Tüm Versiyonu Göster : Lucescu: G.Saray şampiyon olsun
Tarafsızlıgımı bir kez daha gostererek ( :) ) Lucescu ile ilgili olumlu bir topik acıyorum..Dusunceleri icin de tesekkur ediyorum Lucescu'ya..
----------------
'G.Saray şampiyon olsun'
Lucescu: "Bu sezon G.Saray'ın şampiyon olmasını istiyorum. Çünkü, bunu hakediyorlar. Hagi ve futbolcuları çok karakterli."
21/01/2005
Beşiktaş ve G.Saray'ın eski teknik direktörü Lucescu 3 günlük İstanbul ziyareti sırasında VATAN'a konuştu. Bu sezon G.Saray'ın şampiyon olmasını istediğini belirten Lucescu "Bunu hem G.Saray'ın 100. yılı, hem karakterli G.Saraylı oyuncular, hem de Hagi için istiyorum" dedi. İstanbul'dan Antalya'ya geçen Lucescu şöyle konuştu: "Türkiye'yi özledim. Burada çok önemli anılarım var. Bu sezon G.Saray'ın şampiyon olmasını istiyorum. Çünkü o camia bunu hakediyor. Karakterli futbolcular var, var ve 100. yılları... F.Bahçe daha avantajlı gibi gözüküyor. Ama G.Saray'ın zor günlerde birlik olma karakteri vardır.
Menajeri Harun Arslan, Ümit Karan'ı almamı, ona yardımcı olmamı istedi. Ben de kendisinden 3-4 gün zaman istedim. Ama o gidip başka yerle anlaşmış. Bunu geçen yıl da bana yapmıştı. Plesan çok iyi futbolcu. Hagi onu benden daha iyi tanıyordur, çünkü Romanya'da daha uzun süre kaldı. Plesan, bence Bratu'dan çok daha iyi."
her zaman söylemisimdir,bu lucescu cok delikanli adam....yürüyedur luce
Yalnız yönetim 100. yıl kutlamaları için Lucescu'yu davet etmemiş sanırım Terim'i de etmemişler doğruysa ayıp etmişler.
derwall yok!
bu çok acı. çok ayıp.
utanıyorum
Derwall sağlık sorunları yüzünden davet edilmemiş sanırım yoksa bilerek değli ;)
Ayıp ettiler
G.Saray'ın eski teknik direktörü, Beşiktaş-Shaktar Donetsk maçından sonra yakın dostlarıyla biraraya geldi, "Bu yapılan vefasızlıktır. Benim hiç mi bu kulübe faydam olmadı? Alacağımın bir kısmını bile G.Saray'a bıraktım" dedi.
G.Saray'ın başına geldiğinde adeta eleştiri bombardımanına uğramıştı Mircea Lucescu. Ancak mütevazı kişiliği, sarı kırmızılı takıma kazandırdığı Süper Kupa'nın yanı sıra, lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'ndeki çeyrek final, onun bir anda el üstünde tutulmasına neden oldu. Cimbom'a maddi-manevi her konuda destek olan teknik patron, yönetimin "Dream Team" kadrosuna kendisini çağırmamasına sitem etti. Yöneticileri vefasızlıkla suçladı.
Önceki akşam İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile Shaktar Donetsk arasında oynanan dostluk karşılaşmasından sonra yakın dostlarıyla biraraya gelen Rumen hoca, G.Saray'ın yaptığı bu hareketi eleştirdi. Türkiye'yi her zaman sevdiğini söyleyen ve Türk insanına ayrı bir sempatiyle bakan Lucescu, yapılan haksızlık sonrası şöyle dert yandı: "Böyle bir organizasyonun yapılması G.Saray Kulübü adına çok güzel.
