, Saidou'yu! Petre mi alamadı 100 bin dolara Plesan'ı! Petre mi ödemiyor oyuncuların parasını! Yiyorsa bağırsanıza yönetime! Ayıp size ayıp, şampiyonluk bizim neyimize CL'ye kalırsak oturup şükredelim..

öyle deme abi, köpekler sahibini isirmaz..... mac cikisinda harcliklarini alirlar

gian
22-01-05, 21:58
Ne Şampiyonlar Ligi yahu..

Umrumda degil acıkcası benim..

Hic abartmıyorum, ben hayatımda Galatasaray'la ilgili bir seye bu kadar üzülmedim..Ne 6-0 boyle yıktı beni, ne kacan sampiyonluklar..

Paralı maşalar bagırsanıza yönetime? Yemiyor mu?

Bengü Cakmak
22-01-05, 22:00
petre zaten torpilli bir sekilde oynuyor GS de! Tepkimizi koymaliydik... cok dogru ve yerinde bir hareket unutmayin 100 yilimiz ve 2. yariya girdik ne bu artik! uyansinlar!

osvaldo
22-01-05, 22:00
Bu işin içinde başka şeyler var. Bu iş normal değil. 70. dk dan sonra bir yerlerden emir almış gibi birdenbire başladı bu tezahurat. İnşallah yanılıyorumdur ama bu işin altında ergun Gürsoy ve onun paralı amigoları var gibi geliyor bana. HAdi Petre'yi ıslıkladın hadi Ümit Karan diye bağırdın peki 2 maç oynayamayan Saidou'ya tezahurat ne oluyor? Çünkü saidou'nun hamisi Ergun Gürsoy.

Hadi 3-5 amigo bu şekilde bağırtmaya çalışıyor kardeşim o tribünde hiç mi aklı başında taraftar yok?

Bu arada Petre gayet güzel oynadı. Oyuncusuna küfür edenlerin (ve de ettirenlerin) allah cezasını versin!!

korcank
22-01-05, 22:02
Çağdaş, en az senin kadar öfkelendim ve üzüldüm. Seninle ayrıldığım tek bir nokta var: Başlıktaki ilk "t"nin "k" olması gerekiyor; tam söylendiği, tam söylediğim gibi...

vicente
22-01-05, 22:04
ben hayatımda hiç bir gs macını izlerken heralde bu kadar üzülmemiştim.. hatta utandıgım dahi oldu bu adamlarla aynı takımımı tutuyorum diye.. o kadar sinirliyim ki ne soyliycegimi bilemiyorum.. ilk defa tanık oluyorum gs de boyle bişeye umarım gerçek taraftar gerekli tepkiyi gosterirde son olur..

ayrıca oyle haginin verdigi her kararın aksini soylıyerek bişeyler ima ediceklerine hagi istifa diye bagırsalar daha iyi olurdu. ama yine diyorum anlıyamıyorum. umit karan saido kim bunlar ya. ilk defa mı gs de oyuncu yollanıyo? sonrada ölümüne galatasaray hadi ordan! umarım hagi gaza gelip bazı kararlar vermez.

nedenlerini düşünüyorum bulamıyorum..

çok üzüldüm çoookk..

Sheva
22-01-05, 22:04
Osvaldo hakikaten böyle şeyleri bile düşünecek halim kalmadı, kendi halinde bir Galatasaralı olarak hakikaten çok üzüldüm bu akşam olanlara :( Petre'nin top sürerek ceza alanına girdiği pozisyonda taraftarın yuhalaması yüzünden ayaklarının birbirine dolaşmasını hiç unutmuycam, yazıklar olsun o taraftara..

Anti-fener sitesi var fener'in benzer olaylarını göğüslerini gere gere çok komikmiş gibi koyuyorlar, rica ediyorum bu görüntüyü de eklesinler arşivlerine..

gian
22-01-05, 22:05
Oyle zaten abi, tamamen oyle..Hem de büyük bir K!

LuisFigo
22-01-05, 22:05
petre zaten torpilli bir sekilde oynuyor GS de! Tepkimizi koymaliydik... cok dogru ve yerinde bir hareket unutmayin 100 yilimiz ve 2. yariya girdik ne bu artik! uyansinlar!

alakasi yok , adam galatasaray´in kontratli futbolcusu... elinden gelenin en iyisini yapmaya calisti bugun..yine´de yaranamiyor......

tepki kendi futbolcuna, taptigin formayi gyien futbolcuna küfretmekle olmaz,galatasarayi bu günlere düsürenlere göstereceksin tepkini... gencecik bir cocuga degil ! tamasi´da böyle soguttular,sira petre´de ..... yakinda hic bir genc futbolcu bize gelmek istemiyecek bu serefsizler yüzünden !

savatage
22-01-05, 22:06
aynı duygular içerisindeyim ben de!

bir de "bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese" diye bağırıyorlar utanmadan.
ulan adam sahada mücadelesini ediyor.
belki iyi,belki kötü oynuyor ama mücadele ediyor.

sanki ruhsuzca davranıyor da o yüzden bu tezahürat.

yazık...

LuisFigo
22-01-05, 22:08
[quote="Sheva" Petre'nin top sürerek ceza alanına girdiği pozisyonda taraftarın yuhalaması yüzünden ayaklarının birbirine dolaşmasını hiç unutmuycam, yazıklar olsun o taraftara..

-------------------------------

hic hatirlatma abi o pozisyonu :( bende cok üzüldüm,süper bir gol atacak diye sivinirken ,cocuk yere düstü...

M.Yasin Cakmak
22-01-05, 22:12
Mac topiginde de belirttim bu adilik! Ve tamamen Ergun Gursoy gudumlu bir adilik. Yaziklar olsun

Sheva
22-01-05, 22:16
İşin kötüsü içimizdeki bu cerahatle devam edicez ikinci devrede.. Eğer gerçekten bu toplu hareketin yönetim kaynaklı bir müsebbibi varsa, derhal kulüple ilişiği kesilmelidir kanımca.. Bugün bunu yapanın yarın en ufak bir kötü sonuçta nelere kalkışacağını kimse bilemez.. Belli ki 100. yıl başarılarla hatırlanacak bir yıl olmayacak, bari önümüzdeki seneleri kurtarmak adına gerekli hamleler yapılsın..

savatage
22-01-05, 22:22
umarım hagi gaza gelip bazı kararlar vermez.

nedenlerini düşünüyorum bulamıyorum..

Hagi'nin yerinde olsam,
istifa kararını ciddi ciddi düşünürdüm.

ve ocak ayının sonuna kadar Hagi eğer istifa etmezse,
inanın bana GS'ı Özhan Canaydın'ın sevgisinden daha fazla sevdiği içn etmez.

vicente
22-01-05, 22:24
hakan mactan sonra kaptan olarak biraz acıklama yaptı ama neye yarar.. benim hafızamdan hiç silinmiyeck bu davranışş..

ve büyük ihtimalle parayla yaptırılmış bir iş bu. sonucta ordaki taraftarlar arasında kulübün götürdukleri var baya.. baskan azcık karakterliyse bunun sorumlusunu bulur ve onun istifasını bile istemeden kovar kulüpten..

ayrıca tüm bunları dogru bulupta petreye karsı yapılanı haklı bi tepki olarak nitelendirmeyi de hayretle izliyorum.

Sheva
22-01-05, 22:26
ayrıca tüm bunları dogru bulupta petreye karsı yapılanı haklı bi tepki olarak nitelendirmeyi de hayretle izliyorum.

Kim yapıyor ki bunu vicente??

Serkan1905
22-01-05, 22:26
aynı duygular içerisindeyim ben de!

bir de "bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese" diye bağırıyorlar utanmadan.
ulan adam sahada mücadelesini ediyor.
belki iyi,belki kötü oynuyor ama mücadele ediyor.

sanki ruhsuzca davranıyor da o yüzden bu tezahürat.

yazık...

Bu Forma Kutsaldir, Nasip Olmaz Herkese<--- cok dogru.

ama ayni sekilde taraftarlik icin de gecerlidir. herkese Taraftarlik da, nasip olmaz. Olmamali da.

Gercekten cok ayip. hepsini kiniyorum.

Hareketin nerden kaynaklandigi besbelli. yani Ergün Gürsoy bi sekilde pimi cekmis, derken olay patlamis.

vicente
22-01-05, 22:28

Kim yapıyor ki bunu vicente??

sayfada yukarılara bakarsan -eger bende cok yanlıs anlamadıysam- görebilirsin..

22-01-05, 23:29
Yazık gerçektne çok yazık , tezahürat başlar başlamaz Can'ı (cozker) aradım ve bu direk yönetimin yani Ergun Gürsoy'un hareketi dedim. Bir olay nerelere çekildi sahadaki futbolcuya küfür eder hale gelindi. Benzer şeyler geçen sene de oluyordu ama bu kadar abartıldığını hiç görmemiştim.

