Tüm Versiyonu Göster : Ümit Karan B.B. Ankaraspor'a 6 aylığına kiralık
Ümit Karan Ankaraspor'da...
Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Galatasaray'ın gözden çıkardığı Ümit Karan'ı 6 aylığına kiraladı.
Kulüp başkanı Hilmi Gökçınar, sarı-kırmızılı futbolcuyla anlaştıklarını ve golcü futbolcunun ligin ikinci yarısında Ankaraspor formasını giyeceğini söyledi.
İki kulüp arasında maddi konuların çözüme kavuşturulduğunu ifade eden Gökçınar, Ümit Karan'ın ikinci yarıdaki Galatasaray maçında oynamayacağını kaydetti.
Gökçınar, Ümit Karan'ın cuma günü Ankara'ya geleceğini ve takımla birlikte çalışmalara başlayacağını sözlerine ekledi.
----------
Bu kadar disiplinsiz bir oyuncudan bile korkulmuş demek ki.
Neyse hayırlısı olsun artık daha fazla tartışma olmaz herhalde.
oynamiyacak olmasi isabet olmus,yoksa tek basina dagitirdi bizi....
neyse 6 ay sonra bekleriz kendisini ....
Serkan1905
20-01-05, 12:54
böylesi belki daha iyi. bakarsiniz fenere karsi 1-2 tane sallar... ;)
Parma Maniac
20-01-05, 13:54
oynamiyacak olmasi isabet olmus,yoksa tek basina dagitirdi bizi....
neyse 6 ay sonra bekleriz kendisini ....Tomas'la Song'u kim dağıtabilmiş ki Karan dağıtacak? :lol:
Tomas-Song'u en son Ersen Martin dağıtmıştı ama bu Ümit Karan da aynısını yapabilir demek değil tabi..
İyi bir transfer olmuş, en azından boş yere çıkacak polemiklerden kurtulduk.. Herkes huzur (!) içinde işini yapsın bundan sonra..
geçen bir arkadaşım bunu olivium da berberde görmüş. muhabet etmişler.
arkadaşım Ümit'in çok samimi ve açık konuştuğunu söyledi.
özetle, hiç birşey bilmediğini ,neden böyle bir karar alındığını anlayamadığını, Takımda kimseyle en ufak bir sorununun olmadığını ve ne olursa olsun kalmak istediğini söylemiş.
o da bizim gibi hiç bişey bilmiyor :)
Buyuk golcumuze bi tek Ankara talip olmus...
M.Yasin Cakmak
20-01-05, 17:10
Hayirli olsun. Kucuk takim futbolcusu tam kendi ayarinda bir takima gitmis... Gol de atar simdi ne guzel mutlu olur.
verseydin eline bonservisini de görseydin kim talip olmuş.
satmam fenere beşiktaşa trabzona vermem kim alacaktı sizce 6 aylık barca mı??
UmBeRtO GS
20-01-05, 19:34
vay be helal olsun çok büyük takıma gitmiş, aman öyle demeyeyim sonra ankaraspor'un başarıları yazılır buraya :lol: vay be türkiye'nin jardel'i gide gide oraya mı gitti :lol:
Niye verelim bonservisini eline?Biz hayir kurumu muyuz?Elbet klup para kazanmak istiyordur her halukarda.Sen saniyomusun ki Bonservisiyle birlikte satin almak isteyen oldu da alamadi????
o zaman karana diyecektin ki 1m. $ getir al bonservisin neden diyemedin?
ben sanıyormuyum sanmıyormuyum değil konu madem yeteneksiz disiplinsiz bir adam neden baliç gibi yollamadın?
Almak isteyen klup verir 1 milyon $ Gs'ya alir Karani.Bonservisin Karanin elinde olmasina gerek yok bunun icin.Acikcasi Ha Karan vermis parayi GS'YA ($$$1milyonmus ya) ha Onu almak isteyen klup umurumda degil.Gordugumuz kimsenin tek kurus vermeye yanasmadigi...
fred frith
20-01-05, 22:38
mümkün diil ümite kivanc oktayin atlamamasi,
tahminen gs 2-3 milyon civari bi bonservis bedeli talep etti
o da bu sene acila kapana yalama olan bjk kasasina fazla geldi
6 ayligina kiralama modelini de ümitin karsiligini bulmadan satmak istemedikleri bunun da
ancak oynayarak olucani bildikleri icin tercih ettiler sanirim
ankaraspor hem gsnin rakibi diil hem de (ümitin aldiii parayi düsünürsek) maddi
acidan süper ligin en hesap sorulamaz takimi
tabi bunlarin hepsi farazi ama yine de anormal veya ümitin dandikligine isaret eden bi durum
göremiorum, zira türkieden suan 3 milyon dalir degerinde 3 oyuncu belki cikar bunlarin
hicbiri de galatasarayda oynamio
Umarim Hakan Sukur yada Necati'den birisi yada ikisi birden sakatlanmazda Hagi de Umit Karan'i neden kazanmak yerine silerek gonderdiginin hesabini vermek zorunda kalmaz.
