PDA

Tüm Versiyonu Göster : DOST (????) ACI SÖYLER !!!

ÖNDER RB
18-01-05, 11:58
Dost acı söyler

Sessiz sedasız Almanya’nın yolunu tutan Fatih, Galatasaray’la ilgili gerçekleri FANATİK’e anlattı:

* Fener’e imza atmak için odaya girdiğimde, arkadaşım dışarıda Galatasaraylı yöneticileri aradı, kimse telefonumuzu açmadı.

* Mallorca’dan Galatasaray’a transfer olmak için cebimden 50 bin dolar para verdim. Ama onlar ‘100 bin dolar ver’ dediler!

* Galatasaray’da dört şampiyonluk, bir UEFA Kupası, bir Süper Kupa sevinci yaşadım. İnşallah Sayın Canaydın da yaşar!

‘Kamuoyu yanlış bilgilendirildi’
Fenerbahçe’yle yollarını ayırdıktan sonra Galatasaray’ın gündemini uzun süre meşgul eden ancak camiadan gelen tepkiler sonrası Alman ligi ekiplerinden Bochum’la anlaşan Fatih Akyel, Türkiye’de yaşadıklarını sadece FANATİK’e anlattı. İşte noktası virgülüne dokunmadan Fatih’in açıklamaları... “Türkiye’de iyi futbolcunun değeri bilinmiyor. Bir aydır buradayım. Türkiye ile karşılaştırdığımda fark çok büyük. Mallorca’dan Türkiye’ye dönüşümde bilinmeyen bir çok şey var, kamuoyu yanlış bilgilendirildi...”

Mallorca Başkanı dalga geçmiş!
“İspanya’da yabancı oyuncu statüsüne takılınca oynayabileceğim bir takıma gitmek istedim. Önümüzde 2002 Dünya Kupası vardı ve oynamam gerekiyordu. O zaman beni Galatasaray ve Beşiktaş da istemişti ama Mallorca’nın istediği 1 milyon markı veremediler. Mallorca Başkanı, Galatasaray’ın teklif ettiği para için, ‘Ben Galatasaray’ın senin için verdiği parayı, genç takım oyuncularına veriyorum’ dedi. Ben de Fenerbahçe’ye gittim. Galatasaray’a gelmek için cebimden 50 bin dolar da verdim ama onlar ‘100 bin dolar ver’ dedi...”

‘Beni taraftarın önüne attılar’
“Fenerbahçe’ye imza atmak için odaya girdiğimde, arkadaşım kapının önünde Galatasaraylı yöneticileri aradı. Ama telefonlarımıza kimse çıkmadı. Olaylar kamuoyunun bildiği gibi değil. Beni Galatasaray taraftarlarının önüne yem gibi attılar! Sayın Özhan Canaydın beni önce istedi. Konuştuğu şeyler hakkında yorum yapmak istemiyorum ama bana iki sene önce Hasan Şaş’ın düğününde söylediklerini çok iyi hatırlıyorum. Ama daha sonra camianın baskısıyla ‘Ben burada olduğum sürece Fatih Akyel içeri giremez’ demiş...”

Hangi takımı tutuyor?
“Futbolcu olarak Galatasaray’da dört şampiyonluk, bir UEFA Kupası, bir Süper Kupa sevinci yaşadım. İnşallah Sayın Başkan da aynı başarıları yaşar. Ergun Gürsoy benim için çok özel bir insan. Bana her zaman sahip çıktı. Herkes beş teklif etse, o bir verse, onun için istediği yere giderim. Hagi’ye de beni oyuncu olarak görmek istediği için çok teşekkür ederim. Her profesyonel oyuncu sahaya çıktığında formasını giydiği takım için oynar, ama kalbindeki renkler farklıdır. Benim de hangi takımı tuttuğumu beni tanıyan herkes bilir.” ...

O dostsa eğer
Rahat olun düşmana gerek yok
Onun bülente yaptıklarını
Sittim sene unutmayacağım
Para için mi pul için mi gittin
Umurumda bile değil

Çok fuckyeller geldi geçti
O forma kutsaldır nasip olmaz herkese
Canın istediği zaman para için taktığın şapkayı
Unuttuysan eğer bizler unutmadık
Gittiğinde de galatasaraylı gibi davranmayı becerebilsen
Uğursuz bir it olarak hatırlanmazdın.

Saunders
18-01-05, 12:06
P...enk fatih an..... sat

kısa ve net!

Sheva
18-01-05, 12:18
Fatih'in sene sonunda bu taraflara doğru yumuşak geçiş yapma planı var gibi geldi bana.. Kalbimdeki renk edebiyatını Kadıköy'de Bülent'e diklenirken düşünecekti, başka kapıya..

LuisFigo
18-01-05, 13:14
kalbimdesin...

Sovereign
18-01-05, 13:23
Eski bir üye vardı irlandalı diye.

Çok derin düşünceleri vardı Galatasaray'la ilgili.Ancak onun da takıntısı Berkant'tı.Herkes biryana,Berkant biryana.Tek laf ettirmezdi adama.Daha sonra irlandalı'nın aslında Berkant'ın ta kendisi olduğu yolunda rivayetler atıldı ortaya.

Figo,senin de aslında Fatih Akyel olduğun konusunda derin şüphelerim var...:)

Saunders
18-01-05, 13:26
kalbimizdesin...

Sen hariç fuckyel'i hala seven hiç bir galatasaraylı tanıdığım,arkadaşım,eşim dostum olmadığı için

Lütfen;

Çoğul konuşmassan sevinirim...

