PDA

Tüm Versiyonu Göster : Arıboğan artık futbolda!

UmBeRtO GS
19-01-05, 03:32
Federasyon Başkanı Levent Bıçakçı, Basketbol Federasyonu Başkan adayı Lütfi Arıboğan'ı genel sekreterliğe getirdi. Sözleşmenin bugün imzalanması bekleniyor

13/01/2005

Ülkerspor eski genel menajeri, Basketbol Federasyonu Başkan adayı ve eski milli basketbolcu lütfi arıboğan, sürpriz bir şekilde Futbol Federasyonu Genel Sekreterliği'ne getirildi. İstanbul'a taşımayı düşündüğü Genel Sekreterlik için halen bu görevde bulunan Aydın Torunoğlu'na planını anlatan başkan Levent Bıçakçı, "Ben Ankara'dan ayrılmayı düşünmüyorum" yanıtını alınca, tüm yönetim kurulunun onay verdiği arıboğan'ın genel sekreter olması için düğmeye bastı

Güzelaydın ikna etti
Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Güzelaydın'ın büyük uğraşlar sonrası razı ettiği lütfi arıboğan ile bugün ya da en geç bayram öncesinde sözleşme imzalanması bekleniyor. arıboğan ile dün biraraya gelen Serdar Güzelaydın, genel sekreterlik konusunda anlaşmaya vardılar. arıboğan akşam da federasyonda başkan Levent Bıçakçı ile bir süre görüştü. arıboğan'ın burada "Turgay Demirel mahkeme kararıyla başkanlığı kaybetse bile bir daha Basketbol Federasyonu için adaylığım sözkonusu olamaz. Teklifinize sıcak bakıyorum. Cevabımı en kısa sürede vereceğim" dediği öğrenildi. Bu arada bir federasyon yöneticisi lütfi arıboğan'ın genel sekreterliği konusunda F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan bir icazet alınmasının söz konusu olmadığını söyledi.

gian
19-01-05, 08:53
Olaya bak ya; ne Aziz Yıldırım'ı ne icazeti..Adamı iyice ilah ettiler..

Bu arada Lütfi en azından Galatasaraylıdır..O acıdan ses cıkarmayalım bari..

Sheva
19-01-05, 12:38
Bu federasyonun seçilmesinde Aziz Yıldırım'ın çok büyük etkisi olduğu söylendi.. Bu doğruysa icazet olmasa bile fikrini almaları son derece doğal.. En azından gelecek seçim için iyi bir yatırım..

Ne yazık ki adama başkan, başkan diye diye adam kendini iyice Türk futbolunun başkanı ilan etmeye başladı, işin kötüsü herkes de ona göre davranıyor..