Tüm Versiyonu Göster : Leothekin, Omur, Onur Aydin,Parma, Spree, GsMania, Gogociga, Geceyolculari
Arkadaslar oncelikle ozur dileyerek kisisel bir konu actim.
Gs to tekrar faaliyete gectiginden beri bir cok yerde cok deger verdigim bu arkadaslari soruyorum arada. Biliyorum size rahatsizlik vermis olabilirim. Lutfen sadece cok deger verdigi arkadaslarini arayan biri olarak gorun ve anlayisla karsilayin.
Bu arkadaslarimizla gorusen, yasayip yasamadiklarini bilen, nerde olduklarini ve mail adreslerini (msn) bilen varsa lutfen ozelden bana gonderebilir mi?
Cevreye verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz.
Tesekkurler...
Biliyorum size rahatsizlik vermis olabilirim
Estağfurullah abi, ne rahatsızlığı.
Ayıp ettin şimdi :)
Onur Aydin foruma geliyor zaten, Turkiye'ye dondu NTV'de calisiyor..
Omur the little big kardesimizi en son Ayhan Sahenk'te gordum, formunda bir sey kaybetmemisti.. :)
Parma Maniac unlu bir blog yazari oldu, pek takilmiyor buralara..
Geceyol da unlu oldu, TV'lerde klipleri yayinlaniyor..
Spree de pek takilmiyor, ama yazilanlari okuyor en azindan bana bir yemek borcu var burada hatirlatayim.. :)
GS Mania'yi en son GS Kalamis tesislerinde Sivas 5-3'luk macta gordum, sevincten masadaki tabaklari kiriyorlardi..
UltrAslan Gogociga bir ara geldi gitti, evlenmis, aile kurmus, buyuk adam olmus..
Leotheking kayip..
Rapor bundan ibaret, bu arada yukardakilerin hic bir beni tanimaz, ama ben herkesi tanirim bu forumda :)
Selo cok tesekkur ederim arkadasim.
Onur forumda mi yaziyor? Pek gozukmuyor o zaman:)
Parma Emre'nin blogu hangisi?
Harbiden sen nasil taniyorsun herkesi forumda? O kadar Turkiyeye geldim, bazi organisasyonlara katildim ben seni hic gormedim:) Rastgelmedi herhalde...
Selo cok tesekkur ederim arkadasim.
Onur forumda mi yaziyor? Pek gozukmuyor o zaman:)
Parma Emre'nin blogu hangisi?
Harbiden sen nasil taniyorsun herkesi forumda? O kadar Turkiyeye geldim, bazi organisasyonlara katildim ben seni hic gormedim:) Rastgelmedi herhalde...
Parmanin blogunun ismi: Tardini Bufe
Evet rastgelmedi bir turlu.. Bir gun tanisiriz mutlaka.. Dingiltere'ye sevgiler.. :)
Ajanmisin kardesim, Dingiltere trade markimi bile biliyorsun yahu:lol::lol::lol:
Insallah:)
Ajanmisin kardesim, Dingiltere trade markimi bile biliyorsun yahu:lol::lol::lol:
Insallah:)
:)
Biraz alakasız olacak ama şu blog olayından hiç hazzetmiyorum. Fazla bireysel zımbırtılar. Ya da ben artık kollektif dinozorlar sınıfından bir kadayıf oldum.:)
msn : nerval@hotmail.com :)
Sadece Jordan mı ekleyecek? :)
Hee:)
Nerval olarak mi yaziyorsun artik Onurcum? Tesekkurler mail icin:)
serdarseren
15-06-09, 19:07
Selo sana gerekli bilgileri vermiş zaten.
O dediğin adamların çoğuyla görüşüyoruz ama senle hiç tanışmadık sanırım?
Bu arada... Sen, bizim ilk "to" zamanlarında, galatasaray.com'da, sürekli ve acayip geyik yazan (gırgır, şamata anlamında), JORDAN mısın? :) Ara sıra oraya da bakardım da...
Serdar tam emin degilim ama biz Taksimde, Cicek pasajinda tanismis olabiliriz. Yaklasik 9,10 yil once Ben Istanbul'a geldigimde Gsmania, Baltazar, Senay, Omur,Set, Bahar, Gogo, Devil, Spree falan bi suru arkadasla Taksimde Cicek pasajina gitmistik. Orda bayagi bi ortaligi inlettikten sonra baska bi yere daha gittik ve orda Fbli lavuklarla kavga cikti.
Gs comda hic yazmadim. To'da bayagi bir zamanimiz gecti:)
PS; Ormanda Jordan asla geyik yapmaz derler:lol:
serdarseren
15-06-09, 21:53
E o zaman kesin o yemekte tanışmışızdır. Çünkü o gece, "to" tayfası olarak ilk tanıştığımız geceydi. Hatta GSmania ve ben başlatmıştık buluşma organizasyonunu. Eğer aynı geceden bahsediyorsak tabii. Çünkü bahsettiğin tarih, o yıllara denk geliyor.
Bir ihtimal, senin dediğin, daha sonraki bir yemek olabilir...
Çiçek Pasajı-Palmiye Restoran :)
İsim neydi senin?
