Tüm Versiyonu Göster : Scapula'ya Çağrı
Atahan, burayı takip ediyorsan cevabını bekliyorum, takip eden bilir, NTVSPOR'Da Yenilsen de Yensen de programında Atahan da zaman zaman konuktu geçen sezon, dün de yeni sezonun ilk programı varmış, şimdi tekrarını yakaladım da BJKli FBli adamlar kızlar formalarla çıkmış, bizimkiler siyah t-shirtlerle çıkmışlar programa, yani acayip kızdım, niye bir kişi bile forma giymez, orda 2 BJK 2 Fb formalı adam var da bir tane GS formalı adam yok,
senden ricam hala programa çıkıyorsan ya da iletişimin varsa oraya çıkan arkadaşlarla, formayla çıkmanız programa...
Namelessonegs
21-07-09, 13:42
Ben izlemedim ama dedigin gibi bir ortam varsa gercekten cok ayıp ve yazık...Neyse stadımıza T-Shirtle,gomlekle fln gelenler olduktan sonra burada o sekilde yer almalarını yadırgamamak gerekiyor sanırsam...
Can Abi, Engin Abi merhaba.
Hâlâ çıkıyorum programa. Bu aralar bazı sıkıntılarım var, bir süre izin istedim. İrtibatım var yani, dün de programla ilgili özeleştirilerimizi yaptık, uzun uzun...
Ama benim eleştirdiğim noktalardan biri bu değildi açıkçası. Öyle normal tişört - gömlek giymediler ki. Üçü de Store ürünleri giydiler. Kewell, SLFormula tişörtleri ve polo yaka başka bir tişört, sarı kırmızı çizgili... Sanırım ben de olsam sarı bir Galatasaray tişörtü giyerdim. Böylesi daha iyi bence. Hem ürünlerin tanıtımı açısından (formayı sürekli görüyoruz, ekranlarda değişik ürünlerin yer alması yararlı oluyordur eminim), hem de aslında bu forma işinin çeşitli yan etkileri olabileceğini düşünüyorum. Programları birleştirip karma yapmanın amacı daha sağlıklı futbol konuşabilmek; ama herkesin üzerinde forma olursa o iş mücadeleye, kısır çekişmelere gebe olur. Ben üzerimde Galatasaray forması varken, üstelik de bir televizyon programında yayın yaparken, en ufak basit bir fikir ayrılığında Fenerbahçe formalı adamın altında kalmak istemem, kalamam... Uzatırım da uzatırım. Sonra da Tribün Ateşi mi ne vardı ya, ona döner iş, bizim programın ayırt edici özelliği kalmaz. İlla herkes için böyle olur demiyorum ama netice itibariyle var böyle bir tehlike.
Ekranda sarı kırmızı formayı görmek elbette çok güzel. Ama özel günlerde giyilmesi bana daha anlamlı geliyor. Önemli bir galibiyet, farklı bir mağlubiyet ya da bir başka branşta gurur verici bir başarı sonrası özel olarak forma giymek benim için de tercih sebebi olacaktır. Ya da ne bileyim, yeni formalar çıktığında her birimiz modellerden birini giyeriz, hoş olur, belki milyonda bir oranda tanıtıma da katkıda bulunulmuş olunur...
Can Abi,
Mesajında kesinlikle haklısın, ama ben şu yönden bakıyorum. Diğer takım formaları oradayken, Galatasaray formasının eksikliği hissedilmiş olabilir. Bu şekilde bakmamıştım, ama doğru, insan görmek istiyor. Programdaki Galatasaraylıların tercihini daha doğru bulsam da; Fenerbahçe forması, Beşiktaş forması bu şekilde giyilmeye devam ederse, biz de bizim formamızı orda eksik bırakmayız, giyeriz. Ama benim kişisel temennim tüm formaların özel günlere saklanması yönünde. Tribün değil ki orası... (Yeni dekor tribünü andırsa bile!)
Böyle yani abi.
Atahancım, bir daha dikkatle bakayım programa çünkü herkesi formalı bizimkileri formasız görünce izlemedim çok dikkatli, bir de fenerli bir kız vardı bik bik öttü, yok Koch şarkı söylemiş bilmem ne, bizim transferler konuşulurken konuyu kesti durdu, eğer program hakkında söz sahibiyseniz eski format çok daha iyiydi, şimdi herkes sözünü kesiyor birbirinin, konular dağılıyor,
Forma konusunda ise, eğer herkes formalı siz formasız olursanız görüntü sinir bozucu oluyor, kimse giymezse saygı duyarım da, basit tv izleyicisi gözüyle diğer takım taraftarlı giymiş bizimkiler tırnak içinde 'ezik' kalmış gibi oluyor, ki ciddi anlamda söz dağılımı sıkıntısı vardı, Rijkaard konuşuluyor hop Koch şarkı söylemiş aman ne sempatikmiş, cazgırlık yapılan program olmaya gidiyor gibi gözüktü ilk program olması sebebiyle, forma giyme işine hiç girilmeseydi daha iyiydi ama madem diğer iki takımın forması var bizim de olmalı...