Selo
23-01-05, 00:00
Umarim bu noktadan sonra Hagi istifa etmez, ederse sonumuz olur.

Ulan Canaydin Fenerli olsan bu kadar zarar veremezdin bu camiaya, 3 senede kokunu kuruttun klubun.

Carmelo
23-01-05, 00:04
Lafınızı bilip konusun derim.
Tartın 2 kez dusunun sonra Gonder tusuna basın.
Basiniz agriyabilir.

LuisFigo
23-01-05, 00:08
Basiniz agriyabilir.

haydaaaaaaaa.... bu ne simdi... :)

Sheva
23-01-05, 00:09
Orhun burada herkes ne konuştuğunun fazlasıyla bilincinde.. Acaba o tezahüratları yapanlar ne diye Petre'yi yuhaladıklarının farkında mı? Mesela sen de vardın heralde o insanların arasında, ne sebeple Petre'ye bağırdığınızı biliyor musun?

Şeref
23-01-05, 00:17
Basiniz agriyabilir.

Haklısın. Düşünmeden konuşanlar bağıranlar malum, böyle zırvalayabiliyorlar..

Oysa ben onlar için paralı askerlerin emrettiği bilnçsizler bağırmış olabilir, bağırtanların maaşlarını EG ödüyordur diyorum..

Başım da dimdik, hiç ağrımıyor. Çok şükür.

Merci!

Carmelo
23-01-05, 00:22
Eskiler bilir.
Gene bir arkadasimiz konusmustu abilerin arkasindan.
Sonra Mesale'nin onunde olan olayları az cok bilenleriniz vardir.
Ben sizin icin soyledim he ama siz anlamiyorsanız umurumda degilsiniz!

Carmelo
23-01-05, 00:23
He yapılanların dogru veya yanlış olmasından bahsetmiyorum bu arada.
Tasvip edilecek yanlarıda var tasvip edilmeyecek yanlarıda var elbette.
Ancak aslında ufak gibi gozuken ve en onemli ayrıntıyı abim yakalamis.
Tepki aslinda Hagi'ye idi.

23-01-05, 00:28
Orhun bunları yazacağın yer burası değil, çünkü burası tartışma platformu eskilikle yenilikle ilgisi yok isteyen istediğini yazar. Kimsenin de kimseye bir şey yapması da sözkonusu değildir başka sitelerle karıştırma burayı.

LuisFigo
Korkak bezirgan ne kar eder ne zarar.... varsin o abiler dövsün bizi,cirkinliklere karsi susacagimiza ,konusur dayak yeriz daha serefli olur ;)

Şeref
Eskiler bilir.
Gene bir arkadasimiz konusmustu abilerin arkasindan.
Sonra Mesale'nin onunde olan olayları az cok bilenleriniz vardir.
Ben sizin icin soyledim he ama siz anlamiyorsanız umurumda degilsiniz!

Hah, o zaman işte böyle umrunda olmayan kişler için konuşma, kapa çeneni, abilerinin hikayeleri hakkında değil kendi adına konuştuğun zaman yaz bir şeyler..

Merci!

Carmelo
23-01-05, 00:33
Şeref ;
Zeki arkadasim muhtemel şehir dışından ahkam kesiyorsun.
Ya da istanbul'da yasamana ragmen "tribun" denilen kavram hakkında hiçbirşey bilmiyorsun.
Bunları burada sana anlatacak degilim elbette ama insanlarla konusurken biraz daha efendi olmanı tavsiye ederim.Sonucta ben seninle konusurken kapa ceneni gibi seyler kullanmıyorum.
İlle birseyler soylemek istiyorsan ozelden vereyim telefonumu konusalim.

Sheva
23-01-05, 00:34
Orhun bu saatten sonra buraya yazmanın doğru olduğunu düşünmüyorum.. Sanırım sen de böyle hissediyorsundur, dolayısıyla gerekeni de sen yaparsın..

M.Yasin Cakmak
23-01-05, 00:37
Orhun biraderim hakikaten bunlar buraya yazilacak seyler degil. Yapilan cok cirkin ve tepki almasi normal. Lutfen..

Carmelo
23-01-05, 00:40
Herif kapa çeneni diyor yahu.
Bana sus diyorsunuz.
Benim yazdıklarımda ters birsey varda benmi goremiyorum.

Şeref
23-01-05, 00:40
Adını, yaşını bilmiyorum.. kardeşin olurum elbette, kenid adına konuşacaksan..

Tribün konusunu sana yanlış öğretmişler sanırım..

Orada taraftar sahadaki top oynayan bir oyuncusuna küfür etmez, ederse ayıp eder, hatta birilerinin talimatı ile ettirirlerse onlara tribün falan denmez, telefonumu sana özelden atıyorum, sen orada mıydın, bağırdın mı neden bağırdın, ne anlatıyorsun, neden umursamadığın burada buna tepki veren insanlar için burada tavsiyelerde bulunuyorsun, içinde tehdit olmayan (hatta o tehdidin dahi sahibi olmadığın halde) söyleyecek bir şeylerin varsa ara beni konuşalım.

Merci!'

Sheva
23-01-05, 00:42
Estağfurullah ben sana sus demiyorum, bir daha bu uslupla yazacaksan bu topice değil, bu foruma yazmamanı rica ediyorum.. Takdir senin..

LuisFigo
23-01-05, 00:42
ya arkadasim belki sen farkinda degilsin ama insanlari üstü kapali tehdit ediyosun, sana göre bu sadece bir uyari ama biz tehdit olarak algilyioruz,eee haliylede insanin zoruna gidiyor.... herkesin gururu var ...
sende biraz anlayisli ol,lütfen....

Carmelo
23-01-05, 00:52
Figo ;
Sen beni tanırsın yahu az cok.
Neden bir insanı tehdit edeyim ben kaldı ki tehdit edecek de bi durum yok.
Siz beni yanlis anladiniz ben orada sizi dusunerek basiniz agrimasin dedim.
Yoksa sizin basinizi agritcam sunu yaparim keserim dograrim gibi seyler ima etmek dahi istemedim , istemek bi kenara haddim de degil zaten.
EDİT:Simdi farkina vardim benim nereye yazip nereye yazmayacagima kimse karar veremez.Kaldı ki ben bu foruma sevdigim saydigim abilerin gel bizimle beraber ol cagrilariyla uye oldum.Belirteyim dedim.

Sheva
23-01-05, 01:10
Ben senin burada yazmana karar veremem lakin ortama uymadığını ve hatta bozduğunu kendin farkettiğini düşünerek öyle bir ricada bulundum.. Gördüğün gibi 1 saattir bütün forum senin ettiğin bir lafa odaklandı ki kimsenin bunlarla kaybedecek vakti yok..

Yanıldığın taraf, burada yazıp yazmamana karar verebilecek 6 kişi var.. Bu topicte yazdıklarını bu insanlar tartıştıktan sonra çıkan karara her iki tarafta saygı duymak ve riayet etmek durumunda..

gian
23-01-05, 01:11
Carmelo;

Konular hakkında goruslerini bildirmek icin burada insanlar..Konular hakkında goruslerini bildiren insanlara kendilerinden kücük bir adamın sürekli külhanbeyi havalarında mesajlar atması kimsenin hosuna gitmiyor, o kadar..

Biraz daha yasına göre davran; rahat ol, eglenerek yazmaya calıs..Bu kadar kasma..

Carmelo
23-01-05, 01:14
Ben zaten sizin yazılarınızla cok egleniyorum :)
Rahat ol.

Sheva
23-01-05, 01:15
Yazık ki bundan sonra sadece okuyarak eğlenebileceksin..

gian
23-01-05, 01:15
Tamam Orhuncum..Gecen sefer uyarmayacagım konusunda anlasmıstık degil mi?

Sheva
23-01-05, 01:26
ultrAslan forumu ikiye bölünmüş durumda bu konuda..

Hagi'nin Petre'yi kayırdığı için oynattığı düşünülüyor, ki bu Petre ilk devre hiçbir maç oynamadı.. Bu maçta da Conce'nin sakatlığı düşünülürse Hagi Petre'yi belki istemeden de olsa oynatmak durumunda kaldı.. Saidou'ya da ilk gününden beri karşı çıktığı düşünülürse, Hagi'nin Petre'yi kayırmak için Saidou'yu yolladığı gibi birşey kesinlikle söz konusu değil bence..