Serdar tam emin degilim ama biz Taksimde, Cicek pasajinda tanismis olabiliriz. Yaklasik 9,10 yil once Ben Istanbul'a geldigimde Gsmania, Baltazar, Senay, Omur,Set, Bahar, Gogo, Devil, Spree falan bi suru arkadasla Taksimde Cicek pasajina gitmistik. Orda bayagi bi ortaligi inlettikten sonra baska bi yere daha gittik ve orda Fbli lavuklarla kavga cikti.
Gs comda hic yazmadim. To'da bayagi bir zamanimiz gecti:)
PS; Ormanda Jordan asla geyik yapmaz derler:lol:
Jordan sen yaziyorsun kisiler benim aklima geliyor..
Baltazar acayip bir adamdi, Turkiye internet genelinde ilk defa T-Shirt organizasyonu & satisi yapan adamdir.. Tribunu birakti, simdi nerede bilmiyorum..
Devilhatun da ilginc bir kisilikti, simdi nerdedirm ne yapar acaba?
Seth de acayip komik bir adamdir, simdi aslanlar.com forumda yaziyor, sirf onun esprilerini okumak icin arada sirada gidip okuyorum..
Ardaque & Onder gsbasket.org'u kurdular..
Bazi yazanlar ASy.net'e gittiler, sonra orda da yazmamaya basladilar..
Gs.to ilk acildiginda (ezboard uzerindeyken) rahmetli Alpaslan Dikmen bile burada yazardi, o zamanlar UltrAslan bile yoktu ortada..
Hey gidi gunler.. :)
Jordan sen yaziyorsun kisiler benim aklima geliyor..
Baltazar acayip bir adamdi, Turkiye internet genelinde ilk defa T-Shirt organizasyonu & satisi yapan adamdir.. Tribunu birakti, simdi nerede bilmiyorum..
Devilhatun da ilginc bir kisilikti, simdi nerdedirm ne yapar acaba?
Seth de acayip komik bir adamdir, simdi aslanlar.com forumda yaziyor, sirf onun esprilerini okumak icin arada sirada gidip okuyorum..
Ardaque & Onder gsbasket.org'u kurdular..
Bazi yazanlar ASy.net'e gittiler, sonra orda da yazmamaya basladilar..
Gs.to ilk acildiginda (ezboard uzerindeyken) rahmetli Alpaslan Dikmen bile burada yazardi, o zamanlar UltrAslan bile yoktu ortada..
Hey gidi gunler.. :)
Devilhatun yakında evlenecek diye duydum...Benim tribünde tanıdığım en fanatik hatunlardan biridir...Ve dünya tatlısıdır...
Seth' de nişanlanmış...Geçen cuma akşamı Bostancı' da görüştük...O da gayet iyi görünüyodu :)
Baltazar Yalkın abi genelde maçtan önce Meşale yakınlarında Gsmania t1905gs grubuyla olur...Sanırım aile kurdugundan beri düzenli bir hayatı seçti :)
serdarseren
16-06-09, 11:21
Balta (Yani Yalkın) hala -müstakbel eşiyle birlikte- Kapalı Üst'tedir beyler.
Yanlış istihbaratlarda bulunmayalım. :)
Ben bu forumda yeniyim ve bir soru sormak istiyorum: Bu isimler neden artık burada olmuyorlar?
Balta (Yani Yalkın) hala -müstakbel eşiyle birlikte- Kapalı Üst'tedir beyler.
Yanlış istihbaratlarda bulunmayalım. :)
Abi valla ben yanlış istihbaratta bulunmadım :)
Genelde birlikte gördüğüm için o grubu ondan öyle yazdım...
Umutcan : Zaman geçtikçe insanın çevresindekiler, yaşamdan aldığı zevkler , alışkanlıklar vs.. kısacası herşey değişiyor...
Kimi zaman unutulmayacak anıları geride bıraktı bu insanlar...Kimi zamanda hiç aklına getirmek istemedikleri tatsızlıkları...
Bütün bunların sonucunda ortaya çıkan sonuç da budur...O maziden kalanlarda işte Serdarseren , Bengü - Yasin Çakmak , Nerval , Önder Abi , Giga , Gian , ben ve ismini saymayı unuttuğum bir kaç kişi kaldı...
İnsanların hür iradesi diyip bitireyim :)
Ezoboard zamaninda cok nadir yazardim. Sadece okumak icin gelirdim.
Kral1905 Nickli bir Renkdas vardi orda. Hatirliyorum cünkü o zamanlar interNet'de Türkce Müzik felan bulmak zordu. Kral1905 sayesinde bir kac Album bulmusdum o zamanlar.
O Arkadasa ne oldu bilen var mi?
M.Yasin Cakmak
17-06-09, 00:16
Kral birgun internet hayatimi mahfediyor yazmayacagim dedi ve yazmadi. Bende cok severdim.
Giden kalan cok oldu tabi ama bende Edip Gurman abiyi ozlerim mesela (Blade).
Hey gidi gunler topigi olmus burasi :). Gun gelir .to'da toplaniriz gene.
UmBeRtO GS
17-06-09, 00:22
Madem eskilerden konu acilmis ben de bir ekte bulunayim. :)
AslanErtan, yazilarini cok severek okurdum, acaba ona ne oldu?
