PDA

Tüm Versiyonu Göster : Nissan'dan ilginç teklif

LuisFigo
21-01-05, 18:50
Japonya'nın otomotiv devlerinden Nissan firması, G.Saray'a reklam karşılığı Japonya'nın en popüler futbolcusu Yuji Nakazawa'yı önerdi. Gelecek sezon için yapılan teklifte Nakazawa'nın tüm maliyetini Nissan karşılaşayacak. G.Saray'ın adını kullanarak Avrupa pazarındaki payını arttırmak isteyen Japon firması, G.Saray'ın maçlarının Uzakdoğu'daki kanallara satışı, reklam gelirleri ve forma satışları konusunda da yardımcı olabileceklerini de bildirdi. Nakazawa sağ kanatta oynamasına rağmen geçen sezon gösterdiği performansla Japonya'da sezonun en başarılı oyuncusu seçildi.

-----------------------------------------------------

naakazawayi bi kac macta izleme firsatim oldu ama pek hosuma gitmedi,düz bir futbolcu..

21-01-05, 19:05
Kaynak ?

LuisFigo
21-01-05, 19:08
webaslan,ama onlar´da hürriyet gazetesinden fln calmistir...

gian
21-01-05, 19:08
Sabah ve ya Vatan sanırım..

Aslında alacagımız isimsiz bir oyuncu nasılsa, bu Japon'u alsak en azından alacagımız kadar yarar saglar, ustune bir de Japon pazarına acılmıs oluruz diye hayal kurayım..

Japonlara Card filan satarız.. :)

Sheva
22-01-05, 00:42
İsmi de Japancard olmaz da Yencard olur :) Japonya'da yılın futbolcusu seçilmiş falan diyor ama öyle adamları marketing niyetine avrupalılar zaten kapıyor.. Ayrıca getirseler iyi olur bence de, forma satışı kadar belki futbol olarak da fayda sağlar.. Zaten kendimiz gidip yabancı alamıyoruz belki hediye gelenden fayda sağlarız..

Genco
22-01-05, 00:47
Isterim gelsin.. Yonetim transfer adimiza transfer yapamiyor bari Nissan yapsin..

bruno
22-01-05, 04:30
Lusi Figo sagolsun mesajlarin ile forumu canli tutmaya calisiyorsun ama masabasinda yazilan sacma haberler uzerine tartismanin cok yararli olduguna inanmiyorum

USAtaraftar
22-01-05, 06:22
Haber sallama izlenimi veriyor. Ancak eger dogruysa, mutlaka gerceklesmeli derim.