Tüm Versiyonu Göster : Sedat abi doğum günün kutlu olsun... (Frodo555)
Hadi bakalım mutlu yıllara. :)
Şu store bir gidemedik yahu. :D
Dogum gunun kutlu olsun Sedat.
Namelessonegs
10-07-09, 02:52
Dogum gunun kutlu olsun...Nice mutlu yaslara..
Nice mutlu, bol kupali, sari-kirmizili ve adaletli yillara:)
M.Yasin Cakmak
10-07-09, 10:33
Mutlu yillar abi..
Kebap/pideli kofte borcu duruyor hala :).
Frodo, doğum günün kutlu olsun. Nice yıllara...
Aslan Suat
10-07-09, 13:07
Mutlu yillar :)
Şimdi gördüm kusura bakmayın, hepinize çok teşekkür ederim, 35 dyor herkes ama daha 34 bitti o yüzden son bir yıl daha pastanın birinci dilimindeyiz yani..
Yasin; tamamen aklımdan çıkmış, sen de ağustos filan deyince geniş zaman iyice sermişim, bu sıcakta yenmez pideli köfte filan, ben daha serin bir çözüm düşünür seni ararım :D
Umutcan sağol kardeşim, store için çok hayal kurma, küçücük tekel bayyi kadar bir dükkan, hatta görene kadar carrefour'da o kadar küçük dükkan olduğunu da bilmiyordum. Ama yine de sen gel gideriz, bakarsın işine gelen birşeyler bulunur.
Herkese tekrar çok teşekkür ederim.
JackDaniels
11-07-09, 23:08
Nice güzel yaşlara ailenle ve sevdiklerinle birlikte Sedat...
Yasin; tamamen aklımdan çıkmış, sen de ağustos filan deyince geniş zaman iyice sermişim, bu sıcakta yenmez pideli köfte filan, ben daha serin bir çözüm düşünür seni ararım :D
Sedat,
Sen en iyisi Yasin'i Arapsukru'ye gotur, en guzel orada serinlersiniz. Zaten Yasin oralarin kurdu herkes tanir:) Bursa da encok ozledigim yerlerden biridir. Birde universitenin Cekirge deki tesisleri.
Zaten Yasin oralarin kurdu herkes tanir Gırnatacı Hüseyin sorup duruyordu zaten "Yasin nerede?" diye :D
M.Yasin Cakmak
12-07-09, 17:57
Saka bir yana Arap Sukru'de cok iskembe icmisligim vardir :).
yakup bayrak
13-07-09, 12:21
Değerli abicim,geç farkettim.Mutlu,huzurlu ve sağlıklı nice yıllar geçirmen dileğiyle...
Geçmiş doğumgününü kutlarım sevgili Frodo555...
Nice yaşlara...
Bengü Cakmak
15-07-09, 00:40
Atlamisim gecde olsa nice senelere
Kendi topicinizden dışarı çıkıp, diğer topiclere de bakın lütfen Bengü Hanım. :p
Bengü Cakmak
15-07-09, 01:02
Kendi topicinizden dışarı çıkıp, diğer topiclere de bakın lütfen Bengü Hanım. :p
Okadar haklisinizki umutcan bey :) kufur etsen kizmam sana eee karizma meselesi napcan
Kader ;)
Serkan1905
15-07-09, 20:02
Kutlu olsun.
Ya tamam hatırlatmayın habire topiği up'layıp :D oldu bi kere dönüş yok artık :lol:
İşin şakası tabi bu teşekkür ederim...
Bu arada bir de itirafta bulunayım, kaç senedir acaip kıl olurum "ulan herkese, hatta 15 mesajlı dünkü çocuklara HB topiği açılır, bana kimse açmaz, ne adi herifler bunlar" , yılın sevimlisi gibi abuk ödüller verirler ama bi doğum günümü kutlamazlar diye... Sonra nedense farkettim ki anasayfada benim doğum günüm yazmazmış hiç, nereden bilecekler de açacaklar :lol:
alisamiyen
18-07-09, 20:51
Mutlu yıllar...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to