Bir Lioney vardı, Dünya Kupası yoldaşım, Ortaköy Paşası. :)
Özlettin be abi okuyorsan.
Madem eskilerden konu acilmis ben de bir ekte bulunayim. :)
AslanErtan, yazilarini cok severek okurdum, acaba ona ne oldu?
Kaan sen görüşüyomusun bilmiyorum...
Şizoprenia vardı Erkan...Ben çok az görüyorum maçlara gittikçe..Rastgelirsem o da...Sen görüşyomusun hala ???
birde ucfcimbom vardi Orlandodan yazardi. Hakikaten eski gunler topigi olmus. Nerede bu millet:)
nci vardı var mı hatırlayan :) :) :)
Forum nasıl karışmıştı ahahahahhahaha
UmBeRtO GS
17-06-09, 05:14
Şizoprenia vardı Erkan...Ben çok az görüyorum maçlara gittikçe..Rastgelirsem o da...Sen görüşyomusun hala ???
Yok be abi en son 4-5 sene once maclarda birlikte olurduk ama daha sonra ben Paris'e gittigim icin maclara pek gidemedim ve koptuk zaten.
Ne yapiyor ne ediyor hic bilmiyorum maalesef.
Kral hatirladigim kadariyla ansizin cekip gitti. Bir de Aslan gibi Kapimiz Yalcinimiz vardi, ara sira nadir de olsa yaziyor yine Kapi. O da evlenmisti en son yazismamizda soyledigine gore:)
Kaan hay bin yasa. Aslan Ertan cok guzel yazardi harbiden. Blade ise tarzi bile farkliydi.
Bizim Leo, Ugur en matrak insanlardandi:) Olimpiyat stadinda cay ve simit muhabbetini mac sonrasi ayran molasiyla bitirmistik:) Canim yine cay cekti:lol:
Tum foruma simdi acikliyorum; nci Cemgeminiydi. Imdaaat Tampoooon:lol:
Kral birgun internet hayatimi mahfediyor yazmayacagim dedi ve yazmadi. Bende cok severdim.
Giden kalan cok oldu tabi ama bende Edip Gurman abiyi ozlerim mesela (Blade).
Hey gidi gunler topigi olmus burasi :). Gun gelir .to'da toplaniriz gene.
Edip Abi (Blade-2)'nin yazilarini, siirlerini ben de cok ozluyorum.. Hepsi destan gibidir..
Galatasaray'in resmi cikardigi kaset ve CD'lerde Edip Abi'nin sarki sozleri besteleri vardir, tribunlerde soylenen tezahuratlarin bir cogunda onun yaraticiligi vardir..
Bir Lioney vardı, Dünya Kupası yoldaşım, Ortaköy Paşası. :)
Özlettin be abi okuyorsan.
Lioney okuyordur Giga, yeni sezonda muhtesem bir geri donus bekliyorum, Lioney-Reloaded seklinde :)
Maclara yeni sezonda da beraber gideriz umarim..
M.Yasin Cakmak
17-06-09, 12:19
Serkan abi yeni sezonla uğramazsa zaten gonül koyarım, konuşmam, küserim vs.
Ya hazır şu topik şuradayken bende TR de iken bir organizasyon patlatsak. İçenler içse benim gibi sofularda şalgam içse, kebap yesek vs. Bu kaçakları da çağırsak yolcular falan da gelse şenlensek?
Yok oyle toplanmak, organizasyon, kebab mebap. Olmaz istemezuuuuk:lol:
Bir cigara vardı, ne oldu ona?
Namelessonegs
17-06-09, 18:00
Cigara manchester- barca'ya yenildiginden beri kayıp :)
JackDaniels
17-06-09, 21:59
Taaa mini minnacık bir sıpayken, Mailing List'e üyeydim..
İnternetin yeni yeni evlerde kullanılmaya başladığı dönemlerdi..Irc'de her gece #zurna kanalına takıldığım zamanlardı...
Alparslan Dikmen ile orada tanıştım...
Mailing Listen aklımda 4 kişi kalmış...
1)Rahmetli Alparslan Dikmen
2)Yasin Çakmak
3)Ufuk Cebe (bu arkadaşla çok atışırdık ismi ordan aklımda)
4)Yasin diye bir arkadaş daha vardı..Azılı Hakan Şükür düşmanıydı..Bizim yasinde Hakan'ın en büyük savunanlardandı. Sık sık tartışmalarda 2 Yasin karşı karşıya gelirdi..
Sonrasında ezboard yani to hayata geçti...To'nun başlangıcından beri üyeydim , aynı Selo gibi herkesi tanırdım ama kimse beni tanımazdı...To'da 3 defa nick değiştirdim, kalıcı bir nickle devam etmediğim için kimsesin aklında kalmamak normal...
Sonrasında aslanlar.com, ordaki kopuş, yeni bir heyecan galatasarayi.com ve tekrardan To.
Şöyle bir dönüpte geçen zamana bakıyorum...
Vay be nerdeyse 15 yıl olmuş...
M.Yasin Cakmak
17-06-09, 22:18
10 kusur sene gecmis hala Hakan savunuyoruz :). Ne sevgiymis be arkadas :). Surda 1 defa sarilip opmuslugum vardir ehehe :).