Ben bu programın geçen dönem sadece 1 kere Fener bölümünde izlemiştim, bizimkine hiç denk gelmemiştim.
Böylesi güzel olmamış onu söyleyim, ben beğenmedim.
Şahsen ben katılmazdım bu şekilde, bir Fenerli ile futbol konuşmak hele bir de TV ekranında aman uzak dursun :)
Atahancım, bir daha dikkatle bakayım programa çünkü herkesi formalı bizimkileri formasız görünce izlemedim çok dikkatli, bir de fenerli bir kız vardı bik bik öttü, yok Koch şarkı söylemiş bilmem ne
Off o kız harbi sinir bozucu.
Hani tipik Fenerli dediklerinden.
Bizim konular açıldığında büyük eziklik içinde olduklarını bariz hissediyorum ben.
Rijkaard niye en ses getiren transfer anketine yazılmış da DAum yazılmamış.
Eh bir CV'lere bak denir adama :)
Bjk'lı Rijkaard beni heyacanlandırıyor, bu Fenerli arkadaşlar şahsen Daum daha doğru bir tercih diyorlar.
Neyse daha çok yazılır da gerek yok.
İşte iyi ki katılmıyorum o programa :D
FOrma konusunda bir kişi forma giyse olabilir, diğerlerinin store'dan ürünler giymesini olumlu bulmuştum ben de.
Can Abi,
Dediğim gibi, o konuda katılıyorum sana. Programda da benim de içime sinmeyen şeyler oldu, ben de eleştirilerimi yaptım. Ama gittikçe daha iyi olacaktır, hepimiz amatör birer taraftarız neticede; bilmiyoruz televizyon programı nasıl yapılır, nelere dikkat edilir... Sağol eleştirilerin için.
Ali Abi,
İlgini çekerse, şöyle küçük bir bölüm var internette, programın geçen seneki hâlinden.
http://www.metacafe.com/watch/2775500/yenilsen_de_yensen_de_galatasaray_1_program_2_b_l_ m/
Valla hepiniz gayet bilgilisiniz, özellikle de bizimkiler baya donanımlı :),
ben GS programlarını düzenli takip ettim geçen sezon, sigara da çok övdü senin yorumları :)pazartesi nişanlımla yemeğe çıktım canlı izleyemedim, tekrarını izledim salı günü, yeni format pek iyi durmamış dediğim gibi, ben forma konusuna takıldım :) sadece dediğim gibi herkes giyerse ben orda GS forması görmek isterim,
arada bizim forumdan da bahset Atahan'cım, başarılar dilerim sana... :)
Atahan geçen program izledim sonunda.
Bir yerde heyacanlandın ama iyiydin :)
Eray Sözen galiba diğer kişi ama 3. Galatasaray'lı kim ?
Uğur. PCLion. :)
Teşekkür ederim ama heyecanlanmak değil abi. Bilakis rahat tavırlarımla dikkat çekiyorum. =) O anda içeriden bir gürültü geldi, dikkatimiz dağıldı... Bana patladı. Bir de programa katılacağım son anda belli oldu, başkası katılamadığı için mecburen katıldım, kafamda hiçbir şey planlamamıştım şunu söylerim bunu söylerim diye.
O programdan iki tane yıldız çıkacak. Biri Eray, biri de Caner. Muhteşemler.
Eray Sözen'in blog adresini de tavsiye ederim.
Eray Sözen'i ben de beğendim gerçekten.
Caner hangisi? Fenerli çocuk, alt tarafta en solda oturan mı ?
PCLion'u tanımıyorum maalesef.
Eray'ın blog'a bakıyordum bir ara sanki ama çok takip edemiyorum blogları.
Zaten bir süre yine takip edemeyecem :)
Caner o programa katılmadı. Galatasaraylı. Eurosport spikeri. Caner Eler. Snooker, bisiklet, futbol, yüzme, basketbol, tenis... Hepsini anlatıyor, hepsinde uzmanlık derecesinde bilgi sahibi. İnanılmaz bir adam anlayacağın. En son Tour de France'ı anlattı, Hıncal Uluç övgü yazısı yazdı...
İnşallah gitmeden denk gelir de izleyebilirsem daha dikkat edeceğim Caner ismine :)
Ali Abi,
Bu pazartesi akşamı, programa katılacak.
Bugün de Sabah gazetesinde haber çıkmış kendisiyle ilgili.
http://www.sabah.com.tr/Yasam/2009/08/01/sampiyonla_ayni_kaderi_paylasti
Söyleyecek hiçbir şey yok gerçekten. Ne söylesem yetmeyecek; yorum yapmıyorum...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to