Ümit'le ilgili kararı ise biz de burda günlerce tartıştık ve basından pek çok yazarın da yorumlarına binaen Hakan'la anlaşmazlığı sonucunda yollandığı gibi bir sonuca varmıştım kendimce.. Lakin tribünler (ki kabul oradaki pek çok insan kulübün içini benden binlerce kat fazla bilir) bunun sorumluluğunu da Hagi'nin üzerine yıkmış olacaklar ki, Petre üzerinden asıl mesajı Hagi'ye gönderdiler.. Karışık bir durum..

gian
23-01-05, 01:30
İsin bir diger üzücü yanı, mac sonrası görüsleri alınan yoneticilerin olur boyle seyler, taraftar bagırır, ama biz isimize bakarız havasındaki demecleriydi..Bir tanesi cıkıp da Galatasaray taraftarı futbolcusuna küfretmez diyemedi..

Ümit Karan denen gece kuşu ve Saidou denen Osvaldo'nun tabiriyle amele icin bu taraftar Hagi'yi karsısına alıyorsa, onlara da yazıklar olsun..

M.Yasin Cakmak
23-01-05, 01:36
Ümit Karan denen gece kuşu ve Saidou denen Osvaldo'nun tabiriyle amele icin bu taraftar Hagi'yi karsısına alıyorsa, onlara da yazıklar olsun..

Iste buna imza...

23-01-05, 01:37
Bence olaylar o kadar basit değil Çağdaş bu oyuncuların isminden daha çok Hagi'nin yanlışlarından gelen bir süreç. Hatırlarsan bunu ben daha önce de yazmıştım ama siz Karan ile bağdaştırmıştınız. Hagi çok yanlış yaptı bunlardan da ders alıyor gibi görünmüyor. GS'de oynayan hiçbir oyuncuyu küçük düşürmeye , PAF'a göndermeye konuşmamaya hakkı yok Hagi'nin. Taraftar şu anda yedek forvetimizin olmadığının ve doğrudürüst tek alternatifin "disiplin" bahanesiyle harcandığının farkında. O yüzden Hagi'ye tepkili olmaları normaldir normal olmayan yönetime karşı tepkisizlik bence.

Saunders
23-01-05, 01:46
Tepki doğru ama hedef yanlış...

Petre nin ne gunahı var....

Serkan1905
23-01-05, 01:53

Iste buna imza...

aynen benden de o kadar.

su anda bu takimda bir bülent korkmaz vardir benim icin, hagiye esdeger gördügüm gerisi fos.

Hagi isinin bilincinde. gercek bir profesyonel ve de futboldan cok iyi anlayan biri.

eger bir 16. haftada ikinci bir 6-0 hezimeti yasamadiysak hagiye borcluyuz. iyi kötü su an zirve ortagiysak yine hagiye borcluyuz.

helem bi bekliyelim, sabah ola hayr ola. saido da gittigine göre bakarsiniz plesani falan da aldiktan sonra tek forvet oynariz. ondan sonra da dogru düzgün bi yedek forvetimiz de olmus olur..

Saunders
23-01-05, 01:53
Yalnız şu topic başlığı editlensin...

Sheva
23-01-05, 01:54
Ne yalan söyliyim şahsen benim anlayışımı aştı bu olay :karisik:

Bugüne kadar basında yazılanların ve geçmişteki husumetleri sebebiyle Ümit'in gönderilmesinde Hakan'ın payı olduğunu düşünüyordum (en azından takımdaki huzursuzluğu gidermek adına birinin gitmesi gerekliydi diye düşünerek)

Lakin tribündeki insanların bu konuda yeterince bilgisi olduğunu varsayarsak (ki saymalıyız bence) bu konudaki tepkilerini direkt olarak Hagi'ye yöneltmeleri kafamı karıştırdı.. Demek ki Ümit'i göndermeyi gerçekten Hagi tamamen kendi iradesiyle seçmiş.. Fakat disiplinsizlik vs gibi palavra sebepleri bir kenara bırakırsak, Hagi'nin niye böyle birşey düşünebileceğini/isteyebileceğini kesinlikle anlayamıyorum..

Eğer gerçekten sudan sebeplerle Ümit'in biletini kestiyse, bu 70 milyona karşı oyuncumuzu yuhalayarak rezil olmamızı haklı çıkarmaz, ancak Hagi'nin de bu konuda sütten çıkmış ak kaşık olmadığını anlamamızı gerektirir..

Genco
23-01-05, 01:59

Galatasaray'in menfaatleri icin Hagi'yi de karsima alirim, Ali Sami Yen'i de.. Bu sene en iyi ihtimal ile ligi 3. bitiririz, Hagi'de ayni Bursa'da ve Romanya Milli takiminda oldugu gibi tasini sepetini alir, yoluna gider..

vicente
23-01-05, 02:00
hazır konu buralara gelmişken bende bir düşüncemi aktarıyım sizinde fikirlerinizi öreniyim dedi.
bence tarafta bu kadarda her teknik konu hakkında yorum yapınca ,özelliklede tribunden boyle topluca, pek bi garip oluyor. oraya teknik direktorluk makamına bir adam oturtuyosan yada oturmussa ona da bazı kararlar alma hakkı vericeksin ki sonra onu basarılı yada basarısız diye yargılıyabilesin. umit karanı yollamak istiyosa yollar. nedenleride vardır tabiki. yok nedensiz yere gs ye zarar verdigini düşünüyosak zaten ... olması gereken teknik direktorun olabildigince seffaf olmasıdır bence, sonra aldıgı kararların sonucu günü geldiğinde belli eder kendini. hata yapmazda demiyorum ben ama her kararını bu kadar baskı altında vermesi pekte saglıklı olmuyor.

ve ilaveten gs deki hiç bir oyuncununda gs nin hocasının arkasından bagırıp cagırmaya ve zaman gecirtip kulubu zarara ugratmaya hakkı yok. o paf takıma gidip calısan adamlara en az 1 ay once soylenmişti boyle olucagı.

ayrıca saido ve umit karan gibi iki oyuncu için haginin harcanmaya calısılmasını hiç aklım almıyor.

cozker
23-01-05, 02:03
Tepki verilmesine fazla birsey demiyorum ama kendi futbolcumuza kufur olayi dehset verici bir olaydır.. Ve hicbir tribuncu icin kabul edlebilecek birşeyde degildir! Cunku bu taraftar Selcuk ve Balic'e bile kufur etmemistir.. Petre gibi formaya ve camiaya karsi hicbir terbiyesizligi olmamis genc bir yabanciya karsi bu kufurler Galatasaray tarihine bir utanc abidesi olarak gececektir. Cunku bu geceden sonra birdaha hicbir Galatasaray'li "Biz farkliyiz, bizim taraftarimiz Fener ve BJK'lilere benzemez" diyemeyeceklerdir.. Bize bu utanci yasatanlara da yaziklar olsun..

Bu olaya bir baska acidan bakarsak; Turkiye kupasinin bundan onceki ayaklari gosterdi ki, bu sene süper lig ve alt kume takimlar arasindaki güc farki oldukca fazla. Ve biz alt kumenin orta siralarinda yer alan bir takimini bile zar zor 1-0 yenerken, macin 2. yarisinda nerdeyse rakibe karsi mahkum oynadik.. Takim hic umut vermedi. Herkes devre arasinda takviye beklerken tam tersine elimizdeki fayda saglayabilecek 3-4 adami daha kaybettik.. Umit Karan'i zorla göndererek forveti tamamen alternatifsiz biraktik. TS maci haric şans buldugu maclarda basarili olan Saidou bir inat ugruna harcandi.. Hagi, Ümit Karan'in son 2 yildir takima hicbirsey vermedigi icin gönderildigini söyledi ama yine son 2 yildir takima birsey vermeyen + yabancı kontenjanında da yer işgal eden Petre'nin kalmasi icin elinden geleni yapti..
Bunlari herkes görüyor artık ve bu aksamda bir patlama noktası oldu. Tabii böyle olmamalıydı, tepkinin böylesi Galatasaraylılıga ihanettir ama sonucta hatalarda hataları dogurur.. Hatalar zinciri bizi bu noktaya getirdi en sonunda..

Bircok kisi tribündeki tezahuratların yönetimin emriyle oldugu görüsünde. Dogrudur, yanlıstır bilemem ama benim anlamadıgım birşey var.. Özhan Canaydın televizyona cıkıyor ve "Ümit Karan kesinlikle kalacak" diyor. 2 hafta sonra U.Karan gidiyor. Futbol şube sorumlusu Petre gidecek, Saidou kalacak diyor ama tam tersi oluyor.. İnanın anlamıyorum, bizim yönetim bu kadar mı gücsüz, bu kadar mı zavallılar toplulugu? Yahu koskoca Galatasaray başkanı kulüple ilgili bir karar alıyorsa konu kapanmıstır. Nasıl inatlasma olabiir? Kimin haddine düşmüştür koskoca GS başkanıyla inatlasmak? Yönetim Hagi'yi karsısına alıp direk yüzüne karsı söyleyemiyor mu lafını? Bunun icin tribünü kullanmaya niye ihtiyac duysun GS yönetimi?