Omur The Little Big
17-06-09, 22:26
Biri beni mi sormuş? :))
Kulaklarım çınladı geldim :)))
Bengü Cakmak
17-06-09, 22:42
Biri beni mi sormuş? :))
Kulaklarım çınladı geldim :)))
Aman iyi cinladi... hayirsiz yazacagin yok facebooklarda takilmaktan forumu unuttun... insan bir iki birsey yazar... msj sayina bakinca utaniyorum hic yakisiyormu sana...
Ya hazır şu topik şuradayken bende TR de iken bir organizasyon patlatsak. İçenler içse benim gibi sofularda şalgam içse, kebap yesek vs. Bu kaçakları da çağırsak yolcular falan da gelse şenlensek?
Bana her türlü uyar :)
İsteyen var mı önemli olan o...
Len Omur, omrumu yedin bitirdin internet koselerinde sizi aramaktan:lol:
Bana MSN gonder hemen yoksa ezerim alimallah:lol:
Leo'yla gorusuyomusun???
Valla en kral uye KonyaliAslan42 idi.. adami buradan kovanlar utansin..
Fighting Falcon
19-06-09, 01:15
Toplanin, ben de geleyim.
E bi büyük abimiz ön ayak olsun bence bu olaya....
Bulusma yeri Taksim olabilir.
ya bu geceyolculari bildigimiz geceyolcularimi
ya bu geceyolculari bildigimiz geceyolcularimi
Heh... Ben de soracaktım ama, bir de değildir, "dalga geçerler" filan dedim. Bu vesileyle ben de bu soruyu sormuş olayım: Gerçek mi?
Omur The Little Big
19-06-09, 02:57
Aman iyi cinladi... hayirsiz yazacagin yok facebooklarda takilmaktan forumu unuttun... insan bir iki birsey yazar... msj sayina bakinca utaniyorum hic yakisiyormu sana...
Ne desen haklsıın Bengücüm :)
Omur The Little Big
19-06-09, 02:59
Len Omur, omrumu yedin bitirdin internet koselerinde sizi aramaktan:lol:
Bana MSN gonder hemen yoksa ezerim alimallah:lol:
Leo'yla gorusuyomusun???
Abi sen bana ozelden yaz MSN adresini mesajla ben ekleyeyim seni. :) Nejat Abi'yle Galatasaray'ın toplantıılarında görüşüyoruz ama onunla da Facebook marifetiyle iletişim kurabilirsin.Benimle de. :)
ps:MSN adresini içeren özel mesajını bekliyorum.
Omur The Little Big
19-06-09, 03:02
Nerede?
Ne zaman?
Nasıl?
Bana uyar. :) :) :)
Geceyolculari'nin cogu burda yazardi zamaninda. En son gorusmemizde cok yogunlardi ama tabi biraz zaman oldu gorusemeyeli. Baska Geceyolculari yok zaten:)
Managerlari ve agbisi cok ama cok degerli insanlar.
Soyleyin simdi NERDESIN???
Cogu kisi pazar gunu calismiyor. O yuzden 28 haziran pazar saat aksam 7'de Taksim GS Lisesi Onunde:)
Omur The Little Big
19-06-09, 08:48
Cogu kisi pazar gunu calismiyor. O yuzden 28 haziran pazar saat aksam 7'de Taksim GS Lisesi Onunde:)
Hala İngiltere'de mi yaşıyorsun abi?Ne zaman geliyorsun memlekete?
Yeni binaya taşınıoruz biz işte, bi aksilik olmazsa gelirim.
Taaa mini minnacık bir sıpayken, Mailing List'e üyeydim..
İnternetin yeni yeni evlerde kullanılmaya başladığı dönemlerdi..Irc'de her gece #zurna kanalına takıldığım zamanlardı...
Alparslan Dikmen ile orada tanıştım...
Mailing Listen aklımda 4 kişi kalmış...
1)Rahmetli Alparslan Dikmen
2)Yasin Çakmak
3)Ufuk Cebe (bu arkadaşla çok atışırdık ismi ordan aklımda)
4)Yasin diye bir arkadaş daha vardı..Azılı Hakan Şükür düşmanıydı..Bizim yasinde Hakan'ın en büyük savunanlardandı. Sık sık tartışmalarda 2 Yasin karşı karşıya gelirdi..
Sonrasında ezboard yani to hayata geçti...To'nun başlangıcından beri üyeydim , aynı Selo gibi herkesi tanırdım ama kimse beni tanımazdı...To'da 3 defa nick değiştirdim, kalıcı bir nickle devam etmediğim için kimsesin aklında kalmamak normal...
Sonrasında aslanlar.com, ordaki kopuş, yeni bir heyecan galatasarayi.com ve tekrardan To.
Şöyle bir dönüpte geçen zamana bakıyorum...
Vay be nerdeyse 15 yıl olmuş...
