Tüm Versiyonu Göster : Sonunda evleniyorum... (01.08.2009)
Sevgili arkadaşlar sonunda malum gün geldi çattı... Uzun bir süredir (belki de bana çok uzun gelmiştir) sürekli bir koşuşturmaca halindeydim... Foruma bile son bir ayda 3-4 defa girebildim... Ancak sonunda bütün hazırlıklar tamamlandı ve şimdi maç saatini beklemeye koyulduk:)
Nikahıma tabiki hepiniz davetlisiniz... Nikahımız, Cumartesi günü yani 1 Ağustos'da saat 16.00'da Üsküdar Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşecek... Üsküdar vapur iskelesinden Kız Kulesi yönünde 10 dakika mesafede, büyük deniz fenerinin tam karşısında...
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim; önümüzdeki günlerde aranızda evlenmeyi düşünen birileri varsa mutlaka benimle iletişime geçsin... Evlilik başlığı altına giren hemen her konuda uzman derecesinde tecrübe kazandım:) Kesinlikle yardımım dokunacaktır:)
Müsait olan herkesi bekliyorum... Balayı dönüşüne kadar bir süre foruma giremeyeceğim... Umarım ben dönene kadar şu mor formayı değiştirirler:)
Görüşmek üzere!
Tebrikler & mutluluklar...
JackDaniels
28-07-09, 11:15
Hayırlı olsun necip efendi :)
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim; önümüzdeki günlerde aranızda evlenmeyi düşünen birileri varsa mutlaka benimle iletişime geçsin
:D
duncanferguson
28-07-09, 13:24
kardeş hayırlı uğurlu olsun,kısmetse bende 17 Ağustosta gircem dünya evine, bu tarihi özellikle seçtim neyse:)) bu topiğin adıda evlenmek isteyenlere öneriler topiği olsun :) ki bende beyaz eşyadan,gelinliğe,mobilyaya kadar pek çok konuda uzman oldum sayılır :)
Hayırlı olsun, tebrikler.
Namelessonegs
28-07-09, 14:03
Hayırlı olsun Necip kardesim, Allah bir yastıkta kocatsın sizleri :)
M.Yasin Cakmak
28-07-09, 16:04
Tebrikler.
Tebrikler kardeşime, Assos'tayım yoksa gelirdim, sonsuz mutluluklar... :)
Öyle bir demişsin ki, "sonunda evleniyorum" diye, gören de evde kalmış sanacak. :)
Tebrikler...
Serkan1905
28-07-09, 23:12
Tebrikler. Allah bir yastikta kocatsin.
Tebrikler Tripotter...Allah bir yastıkta kocatsın. Mutluluklar dilerim.
yakup bayrak
30-07-09, 02:29
Tebrik ederim.Evlilik ikiniz için de hayırlı olur inşallah.İnşallah bir yastıkta kocarsınız.:)
Hepinize çok teşekkür ederim... Düğün telaşı içinde bir yandan da neye sevineceğimi şaşırmış durumdayım... Ulan Haldun Üstünel, bi 10 gün daha geç getirseydin Elano'yu olmaz mıydı? :)
Neyse, nikaha 24 saat kaldı... Şu fasıl bir geçsin rahat rahat sevinirim...:)
Gel vazgeç :)
Tebrikler mutluluklar dilerim..
Sen bizim önümüzü açtın Necip, bak sen evlenince TheRockula bile evlilik olaylarına başladı :)
Ayağını iyi sürttün yani.
Tebrik ediyorum kardeşim.
Allah çift yastıkta kocatsın.(tek yastık mı kaldı lan :D )
Hayirlisi olsun arkadasim:) Hayat boyu saglik, mutluluk dilerim...
Boku yedin abi.. Son gulerinin tadini cikart bence :D
Boku yedin abi.. Son gulerinin tadini cikart bence :D
Bitti hersey yeni bi hayat başladı onun için :)
GSoldier1905
02-08-09, 17:18
Hayırlı uğurlu olsun,tebrikler.
Bir ömür mutlu olmanızı diler, kutlarım.
her şey için çok geç artık :)
mutluluklar
Ben de ömür boyu mutluluklar dilerim.
duncanferguson
05-08-09, 14:47
Hiç yazmadın nasıl geçti noldu diye, neyse bende dün damatlık provasındaydım resmen şah dım şahbaz oldum:))) kadarde bu yaştan sonra cepken denen o iğrenç şeyi giymekte varmış hey Allam ya :)
Hayırlı olsun. Mutluluklar dileriz..
Şu forumda sonunda bir askerliğini tamamlamayan ve evlenmeyen ben kalıcam herhalde.. :)
Tebrikler tripotter şimdiden..
Tebrikler, sonsuz mutluluklar dilerim, allah bir yastikta kocatsin.
Şu forumda sonunda bir askerliğini tamamlamayan ve evlenmeyen ben kalıcam herhalde.. :)
Tebrikler tripotter şimdiden..
benimle evlen, hem pembe tezkereden askere gitmezsin, hem de evliliği halletmiş olursun. bir taşla iki kuş :D
Herkese yeniden merhaba:)
Ben tatildeyken buraya yazan tüm dostlarıma teşekkür ederim...
Sonunda bu fasıl da bitti... Gerçekten çok ama çok yorucu bir süreç... Bir yandan heyecanlı, bir yandan çok yorucu... Bir daha hayatta evlenmem zaten:) İnsan böyle bir sürece sadece 1 defa katlanabilir sanırım:)
Ancak o heyecanın doruğa çıktığı nikah anını yaşadığım için çok mutluyum... Tahminlerimin çok ötesinde bir duygu... Farklı...
Şimdi üzerimde müthiş bir yorgunluk ve haklı bir tebessüm hali var... Balayında otelin dışına bir adım bile atmadım 1 hafta boyunca... Bu bile yorgunluğumu tam olarak atmaya yetmedi... Ancak herşey sorunsuz bir şekilde bittiği için ve artık kendi evimde kendi hayatıma başladığım için gerçekten mutluyum...
Bu süreci henüz yaşamamış olan arkadaşlarıma şimdiden sonsuz sabır diliyorum:) Herkes keyfini çıkartmaya baksın... Bırakın ayrıntılarla başkaları uğraşsın... Zaten ayrıntılarla uğraşmayı seven çok insan olacak çevrenizde:)
Şimdi acilen dünya ile iletişimimi yeniden kurmam gerekiyor. Elano transferini bile 2 gün sonra öğrendim diyim gerisini siz anlayın artık. Sezon öncesi hiçbir maçımızı seyredemedim...
Evlilik futbolu öldürüyor dostlarım:)...
Allah bir omur boyu mutlu ve saglikli gunler gostersin:)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to