Kalbimizdesin değil "kalbimdesin"....

18-01-05, 13:27
Figo doğru söylüyor benim de kalbimde değil mesela o pislik. Dolayısıyla çoğul konuşman çok yanlış.

LuisFigo
18-01-05, 13:37
tamam degistirdim ama sizin begenmediginiz bi futbolcuya hala sempati duydugum icin beni yargilamayin lütfen.... galatasaray´da ki zamani hala aklimda...hele real macin´da carlos´u rezil etmesini hic unutmam...

Sheva
18-01-05, 13:39
Berkant'ı ilk geldiği sene hazırlık maçları sonrası ben de çok severdim :) Hatta ilk maçından sonra yeni Hagi demiştim, sonrasında Hıncal da aynı şeyi söyleyince şaşırmıştım.. Sonuç ortada :D

Fatih Galatasaray'dayken en sevdiğim oyunculardandı hatta fb'ye gittiğinde o dönemki yönetime baya lanet yağdırmıştım.. Ancak gerçekten affedilmez hatalar yaptı fenerdeyken, dolayısıyla belki az olan dönme şansını da kaybetmiş oldu..

Edit. Real maçının (CL'deki) hatrı bende de çok büyüktür herşeye rağme.. En çok sevindiğim maçtı heralde..

Saunders
18-01-05, 13:42
Bunun birde kardeşi vardı Ultraslan dı göya hatta deplasmana falanda gidiyodu...

Sonra bir baktık üstünde fb eşofmanları dereağzında gördük efendiyi...

Kardeşi de abisi gibi...

Şeref yoksunu insanlar.

18-01-05, 13:44
Tamam abicim istediğini sev :D

Berkant valla en balon transferlerden biriydi açıkçası. Bir ara Terim döneminde 3-5 maç iyi oynadı sonra gene tıs.

Serkan1905
18-01-05, 14:12
Fatih bizim hakkimizda konusacagina kendi önüne baksin...

vatandas kendisini hakli görüyor, kendince ;), ama sunu iyi anlamali:

Türkiyenin nufusu %70 Galatasaraylilar ve Fenerbahcelilerden olusuyor. 70 Milyonda 49 Milyon gibi güzel bir rakam yapar.

fAkyelciiim, yaklasik 50 milyon insan senden nefret ediyor, ve belki de hepsi anana küfür etmistir :lol:

savatage
18-01-05, 14:26
Fakyel'in anlayamadığı şey,
bu taraftarın kızgın olmasının nedeni fenerbahçe'ye gitmesinden öte fenerbahçe'deyken yaptıklarıdır.
Mesela bir Tanju fb'ye gitmiş olsa da,
ne fenerliler ne GS'lılar nefret eder kendisinden,Fakyel'de olmadığı üzere.

Kişiliksiz insanları fenerbahçelilerin de sevmediğini görmek güzel.

Carmelo
18-01-05, 15:08
######## Fatih Ananı da SAT !!

USAtaraftar
18-01-05, 17:13
* Fatih Ananı da SAT !!

+1

reallion
19-01-05, 08:46
ne olmuş galatasaraylıysa?! ne var yani '' gönlümdeki renkleri bilen biliyor'' laflarından sonra yaptığı tüm o hareketleri geçmek silmek mümkünmüdür?!
Hadi fenere gitmekle bir bk yedi zaten ama o maçta bu formayı giyen efsane isimlerinden Bülent Korkmaz'A Büyük Kaptan'a tam bir o..pu çocuğu gibi saldırdı! bir daha bu klubün önünden geçmemesini gerektiren affedilmeyecek bir suçtur!
O gün hayatımda hiç olmadığı kadar sinirlendiğimi,kudurduğumu ağzımdan köpükler saçtığımı hatırlıyorum! bunun sebebi o pislikliktir! Hâla o anlarda Kaptan'ın yüzündeki ifadeyi hatırladıkça içim ah ediyor,beni benden alıyor,yüreğimi parçalıyor! sanki tüm yaşadıkları gözünün önünden geçiyor gibi ve büyük bir şaşkınlık sinirle karışmış ama bir şey yapamıyor(kısaca: vay be)
fb şampiyon olduğunda otobüste yaptığı tezahuratları anlatmama gerek var mı?! bazılarını ikna etmeye çalışmalımıyım?! iNsan bu kadar açık ŞEREFSİZLİĞİ göremezmi! Bu kadar kolay olmamalı bazı şeyler.kALKSIn fenere gitsin demediği kalmasın, yapmadığını bırakmasın sonra gönlümün renkleri!! seni o..pu çocuğu!! Burası dingonun ahırı değil! Her Galatasaraylıyım diyene zaafınız olabilir ama burada Galatasaraya yapılan affedilmeyecek ayıp vardır!

Deliormanlı
19-01-05, 10:32
* Fener’e imza atmak için odaya girdiğimde, arkadaşım dışarıda Galatasaraylı yöneticileri aradı, kimse telefonumuzu açmadı.

Ben bu gazetede yazılanları ciddiye almıyorum.Yukarıdaki sözlere bakın.Herif febe ile imzaya gidiyor ve oradan GS yöneticilerini aratıyor. İmza atmaya gitmiş insanın onlara söyleyeceği ne olabilir ki? Herhalde :"bakın ben febeye imza atıyorum,size oh olsun" filan mı ? Fatihin kafası o kadar çalışır ,dediklerinde en ufak mantık yoktur.

Ha birde gazetenin attığı başlığa bakın:"Dost Acı Söyler" Öyle dost olmaz olsun,böyle dost varken düşmana hiç gerek yok...