Sonuc olarak o sucludur, bu sucludur tartısılır ama tartısılmayacak bir gercek var ki Özhan Canaydın geldiginden bu yana hic ama hicbirsey yolunda gitmiyor bizde!

Saygilar,

gian
23-01-05, 02:03
Asıl bu sene bu taraftar bu iki adam icin Hagi'yi karsısına alırsa ligi 3. bitiririz...

Ne degerliymis Karanıydı da Saidou'suydu da yahu..

M.Yasin Cakmak
23-01-05, 02:06
Ya ben hala su noktayi anlamiyorum... Bu takimin sorumlusu Hagi degil midir? Istedigi adami pafa gonderemez mi? Istedigi adamla konusup istedigiyle konusmamazlik yapamaz mi?

Terim de pafa gonderdi bazi oyunculari. Ne oldu, sorumluluguna katlandi. Beceremedi ve gitti.

Ayni hakka Hagi de sahip. Yapamazsa gider ama onun kararlarina bu kadar da sert tepki gostermek bizim haddimiz olmamali.

23-01-05, 02:07
Çağdaş hala anlamadın olayı geçen sene de hatırlarsan Tamas yuhlanmıştı Tamas mıydı oradaki suçlu? Hayır o tepki Terim'eydi aslında. Burada da tepki Karan veya Saidou meselesi değil genel olarak Can'ın da bahsettiği nedenlerden dolayı bir tepki. Taraftarın en büyük hatası küfür etmeleri. Hagi'nin transfer yapılmayacağını bildiği bir kadrodan bu kadar adam göndermesi son derece yanlış bunu gören birçok taraftar var.

23-01-05, 02:09
Istedigi adami pafa gonderemez mi? Istedigi adamla konusup istedigiyle konusmamazlik yapamaz mi?

Bence yapamaz, yapamamalı.. Tek adamlık dönemi bitti GS'de eğer futbol şubesi sorumlusu diye bir makam varsa ona da danışmalı bu kararı alırken keyfii olarak kulübü yönetmeye kimsenin yetkisi yoktur.

M.Yasin Cakmak
23-01-05, 02:11
Ata o zaman yonetim Hagi'yi gondermeli. Yonetimin istedigi teknik adam o degilse... Hagi'yi kendileri getirdiler, hangi kosulda getirdilerse adam da o sekilde haraket ediyordur mutlaka.

23-01-05, 02:14
Hayır doğrusu o değil Yasin doğrusu Hagi'nin kendini toparlaması. Burası tek adam klübü değil , her kafasına eseni yapacağı , kendisine işe alan yöneticilerle inatlaşacağı bir yer değil. Hagi'ye bu şartlar başından söylenmiştir eğer beğenmiyorsa kendisi istifa eder, klübün maddi durumu da ortada sonuçta. Herkesin dediği gibi eğer klübün parası olsaydı şu an Hagi TD olamazdı.

M.Yasin Cakmak
23-01-05, 02:15
Abi kusura bakma ama adam bu sekilde yonetebiliyorsa bu sekilde yonetmesine izin veriliyor demektir. Neden istifa etsin?

23-01-05, 02:16
Zannetmiyorum izin verildiğini dediğim gibi yokluktan ve kurulan düzeni bozmamaktan bu şekilde gitmesine göz yumuluyor.

Sheva
23-01-05, 02:18
Bu akşamki olay itibariyle Ümit'in gönderilmesinin sorumluluğu tamamen Hagi'ye kalmıştır, ben bile geçtim Hakan'dan falan.. Fakat durduk yere ne diye böyle bir karar alır, buna aklım sırrım ermedi :karisik:

Genco
23-01-05, 02:19
Ya ben hala su noktayi anlamiyorum... Bu takimin sorumlusu Hagi degil midir? Istedigi adami pafa gonderemez mi? Istedigi adamla konusup istedigiyle konusmamazlik yapamaz mi?

Terim de pafa gonderdi bazi oyunculari. Ne oldu, sorumluluguna katlandi. Beceremedi ve gitti.

Ayni hakka Hagi de sahip. Yapamazsa gider ama onun kararlarina bu kadar da sert tepki gostermek bizim haddimiz olmamali.

Evet, her isteyen kulube gelsin istedikleri gibi futbolculari paf'a yollasin.. Bir sene 6 yeriz, diger sene ligi 6. bitiririz.. Cok guzel, tuttum bu fikri..

M.Yasin Cakmak
23-01-05, 02:19
Ya bu kadar zor mu anlamak? Takimin icinde olan o, Umitsiz daha basarili olabilecegine inanmistir ve bu kararini uyguluyordur iste.

Şeref
23-01-05, 02:23
http://www.omuz.net/forum/index.php?showtopic=12671

daha önceden yazdığımı ifade etmek için üstteki URL'yi girdim

Ergün Gürsoy anlaşılan ultrAslan'a mesajı vermiş..

Bir takımın taraftarı sahada ter döken oyuncusunu neden yuhalar ki..

Petre yerine Saidou yu , Plasen yerine Ümit Karan'ı istiyorsan hedefin yönetim olur , bilemedin Hagi olur, Petre ile uğraşmak ne alaka..

Ortada ne yönetim var ne samimiyet ne kudret, iktidarsızlar ordusu alayı.. allah sabır versin hepimize.

Bu yönetim ile zaten futbol dışında bir işimiz yok onun da başıbozukluğu ortada, taraftara yapılan saygısızlıklar, bir takım aracılarla taraftara (yüryedur'a) yapılanlar, bu gece tartışılan zırvalıklar, logo konusunda adam yerine koymamalar ama buna karşın yürütülen eurocard projesi için yurt dışına götürülenler ortadadır..

Bu yönetimden daha büyük kötülük getiren olmadı tarihimizde, ne kulübün değerlerine ne de tribünün değerlerine..

Hagi de Fatih Terim de Galatasaray sevgisi ile dolu olduklarından çok güzel yönetilecek profesyonellerdi, bu yönetimden önce onlar vazifelerini yapmış insanlardı, şimdi ise bu değerli insanları birer birer yitiriyoruz, gözümüz kör kulağımız sağır değil.. hepsi gerçek

Gerçeklerle uğraşmamızı engelleyen gündemlerin esiri olmayalım, hele buna yönelik nemalandırılmışlara da asla teslim olmayalım.. onlar gitsin asıl..

Merci!

cozker
23-01-05, 02:26
Ata o zaman yonetim Hagi'yi gondermeli. Yonetimin istedigi teknik adam o degilse... Hagi'yi kendileri getirdiler, hangi kosulda getirdilerse adam da o sekilde haraket ediyordur mutlaka.

Hagi'yi taparcasina severim.. Eger GS'de başarısız olup gönderilirse bu sevgimde gene hicbir azalma olmaz cünkü bana ASY'de hayatım boyunca belkide birdaha göremeyegim futbol resitalini senelerce yaşattı..
Onun teknik direktör olarak bize gelmesine cok sevinmistim. Çünkü futbol zekasıyla başarılı olacagını düşünüyordum. Ligdeki duruma bakınca şu ana kadar oldukca başarılı oldugunuda söyleyebiliriz ama Hagi ne yazık ki iyi bir teknik direktörde olmaması gerektigini düşündügüm bir huya fazlasıyla sahip gibi görünüyor. İnat..
Eger futbolcu ve yönetimle inatlasıyor ve bu da onun mantıklı kararlar vermek yerine fevri davranmasına sebep oluyorsa bu pek iyiye işaret degildir.. Umarım Hagi aldıgı kararlarda haklı cıkar.

Sheva
23-01-05, 02:41
Şeref, Gürsoy'la ilgili yazdığın şeyler büyük ihtimalle doğrudur, bir yandan da bir hocanın beğenmediği bir oyuncuyu yollama gibi bir hakkı da vardır ancak Hagi bu Ümit'e ne sebeple bu kadar takmıştır bunu anlamak mümkün değil..

Bir de üstüne başkan, Gürsoy vs. gönderilmesine karşı çıktıysa ve Hagi buna rağmen bu kadar ısrar ettiyse (ki bu isimler karşı çıksa bence Hagi gönderemezdi) doğru bir iş yapmamış Hagi.. Yani kadroyu daraltmak pahasına bu kadar ısrar etmesinin ne gibi bir sebebi olabilir ki?? (disiplinsizlik demeyin lütfen)

GalataSarayi Yonetim
23-01-05, 02:47
http://www.galatasarayi.com/forum/viewtopic.php?t=832

korcank
23-01-05, 02:49
Bu yapılanın mantığı, nedeni, gerekçesi olmaz. Bazı kırmızı çizgilerin bulunması gerekir; o kırmızı çizgiler "karakter" adı verilen şeyi yaratır. Kendi futbolcuna bu kadar ısrarla "###### ol git" tezahüratı yapmak, bu kırmızı çizgiyi aşmaktır, karaktersizleşmektir; bir kimlikten, şekilsiz ve çirkin bir kalabalığa tenzil olmaktır.

