PDA

Tüm Versiyonu Göster : GRC Yazılımı

treflex
30-06-09, 23:25
Arkadaşlar, Türkiye'de Oracle haricinde GRC yazılımı satışı yapan bildiğiniz bir firma var mı?

Governance (Kurumsal Yönetim)
Risk Management (Risk Yönetimi)
Compliance (Uyumluluk)

karacaf
01-07-09, 09:47
SAP nin de uygun modulleri olmalı.. Ama sağlam danışmanlık ödenir..

treflex
01-07-09, 12:16
Ben SAP'nin yok diye biliyorum. Senin bildiğin bir modülü var mı SAP'nin?

karacaf
01-07-09, 12:25
http://www.sap.com/solutions/sapbusinessobjects/large/governance-risk-compliance/index.epx

buradan bilgi bulabilirsin.danışmanlık konusunda yönlendirme yapabilirim gerek duyarsanız..

treflex
01-07-09, 12:32
Ferhat, SAP değil de Oracle Siebel konusunda eğitim verebilecek birilerini tanıyor musun?

treflex
01-07-09, 12:34
SAP, GRC ve EHS uygulamalarında da eğitim verebilecek birileri var mı tanıdığın?

karacaf
01-07-09, 15:20
Ferhat, SAP değil de Oracle Siebel konusunda eğitim verebilecek birilerini tanıyor musun?
Oracle Siebel danışmanlık konusunda malesef tanıdığım yok..

SAP, GRC ve EHS uygulamalarında da eğitim verebilecek birileri var mı tanıdığın?
SAP konusunda tanıdıklarımız var.İstanbul da firma ismi PCIS Danışmanlık..Sahibi çok yakın tanıdığımız.Hangi modüllerde eğtim verdikleri yada iş planları nedir bilemiyorum ama mutlaka gerekli yönlendirmeleri yaparlar.En kötü olasılık SAP Türkiye var.Oradan alınabilir..İstersen mail adreslerini gönderebilirim ..

treflex
30-08-09, 13:04
Oracle Siebel danışmanlık konusunda malesef tanıdığım yok..

SAP konusunda tanıdıklarımız var.İstanbul da firma ismi PCIS Danışmanlık..Sahibi çok yakın tanıdığımız.Hangi modüllerde eğtim verdikleri yada iş planları nedir bilemiyorum ama mutlaka gerekli yönlendirmeleri yaparlar.En kötü olasılık SAP Türkiye var.Oradan alınabilir..İstersen mail adreslerini gönderebilirim ..

Ferhat, bahsettiğin firmanın sahibi ile beni görüştürmen mümkün olur mu? PM'den tel numaramı yolladım.