Tüm Versiyonu Göster : Plesan´dan Bomba aciklamalar !
Pleşan gazetelerden izliyormuş!
Pleşan, taraftarın hoşuna gitmeyecek açıklamalar yaptı: Beni G.Saray’dan kimse aramadı. Büyük ihtimalle Craiova’da kalacağ
http://www.haberturk.com/foto/mansetplesangs.jpg
Galatasaray’ın transfer listesindeki bir numaralı isim Mihaita Pleşan, Sarı-Kırmızılı taraftarların keyfini kaçıracak açıklamalar yaptı. “Şu an İstanbul’a gelmem için bir neden ya da herhangi bir girişim yokö diyen Rumen oyuncu, henüz Cim Bom’la herhangi bir anlaşma yapmadığını açıkladı. Gheorghe Hagi’nin kendisini ısrarla istediğini söyleyen Pleşan, “Gazetelerde imza atacağım yazılıyor ancak bundan benim haberim yok. Bu nasıl olacak anlamadımö ifadesini kullandı.
‘Resmi görüşme yok’
Transferiyle ilgili olarak hiçbir resmi görüşmenin yapılmadığının altını çizen Craiovalı futbolcu, “Ne Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, ne de başka bir yöneticiyle görüşme yapmadım. Galatasaraylı yöneticiler daha çok kulübüm Craiova’yla bonservisim konusunda görüşmeler yapıyorlar. Sanırım ilk etapta kulüpler anlaşmayı amaçlıyor. Bense sadece bu görüşmeleri gazetelerden takip etmekle yetiniyorum. Kulübümün antrenmanlarına da çıkıyorumö diye konuştu.
‘Koşa koşa giderim’
Bu şartlarda transferinin zor gözüktüğünü kaydeden Pleşan, “Büyük ihtimalle sezon sonuna kadar Craiova’da kalacağım. Sonra ne olur bilemem. Zaten transfer süresi de bitmek üzereö dedi. Genç futbolcu, “Galatasaray’a gelmek ister misin? şeklindeki soruya ise şu karşılığı verdi: “Hagi’nin patron olduğu yerde her Rumen çalışmak ister. Bu gurur verici bir olay. Galatasaray çağırsın, askere gider gibi koşarım. Sarı-Kırmızılı formayı giymeye hazırım.
------------------------------------------------------------------------------------
BU YÖNETIM TRANSFER YAPAMAZ !
dogru soyluyorsa ne vahim durum :karisik:
Hoca 40 yılın başı makul fiyatlı bir oyuncu istemiş, oyuncu desen dünden razı gelmeye ama sonuç ortada işte.. Plesan'ı alamayan yönetimin herhangi bir yabancı oyuncu alabileceğine inanmıyorum artık (Plesan kötü bir oyuncu olduğu için demiyorum bunu ama şartlar bu kadar elverişliyken transfer yapamayan yönetim başka bir oyuncuyu nasıl getirecek?)
bu adamın bize maliyeti ne olur şu an bassak parayı?
reallion kulübün uzun zamandır beklediği zengin işadamı sen misin yoksa :)
Şaka bir yana ilk etapta kiralık geleceği için sezon sonuna kadar en fazla 300-400 bin dolardır maliyeti..
vallahi ya düşünmedim değil! bu yaşıma kadar ne biriktirdiysem koyucam önüme,dayı hala eş dost ne varsa isteyecem biraz.bankadan da kredi alıp denkleştirip alıp getirecem herifi be tak etti resmen. hayır merak ettim çatlıycam ne menem bi adammış görelim be kardeşim öh!
klubüne ödeyeceğimiz peşin bonservis bedeli falan yüzündenmi bu kadar uzadı?
yoksa bu adamla sırf biz ilgilendiğimiz için fiyat yükselttiklerinden bizimkilerin bu sessizliği blöfümsü olmasın??
İşin aslı antu gibi kalabalık bir forum olsak herkes 20 dolar atsa bitirebilirdik bu transferi :)
Transfer neden bu kadar uzadı ben de bilmiyorum, normal şartlarda Saidou'yu bir kulübe verdiğimiz paraya Plesan'ı alacaktık ama Saidou'ya kulüp bulamadık heralde.. İşin kötüsü hem Saidou PAF'a gitti, hem Plesan gelmedi bari Saiodu takımda dursaydı ihtiyaç olurdu belki..