Fakat bu ilk de değildir. Geçen yıl Ümit Karan ve Volkan'ın annelerine küfür edilmemiş miydi? Hatta tek suçu İspanya'da bir 'reis'e haddini bildirmek olan Necati Ateş'e küfür edilmedi / ettirilmedi mi?

Bir taraftan iyi de oluyor bu kaos, bu kriz, bu başarısızlık, bu çirkinlikler, bu 'bir türlü yönetemeyen yönetim'... Muhtemelen dip noktasında değiliz ve henüz bir sürü çarpık payanda ile ayakta kalmayı başarıyor-muş gibi görünüyor, bu kökten iflas etmiş yapı. Payandalar ise bu mali / teknik / manevi iflası yaşayan sistemden şöyle ya da böyle nemalananlar...

Allah aşkına, mesleği 'tribün kovalamak' olan bir zümre olur mu? Bu "iş" ile iştigal ederek yaşayan, beslenen ve hatta besleyen?..

Yoktu aslında Fenerbahçe'den farkımız, Beşiktaş'tan ayrıcalığımız. Hepimiz aynı lanet düzenin içinde yuvarlanıp, kendimizi avutup duruyoruz. Kendimizi inandırmaya çalışıyoruz, farklılığımıza, ayrıcalıklı olduğumuza...

Bu maçtan sonra ben "bu işin çivisi çıktı" diyorum. Daha doğrusu o çivi belki de hiç çakılmamıştı ama bu hakikat kafama yeni dank ediyor, diyorum. Hatta şimdiki aklım olsa Sivasspor taraftarı olurdum diyorum.

Parma Maniac
23-01-05, 02:52
Bu yapılanın mantığı, nedeni, gerekçesi olmaz. Bazı kırmızı çizgilerin bulunması gerekir; o kırmızı çizgiler "karakter" adı verilen şeyi yaratır. Kendi futbolcuna bu kadar ısrarla "* ol git" tezahüratı yapmak, bu kırmızı çizgiyi aşmaktır, karaktersizleşmektir; bir kimlikten, şekilsiz ve çirkin bir kalabalığa tenzil olmaktır.

Fakat bu ilk de değildir. Geçen yıl Ümit Karan ve Volkan'ın annelerine küfür edilmemiş miydi? Hatta tek suçu İspanya'da bir 'reis'e haddini bildirmek olan Necati Ateş'e küfür edilmedi / ettirilmedi mi?

Bir taraftan iyi de oluyor bu kaos, bu kriz, bu başarısızlık, bu çirkinlikler, bu 'bir türlü yönetemeyen yönetim'... Muhtemelen dip noktasında değiliz ve henüz bir sürü çarpık payanda ile ayakta kalmayı başarıyor-muş gibi görünüyor, bu kökten iflas etmiş yapı. Payandalar ise bu mali / teknik / manevi iflası yaşayan sistemden şöyle ya da böyle nemalananlar...

Allah aşkına, mesleği 'tribün kovalamak' olan bir zümre olur mu? Bu "iş" ile iştigal ederek yaşayan, beslenen ve hatta besleyen?..

Yoktu aslında Fenerbahçe'den farkımız, Beşiktaş'tan ayrıcalığımız. Hepimiz aynı lanet düzenin içinde yuvarlanıp, kendimizi avutup duruyoruz. Kendimizi inandırmaya çalışıyoruz, farklılığımıza, ayrıcalıklı olduğumuza...

Bu maçtan sonra ben "bu işin çivisi çıktı" diyorum. Daha doğrusu o çivi belki de hiç çakılmamıştı ama bu hakikat kafama yeni dank ediyor, diyorum. Hatta şimdiki aklım olsa Sivasspor taraftarı olurdum diyorum.yazılacak her şeyi yazmış Korcan abi.. ne diyeyim ki daha..

gian
23-01-05, 02:53
Sivaslı mısın abi hayırdır? :)

Onlar da az dagıtmadılar Olimpiyat Stadını gecenlerde..

Saka bir yana; bugunku aklım olsa yine Galatasaraylı olurdum..Benim gözümde bu ayıbı işleyen insanlar Galatasaray'i temsil etmiyor..Galatasaray bambaska bir olgu benim icin..Sadece O'na leke sürülmesine üzülüyorum, ama asla Galatasaray'dan baska bir takıma aşık olmayı dusunemezdim..

Sheva
23-01-05, 02:57
Yazılacak herşeyi bırak bence Türk futbolunu özetlemiş :)

Dün senin eline iyi hoca, iyi futbolcular, iyi birkaç yabancı oyuncu denk geldiğinde elde ettiğin başarıları sağlam temellere oturtamaz, 'böyle gelmiş böyle gider' düzeni değiştiremezsen, bugün adamın teki çıkıp parayı basar, sana da 'kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş' demek düşer.. Ha bu gidişatı değiştirmek için ne yapmalıdır, bence esas tartışılması (ve hiçbir sonuca ulaşamayarak vakit ziyan edilmesi) gereken konu budur..

Şeref
23-01-05, 02:59
Sheva

Benim de anlayamadığım şeyler bunlar zaten..

Anlamak için elimdekiler şunlar

Özhan Canaydın GS Spor Kulübü Başkanı

Ergün Gürsoy ile Haginin yardımcısı Ayhan Akbin, birgün- bir süre Fenerbahçeli olan herkimse (Fatih AKyel) konusunda haftalarca ters düştü, transferler konusunda bir sürü konuda ..

Benim anladığımı söyleyeyim..
İhtimaller

-EG bir komisyoncu olmalı ki kendi menfaatine Saidou transferindeki gibi Ayhan Akbin ile etkin olmak istemiş olabilir, Fatih Akyel transferinden de bir neması olabilir

ya da bu adam deli, çünkü Galatasaray taraftarının ve Başkanının istemediği FAkyel ve Haginin istemediği Saidou için ısrarcı neden olsun..

-Hagi bir komisyoncu olmalı ki Petre yerine Saidou'yu gönderip Ümit'in de yerine bir alternatif olarak Plesan'ı istemeseinden dolayı..

ya da bu adam deli, çünkü Galatasarayın sorunu orta sahada ve kanatlarda iken giden Baliç ile alternatifleri de azalmışken Plesan için ısrar etmekte, Ümit gibi bir hücumcuyu harcamaktadır..

İşte bu garip teorileri çağrıştıran yansımalar medya bir yana F.Gökşen vb. gibi yedek üyeler aracılığı ile yönetim tarafından ifade edildikçe..

Ben 30 yıllık Galatasaraylı bir taraftar olarak kızıyorum..

Bu yönetim benim oturduğum apartmanı bile yönetemez çünkü orada ev sahipleri oy veriyor diyeyim de anlayan anlasın..

Merci!

Genco
23-01-05, 03:04
Dogru da su Ozhan Canaydin ile ayni takima gonul vermeseydim fena olmazdi hani..

Genco
23-01-05, 03:06
Bu yönetim benim oturduğum apartmanı bile yönetemez çünkü orada ev sahipleri oy veriyor diyeyim de anlayan anlasın..

:lol: :buyuksun:

Sheva
23-01-05, 03:12
Korcan abinin de öyle bir iddiası vardı, ikisi aynı büyük apartmanda oturuyorlar heralde.. Yoksa 8-10 daireli birşey olsa yanında bir katip yardımıyla yönetir bence :)

Sheva
23-01-05, 04:55
Şeref abi saydığın ihtimallere benzer iddiaları biliyorsun 2-3 hafta kadar önce kulüp üyesi TFF'de çalışan bir zat da dile getirmişti.. Farkındayım ki artık bu yönetimden her türlü basiretsizliği ve beceriksizliği bekler bir hale geldik ancak bu tarz bir karakter bozukluğu sergileyeceklerini sanmıyorum.. Belki eleye eleye elimizde mantıklı açıklama olarak bir tek saydıkların kalıyor ancak yine de mümkün olduğunu düşünmüyorum..

soprano79
23-01-05, 08:33
Dün Petre'ye yapılanlar gerçekten çok üzücü ve hiç hoş olmayan davranıştı.Bu çocuğa hiç taraftar olumlu bakmadı.Empati uygulamadı.22 yaşında vatanından kopmuş yabancı bir ülkeye gelmiş.Galatasaray forması giymek en büyük hayallerinden biriymiş,ama şu yapılanlara bakın.Hiç sahip çıkmadı taraftar bu gence.Taraftara yakıştıramadım gittikçe diğer kulüplere benzemeye başladık.Ayrıca Petre'nin kötü futbolcu olduğuna da hiç katılmıyorum.Artık bu saatten sonra takıma da pek faydası olmayacak gibi malesef. :(

luteum
23-01-05, 08:42
Haddim degil ama, konu Galatasaray'dan cok genel bir Turk futbolu sorununa degindigi icin biseyler yazayim dedim.