:) tartısmalardan sonra hatırlanmakta güzel,
TO 'nun yeri çok ayrı hayatımda, Yazmasam hatta login olmasam bile arada sırada girip sırf halen devam ediyor diye bakınıp çıkıyorum :)
Bide Yusuf Yasin vardı, Ömür de iyi bilir :)
Omur The Little Big
19-06-09, 10:14
TO 'nun yeri çok ayrı hayatımda, Yazmasam hatta login olmasam bile arada sırada girip sırf halen devam ediyor diye bakınıp çıkıyorum :)
Bilmez miyim?Adam evlendi,sırra kadem bastı.Giallo Rosso'nun bahsettiği Yasin de bizim Yusuf Yasin zaten. :)
yasıyorum
reddishlife@hotmail.com
www.facebook.com/gsmania
Trainspotting
19-06-09, 15:24
Sesim çıkmasada bu müthiş ortamın yardımıyla tanıştığım veya burada tanıdığım herkesi halen sevgi ve saygıyla anarım.
msn: murder_day@hotmail.com
facebook: http://www.facebook.com/demethalit
:) Herkes yavas yavas ortaya cikmaya basladi.. :)
Omur, GS Mania, Trainspotting, karguden, Aslan Emre..
Jordan taa Dingiltere'den birlestirdin forumu, biz daha burda toplanip maca gidemiyoruz dogru duzgun..
Trainspotting= Halit sanirim, ama onceden baska bir nicki vardi..
Ben israrla Cemgemini'yi bekliyorum, adina ozel Imdat Tampon topigi ile giris yapacak biliyorum :)
Korcank, banub, UltrAngel, bahadirgs...
Gerçi Korcan abiyle arasıra tel de ve karşılıklı İstanbul-Ankara ziyaretlerinde, Yasemin'le de facebooktan görüşüyoruz ama nedense foruma yazmıyorlar.
Ata, Serkan ve bloglarına çekilip kişisel takılanlara da çok kızıyorum. Kardeşim blog yapacaksan yap ama ne diye buralardan el ayak çekersin?
Ohooo ne guzel eski dostlari tekrar gormek:)
Emrecim ekledim Msn'e. Insallah firsat buldukca gorusuruz.
Ufuk ve Halit sizleri de tekrar gormek guzel:) Buyuyup kocaman adamlar olmussunuz:lol:
Keske basligi acarken tum aklima gelenleri yazsaymisim, o zaman besyuzbirbinon kisi tekrar bulusurduk belki de:) Ozellikle yukardaki bazi isimleri yazmadim bir takim istenmeyen
durumlardan dolayi. O yuzden bazi arkadaslari tekrar uzmek istemedim. Bunun yaninda baska arkadaslarimizin unutulmasi mumkun olmayan isimleri gundeme getirmesi hosuma gitti:)
Cemgemici the imdat tamphon damlar yakinda, kokusunu aliyorum salataligin:lol: Mukabilinde de Yalkin, Gogo gibi dostlar ugrar en azindan umarim.
Yaseyle bir ara gorusebildik fakat daha sonra ben her zamanki is guc pesinde kosturmaktan hayatin cilvesine ihmal ettik. Zaten Codumun Dingilteresinin en kotu yonlerinden biri de bu. Sanki yasamaya vaktin yok gibi hizli hayat.
Buraya gelip dusuncelerini yazan, eskiyi anarak anilari canlandiran tum arkadaslara cok derinden tesekkurlerimi sunuyorum. Fani dunyada ne kadar dost edindiysen o kadar mutlusundur.
Bu vesileyle basta Yasin, Bengu, Cyba olmak uzere tekrar forumda emegi gecenlere tesekkur ve sevgiler:)
JackDaniels
19-06-09, 23:03
Ufuk Cebe senmisin yoksa :)
Kabus geri döndü yıllar sonra :D
Çok kavga ederdik senle...Bahettiğim 10 yıldan fazla oldu..Ama isim soyisim aklımda..Forumdan önce, mailing listte...
Evet bulusma tarihi uyuyor mu herkese. Katilacak olanlar kaytarmadan Parmak kaldirsin.
Bu arada yavas yavas eski isimler canlanmaya devam ediyor. Bardaque vardi bi tane bir de adasim Wots. Luleburgazli cok sevdigim bir kardesim vardi sabahlara kadar sohbet ederdik bazen bir turlu adini cikaramiyorum...
Kaldirsin, kaldirsin PARMAK KALDIRSIN,
Bu kupayi gorenler PARMAK KALDIRSIN!!!
Jordan abi haftasonu baya uymuyor ya :(
Abi önce gelecek var mı bi bakalım ondan sonra tarih atsak ????
serdarseren
19-06-09, 23:52
Wots değil de WOTWS idi o Jordan ;)
not: Hepimize uyacak bir günde buluşup içmek neden olmasın?! Nostalji iyidir...
ultrAngel birazdan aramızda olacak :)
ve geldiiii :) :)
vay be kimler gelmiş geçmiş.. 7-8 sene önce en yakın arkadaşım kanuni nickiyle yazardı buraya belki hatırlayan olur. o forumdan gsmania cemgemini (bahsettiğiniz cem geminidir heralde) bi de gs poison aklımda kalmış.
sonra gs poison'ı bu sene dünya su forumunda gördüm. hamburg maçının olduğu gündü bende gs atkısı vardı baktı bu bana da bi tek ben bunu tanıyorum tabi selo abi gibi aynen:) oturumdan sonra gidip selam vericektim ama göremedim..