Bu iş uzadı bu oyuncuyu da alamayağız sanıyorum. Herkes ara transferde oyuncu şart derken bir tane kaleci aldık 6 tane oyuncu gönderdik. Eh artık 2.lik için sıkıca mücadele ederiz , benim iyimser tahminim 2. oluruz kötümser tahminim ise BJK ve TS'nin altında 4.
kanarya avcısı
20-01-05, 22:41
Arkadaşlar
kabul edemiyorum bunu nasıl oldu da biz bu hale geldik bir pleşanı bile alamıyoruz bu nasıl iştir.Adamlar günledir avrupanın manşetlerinden inmiyor.Doğrusu bazen takdir ediyorum istemeden de olsa biz kızsakda kabul etmek lazım işi biliyorlar.Birde bizimkilere bakın offfffffffff of
Bizim geldiğimiz halle ilgili tesbitlere sonuna kadar katılmakla beraber, fener'in anelka hadisesinin medya destekli fazlaca büyütüldüğünü düşünüyorum.. Anelka ingiltere'nin vasat bir takımında hocasının performansını beğenmemesi sonucu satılma durumunda olan bir oyuncu, Liverpool'a kiralık geldiği ve Man City'e geldiği dönemlerde transferi oldukça fazla ses getirse de ardarda gelen başarısızlıklarından dolayı medyanın ilgisini kaybetmiş bir oyuncu..
Fakat bizim medyamızda öyle bir hava yaratıldı ki sanki bütün Avrupa bu transferi konuşuyor.. Anelka şu an İngiliz medyasında başarısız bir sezon geçirdiği için Man City'nin PSG'ye bonservisinden kurtulmak için satmak istediği bir oyuncu konumunda, fener de sağolsun bu yükü alacak Man City'nin omuzlarından.. Borçlarını kapamak için satılıyor falan deniyor, hiç alakası yok, öyle olsa çok daha yüksek bonservisli ve hazır talipleri olan Shaun Wright Phillips'i satarlar.. Kabul şu ana kadar ki en flaş transfer olur ancak fener'i Avrupa'da öyle manşetlere falan taşımaz..
Parma Maniac
21-01-05, 01:10
Bizim geldiğimiz halle ilgili tesbitlere sonuna kadar katılmakla beraber, fener'in anelka hadisesinin medya destekli fazlaca büyütüldüğünü düşünüyorum.. Anelka ingiltere'nin vasat bir takımında hocasının performansını beğenmemesi sonucu satılma durumunda olan bir oyuncu, Liverpool'a kiralık geldiği ve Man City'e geldiği dönemlerde transferi oldukça fazla ses getirse de ardarda gelen başarısızlıklarından dolayı medyanın ilgisini kaybetmiş bir oyuncu..
Fakat bizim medyamızda öyle bir hava yaratıldı ki sanki bütün Avrupa bu transferi konuşuyor.. Anelka şu an İngiliz medyasında başarısız bir sezon geçirdiği için Man City'nin PSG'ye bonservisinden kurtulmak için satmak istediği bir oyuncu konumunda, fener de sağolsun bu yükü alacak Man City'nin omuzlarından.. Borçlarını kapamak için satılıyor falan deniyor, hiç alakası yok, öyle olsa çok daha yüksek bonservisli ve hazır talipleri olan Shaun Wright Phillips'i satarlar.. Kabul şu ana kadar ki en flaş transfer olur ancak fener'i Avrupa'da öyle manşetlere falan taşımaz..Sheva neden pek Keegan'ın memnun olmaması değil, kulübün içinde bulunduğu mali durum.. yoksa şu ana kadar birçok Man City maçı izledim.. Man City'nin açık ara en iyi oyuncusu Anelka.. bence..
Keegan kendisi Anelka'dan memnun olmadığını ve takımda tutulmasının artık gerekli olmadığını açıklamış, yönetim de bunun üzerine böyle bir karar almış.. Türk işi hoca yönetim üzerindeki baskıyı azaltmak için böyle bir açıklama yapmış diye düşünebiliriz ancak Independent, Guardian gibi gazeteler de Anelka'nın bu seneki performansının vasatın altında olduğunu ve PSG'ye ödenecek geri kalan bonservis taksitlerini haketmediğini yazdılar (tabi böyle hak etmiyor şeklinde değil daha saygın bir dille)
Pleşan'i alacagız diye dusunuyorum..Bir sekilde bir gün bir bakacagız Saidou gitmis, Pleşan gelmis..Kesin bence..
Pleşan'i alacagız diye dusunuyorum..Bir sekilde bir gün bir bakacagız Saidou gitmis, Pleşan gelmis..Kesin bence..
Bende bugüne kadar aynı şeyi düşünüyordum, neticede biraz gecikebilir transfer ama olumlu sonuçlansın zamanı o kadar önemli değil..
Yalnız 1-2 gündür Saidou yerine Conceicao'nun gönderileceği ile ilgili ciddi haberler çıkıyor ve bu yüzden Conce 3 gündür antremanlara çıkmıyormuş.. Hiç hoş değil tabi..
1.850 bin euro alıyormus Sheva..Bence de gitsin..Bu yoklukta, degmez o para Conceiçao icin..
Conce giderse şampiyonluğu unutalım, Saidou'yla Ayhan'la Petre'yle aynı ayarda bir oyuncu gibi gelebilir ama çok daha fazla özellikleri olan bir oyuncu ve yeri garanti oldukça bunları daha rahat gösterecek.. 100. senede bir oyuncumuza da fazla para verelim, her yerden kısa kısa Anadolu takımına dönücez yakında..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to