Galatasaray UEFA'yi aldiginda "Aha" demistim, "adamlar kopup gidecek simdi". Zaten 4 yildir ligi domine eden bir takim vardi ortada, bir de avrupa kupasi olayi tamamladi.

Ama sanirim Turk futbolu mu desem, genel olarak Turkler mi desem, uzun vadeli dusunmeyi pek beceremiyoruz. Daha sonra ortaya cikti ki zamanin Galatasaray yonetimi o gunku basari icin kulubu cok borca sokmus.
Ayni seyi Bilgili yonetimi de Besiktas'a ilk geldiginde yapmisti. Su anda Fenerbahce de ayni seyi yapiyor, tek fark Aziz'in kaynagi belirsiz parasini harcamasi, ki Fener'i borca sokup sokmadigini bilmiyorum. Fenerbahce arka arkaya 2-3 yil sampiyon da olsa, belki avrupa'da beklenmedik basarilar da yakalasa bu isin cok uzun surecegini, mesela Aziz Yildirim baskanligi biraktiktan sonra devam edecegini sanmiyorum.

Biz Barcelona gibi, Manchester gibi Real, Milan gibi inanilmaz kaynaklari olan takimlar degiliz ki. Bir kere ulkenin ekonomik gucu buna el vermiyor. Halbuki bu durumda olan bir ulkenin takimlarinin daha mutevazi olmasi gerekir bence. Milyonlarca dolari pahali yabancilara harcayip borca girmektense, Cekler gibi, Hollandalilar gibi altyapidan adam cikarmaya calismak, 10 yasinda kulube gelen adamlarin uzerine titreyip, 1 milyon dolari uyduruk yabanciya vermek yerine 100bin dolari 10 tane genc adama harcamak daha mantikli olacaktir. Ha nedir, adam gibi sistem kurarsin, scouting yaparsin, gider ucuza iyi yabanci da getirirsin, ama su anda 10 milyon dolarlik adamlar getirmek, bir nevi "tahterevanla gidersin hacete" olayi oluyor. Sen sistemini oturtup, kendi oyuncu kaynagini yaratirsan zaten basarili da olursun, para da kazanirsin. O parayla 5 tane uyduruk adam alacagina bi tane isim yapmis adam alirsin, her turlu katki olur ama en azindan kalici olur, basari o yildizin eline kalmaz. Yarin oburgun yeni adamlar yetistirebilecegini bilirsin.

Hollanda diyip duruyoruz, herifler (ozellikle Ajax) bir jenerasyonla Avrupa futboluna damgasini vurdu, simdi yenileri yine turedi. Gullitler, Rijkaardlar, Van Basten, Koemanlar gecti, sonra Kluivert Davids Overmars donemi oldu, simdi de Robben, van der Vaart, Sneijder vs, geliyor. Turkiye'de yeni yildiz kim var? Tuncay? Belki Ibrahim Akin? Yeni oyuncu cikmadigi icin de Hakan Sukur, Sergen vs. hala konusulup tartisiliyor. Neden milli takima alinmadi, alinsa ne olurdu diye sabah aksam konusuyoruz. Su anda kimse tuh niye Overmars yoktu demez Hollanda'da, yerine oynayacak canavar gibi adamlar var cunku.

Bu isin sonunun kotu olacagindan korkuyorum, ozellikle milli takimlarda Bulgaristan'in haline falan dusecegiz en sonunda.

Sovereign
23-01-05, 12:54
22 yaşında bir adam.Hiç de kötü oynamadığı,hatta iyi oynadığı bir maçta birdenbire ne olduğunu anlamadığı şekilde küfür yemeye başlıyor.

40 senedir Galatasaray'lı olan babam bile lanet edip kalktı televizyonun başından,izlemedi maçı.

İstedim ki bu çocuk o tezahüratlar arasında bir gol atsın.Atsın,sonra da tribüne koşup bir "sus" işareti yapsın.O taraftar denen topluluk da tepki nasıl gösterilir anlasın.

Kendikendimizi baltaladık.Bu saatten sonra ne şampiyonluk,ne de CL hakkı elde edebiliriz.Aslında bu bölünmüşlük,bu keşmekeş içinde bulunduğumuz yer bile mucize.Yönetim kırk parçaya bölünmüş,başkan aciz,para yok,taraftar en gerekli yerde takımı sırtından vuruyor...

Vah ki vah...

chivu
23-01-05, 13:45
Oturup birşeyler yazayım dedim ama biraz düşününce hakikaten değmez.Hani Ata Demirer'in Avrupa Yakası'nda bir repliği vardır:
ALLAH CEZANI VERSİN SERTAÇ!

ÖNDER RB
23-01-05, 14:13
ülke olarak başımıza ne geldiyse tepkisiz toplum olduğumuz için geldi. bazı şeylerde yanlış görüyorsanız tepki göstereceksiniz. ama seviyeli ve zeki insanla düşünmeden hareket eden eğitimsiz insanın tepkileri maalesef aynı olamıyor.

bu idare şekli tepkiyi hakediyor petre de doğru seçilmiş bir simge ancak sen galatasaray forması giyen bir oyuncuya küfür edemezsin kardeşim. daha 3 gün önce beşiktaş tribünleri tepkinin en kralını verdi süleyman adlı oyuncu vasıtasıyla. ama tek küfür çıkmadı ağızlarından herkes neyin nereye gittiğini anladı biz de arife benzer olayı yapmıştık ama bizim anlayışsız taraftarımız arife destek olarak algılamıştı.

saidoo gider tamam bu takıma beklenen katkıyı yapamadı ancak petre nasıl kalır kardeşim o ne katkı yaptı. yazdım daha önce banvit maçının devre arasında derya taşdelenlerle konuştum transfer için saidonun gitmesini mi bekliyoruz diye o da hem saidoo hem de petre dedi. yani yönetim ikisininde gitmesini istiyor yabancı kontenjanı açamıyoruz ama 2 senedir hiç bir katkı yapmayan petreye dokunamıyoruz. tabi ki olayın aslı basiretsiz yönetim ancak haginin inadı galatasaraya zarar veriyorsa buna tepkiyi yönetim gösteremiyorsa ben gösteririm. ben çocukluk ilahım terimin gelmesine karşıydım galatasaraya zarar vereceğinden adım gibi emindim. haginin gelmesini de çok istedim ama görüyorum ki bazı tutumları olmuyor olmayacak. yönetimin basiretsizliğini kullanarak işini yapmaktan ileri gitmeye başladı. bu kulübü hagi yönetmiyor yönetim eline futnbolcuyu verir haginin görevi ondan en fazla verimi alabilmektir. verim alamazsa kadroya almaz. yapabileceğinin maksimumu budur ama bizdeki yönetim zaafiyetini kullanıp bunu aşma noktasına getirirse ki bu terimde de oldu tepkiyi taraftar verir ve bu taraftarın en doğal hakkıdır (tekrar söyliyeyim yanlış anlaşılmasın tepki böyle seviyesizce küfürle olmamalıdır)

bu taraftar tepkiyi düzeyli şekilde tutabilse içine biraz espri yeteneği katabilse ve yönetimi de olayın içine dahil edebilse bana göre oldukça faydalı bir iş yapmıştır diyebilirdim. en azından camia bazı şeyleri konuşmaya tartışmaya başlayacak.

osvaldo
23-01-05, 15:06
Roberto kimse tepkisiz kalınsın demedi ki.. HAtta şu ana kadar doğru düzgün tepki verilmemesinin nedenleri tartışıldı durdu.

Sence dünkü tepki verilmesi gereken tepki miydi? YA da şöyle sorayım taraftar gerçek tepkisini mi gösterdi?

Herkes bu işlerin asıl sorumlusunun yönetim olduğunu biliyor. Sağda solda, forumda, kendi aramızda hep yönetimi sorumlu tutuyoruz. Peki o stadda neden yönetime tek bir kelime söylenmiyor? Dünkü tepki normal taraftar tepkisi olsa "xtir ol git Petre" değil "xtir ol git CAnaydın" derlerdi.

Bu takım ligi 6. bitirdi dünkü tepki koyan taraftar neredeydi?
Bu kulüp yönetimi taraftara verdiği hiçbir sözü tutmadı dünkü taraftar neredeydi?
Bu başkan üçkaatçıya para kaptırdı tepki neredeydi?
Terimle geldik Terimle gideriz deyip yerinde kalan başkana tepki neredeydi?
Bülent kadrodışı kaldığında Ümit Saidou kadar destek gördü mü tribünde?
Gazetelere ilan vereler hain ilan edildiğinde neredeydi bu tepkiciler?