Eski futbolcular çağrılıyor, teknik adamlar çağrılıyor. Ama ben yokum. Hiç olmazsa bir antrenör olarak görev alabilirdim. G.Saray'da 2 sezon görev yaptım. Benim bu camiaya ve takıma hiç mi katkım olmadı? Görevde kaldığım sürede alt yapının gelişmesini sağladım. Yerinde transferler yaptırarak ekonomik olarak kulübü sıkmadım. Ayrılırken bile kulüpten alacağım olan paranın bir kısmını bıraktım. Buna mı layık görüldüm.
İnanın çok üzüldüm. Kazanılan lig ve kupa şampiyonluklarının bu kadar çabuk unutulması beni yıktı. Demek ki her şey bu kadar çabuk unutuluyormuş. Hayatımda G.Saray'ın yeri başkadır. Yapılanlara rağmen o güzellikleri asla unutmam. O taraftarın bana yaklaşımı hiçbir şeye değişilmez. Zaman zaman "I Love You Luce" sesleri kulaklarımda çınlıyor. Bu yapılanın elbet yanlış olduğu bir gün anlaşılacaktır."
İŞTE NOSTALJİK LİSTE
YÖNETİMİN 23 ya da 24 Nisan'da oynanancak G.Saray-Diyarbakır maçı öncesinde yapılmasını planladığı karşılaşma için oluşturduğu "Dream Team" listesinde şu isimler yer alıyor: Simoviç, Taffarel, Popescu, Filipescu, Falco Götz, Stumpf, Perez, Van Gobbel, Prekazi, Hagi, Rotariu, Didier Six, Knupp, Abramczik, Saunders, Kovaceviç, Hociç, Ilie. Ayrıca teknik direktörlük için düşünülen iki ismin ise Karl-Heinz Feldkamp ve Greame Sounnes.
İlhan SÖYLER
M.Yasin Cakmak
21-01-05, 19:48
Hey be ne buyuk adam ya... Go Shaktar go
Bu yonetimden oyle bir davranis bekliyor muydun ki Ata?
UmBeRtO GS
21-01-05, 22:21
Gelmesin zaten, Galatasaray 100. yılında büyük futbolcular, büyük antrenörler gelir... Feldkamp gibi Souness gibi... Bu ikisinden de başarılı değil Lucescu..
Kaan inanarak mı yazdın? Souness TR kupası dışında çok başarısızdı TR'de. Bazen anlamıyorum sizi hakikaten fikriniz o kadar sabit ki bilip bilmeden yazıyorsunuz.
Gelmesin zaten, Galatasaray 100. yılında büyük futbolcular, büyük antrenörler gelir... Feldkamp gibi Souness gibi... Bu ikisinden de başarılı değil Lucescu..
Harbiden seninle bir daha futbol ile alakali hic bir tartismaya girmeyecegim diyorum ama o kadar mantiksiz seyler soyluyosun ki insan kendini tutmakta zorlaniyor vallaha..
Souness nasil Lucescu'dan basarili olabiliyor? Bir izah rica etsem lutfen..
Lucescu'yu çağırmıyor diye kızmıyorum yönetime.. Şampiyon hocayı kovup Galatasaray'ın sonunu hazırladılar, hangi yüzle çağıracaklar ki?
Sana da özel bir not Kaan, bu işler başarı işi değil vefa işi, hürmet işi, insanlık işi.. İsteyen istediğini düşünebilir ama Lucescu GS'ın en zor dönemlerinden birinde takımı şampiyon yaparak 3. yıldızı fenerden önce almamızı sağlamış, bu takıma büyük emeği geçmiş bir hocadır.. Senin için kötü hoca olabilir ama sırf bu yaptığı bile 100. yıl kutlamalarında kendisi gibi 3-5 hocayla birlikte baş köşede olması için yeterlidir..
Lucescu Fener'den nefret ediyor..Her yerde 2 sampiyonluguma caldilar diye agliyor...
Ne demesini bekliyosunuz Fener'in sampiyon olmasini istiyorum mu??
Akli sira sirin gozukucek..
Bu arada Souness'in nasil Lucescu'dan basarili olduguna gelince!!! veya niye Souness'in cagirildigini Lucescu'nun cagirilmadigina gelince!!