Cemgemini hayatını kızına adamış durumda suan :)
Omur The Little Big
20-06-09, 09:24
Lafı ağzımdan aldım İbo'm.Cem'in kızı oldu abi.2-3 ay oldu sanırım dünyaya geleli.
Tebrik ederizzzz.. Cok guzel bir haber.. Allah anneli ve babali buyutsun, hayirli ugurlu olsun.. :)
O zaman Imdat Tampon yerine imdat Pampers demeye baslamistir simdi.. :)
eski to forumlarına (ezboard)bir süre öncesine kadar girilebiliyordu. Arşiv niyetine girip okuyordum bazan. Hala erişmek mümkün mü? eski üyeydim ama son dönemlerine doğru yazmaya başlamıştım oralarda. Korcank ile epey takıştığımı anımsıyorum. Sanırım sonu gelmez Hakan Şükür, Terim vb tartışmalarıydı. :)
O zaman burdan tebrik edelim Cemgemici'yi:) Allah anali babali, saglikli buyutsun:)
hakkımda çıkan asılsız evlendi söylemini kesinlikle red ediyorum.. Ben öyle kolay evlenicek bir adam değilim.. Lakin iş güç koşturma gibi işlerden dolayı yoğunluktan nete giremeyip buralrı ihmal etmişizdir doğrudur buna katılıyorum ..
Hala her maç kapalıdayım , GS nin olduğu her yerdeyiz. Bir sorun olursa souna kadar alayına gideriz :)
jordan büyük adamsın :)
O zaman burdan tebrik edelim Cemgemici'yi:) Allah anali babali, saglikli buyutsun:)
Aha Gökhan abi de geldi... Cem abiyide haberdar edeyim ben :D
Önder abi 2 kişiyi getirdim...
Cemgemini de gelirse 3 olacak...3 dileğini yerine getirmiş olacağım...
Buluşmada bişi ısmarlarsın artık :D :D :D
Gokhanim aslanim, alemdeki nadir delikanli kardesim:) Cok sevindim geldigine ama cok:)
Msn kullaniyomusun bilmiyorum ama email adresini eklemek istiyorum. Ayda, yilda bir de olsa bayramda da olsa kopmayalim:)
Sevgiler...
PS: Uyusscum cok tesekkur ederim postaci sana, cok sevincli haberler lay lay lom:)
En guzel Susurluk ayranlari senin olsun:) Ne icersen kardesim:)
abi özelden yazdım bilgileri :)
ayıp ettin senin için fisanada gideriz.. ;)
Tamamdir Gogocum. Ekledim seni:) Hatirliyomusun Mehmet'i? Karaborsaci hibneyi. Napiyor???
Sagolasin;)
Bu arada ozellikle Istanbul'daki arkadaslar, Yasincim su bulusma isini ayarlayin muhabbetin
doruklarina cikin artik:)
Bulusup kaynasmak isteyen arkadaslar tarih belirleyin size uyan sonunda mutlaka bi ortasi bulunur herhalde. Taksim Gs Lisesi onu herkese uygundur sanirim. Hem ulasim kolay hem de merkez bir yer her turlu muhabbet icin:)
Omur The Little Big
21-06-09, 09:28
28 Haziran Pazar
19:00 Galatasaray Lisesi önü
Bana sorarsanız özel bir mekan ayarlamaya gerek yok.Nevizade veya Çiçek'te mutlaka bir yer buluruz gibime geliyor.Biz listeyi yapalım önce bakalım kimler geliyor?
1-Ömür The Hala Little Big :)
M.Yasin Cakmak
21-06-09, 11:10
2-yasin1
arkadaşlar selam :)
ibo'cum bahsetti bana forumdan.
Önder evet bi ara ne güzel konuşuoduk msnde :) koptuk gittik vallahi. hatta şubat'ta ingiltere'deydim arayım diye düşündüm ama numaranı bulamadım :(
ömür-ibo-miraç-yiğit-sevgi-cenk'le zaten hiç kopmadık :) cenk'in askerlik anılarında bile yerim var :D
onun dışında hepinizi yeniden görmek ayrı ayrı çok güzel.
seneler geçti eski .to zamanından..
yeniden burayı böyle aktif hale getiren herkesin ellerine sağlık, mükemmel bi iş başarmışlar.sanırım projenin baş mimarları Bengü ve Yasin, ikinize de teşekkürler, ayrıca çok çok çok mutluluklar dilerim, geç de olsa, daha doğrusu her msjınıza yansıyan mutluluğunuz daimi olsun nazarlar değmesin.
bikaç gündür tüm topicleri okuyorum :) inanılmaz hoşuma gitti, reunion gibi geldi.
yeniden aynı çatı altında tüm eski dostaları görmek harika.
bunun dışında msnim yasemin.caglar@yahoo.com
facebook'ta da yasemin çağlar die arayınca çıkıo
JackDaniels
21-06-09, 23:54
Bu encılı benim gözüm pek tutmadı...
Fenerlimidir nedir.
Bu encılı benim gözüm pek tutmadı...
Fenerlimidir nedir.
