Tüm Versiyonu Göster : Nihat Satılık!
Real Sociedad’da oynayan milli futbolcumuz Nihat Kahveci, Bask takımının mali krize girmesi üzerine satış listesine konuldu.
6 aydır maaşını alamayan Nihat’ın da tekliflere açık olduğu öğrenildi. Sociedad’ın Nihat’ın satışından yaklaşık 10 milyon Euro beklediği bildirildi. Milli oyuncuya başta Fenerbahçe olmak üzere Avrupa'nın birçok kulübünden teklifler olduğu biliniyor.
hatirladigim kadar nihatin kontratinda turkyedeki bir kulube transfer olursa ceza hukmu vardi eski besiktas yoneticisi oyle birseyler soylemisti
Evet öyle birşey vardı ama bu kadar sene sonra hala hükmü kalmıştır bilmiyorum.. Dünkü Sabah gazetesinde fener'in Nihat'ı almak istediği yazıyordu ama doğru mudur bilinmez..
Ceza hükmü değil de bir sonraki satıştan yüzde almak gibi bir opsiyon vardır sanırım kontratta...
fred frith
20-01-05, 23:18
sanirim 2si de var sovereign
yüzde 20 veya 25 olmasi lazim
türkiyede bi takima satilmasiyla ilgili yaptirimi bilmiorum
10 milyon cok fazla nihat icin, michael owenin 12 milyon olduuunu düsünürsek
Nihat ilginç bir oyuncu.. O kadar gol attı, hadi Real Barca falan değil ama Valencia, Sevilla gibi takımlar sever öyle alt sıra takımlarında çok gol atan oyuncuları ama hiçbir teklif olmadı şimdiye kadar.. Bu kadar golden sonra Fener'e giderse heba olur valla o kadar çaba..
Nihat EU kontenjanından mı oynuyor bu arada?
fred frith
21-01-05, 00:01
eed eu kontenjaninda oynio
en klise tabirle nihat genis alan golcüsü olduu icin istenmiyo herhalde, rakip sahaya yerleserek hücum eden bi takimda etkisi yariya inicek yüksek olasilikla
su haliyle bizim lige xl ama tabi
Fenerbahce'nin Anelka'yı gosterip Nihat ile vurabilecegini düsünenlerdenim ben de..İnsallah Nihat'i alırlar..Bana gore asla o kadar para edecek bir adam degil..
Nihat'in kontratinda hem Besiktas'a transferden yuzde, hem de Turkiye'de baska bir takima gitmesi halinde ekstra 5 milyon euro oldugunu hatirliyorum. O durumda Fener biraz zor alir.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to