Galatasaray tarihinin en basarili sag aciklarindan biri Fatih Akyel kadroda yok Perez var...Simdi Perez Fatih Akyel'den daha mi basarili??
İste o hesap Souness gelmeyi hakediyor...Lucescu gelmeyi haketmiyor..
Ayirca Turkiye Kupasi'ni sirf Lucecu'yu buyultmek icin bu kadar kucumsemeyin...Kadikoy'de 5 senedir galibiyetimiz yok..Ve Turkiye Kupasinda o atmosferde o kupayi kazanmak..Ki cok kotu oldugumuz senede 3 macta 2 galibiyet cikarmak oyle her baba yigidin harci degildir..Ki o fener takimi Kalede en iyi donemini yasayan Rustu turkiyede bir cigir acan yabanci stoper ikilisi hogh-uche...Aykutlu- Oguzlu bir donemdi..
Oyle 1 yildiz kazandirarak Galatasaray'in 100.yil kadarosuna giremessiniz İlk once adam olucaksiniz.....O zaman Fatih Akyel'de gelsin..Onun da super Kupa'da emegi ver..
Souness Adamdi..Lucescu degil..
Hocam Lucescu'nun adamlığını tartışmamızı gerektirecek bir tane olay söyler misin rica etsem?
Edit. Topicin esas konusu olan demeçle ilgili senle hemfikirim, büyütülecek bir yanı tabi ki yok..
Hocam Lucescu'nun adamlığını tartışmamızı gerektirecek bir tane olay söyler misin rica etsem?
Hemen soyle fazla hafizami kasmadan siraliyim,
Besiktas'in basina gectiginin 4.haftasi ''Maraton'' programina Omer Guvenc'in yaninda katildi ve sarf ettigi cumle,
''Galatasaray'dayken hakemler bu kadar kotu degildi''
100.Yillarinda ne kadar pislik donerken halen her mac sonrasi ''hakemler soylede boylede diye tum sene agladi''
Olimpiyat Stadinda Ali Aydin sayesinde kazanilmis mactan sonra bile,
''Penaltilar dogruydu Galatasaray'in golunde faul vardi daha penaltilarimiz verilmedi' diyecek kadar karaktersiz bir adamdir kendisi..
Aklima gelenler bunlar...
Çok karaktersiz adamdı çok , çıkıp da gözlüklerini yedirecem , ben o klübe lüksüm diyip dalga geçecekti ki karakterini ispat edecekti... Bir de yanına 30 milyon dolar borç takacaktı ki tam olacaktı iki de sopa atardı karakter abidesi oluverirdi işte o zaman.
Beşiktaş'taki ilk senesi için değil fakat ikinci senesindeki şikayetleri sırasında Hıncal da aynı şeyleri söylüyordu.. Hatta meclis soruşturması açılsın dedi diye pek gülmüştü Lucescu'ya.. Gel gör ki sonradan bu konudan epey ekmek yedi Hıncal, 2-3 ay konu olarak idare etti kendisini..
Çok karaktersiz adamdı çok , çıkıp da gözlüklerini yedirecem , ben o klübe lüksüm diyip dalga geçecekti ki karakterini ispat edecekti... Bir de yanına 30 milyon dolar borç takacaktı ki tam olacaktı iki de sopa atardı karakter abidesi oluverirdi işte o zaman.
Yukarida ki yazidan Fatih Terim cok karakterlidir gibi bir anlam cikardiysan tebrik ediyorum...O anlami cikarmak icin cok kasmissin belli..
Dikkat ettiysen yalnız ben Terim de çağrılmadıysa çok ayıp edilmiştir dedim. Çünkü bu yukarıdaki yaptıkları onun hizmetlerini inkar etmemize neden olmaz. Tıpkı senin de iddia ettiğin gibi Lucescu'nun hakemler hakkında 3-4 şey söylemesinin neden olmayacağı gibi.