Kedidir o kedi :D
:lol:
teşekkür ederim ibocum
öteki arkadaş da terpiyesiz ithamlarından dolayı feysbukta az önce tokatlandı :D
teşekkür ederim ibocum
öteki arkadaş da terpiyesiz ithamlarından dolayı feysbukta az önce tokatlandı :D
Senin gibi bir bayana yakışıyor mu hiç?
Hemde böyle karizmatik bir erkeği tokatlamak...
Cık cık cık
JackDaniels
22-06-09, 00:18
Ohoo kedi medi dedin arkadaşa ama kaplan gibi çıktı..Gelir gelmez Tokat mokat..Havalı gibi sanki..Havasını almak lazım...
Ayrıca biraz beynimi zorladım..Bu arkadaş şey değilmiydi, hani sevgili güzin abla tadında, simply sharing yapan biri vardı..O gibi sanki..
Döver valla, matrix'de trinity iken havada acaip tekmeler atıodu.
hafızaya bak.
ahahaha havasını almak lazımmış :lol:
sevgili drakım bnm sen unutmuşşun beni :lol:
ibo'cum haklısın canım
ama fenerlimidir derse haketmezmi? :p
:D bak onurum aydınım özetlemiş olayı
ona göre ;)
En iyisimi ben aranızda küçük olarak kenara çekilim :)
Yoksa olay bana patlıcak :D :D
Birbirinize donut ısmarlayın kapansın olay...
JackDaniels
22-06-09, 00:27
Drak mrak iyice zorlamaya başladı..
Neyse şimdi yatayım, bilahire alırım ifadesini..
efet efet bende şimdi yatayım mevzuya bilahare devam ederiz. drak :p
ibocum sen ısmarlarsın artık donutu. ee su küçüğün donut büyüğünmüş :D
efet efet bende şimdi yatayım mevzuya bilahare devam ederiz. drak :p
ibocum sen ısmarlarsın artık donutu. ee su küçüğün donut büyüğünmüş :D
Ben dedim olay bana patlıcak die ama Allah' tan donutlar bana patladı :)
Canın saolsun be dunk'n ı alim sana :)
Yasecim hosgeldin:) Hemen ekledim MSN'e.
Cok uzuldum buralara kadar gelip te gorusemedigimize. Bana hala tequila borcun var 2002 14 temmuzdan kalma:lol: Bir de cocktail partisi yapacaktik:)
Nerelere gittin buralarda? Londra'ya mi?
PS: Cenk hangi Cenk su coktanbacakli yaratiklari buraya koyup tuylerimi diken diken ederek
aracnophiami ayaga kaldiran maniac mi:lol:
Yasemin adını duvarlara yazmasak geleceğin yok ha! Bir naz bir kapris... Neyse hanımlara yakışır:) Hoşgeldin.
en buyuk fenerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrr
ne tren mi yapalım ? :)
imdaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt tampoooooooonnnnnnnn
hey gidi gunler hey ;)
Bana en kolay ulasım yolu bu arada dipnot olaraktan http://www.facebook.com/cemsumer
cok özledim hepinizi beeeeeee
naber jordanım nasılsın bu arada ?
Hosgeldin Cemgemici:)
Bakiyorum hala kafatasindaki catlaklar kapanmamis, ne feneri, ne en buyugu olsa olsa
alemde en buyuk eglencedir sizin takim:lol:
Harbiden tren yapmak lazim, trene de tampon taktirmak lazim:)
Bu arada kizin olmus Allah anali babali, saglikli buyutsun:)
Herkes tutturmus bi faykbook, bize ters o isler:lol:
Cok buyuk bi kazadan kurtuldum, recovering:) Onun haricinde iyiyim sukurler olsun:)
Biraz anlat Cemcim ( Cimcime gibi oldu len:lol:) neler yapiyosun???
O trende herkes bana binio olmaz :p
O trende herkes bana binio olmaz :p
Ahahahahahahhahaa
O trende herkes bana binio olmaz
:lol::lol::lol:
en buyuk fenerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrr
ne tren mi yapalım ? :)
imdaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt tampoooooooonnnnnnnn
hey gidi gunler hey ;)
Bana en kolay ulasım yolu bu arada dipnot olaraktan http://www.facebook.com/cemsumer
cok özledim hepinizi beeeeeee
naber jordanım nasılsın bu arada ?
Iste hep bu ani beklemistim..
Aglamak istiyorum :)
Bu arada Forum toplu halde Facebook'a tasinmis haberimiz yok..
Hazir transfer donemi.. Kona Galatasaray'da topigini de bekliyoruz..
Reco olsa Fanta gonderecektik.. Maalesef o da yok.. Bu forumun acele yeni Reco'lara ihtiyaci var bunu da gormus olduk..
Beyoglu / Cicek pasaji organizasyonunun saati ve gunu kesinlesti mi?
serdarseren
23-06-09, 10:43
Ya bana bakın, sakın bu Pazar günü olmasın o organizasyon. :) Zira; gelmezsem olmaz ama o gece kıramayacağım bi akrabanın düğünü var. Malum insanların paketlenme mevsimi...
Herhangi bi başka gün yapalım. Hafta içi bi akşam bile olur.
not: Yani tabi herkese sadece bu Pazar uygunsa yapacak bi şey yok! Gidin için, muhabbet edin, yapın, edin vs!!! :)
10 kusur sene gecmis hala Hakan savunuyoruz :). Ne sevgiymis be arkadas :). Surda 1 defa sarilip opmuslugum vardir ehehe :).