Sen bunlara gözünü yum ondan sonra git zurnanın son deliği Petre ye tepki ver. Helal olsun be ne duyarlı insanlarmış bu tepkiciler. Demek bütün sorun gariban Petre imiş. Bu direk yönetim destekli bir tepkidir. Yönetim Terim'den sonra Hagi'yi de harcamak üzere ve bunu tribünleri kullanarak gerçekleştirecek. Olası bir başarısızlıkta hedef dire HAGİ olacak yönetim kendini sıyıracak aynen Terim de olduğu gibi..

3 senedir yönetim hakkında stadda tek kelime edilmedi. Terim yuhalandı youncular yuhalandı yakında Hagi yuhalanacak ama yönetim için hiçbir tepki yok? Sence neden?

Ben dünkü tepkinin gerçek tepki olduğuna inanmıyorum. Taraftar gruplarının başındaki insanlar yönetime yakın adamlar. Bunlar F.Akyele tepki verenleri dövenlerle aynı taraftan insanlardır büyük ihtimalle. Maçtan sonra demeç veren yöneticilerimizin bu tepki konusunda fazlaca yumuşak konuşmöaları da bunun ispatı. Dün yönetim Hagi'yi ortaya atarak kendini kurtarma operasynunu başlattı. Bundan sonrası da gelecek..

savatage
23-01-05, 15:17
petre'ye küfürle yönetim ilişkisi bana da aklayakın geliyor ama dün 70. dakikaya 4-0 önde girsek ve çok güzel oynuyor olsak acaba aynı şekilde tepki olur muydu diye düşünmekten de geri alamıyorum kendimi.
Moskova maçı sonrası iyi oynadığı halde yediğimiz gole sebebiyet vermiş olduğu için sırf,
maç sonunda Star yorumcuları,
"Petre bu takımda nasıl oynar?" diyorlardı.
bence yönetim kaynaklı birşey olsa,
orda olurdu.

yoksa tribünlerde,
en azından böylesine olacağını zannetmiyorum,
zannetmek istemiyorum!

ÖNDER RB
23-01-05, 15:34
osvaldo zaten ben de tepkisiz bir toplum olduğumuzu söyleyerek başladım yazıma söylediğin her şey tepki gösterilmesi gereken şeylerdi hatta bu listeyi uzatabiliriz de.

ancak bu gidişe sence tepki gösterilmemesi mi gerekiyor? tepkinin şeklinin yanlış içeriğinin eksik olduğunu ben de yazdım aman ne güzel tepki gösterdiniz demedim. sadece taraftarın gidişattan memnun olmadığının dile getirilmesinin gerekliliğinden bahsettim.

olay senin dediğin gibi yönetim destekliyse zaten tartışmaya bile gerek yok boşa nefes tüketmeyelim ben gerçek taraftar tepkisini değerlendirerek yorumladım.

reallion
23-01-05, 16:02
son bir kaç senemizde her şeye tepkisiz kalınmasından ötürü düştüğümüz durum ortada.Hep bundan yakınıyoruz yapabileceğimiz birşeyler olmalı vs. vs.
Ama dün Petre'ye olan tepkiyi kötüleyenler bundan utananlar sizleri gerçekten alamıyorum.
Petre gibi bir oyuncuya bu taraftar yeterince katlandı.22 yşındayım ve iddia ediyorum şu and çıksam o adamdan kat kat iyi oynarım.Neyse taraftar 100. yılda şampiyonluk istiyor.Ama Petre gibi bir oyuncu bu yolda en ufak bir şekilde katkıda bulunmazken zararı oldukça fazla.Altyapıdn herhangi bir orta saha oyuncusu getirin Petre kadar kötü oynamaz.Buna taraftarın tepkisiz kalmaması anormal olurdu.Taraftar kendince 100.yılda şampiyonluk için birşeyler yapmaya çalışıyor ve trtışmasız haklılar.Küfür olayına gelince orda biraz haksızlar ama olayı küfür noktasına getiren yönetimdir.Pleşan denen adamı bile almaktan aciz ve bizi petre gibi zaire ligi oyuncularıyla oyalamaya çalışıyorlar.Bu kadar oyalamasalardı bu adam başarısız oldu diye gönderilirdi ne kendisi fazla üzülürdü - taraftarda bu denli isyan noktasına gelmezdi.
100. yılda şampiyonluk isteyen ve bu yoldaki engelleri kaldırmaya çalışan traftarımız olduğu için gururluyum.Kesinlikle mutlu değilim çünkü bir oyuncunun bu duruma düşmesi üzüntü verici.AmA BUNUN SUÇLULArını belirttim..acı oldu ama iyi oldu.

gian
23-01-05, 16:18
Petre topigine tasıyorum Reallion'cım..

reallion
23-01-05, 16:25
kesinlikle haksız bir tepki değil bu.Burda bazılarını yaralayan (benide) petrenin gencecik ve masum yüzlü bir tip olması.türküz duygusal insanlarız bir anda herşeyi unutabiliyoruz ama Galatasarayın menfaati daha önemlidir.ACI AMA GERÇEK BUDUR.

reallion
23-01-05, 16:36
dilerseniz her şey bittikten sonra 100.yılda şampiyonluk bu tür sorunlara tepkisiz kalmaktan kaçınca koyarız tepkimizi!

seyko
23-01-05, 19:13
### dün tv basinda delirdim resmen, ovidiunun ne sucu var? TAMAM TARAFTARLAR ISTEMIYOR BEN OYNAMIRYORUMmu desin hea?! gitsinler ozaman hagiye küfür etsinler sıkıyorsa, o oynatıyor cocugu... necatide iyi yapti tarftarlarla catisti bu olay basliyayinca...

gian
23-01-05, 22:09
Bugun Fener seyircisi I love you Petre ve Petre'yi satanı biz de satarız diyerek dalgasını gecti..

Bravo size!..

23-01-05, 22:11
FB bu konuda en son dalga geçecek klüptür hiç mi hiç ciddiye almıyorum ne yaptıklarını tribünde. Herkes önce kendi bahçesini süpürsün, daha Boliç Rüştü olaylarını unutmadık.

gian
23-01-05, 22:16
Futbolda dün yoktur bugun vardır Atacım..Gececekler dalgalarını tabii..

vicente
23-01-05, 23:09
Roberto kimse tepkisiz kalınsın demedi ki.. HAtta şu ana kadar doğru düzgün tepki verilmemesinin nedenleri tartışıldı durdu.

Sence dünkü tepki verilmesi gereken tepki miydi? YA da şöyle sorayım taraftar gerçek tepkisini mi gösterdi?

Herkes bu işlerin asıl sorumlusunun yönetim olduğunu biliyor. Sağda solda, forumda, kendi aramızda hep yönetimi sorumlu tutuyoruz. Peki o stadda neden yönetime tek bir kelime söylenmiyor? Dünkü tepki normal taraftar tepkisi olsa "xtir ol git Petre" değil "xtir ol git CAnaydın" derlerdi.

Bu takım ligi 6. bitirdi dünkü tepki koyan taraftar neredeydi?
Bu kulüp yönetimi taraftara verdiği hiçbir sözü tutmadı dünkü taraftar neredeydi?
Bu başkan üçkaatçıya para kaptırdı tepki neredeydi?
Terimle geldik Terimle gideriz deyip yerinde kalan başkana tepki neredeydi?
Bülent kadrodışı kaldığında Ümit Saidou kadar destek gördü mü tribünde?
Gazetelere ilan vereler hain ilan edildiğinde neredeydi bu tepkiciler?

Sen bunlara gözünü yum ondan sonra git zurnanın son deliği Petre ye tepki ver. Helal olsun be ne duyarlı insanlarmış bu tepkiciler. Demek bütün sorun gariban Petre imiş. Bu direk yönetim destekli bir tepkidir. Yönetim Terim'den sonra Hagi'yi de harcamak üzere ve bunu tribünleri kullanarak gerçekleştirecek. Olası bir başarısızlıkta hedef dire HAGİ olacak yönetim kendini sıyıracak aynen Terim de olduğu gibi..

3 senedir yönetim hakkında stadda tek kelime edilmedi. Terim yuhalandı youncular yuhalandı yakında Hagi yuhalanacak ama yönetim için hiçbir tepki yok? Sence neden?

Ben dünkü tepkinin gerçek tepki olduğuna inanmıyorum. Taraftar gruplarının başındaki insanlar yönetime yakın adamlar. Bunlar F.Akyele tepki verenleri dövenlerle aynı taraftan insanlardır büyük ihtimalle. Maçtan sonra demeç veren yöneticilerimizin bu tepki konusunda fazlaca yumuşak konuşmöaları da bunun ispatı. Dün yönetim Hagi'yi ortaya atarak kendini kurtarma operasynunu başlattı. Bundan sonrası da gelecek..

aynen katılıyorum ilavetende o protestoların tek ortak noktası vardı haginin verdigi kararlara yapılmasıydı. o zaman o kadar biliyolar azcık delikanlı acık sözlü olsunlar hagi istifa diye bagırsınlar. böyle haginin verdigi tüm kararların tersine bagırıp politik davranmasınlar. ama hagi istifa demek dedirtmek(!) kolay değil tabi...