Çağrılmasın korkak futbol oynatıyordu :lol: Bu cesur futbol - korkak futbol palavralarını kim çıkardıysa :buyuksun:
USAtaraftar
22-01-05, 06:28
Fatih Terim Dream Team'de yer bulamamis mi? Kendisi su ana kadarki en buyuk teknik direktorumuz. Nasil boyle birsey gerceklestirdiler hayret ettim.
Feldkamp gibi Souness gibi... Bu ikisinden de başarılı değil Lucescu..
Souness veya Feldkamp CL'de iki grup gecip ceyrek final mi oynattilar da bilmiyoruz yoksa. :)
Fatih Terim yerli takımın başında olacak sanırım, çünkü bunlar yabancı Dream Team
10 tane hoca cagrılmıyor; sadece 2 tane secilmis..Bu secimler de dogru bence; Feldkamp bana göre gelmis gecmis en basarılı teknik adamlarımızdan biridir..4 kupa aldık o sene..Avrupa'da da o kadroya göre iyi işler yaptık..Roma'ya cok sanssız elendik..Frankfurt'u eledik..Bence 10 senelik basarılar zincirini baslatan adamdır Kalli..Ve ben unutmam O'nu..
Souness'a da sadece basarı anlamında bakmamak lazım..Souness ayrı bir olgudur Galatasaray tarihinde..Hep soylerim; onca basarılarıyla Galatasaray tarihinin en basarılı teknik adamı Fatih Terim kadar yeri vardır bu taraftarın gozunde Souness'ın..Aldıgı sadece bir kupaya ragmen..Bazı seyler vardır; sembol olur..Souness'in bayragı da bir semboldür, girdigi yerden de yuzyıllarca cıkmaz..
Bir de düsünün, Lucescu'nun cagrılması mı heyecanlandırır taraftarı, Souness'in elinde bayrakla sahaya cıkması mı? Bu perspektiften bakarsak, daha cabuk sonuca varırız..
Ayrıca her Galatasaray'i sampiyon yapan, Avrupa'da da basarıya kosturan teknik adamı cagırmak gerekiyorsa, Hollmann nerde? Neden Hollmann'i gundeme getirmiyorsunuz? Sampiyon yaptı takımı, Sampiyonlar Ligine ilk katılımı hem de Manchester'i eleyip sagladı ( B takımı degil) ve o girdigimiz Sampiyonlar Liginde son 8 takıma kalmıstık..Yani ceyrek finaldi..
Lucescu cagrılmayı hakederdi; eger gidip BJK antrenörü olup, sampiyonlugumuzu alaverelerle dalaverelerle calan bir 100. yıl "sinerjisinin" icinde olmasa..
Yok Çağdaş oylama sonucu seçilmiş zaten bir haketme durumu yok zaten taraftarın takdiri..
Yahu bir dakika, Lucescu-Terim tartışmasında karambole gitmiş, Fatih Terim de mi çağrılmamış kutlamalara?!
UmBeRtO GS
22-01-05, 22:13
Büyük ihtimalle, Hagi'den boşalacak olan Galatasaray'ın bugünkü kadrosuna Fatih Terim teknik direktörlük edecek
lucescuyu hiç sevmem gs deykende sevmezdim sonrada sevmeme sebep olcak bir davranısını gormedim.
karakterini sevmiyodum. futbol tarzıdır basarılarıdır oyle konulardan bahsetmiyorum..
direk aklıma gelen lucescu ozelliğini soylıyım mesela kendinden baska herkesi suclardı.. çimlere suç buldugunu bile hatırlarım.. hersey için hep bi mazeret bulabilirdi aglardıda aglardı.. hiç sevmezdim hiç.. hele besiktastayken aglamaları doruga cıkmıstır.. ve habire gs hakkında yorum yapar dururdu. bir türlü susamadı gitti halada konusuyor.
hele bir stara canlı baglanmasını hatırlıyorum ki ahmet cakarı bile susturdugu (sonra küfür ettigi anlasıldıgı baglantı) of of offf...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to