Mantikli Cimbom vardi bir de, Hakan Sukur sempatizani.. Ben, Ata vs Parma ile Mantikli Cimbom ile 19 sayfa tartismistik, gene de kimse kimsenin dedigine ikna olmamisti :)
Bir de efsane Fatih vardi.. Terim dusmani ama saglam yazardi, iyi argumanlari vardi.. Onlarin akibeti ne oldu acaba?
Fatih i hatirliyorum pek sevilmezdi forumda, birde Luis Figo vardi adminlerimiz pek sevmezdi , herhalde su forumdan en cok kovulan adamdir kendisi:) Acaba forumun en sevilmeyeni kimdi merak ettim simdi:)
UmBeRtO GS
24-06-09, 21:47
Fatih vardi Fatih Terim dusmani, bi de bisey Yusuf vardi...
Bengü Cakmak
24-06-09, 23:07
En sevilmeyeni bilmiyorumda... en sevilen Kral1905 di. Gökhan farkliydi... keske cikip gelse :( cok özledik onu :( kimse yerini tutamaz ...
En sevilmeyeni bilmiyorumda... en sevilen Kral1905 di. Gökhan farkliydi... keske cikip gelse :( cok özledik onu :( kimse yerini tutamaz ...
En sevilmeyen sensin Bengu, bilmemezlikten gelme :)
Bi de sen diger kizlarla gecinemiyodun dimi? :D
Anladigim kadariyla Yasin (Bengu TR'demi?), Omur, Onur, Selo su ana kadar kesin gibi.
Sanirim bir kac arkadas daha katilir bunlara aralarinda goruserek.
Ben Dingiltere'de oldugum icin ruhum sizinle olacak:( Ama Hazir Yasin (ve Bengu oradaysa)
Tr'de iken insallah guzel bir bulusma olur:)
Bilmiyorum ozelden falan gorusyormusunuz, o yuzden bulusmak isteyen arkadaslar hic cekinmesin, zararsizdir hepsi:)
Hadi bakalim, baska katilanlar???
Bengü Cakmak
25-06-09, 04:17
En sevilmeyen sensin Bengu, bilmemezlikten gelme :)
Bi de sen diger kizlarla gecinemiyodun dimi? :D
Evet bak nasilda hemen yakaladin...seni gidi seni ....gozundende birsey kacmaz:) zeki insanin halide bir baska oluyor canim :) ee ruslarla antreman iyi geliyor heralde :)
Evet bak nasilda hemen yakaladin...seni gidi seni ....gozundende birsey kacmaz:) zeki insanin halide bir baska oluyor canim :) ee ruslarla antreman iyi geliyor heralde :)
Kavgada söylenmez ahahahha :D :D :D
Önder abi ben seni Tr de sanıyorum yeminle...
Omur The Little Big
25-06-09, 23:25
Pazar günü tümgün şehir dışında olacağım.Adam gibi bir katılımla görüşemeyi 1-2 hafta ertelesek nasıl olur?
neee toplanıyor muyuz nerde ne zaman hani kim kiminle nasıl ?
Kona da mı geliyor ? Yok artıkkk :)
Aziz başkan cimbombom şampiyonnnn
ceme bak neler neler diyor.. sen buraya yazıcağına gidip mutfakta bulaşıkları yıka.. sonra gel ufak prensesin altı temizlenecek.. bu işlere bak hadi bakalım :lol :lol
Yok biz TOPlanmiyoz, toplananlar ezikler,(bknz TopUZ!) Cikarmaya calisanlar yine onlar (bknz Uefa Cup ve Super Cup'in girdigi yerler) :lol:
Gokhancim birak yazsin hatta ben size Reco'nun yerine Fanta soyledim ama ezik degilim Allaha sukur:)
Su treni baslatin bakalim Haydarpasadan mi kalkacak yoksa Londra-Paris hattindan mi nerden kalkiyosa, zamani gelince imdaaat tampon frenini cekeriz evelallah:lol:
Bildigin gibi :D
Arabada Alman, yemekte Fransiz, modada Italyan, kolunda Rus'la takilicaksin, biliyosun :)
Ama tabi, 26 yasinda kel, 40 yasinda kanserden mefta olmak icin 1) Turk kizi oneriyorum, 2) Hakan Sukur'un forvet hattinda oynadigi bir takimi tutmayi :D
Bengü Cakmak
28-06-09, 12:57
Bildigin gibi :D
Arabada Alman, yemekte Fransiz, modada Italyan, kolunda Rus'la takilicaksin, biliyosun :)
Ama tabi, 26 yasinda kel, 40 yasinda kanserden mefta olmak icin 1) Turk kizi oneriyorum, 2) Hakan Sukur'un forvet hattinda oynadigi bir takimi tutmayi :D
Bir kere o öyle degil .... 40 a kadarda yasatmayiz istesek - bizim elmizde yani :) hahah :)
Ha birde canim sen dikkat et AIDS olmada sonra keligin onun bununda tadini cikaramaya bilirsin :) Natashalara selamlar :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to