Serkan1905
21-01-05, 04:39
benim bu olaylardan anladigim su:
Hagi de bazi seylerin farkina varmis. ne yapip ne yapip hakan sükürün kafasini ferah tutup, hakanin son bir parlak dönem gecirmesini istiyor. ondan sonra da, sene sonunda jübile yapip, hakana bye bye, ümiti de takima monte edip, ümitle yola devam.
Almak isteyen klup verir 1 milyon $ Gs'ya alir Karani.Bonservisin Karanin elinde olmasina gerek yok bunun icin.Acikcasi Ha Karan vermis parayi GS'YA ($$$1milyonmus ya) ha Onu almak isteyen klup umurumda degil.Gordugumuz kimsenin tek kurus vermeye yanasmadigi...
valla borissia istedi ama (siz ona da yok istemedi diyeceksiniz kulübe gazetelerden yakın olduğunuz için) satmadılar.
anlamıyorum ben bütün yöneticiler tek tek hem de televizyonda karan satılık değil kiralık diye yırttılar kendilerini hala burada talibi çıkmadı satılmadı diyebiliyorsunuz. siz bu işi çok iyi biliyorsunuz tamam da satmak isteyen yönetim neden böyle bir açıklamayı hem de ısrarla yapıyor bunu anlayamıyorum yoksa sizin bu konuda onlardan bilgili olduğunuza eminim.
Bi futbolcu dusun takimda istenmiyor dedigine gore satin almak isteyen talipleri var ama klup istemiyorum dedigi adami satmam diyor, buna akil mantik elveriyor mu?
Haa soyle olur 1 milyon$ lik oyuncuya 300-400 bin $ teklif ediyolarsa satin almak icin elbet klup kiralama yoluna gider zarardan donmek icin...
Onun haricindekiler fasa fiso...
Aslan Suat
21-01-05, 11:52
Ümit Karani sevmeme ragmen, Galatasaraya gelmis gecmis fazla zeki olmadiginin kanatine vardigim futbolculardan.
böyle daha iyi insallah Ata.
Suat Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusu hakkında konuşuyoruz biraz daha dikkat.
ümit karan hakkında neden '' büyük klubu buldu büyük futbolcumuz'' gibi mesajlar yazılır anlayamıyorum??
hayır bu adam antipatik biri değil.
bu zamana kadar Galatasaraylılığını yeterince ispatlamış bir oyuncu.
sırf disiplinsiz olmasından dolayı hakkında küçük takım oyuncusu gibi yorumların yapılmasına hiç bir anlam veremiyorum ben çünkü disiplinsiz olup aynı zamanda terbiyesiz ve saygızız davranabilirdi ama bunu kesinlikle yapmamış bir oyuncu.
peki neden bu sinir Umit'e karşı anlayabilmiş değilim.
Hayırlı olsun; umarım kendine iyi bakar ve sene sonunda bir Umut olarak döner..6 ayı boşa harcarsa, bundan sonra Serkan Aykut gibi kucuk takım golcüsü olarak kalmaya mahkum olur..
Bugun Ankaraspor'la idmana cıktı Ümit..
Melih Gokcek antrenman sonrası, GS yoneticilerinin Umit'i Galatasaray'a karsı oynatmamak kosuluyla verdigini, ama bunun sozlesmede yer almadıgını ve yasal olmadıgını, bu yuzden Galatasaray'a karsı oynatacaklarını ve insallah gol atacagını soyledi..
Bir Umit'i bize karsı oynatmamayı bile beceremeyen bir yonetim iste..
Bu arada su anda Lucescu Lİgtvde konusuyor..Hagi haklı; Hakan, Necati cok iyiler ve Umit onlarla aynı tip bir oyuncu..Aynı tip uc oyuncudan yararlanamayacagını biliyor, takımın dengesi bozulur..O yuzden dogrusunu yapıyor, Onu anlıyorum dedi...Aynen boyle..Bu da duyurulur..
Noldu Çağdaş Lucescu'nun sözlerine mi sarılır oldun :D
Yasal değil ne demek yahu basbayağı oynamadı işte Yasin falan BJK'ye karşı. BU ne aciz bir durumdur böyle.
Abi Lucescu'nun sözlerine sarılmıyorum; sadece sizin gozunuzde Lucescu sözü kabul görür adam, o yuzden hemen yazdım soylediklerini..
Yoo hiç öyle bir şey yok hiçbir zaman onun sözlerininin tamamını doğru olarak kabul etmedim Lucescu kim yahu ilah mı banane. Her söylediği doğru olacak diye bir kural yok. Lucescu'nun da Hagi'nin de ne kadar yanıldığını forvet alınmazsa göreceğiz hep beraber.
Ahh bee Ümit İnşallah sezon sonunda bu güzel formaya hakettiğin şekilde kavuşacaksın..umarın Ankara'da da klasik o bildiğimiz Ümit'i görürüz..Vede seninle seneye daha büyük işler yaparız. Sen bu formaya asla sırtını dönmedin. geçen sene Fener'e 2-1 yenildiğimiz maçtaki performansını hiç bir zaman unutmayacağız. Güle güle git. GÜle güle gel..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to