PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ergün: "Bizi de görün"

LuisFigo
17-01-05, 16:52
Schalke 04 maçında orta sahanın göbeğinde görev yapan ve başarılı olan Ergün Penbe, ‘35-36 yaşındaki yabancılara teklif götürenler bizi de görsün. Her bölgede oynuyoruz ama kimseye yaranamıyoruz’ dedi.

G.SARAY’ın Schalke 04’ü 1-0 yendiği maçta, teknik direktör Hagi’nin orta sahanın göbeğinde oyun kurucu olarak oynattığı Ergün Penbe, ‘Sonunda gerçek yerimi buldum’ dedi. Ligin ilk yarısında oynanan maçlarda zaman zaman defansın solunda görev aldığını ancak bu bölgede gerekli verimi gösteremediğini hatırlatan Ergün, şunları söyledi:

Forvetler yardım ediyor

‘Ne yalan söyleyeyim, orta sahanın göbeğinde oynarken daha verimli oluyorum. O bölgede oyun kurmak bir hayli zor. Hücum adamlarının bize yardımcı olmaları lazım. Necati ve Hakan bunu iyi yapıyor. Schalke maçında bunu yaparken onlara bitirici toplar atmayı başardık. Benim daha verimli olmam için bu bölgede oynamaya devam etmem şart.

35-36 yaşındaki yabancı futbolculara büyük rakamlarla transfer teklifinde bulunuyorlar. Biz, uzun zaman G.Saray’da oynadığımız için göze batmıyoruz. Hoca bazen sol kanatta, bazen orta sahada oynatıyor. Her dediğini yapıyoruz. Sahaya çıkıp futbolumuzu oynuyoruz ama kimseye yaranamıyoruz. Benim düşündüğüm tek şey G.Saray’ın başarısı.

Sıkıntıları atlatacağız

İnanıyorum ki, G.Saray, yaşadığı sıkıntıları atlatacak güçte. Ben dünyaya hep güzel gözlerle baktım. Herkesin de böyle bakmasını istiyorum. Futbolcu olmak zordur. Devamını getirmek de bir o kadar zor. Bizim elimizdeki gençler G.Saray’ın geleceğidir. Onların üzerine düşülmesi gerekir. Biz, zamanı gelince bayrağı onlara devredeceğiz.’

------------------------------------------------------------

valla adam hakli,elin moruk jorjevicine teklif götürüyoruz ama kendi degerlerimizi harciyoruz,olacak is degil....

Saunders
17-01-05, 17:38
İlk yarı da sol kanattamı oynamış...Nası yani ya ben sadece tek maçını hatırlıyorum sol kanatta oynadığını.Geri kalan tüm maçlarda hakan ünsal veya orhan oynadı.

Ergün şu takımda uefa cup'un hatrına oynatılan tek adam bence...Hasan ve ünsal bile en azından mücadele ediyor...

Schalke maçında iyi oynamış olabilirsin ama be adam 3 senedir yatıyosun resmen...Hadi diğer seneler çok maç oynuyo yoruluyo falan diyoduk ama şu son iki sezondur oldukça rahat bir tempoda olmasına rağmen gene bir şey göremedik...

Hele soğukkanlıyım ayaklarına yatıp mücadele bile etmemesi ruh gibi dolaşması deli ediyo beni...

İlk yarıdaki performansıyla akçabat dahil hiç bir türkiye 1.ligi futbol takımında kadroya bile girebileceğini zannetmiyorum ama gel gorki bu adam bizde ilk 11 çıkıyo...

Parma Maniac
17-01-05, 18:54
kimi harcamışız Figo.. Ergün bütün maçlarda oynamadı mı? utanmıyor mu bunları söylemeye? takıma verdiği ne ilk yarı boyunca.. şu maçta çok iyiydi diyebileceğimiz bi maçını hatırlayan var mı?

LuisFigo
17-01-05, 19:00
onuyo ama hak ettigi degeri vermiyoruz, herkes yerden yere vuruyor...

Saunders
17-01-05, 19:26
Kötü oynarsan yerden yere vurulursun başarılı olursan övgü alırsın,futbolda kural budur...

Ki ergün şu 3 yılı gözönüne alırsak yerden yere vurulmayı sonuna kadar hak eden bir topçu ...

Ha geçmişte çok faydalı olmuştur takıma ama 3 senedir bu kulüpten hiç bir şey yapmayarak ekmek yiyiyor...

bruno
17-01-05, 19:32
Bu haberin sallama bir haber oldugu asikar bence.Dolayisiyla uzerinde tartismakda cok gerekli degil gibi gozukuyor.

17-01-05, 19:42
Bana da biraz sıkış gibi geldi bir oyuncu oynadığı mevkiiyi de sallayacak değil ya.

Carmelo
17-01-05, 20:01
Hadi bıraksın bu isleri.
2 senedir dogru duzgun top oynamıyor be.
Ayrıca Djordevic icin soylediklerini duymamis olayım.
Yasina ragmen gercekten muthis bir adam.

Sheva
17-01-05, 20:41
Ergün senelerdir solda oynamak istemiyorum, yerim orta sahanın ortası der, bu sene bütün maçlarda ortada oynayıp belki de en kötü sezonunu geçirdi hala aynı serzenişte bulunuyor, ilginç.. Ayrıca iddialı konuşmuş, lig başlıyor görücez bakalım çok istediği yerde neler yaptığını (işallah en iyisini yapar ama o ışığı vermedi ilk yarı)

Bir diğer konu da son zamanlarda oyuncularımızda beliren yabancı hassasiyeti.. Ne alıp veremedikleri var bilmiyorum ama son derece gereksiz bir düşünce ve umarim sahaya yansımıyordur..

LuisFigo
17-01-05, 20:49
Hadi bıraksın bu isleri.
2 senedir dogru duzgun top oynamıyor be.
Ayrıca Djordevic icin soylediklerini duymamis olayım.
Yasina ragmen gercekten muthis bir adam.
abicim birak allahini seversen... illa yasli birini alacaksak lig´de sergen,timucin gibi playmaker´ler var ,onlara yönelelim ....

UmBeRtO GS
17-01-05, 20:54
Djordevic'in sadece geçen sene bize karşı oynadığı futbol Ergün'ün 3 sezonluk performansına yeter. Ergün artık bitmiş hala açıklama yapıyor...

ÖNDER RB
18-01-05, 01:10
yok canım djordeviç için söylememiştir herhalde.

yani buralara gelip kendi performansını onunla karşılaştırabiliyorsa bu uefa kupası dev aynası biraz fazla oldu artık.

ergun özellikle son 2 senedeki maç kasetlerin bir izle nerede ve nasıl oynadığını bir gör sonra konuş.

cozker
18-01-05, 08:51
illa yasli birini alacaksak lig´de sergen,timucin gibi playmaker´ler var ,onlara yönelelim ....

Timucin ne zaman playmaker oldu? Yillardir sol acik oynar, ayni Timucin'den bahsediyorsak eger..

Ayrica yerli yabanci oyuncu meselesine gelirsek; maalesef Turk futbolculari toplara düzgün vurmayi beceremiyorlar.. Sebebini bilemiyorum ancak sanirim alt yapilardaki egitimle alakali olabilir. 1-2 istisna disinda en iyi Türk futbolcusunun bile uzaktan şutlari pek iyi degilken özellikle Yugoslav futbolcular bu konuda oldukca iyiler.. O yüzden benim tercihim yabancı oyuncu olur.. Hicbirsey yapmasa da frikik ve kornerleri etkili olur en azindan..

soprano79
18-01-05, 09:40
Ergün bu sene daha çok ön libero pozisyonunda zaman zaman Conceicao ya da Saidou ile oynadı yan yana ama o mevkide de başarılı olamadı pek.Aslında en iyi sol kanatta ileriye dönük oynarsa başarılı oluyor.

gian
18-01-05, 10:56
Ergün her sene bu acıklmayı en az 8 kez filan yapar..Asıl yerim orta saha diye..E be adam bu sene hep ortada oynadın, ne yaptın?

Konusmaya bile gerek yok aslında..

reallion
18-01-05, 11:56
takımda sırp olmamalı.

haydii yeni bi tartışma konusu...

Carmelo
18-01-05, 15:10
Figo Timucin ne zaman beri Playmaker.
Timucin ben kendimi bildim bileli sol aciktir.
Halada o mevkide oynamaktadır.
He Timucin-Sergen-Ergun uclusunu toplasan çarpsan cikani tekrar carpsan gene bir Djordevic etmez onuda soyliyim.

LuisFigo
18-01-05, 15:41
abicim sol acik oynayan biri playmaker olamaz mi ? adam tek basina denizlisporun ataklarini organize ediyor....
playmaker dedigin illa ortasahanin göbeginde oynayacak diye bi kural yok ...

mesela beckham,manchester´de oynadigi dönemde paslari dagitan,gol pozisyonlarini yaratan adamdi... sağ acik oynuyordu o da