23-01-05, 23:35
Konya maçını verirsek ne kolay ne değil görürüz hep beraber.

Geodreieck
23-01-05, 23:50
....22 yşındayım ve iddia ediyorum şu and çıksam o adamdan kat kat iyi oynarım....

kac kat? :lol:

reallion
24-01-05, 12:23
Öncelikle çok utandığımı belirtmeliyim.
Çünkü bazı durumlardan habersiz yorumlar yapmışım.
1-Ümit karan ve saidou lehine tezahuratlarda bulunulması.
2-petreye küfürler edilmesi.

Bunlardan habersizdim (maça gidememiştim ve 2.yarıyı özel bir işimden dolayı izleyememiştim).Çünkü özellikle küfür konusunu mantığım almadığından (adam romen) herhalde biraz sinirden abartı sözkonusu ne bileyim diyerek ciddi almadım.
Çok yanlışmış.. Petre'ye tepki bu şekilde olmamalıydı.Hem Ümit'e saidou'ya bağır hemde petre'ye küfür edilirse bundan birçok anlam çıkarılır ve bu anlamlardan vahim vahim sonuçlar ortaya çıkabilir(bundan korkuyorum).
Ben Petre'nin son 20 dk. ıslıklandığını,yuhalandığını zannediyordum.Bu haklı ve normal bir tepki fakat bunun yanındaki diğer anlamsız tepkiler nedeniyle oldukça üzüldüğümü belirtmeliyim.Ayrıca bir bktan habersiz topic okumadan topic açıp boyuna savurduğum için utanç krizine girmiş durumdayım.
Canını sıktığım herkesten özür dilerim.

ps: Petreyi beğenmiyorum.Beğenen bir insanı tasavvur edemiyoru.Kesinlikle Galatasarayda oynamayacak bir oyuncu olduğunu düşündüğümden ıslık ve yuhalama gibi tepkileri haklı buluyorum ancak keeşke bu tepkilerle sınırlı kalsaydı.

FEARLESS KNIGHT
24-01-05, 16:02
abdullah..balic..halil unere bagırmıyoruz...
petreye bagırıyoruz...

ne oldu bize...

petre naptı..takımı mı sattı..
bugune kadar gs forması gıyene bagırmayacagımzı gelenegı ne oldu...

BU FORMA KUTSALDIR.NASIP OLMAZ HERKESE" sloganı petre icin mi, abdulalh-balic-fakyel icin mi soylenmeli..

fakyel..okan.emre gibi sattı mı takımı petre..

24-01-05, 16:30
Valla ne desen haklısın ama artık her şey çok değişti taraftar da değişti. Devir değişti derler ya ondan işte..
Bakalım sonumuz ne olacak bu sene de gidiyor gibi..

ScHenKaL
24-01-05, 17:04
boğaziçili demiş ki
Valla ne desen haklısın ama artık her şey çok değişti taraftar da değişti. Devir değişti derler ya ondan işte..
Bakalım sonumuz ne olacak bu sene de gidiyor gibi..

bu sene gitti artık bundan sonra takım düzelmez şampiyonluk zor..

USAtaraftar
24-01-05, 17:30
Anlasilan bazi satilik taraftarlari almis birileri.

Bu arada, Ultraslan web sitesindeki "Bagimsiz Taraftar Olusumu" sloganini kaldirsin. Onlara da zerre kadar saygim kalmadi.

savatage
25-01-05, 02:08
http://www.galatasaray.com/anket/anket_sonuc.php?frm_id=298&st=ok
şeklinde bir ayıp da var:(

NAZIM
25-01-05, 13:19
YAZIKLAR OLSUN O KÜFÜRLERI EDENLERE YÜZYILLIK TAKIMA HERKEZ GÜLER OLDU KOPTUK BIRBIRIMIZDEN BU TAKIMDA EKMEK YIYIP BASKA YERLERDE HAINCE KONUSANLAR OLMADIMI BES KURUS KULÜBE KAZANDIRMADAN YURTDISINA GIDIP SONRA YINE KÜRKÇÜ DÜKKANINA DÖNENLER OLMADIMI HALA BU TAKIMDA TOP OYNAMIYORLARMI NE IMPARATORLAR NE FUTBOLCULARIN BASINI YIYENLER HALA BURDA DEGILLERMI PETRE GENCECIK BIR ADAM NE GÜNAHI VAR KULÜBÜMÜ SATTI TAKIMA HAINLIKMI YAPTI ASIL HAINLER ICIMIZDE ARKADASLAR OYUNLARA GELMEYELIM BIZ GALATASARAYIZ FARKLIYIZ BU KAVGALARIN HIÇ BIRIMIZE YARARI YOK

25-01-05, 13:46
Nazım arkadaşım hoşgelmişsin yalnız yazılarını küçük harfle yazsan hepimiz için daha iyi olur diye düşünüyorum :)

gian
25-01-05, 19:43
http://www.yuruyedur.com/i/ovidiupetre.jpg

Yuruyedur!dan..

Saunders
25-01-05, 22:53
Yahu düşünüyorumda petreye ve dolaylı yoldan hagi ve yönetime böle bir tepki olmasaydı acaba transferde şu günlerde yaşadığımız kımıldama gerçekleşirmiydi...

Ne zaman ciddi bir tepki oldu...Hemen menejerler çağrıldı toplantılara girildi...Hoop hemen bir oyuncuya imza attırıldı.Ve sanırım iki üç oyuncu daha gelecek...

Yani yönetim böle bir tepkiyimi bekliyodu acaba transfer yapmak için???

Parma Maniac
25-01-05, 23:11
bu hareketliliğin nedeni olarak kesinlikle Petre'ye edilen küfürleri görmüyorum ben.. bence Hagi'nin çıkıp takır takır gerçekleri açıklaması oldu.. çok da iyi oldu..

Sheva
25-01-05, 23:14
Parma öyle diyorsun da Hagi çıkıp gerçekleri açıkladı diye gidip Plesan'ı almıyoruz ki.. Bence yönetim ve Hagi'nin transfer listelerinin farklı olması etken olabilir ve dünkü toplantı sonrası iki listeden biri artık yok..

Parma Maniac
25-01-05, 23:49
Parma öyle diyorsun da Hagi çıkıp gerçekleri açıkladı diye gidip Plesan'ı almıyoruz ki.. Bence yönetim ve Hagi'nin transfer listelerinin farklı olması etken olabilir ve dünkü toplantı sonrası iki listeden biri artık yok..iyi de Hagi'nin listesini bilmiyoruz ki tam olarak.. adam her mevkiye 3 oyuncu ismi verdim, birini alın dedim, muhatap olmadılara getirdi işi basın toplantısında.. sapına kadar da doğruydu son yıllarda olduğumuz gibi yine transfer döneminin lagalugalarla geçirmiyor muyduk? hemen ertesi günü biten işlere, çıkan haberlere bak.. şimdi ben bunu Hagi'nin çıkışına değil de Petre'ye edilen küfürlere bağlayamam.. zaten Petre'ye edilen küfürün amacı farklı.. transfer yapamamamıza değil, transfer yapmak için gönderilen futbolcuyla bağıntılı bir hadise.. tabi yönetim destekli olması da cabası..

nihat
26-01-05, 04:53
bu taraftara BU TEZAHURATLARI HIC YAKISTIRAMADIM.
galiba GALATASARAYlilik ruhu olmus..
ruhuna Fatiha.eziklerden farkimiz kalmadi.
onlar bayraklarini,formalarini yakan taraftarlarini doven f.akyel lavuguna bile boyle davranmadilar.

SuperCimBom
26-01-05, 22:50
Antep macinda
hatta
Konya macinda insallah AKLI BASINDA tarafdar OYUNCUSUNDAN özür diler....

yazik oldu....Oyunuyla belki hakediyordu ama kisiligiyle kesinlikle...

ScHenKaL
28-01-05, 17:18
http://www.ovidiupetre.com Söze ne gerek...

Sheva
28-01-05, 17:40
http://www.ovidiupetre.com Söze ne gerek...

Sevmedim bu sayfayı.. Kimin yaptığı belli değil, sarı kırmızı en ufak bir simge yok, yazıyı da provokatif buldum.. Yapılan belki doğru ancak fazla bir muhatap beklemesinler bu şekliyle..

Edit. Yorumların sahiplerini görünce yukarıdaki tepkimin/şüphemin yanlış olduğunu farkettim, ancak yine de GS'lılar tarafından kurulduğunu gösteren bir ibare yer alsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum..